Ben artık bu adamların arkasında olağanüstü bir güç olduğunu düşünmeye başladım
Bakin bu iğrenç camia Feto ile en çok bağlantısı olan takım , içlerinde ki Fetoculari bile oy birliği ile kongre üyeliğinden atamayan bir camia
Feto olaylarından sonra bu takımın Talan edilmesi yerle bir edilmesi lâzımdı
Ülkenin Cumhurbaşkanı hem Fenerli , hem Basaksehirli ve bu adamın her sozu emir ve vahiy gibi algılanıyor buna rağmen bu takım bi şekilde maçlar kazanıyor
17 kulüp ortak bildiri yayınlıyor , guc birligi yapiyor ama olmuyor , Federayon başkanı Beşiktaşlı yine sonuç degismiyor , Mhk baskani Fanatik Gs li onu kovduruyorsun yerine başka bir Fanatık Gs li geliyor ?
Bu nasıl bir güç ? Nasıl olabiliyor da bu iğrenç camianın bu iğrenç hamlelerinin önüne geçilemiyor , nasıl oluyor da bu iğrenç camianın yaptığı haksızlıkların , aldıkları haksız şampiyonlukların önüne geçilemiyor ? Nasıl oluyor da her zama haksızlıklarla şampiyon olabiliyorlar
@Necmi abi sakın bir daha lobileri falan kalmadı deme bu adamların arkasında Olagaustu bir lobi ve olağanüstü bir güç var ve kimse bunun önüne geçemiyor malesef..
bu lobi değil bunun arkasındakini devlet araştırsın
özlemişdik bülonun yönetimlerini
gs ye gelince çok gizli kapaklı değil öncesinde ağar ulusoy ekseni vardı işi bitiriyorlardı
onlar dümdüz edildi güçleri kalmadı yerini himmetçiler aldı sonrada onların ekmeğini yediler
güç odaklarına eğilmek lobi değildir lobi farklı birşeydir. bunların alt yapısı zaten 20 yıldan fazladır yeşeriyor futbolun içinde
devlet temizleme derdindede değil devletin içide himmetci kaynıyor. sokaktaki garibanları tıkıyorlar içeri
devletten kime dokunmuşlar futboldakilere dokunacaklar. gs hep böyleydi birilerinin eteklerinin altına saklanıp ordan işini görür.
eskiden gücü yoktu fenerin eteklerinin altına giriyordu.
ne yapalım oturup bizmi düşünelim iktidar düşünsün sarsılan onların prestiji.
bu arada ne olursa olsun birini tercih edeceklerse bizi etmezler adamlar bize kin güdüyor.
imamoğlu iki stadda boy gösterdi gs stadına gittimi ben duymadım