Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3729927 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Kupayı falan geçtim ben umudum yok artık.Zaten pek azdı dün öncesi bile.Ama 2.olmamız şart.Bunun için kimi alta almamız daha olası onu bilmiyorum işte.Sivas 2-3 puan eksik olsaydı şimdi GS tehlikeliydi.

Çevrimdışı Liquidator

Mubarek ayda bi de oyle deneyek
Belki allah belasini verir besiktasin hakkini yiyenin
ya abi bizde böyle bir masal var.
Bir yoksul her gün Allaha dua edermiş, “ Yarabbim sen bana sayısal lotoda Jackpot’u nasip eyle, 5-6 ay her gün böyle dua edermiş. Bir günde Allahım her gün sana dua ediyorum, neden bana şu jackpotu nasip etmiyorsun, beni sevmiyormusun?? Allah da buna ben seni seviyorum hemde çok seviyorum, amma sende dua etmeden önce bir bilet alsan, diğe cevap vermiş. Yani demem o ki, bizim yönetim önce soracak hesabını, sonra ilahi adalet bekliycez.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı yoruk

Lucescu'ya bunak munak, defansif, korkak diyorlar ama o bile dün bu saçmasapan kadroyla maça çıkmazdı
Çıkardı.Zamanında çok çıktı bizde de.

Hele hele Lazio maçına durduk yere Niyazi ile çıkmıştı.

Çevrimdışı savaş altay

gs lobisi cok guclu. Basinda hangi baskan var, yok fark etmiyor.

Buyuk seyler olmadiktan sonra bu duzen bozulmayacak.

Çevrimdışı Liquidator

Bu yönetim bizi madara etmez dedik, bunlar bizi kepaze etdiler!!!
dün gecenin özeti budur!

Çevrimdışı tangaz

ağabey forumda bile bülent yıldırım ile başlayan, cüneyt çakır ile devam eden, necip ile zirveye ulaşan dağılmayı fark etmedin mi? haklı çıkma hastalığına kapılmışız. neticede korktuğumuz her şey başımıza geldi, ne kazandık? iki sene sonra forum arşivinden alıntı yapabileceğimiz ve altına "zamanında dedik" diye not düşebileceğimiz birkaç mesajlık avuntu.

taraftar bu durumda ne yapmalı, sınırımız ne, yaptırım gücümüz var mı?

beğenmediğimiz başkanı bile koltuğundan edemiyorsak neyin asabiyetini yaşıyoruz anlamıyorum. başkanın taraftarın her istediğini yapmasına karşıyım, ama her istemediğini yapmasının da önüne geçmek lazım.

fikret orman'ın şu durumda beşiktaş kulübü içinde alabileceği en yüksek ünvan transfer komitesi başkanlığı olur.

AMAN ABİ ALLAH KORUSUN

ondan sonra 2 milyon tasarruf edecem deyip transferler son güne kalsın lig baştan kaybedilsin ondan sonra taraftar da kalkıp ilk devre takım niye çok puan kaybediyor da ikinci devre ahanda uçtuk kaçtık da aslında kadro asrın kadrosuydu da hoca ilk devre oynatmadı mopink yaptı hikayelerine kanmaya dewam eder.

2 milyon kar edecez die 50 milyon kaybettirecek akıl bir daha mümkünse semte uğramasın bırakın başkanlığı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gs lobisi cok guclu. Basinda hangi baskan var, yok fark etmiyor.

Buyuk seyler olmadiktan sonra bu duzen bozulmayacak.

olmayan lobiyi nasıl güçlü görüyorsun  :alala:

gese lobisi var diyenle faiz lobisi war diyen hep aynı güruh!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Artık hoca necip i milli takıma alsın joker gibi her mevkide oynar, bugün itibariyle beni bile hayatımın en önemli parçası olan Beşiktaşımdan soğuttular, alenen amatör küme takımı gibi harcadılar, başkan gidene kadar benden bukadar ne digitürke ne de çakmak dahil herhangi bir ürün alarak klübe faydam olmaz. Bu tff ve hakkımızı şuana kadar yiyen herkeze hakkım haram olsun.

Abi o öyle olmuyor hepimiz diyoruz ben daha maç izlemem , forma falan almam diye ama olmuyor yapamıyorsun

Beşiktaş bu , Beşiktaşa küsülürmü ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Egos

AMAN ABİ ALLAH KORUSUN

ondan sonra 2 milyon tasarruf edecem deyip transferler son güne kalsın lig baştan kaybedilsin ondan sonra taraftar da kalkıp ilk devre takım niye çok puan kaybediyor da ikinci devre ahanda uçtuk kaçtık da aslında kadro asrın kadrosuydu da hoca ilk devre oynatmadı mopink yaptı hikayelerine kanmaya dewam eder.

2 milyon kar edecez die 50 milyon kaybettirecek akıl bir daha mümkünse semte uğramasın bırakın başkanlığı...

tamam, siz yeni başkanı bulun yeter, ben karışmıyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

en çok başakşehir maçına yanıyorum.o maç yenilseydik bari bu kadar üzülmezdim.hem şampiyonluğu ver hem gs yi şampiyon yap.
:bawling: :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

tamam, siz yeni başkanı bulun yeter, ben karışmıyorum.

hürser gelsin başlasın başka aday yok f.orman kadar sessiz kalmaz sanırım

Çevrimdışı savaş altay

olmayan lobiyi nasıl güçlü görüyorsun  :alala:

gese lobisi var diyenle faiz lobisi war diyen hep aynı güruh!!!

Faiz lobisine yoktur diyen disneyland uyesidir.

gs lobisi yok ise yillardir niye sikayet ediyoruz?

Kim donduruyor bu isleri? Bi baskasi buyuk bi mason locasi gorur,

kimisi de etkili iki adam. Birileri var iste..

Çevrimiçi yaço58

taç da sonuçta oyunun içinde topu rakibe verdiğin bir pozisyon üstelik de top sende olmalı ve oyuncular buna göre rakip sahaya yerleşiyor nasılsa biz atacağız güdüsüyle. ikinci taç ise ayrı bi kepazelik oyuncu değişikliği yapılıyor dünyanın her yerinde bu durumlarda hakem elini havada tutar oyuncu sahaya girer pozisyonunu alır hakem düdüğü öttürür ve maçı başlatır uygulama marsda bile böyledir şayet erken atan olursa hakem düdüğü öttürür elini gösterir havadaydı neden atıyorsun der hatta bazı hakem düdüğü beklemeden attı die sarı bile verir sonra tacı attırır yerleşim ve uyuma durumunun ikinci goldeki nedeni budur.
içim soğımuyor bu nasıl bir şeydir sadece bir maçı değil adam 50 milyon euro gibi paraları bir takımdan alıp diğerine verdi nasıl buna müsaade edilir nasıl bu kadar gs forması giyip yönetecek kadar gözü kararır yönetim şimdi çıksın istrse adamı assın ne faydası var neye yarar şampiyonluğumuz çalınmış dün neyin taktiğini konuşcazki bi pozisyo var belhanda burağın baldıra tekmeyi atıyor kendi bile bırakıyor oyunu faul diye hakem o anda devreye giriyor nasıl faul oyna  belhandacığım diye dünkü hakemle hangi taktik olsa kaybederdik zaten mesela necip çaldı tertemiz adam nasıl durdurur o pozisyonu gollük atak gördüysen oynat görmediysen de var diye bişe var yazık günah bu nasıl bir yapılanmadır bu nasıl bir yüzsüz camiadır maçtan sonra hepsi hakem iyi dedi bunlar çünkü bunu istiyor kayrılmak kollanmak biz dünkü maç gibi kazansak neler olurdu medya ayağa kalkardı bugün ne oldu peki medya da çıt yook beşiktaş topmu oynamışmış lan hakem izinmi verdi bu kadar oyuncular sindirilirmi bu kadar alenen bir takım kollanırmı adamlar evinde en az 5 maç hakmle kazanmıştır bu saatten sonra  başakşehir şampiyon olsun şu yüzsüz karaktersizler olacağına resmen dayak attılar adamlar vida ne yaptı sarı verdi luyindama ne yaptı faul bile calmadı burğın kafaya tekmeyi attı vardakiler falan o ara ne yapıyoduysa bu kadar aleni olmaz biz şimdi hocanın taktiklerini konuşşak ne olcak seneye yine doğrayacaklar şu yapılanmayı çökertmemiz şart fetönün artıkları bunlar başka açıklaması olamaz sadece ortada şampiyonluk yok 50 milyon euro artı sponsorluk gelirleri var bir takım şampiyon yapılıyorsa bu paranın bir bölümüde başka bir yere akıyordur artık nereyse yoksa bu admlar şu futbolla mı şampiyon oldu neyin taktiğiyle dün yendiler bizi insanın ağrına gidiyor içi soğumuyor 

Çevrimdışı bordele

Bu açıdan topun Caner'in topuğuna çarparak hafif yön değiştirdiği, ivme kazandığı vs hepsi gözüküyor.

Av zamanı

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu açıdan topun Caner'in topuğuna çarparak hafif yön değiştirdiği, ivme kazandığı vs hepsi gözüküyor.

daha baktığını yorumluyamıyorsun sen.

top canere çarpmıyor yerden çim kalkıyor.

Caner gibi cevap vermek lazım "gözleri olan herkes görür".

Çevrimdışı mylife1903

hürser gelsin başlasın başka aday yok f.orman kadar sessiz kalmaz sanırım
Bu 5268 uye ile ydnin gosterdigi kicini sildigi kagidi koysun aday diye o kakagit kazanir

Çevrimdışı Necmi

Ben artık bu adamların arkasında olağanüstü bir güç olduğunu düşünmeye başladım

Bakin bu iğrenç camia Feto ile en çok bağlantısı olan takım , içlerinde ki Fetoculari bile oy birliği ile kongre üyeliğinden atamayan bir camia

Feto olaylarından sonra bu takımın Talan edilmesi yerle bir edilmesi lâzımdı

Ülkenin Cumhurbaşkanı hem Fenerli , hem Basaksehirli ve bu adamın her sozu emir ve vahiy gibi algılanıyor buna rağmen bu takım bi şekilde maçlar kazanıyor

17 kulüp ortak bildiri yayınlıyor , guc birligi yapiyor ama olmuyor , Federayon başkanı Beşiktaşlı yine sonuç degismiyor , Mhk baskani Fanatik Gs li onu kovduruyorsun yerine başka bir Fanatık Gs li geliyor ?

Bu nasıl bir güç ? Nasıl olabiliyor da bu iğrenç camianın bu iğrenç hamlelerinin önüne geçilemiyor , nasıl oluyor da bu iğrenç camianın yaptığı haksızlıkların , aldıkları haksız şampiyonlukların önüne geçilemiyor ? Nasıl oluyor da her zama haksızlıklarla şampiyon olabiliyorlar

@Necmi abi sakın bir daha lobileri falan kalmadı deme bu adamların arkasında Olagaustu bir lobi ve olağanüstü bir güç var ve kimse bunun önüne geçemiyor malesef..
bu lobi değil bunun arkasındakini devlet araştırsın
özlemişdik bülonun yönetimlerini
gs ye gelince çok gizli kapaklı değil öncesinde ağar ulusoy ekseni vardı işi bitiriyorlardı
onlar dümdüz edildi güçleri kalmadı yerini himmetçiler aldı sonrada onların ekmeğini yediler
güç odaklarına eğilmek lobi değildir lobi farklı birşeydir. bunların alt yapısı zaten 20 yıldan fazladır yeşeriyor futbolun içinde
devlet temizleme derdindede değil devletin içide himmetci kaynıyor. sokaktaki garibanları tıkıyorlar içeri
devletten kime dokunmuşlar futboldakilere dokunacaklar. gs hep böyleydi birilerinin eteklerinin altına saklanıp ordan işini görür.
eskiden gücü yoktu fenerin eteklerinin altına giriyordu.
ne yapalım oturup bizmi düşünelim iktidar düşünsün sarsılan onların prestiji.
bu arada ne olursa olsun birini tercih edeceklerse bizi etmezler adamlar bize kin güdüyor.
imamoğlu iki stadda boy gösterdi gs stadına gittimi ben duymadım

Çevrimdışı bordele

bu lobi değil bunun arkasındakini devlet araştırsın
özlemişdik bülonun yönetimlerini
gs ye gelince çok gizli kapaklı değil öncesinde ağar ulusoy ekseni vardı işi bitiriyorlardı
onlar dümdüz edildi güçleri kalmadı yerini himmetçiler aldı sonrada onların ekmeğini yediler
güç odaklarına eğilmek lobi değildir lobi farklı birşeydir. bunların alt yapısı zaten 20 yıldan fazladır yeşeriyor futbolun içinde
devlet temizleme derdindede değil devletin içide himmetci kaynıyor. sokaktaki garibanları tıkıyorlar içeri
devletten kime dokunmuşlar futboldakilere dokunacaklar. gs hep böyleydi birilerinin eteklerinin altına saklanıp ordan işini görür.
eskiden gücü yoktu fenerin eteklerinin altına giriyordu.
ne yapalım oturup bizmi düşünelim iktidar düşünsün sarsılan onların prestiji.
bu arada ne olursa olsun birini tercih edeceklerse bizi etmezler adamlar bize kin güdüyor.

Gitti
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

Faiz lobisine yoktur diyen disneyland uyesidir.

gs lobisi yok ise yillardir niye sikayet ediyoruz?

Kim donduruyor bu isleri? Bi baskasi buyuk bi mason locasi gorur,

kimisi de etkili iki adam. Birileri var iste..

gese lobisi filan yoktur güçlüysen hakemi de lobiyi de yenersin. o kadarrr

Çevrimdışı Liquidator

Saat oldu 14:43 bizim yönetim daha sabah uykusunda. bu nasıl bir şeydir arkadaş? anlayan varmı? Ali Koç bu cin conla savaşırken yanında durmalıydık, destek vermeliydik. Bizim yönetim uyudu. her zaman yaptığını yaptı. Çarşıyı beyenmiyoruz amma yinede onlar çıkıp tepkilerini gösterdiler. Gösterdiler göstermesinede netice yok. O stadda Alabya ile oyunda yönetime tepki gerekli şekilde koyulmalı bu kadar net!

Çevrimdışı Egos

...

gitti ağabey, mazbatayı almıştı galatasaray başkanının yanında izledi maçı.

Çevrimdışı savaş altay

Bu yönetim bizi madara etmez dedik, bunlar bizi kepaze etdiler!!!
dün gecenin özeti budur!
Artik degisim zamani!! Masaya vuran degil, kadrosuna odaklanan, kadro muhendisliginde

iyi olan,  hangi deplasmana gittiginin farkinda olan, evinin agirligini bilen teknik adamlari

Klube getirecek bir baskan, bir akil ariyoruz.

20 dakikalik fatih terim presine alternatif uretemeyen, savunma oyuncularini

kadroya yazarak Besiktas teknik adamligini zaten surdurmemeli!

Kadro da temizlendimi miss olur.  Bu ne ya eziyet olmayan bir bolumumuz yok.

Çevrimdışı tangaz

top bacak arasından değmeden geçiyor yere değiyor ivmelenme nedeni o
marianonun vuruşuna bakarsan topun hafif falso alacağı da zaten belli o falso yere temas edince de ivmeleniyor.

Çevrimdışı mylife1903

daha baktığını yorumluyamıyorsun sen.

top canere çarpmıyor yerden çim kalkıyor.

Caner gibi cevap vermek lazım "gözleri olan herkes görür".

Çevrimiçi yaço58

umarım kinayedir bu paylaşımınız bizim tek derdimiz bu taçmı yani hakemi sadece bu taç yüzündenmi bu kadar ağır konuşuyoruz o gole kadar ve golden sonrası hakemin kararları bizim aleyhimize olanlar belli oyuncuları sindirdi güzelce sonrabu taç doğruymuş yanlışmış ne farkeder bu taç olmasa gider kendi atardı bize golü genede bir yolunu bulurdu işte diagne en ufak bişeyde ayağını takıp attı yere kendini ofsayt diye vermedi yoksa kullandırcaktı aynısı burağa olsa ben görürdüm bülenti  sizde eğer çarptı diye düşünüyorsanız düşünmeye devam edin