2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264192 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

14 kişilik liste verdiyse 14 kişi istiyorum dememiştir heralde örneğin sol tarafa ömeri yusufu olmadı emrahı istiyorum onlar olmazsa ismail gelsin  demiştir.
Abi dillendirme ismaeli
Tak askerligini yapti fbyi bitirdi geldi olmasin sonra

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş sayesinde 2 kez şampiyonluk gören hocanın bugün resmi olarak sözleşmesi bitti . Şenol Güneş'in yaptığı ve yapamadığı bütün şeyleri tek tek izah etmemiz gerek.

Önce söze başlamadan şu cümleye kulak verelim.

"Bütün başarılı antrenörlerin ortak bir yanı vardır: Kazanan bir formülü bırakmanın zamanının geldiğini hissedecek vizyon berraklığı ve yeni bir sisteme geçecek cesarete sahip olmak." Jonathan Wilson

Geçen sene devre arası Antalya'da futbol antrenörleri ile ilgili seminerde yaptığı bir açıklama ;
"Leipzig maçında topu geriye çekip ortasını yaptı(q7 için diyor), Talisca golü attı. Sivasspor maçındaki pozisyonda da yine önce topu geriye çekti, ardından ortasını yaptı, ama bu defa Negredo atamadı. İkisi de aynı pozisyon. Quaresma’nın tarzı bu. Oyuncunun neyini değiştireceğim? Orta yapma mı diyeceğim?”

Diyemedi ve q7 yaklaşık 300 kere orta yaptı 4. ve 3.olduk.Demesi gerekiyordu çünkü elinde artık babel, talisca ve Cenk yoktu. Love, negredo ve Larin vardı. Ceza sahasına giren hiç kimse kafa vuramıyordu ve Beşiktaş da kazanamıyordu. Kazanırken alternatif üretememek, beraberinde çaresiz kaybedişleri getirir. Kazanan takımın asla bozulmaması gerektiği klişesine teslim oldu. Kazanan takım bozulur. Kaybederken herkes bir şeyleri değiştirir. Farkı yaratan ise kazanırken neleri değiştirmek gerektiğine karar verebilmektir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Baskanin yahut yonetimindekilerin karakteri degismez avci bu sene sampiyon olsun ayni seyleri ona da yaparlar. Aziz basgan nasi sampiyon olanlari kovuyordu o degil ben yaptim sampiyon diyordu bunlar da ayni kafada.
Umut gunerin saat mevzusu falan patlamis sosyal medyada konusuluyor bizim forumda mesela hic gormedim
Kel yonetici var bi tane 750 verdim kagava icin diyordu sonra siponsor oldu falan hop cem papilayi agirladi kendi isletmesinde

Kurumsal hafizasi yok camiayi yonetenlerin. Hafizasi iyi adamlar sabri hoca yusuf abi falan demez
saat mi mevzusu

olay ne yav nolmuş yine
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

halen açıklanmadı mı avcı  :alala:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu yıl kazandıran, skor yapan adam gibi oyuncular alıcaksak Ahmet Bulut ile çalışmalıyız.
Arpası neyse verelim lütfen.

Çevrimdışı mylife1903

saat mi mevzusu

olay ne yav nolmuş yine
Elemanin biri unut guner tarafindan dolandirildigini iddia ederek savciliga suc duyurusunda bulunmua, mahkemelik bi durum yorum yapmak dogru olmaz iki tarafi da dinlemek lazim, sonucta bi karar cikmadigina gire masum oldugunu kabul etmek bize yakisandir, haber olmamasi daha da ilginc olan. Haber degeri mi tasimiyor onu anlamadim, haberi degeri tasimamasi icin umut gunerin agir dolandirixi olmasi lazim, normal der haber yapmazsin, sulun osman 3. Kopruyu satsa bi suriyeliye mesela haber degeri tasimaz yani

Sahte evrakla yonetim kurulu uyesi oldugu iddia edilen bir sahsin boyle haberler ile kamuoyuna malzeme olmasi kimseyi rahatsiz etmiyor mu?

Çevrimdışı f_madida

Bu yıl kazandıran, skor yapan adam gibi oyuncular alıcaksak Ahmet Bulut ile çalışmalıyız.
Arpası neyse verelim lütfen.

hem alirken hem de satarken/gonderirken menejerlerle arayi iyi tutmak lazim. lens'i bi araplara caksak mesela, larin'i de ingiltere'ye flan iteleyebilsek.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı levitate

Elemanin biri unut guner tarafindan dolandirildigini iddia ederek savciliga suc duyurusunda bulunmua, mahkemelik bi durum yorum yapmak dogru olmaz iki tarafi da dinlemek lazim, sonucta bi karar cikmadigina gire masum oldugunu kabul etmek bize yakisandir, haber olmamasi daha da ilginc olan. Haber degeri mi tasimiyor onu anlamadim, haberi degeri tasimamasi icin umut gunerin agir dolandirixi olmasi lazim, normal der haber yapmazsin, sulun osman 3. Kopruyu satsa bi suriyeliye mesela haber degeri tasimaz yani

Sahte evrakla yonetim kurulu uyesi oldugu iddia edilen bir sahsin boyle haberler ile kamuoyuna malzeme olmasi kimseyi rahatsiz etmiyor mu?
rahatsız ettiği o kadar çok şey var ki abi

twitter'da bir ton hesap açıp kendini savundurtan birisinden bahsediyoruz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

vlasic içni cska ile çekişiyormuşuz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Vida araya girip hallettsin.
Övsün biraz bizi  :ok:

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu vlasic 10 numara değil mi? Kiralasak nerede oynatacağız bu adamı?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu vlasic 10 numara değil mi? Kiralasak nerede oynatacağız bu adamı?

Adem  Kanada, Vlasic 10 numara oynar.
Vlasic kanattada oynuyormus sanırım.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2019, 12:08:29 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Adem  Kanada, Vlasic 10 numara oynar.
Vlasic kanattada oynuyormus sanırım.
Bence adem kenarda oynadığı zaman verimliliği %50 kadar düşüyor. Sahada zaman zaman kayboluyor. Onun yerini bozmayıp kenarlara iki tane gidip gelen kanat koysak çok daha verimli olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı f_madida

Bence adem kenarda oynadığı zaman verimliliği %50 kadar düşüyor. Sahada zaman zaman kayboluyor. Onun yerini bozmayıp kenarlara iki tane gidip gelen kanat koysak çok daha verimli olacağını düşünüyorum.

Adem kanatta olmuyor hakkaten.. Ljajic ortada oynasin, Schurrle sol acik, Vlasic sag acik.

Çevrimdışı f_madida

Lens
Medel
Larin
Quaresma
Roco

Bu adamlari iyi pazarlayacak menejerler bulup anlassinlar mumkunse. Lens'i 2-3 milyona satmak mumkun olabilir, ayni sekilde Medel'den para kazanmamiz mumkun hele ki Ingiltere'ye gidiyorsa. Larin'den yeni genc oyuncu/milli takim oyuncusu vs diyerek bir para alma imkanimiz olabilir belki.

Quaresma ve Roco'da zarar etmesek yeterli.

Çevrimdışı worns

Douglas da canervari biraz yarım oyuncu. Defansif açıdan büyük problemleri var. Yer tutamıyor, konsantrasyonu düşük. Sivas zaman zaman sol önde kullandı. Oyuncuya talebin çok olması nedeniyle belli bir kontratta gerekecektir. Bence çok daha iyi alternatifler bulunabilir sağ bek için. Canerden kurtulalım derken yenisini bulmayalım. Hocanın da isteyeceğini düşünmüyorum Douglası.

Çevrimdışı mylife1903

Douglas da canervari biraz yarım oyuncu. Defansif açıdan büyük problemleri var. Yer tutamıyor, konsantrasyonu düşük. Sivas zaman zaman sol önde kullandı. Oyuncuya talebin çok olması nedeniyle belli bir kontratta gerekecektir. Bence çok daha iyi alternatifler bulunabilir sağ bek için. Canerden kurtulalım derken yenisini bulmayalım. Hocanın da isteyeceğini düşünmüyorum Douglası.
Rusu getirsin gelirken yanina mahoyu almisken mozuroyu da koli bandi ile piromosyon
Kaleciyi de getirsin sonracima adebayor da olur yedek robinyoyu da alsin yeterli kalanlari ligden aliriz 3-4 tane yabanci 5-6 tane de gurbetci gelir yeterli

Çevrimdışı balkan-kartal

Chelsea sarriyi serbest brakmis avcini yerine bas parayi al sarriyi biraz futbol seyredelim
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı tangaz

Senol gunesin konusmasi cok seyi cozer ama senol gunes konusmaz buyuk ihtimal
Dedik burda ayni 101. Yil gibi hoca yalniz birakildi, maaslar odenmedi, hakemler kesip biciyi yonetimden ses yok. Resmen operasyon yapildi hem icerden hem disardan
Bunlar sustu ve hoslarina gitti

Avci 14 adamlik liste vermis ee yoneticinin layk attigi asrin kadrosu nerde
14 adam yaziliyirsa hocanin sucu neydi

dış güçler neyse de içeriden altını oyanlar ayrı bir rezillik ihanetin büyüğü odur yalnız atladıkları detay şu hocanın altını oyarken beşiktaşın canına okuyorlar borç dağları aşıyor umurlarında değil kendi şirketleri değil nasılsa.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Chelsea sarriyi serbest brakmis avcini yerine bas parayi al sarriyi biraz futbol seyredelim
Sarri Juventus ile anlaştı bile. Sarri gibi teknik direktör boşta kalır mı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu haberi görünce şöyle bir hücum hattı hayal ettim  :D

Vlasic   Ljajic   Konoplyanka

Burak

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu haberi görünce şöyle bir hücum hattı hayal ettim  :D

Vlasic   Ljajic   Konoplyanka

Burak
O kono iki mac oynasin lensi mumla aratir dikkat edersen quaresmaya daha sira gelmedi

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kono iki mac oynasin lensi mumla aratir dikkat edersen quaresmaya daha sira gelmedi
O zaman şöyle yapalım  :) Takım yaş ortalaması dibi görsün  :ebebe:

Vlasic  Ljajic  Hasic

Burak

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Tosic ismi geçiyor gene eskilere geri dönüyoruz anlaşılan.

Çevrimdışı mylife1903

O zaman şöyle yapalım  :) Takım yaş ortalaması dibi görsün  :ebebe:

Vlasic  Ljajic  Hasic

Burak
Burak 25 mac oynar oynamaz onu da hesaplamak lazim