Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736273 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Al bak cevabin burada, arkadas cok daha net yazmis.

"Adam aldı attı taçı. Stoperler hücumda bekler gelmemiş çat diye aldı attı adam kimse inanamadı büyük takimlikla ne alakası var ... İlk yarıda sindirdi takımı gördüğün hangi sarı kart sarıydı? Gs'ye ilk faulü 26.dakika çaldı ikinci gol eleştirilecek gol ama ilk yarı yediğimiz gol kadar skandal gol olamaz. Şu golü gs yese türkiye ayağa kalkmıştı hocaları anırıyordu bu takım büyük takım değilse işte böyle taraftar profiline sahip olduğu için değil. Haftalardır agliyorlar mükafatı bu oldu mhk basıyor adamlar bizim yönetimimiz seçim derdine düştü. Atiba'ya atılan dirseğe faul vermedi faul. Allah bin belasını versin böyle düzenin iki yıldır gs ile yarışın içindeyiz ve son haftalarda gs stadında oynuyoruz gs fb olduğu hafta başakla oynatiyorlar tesadüflere bak. Şu maç vodafone'da olsa o taçı eşşekkkkk gibi verecekti rezilin oğlu hırsız assaglik. "

Hucumda baski kurdugun pozisyonda futbolcular niye defans formasyonu alsin, boyle sacmalik mi olur?

Mesele o sırada defans formasyonu almamış olmaları değil. Top taca gitti, hakem tacı rakibe verdi, hepsi durdular, hala ellerini kollarını kaldırıyorlar. Taç rakibe verilmiş artık, 10 kişi koşacaksın geri, neye itiraz ediyorsun, neyin şovundasın? İş bitmiş artık, dön geri, sonra bakılır VAR'a bakılacaksa...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu hakeme düdük astırmayan yönetim gitmelidir adamlar 1 aydır beini filan protesto etti sonucu aldı biz ise 0 bizi koruyan başkanımız yokk
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

şu adamlar ne top oynadı allah için anca biz çıkarken faul biz çıkarken faul böyle bir hakemmi olur adam olmayan pozisyonlarda kart gösterdi bize gollük atağımızı kesti lan var diye bişe var bakarsın golden sonra faulse verirsin biz tehlikeli gittik diye bi tarafından faul uydurdu canere değmeyen topa taç uydurdu aleyhimize necipti falan bu tercihler konuşulur ama şu hakeme ses çıkarmayanlar maçtan önce ilk tahtaya yazılmalıdır şu gs yönetimi her hafta ağladılar her hafta haksızken bile sonuç adamlar şampiyon olcak haksız yere geçen senede bu senede şunlar gibi karaktersizler sevincek en çok buna yanıyorum bizler heycanla bekleyelim hakemden sadece adil olmasını isteyelim adamlar tek taraflı hakem istediler ve aldılar sonucunu gördük atibaya dirsek burağa tekme daha bi ton sert hareket var kart yok bişe yok bizim oyuncuya dierk lens caner vida ne yaptı sarı gördü bu maçta işte gole gidiyoz faul uydurdu lan bekle bi bekle var diye bi icat çıkarıldı ş.... hakem yok valla buraya kadar getiren oyunculara helal olsun adamlar masa başında istediğini almıştı ilk 25 dk bizim lehimize faul vermedi onu geçtim olmayan poziyona çalınan fauller sarılar tekme tokat dalarken ses çıkartmadı olacağı belliydi her sene son haftalar gs deplasmanı fikstürde kısmete bak her sene aynı oyun ve galibiyet şenol hoca eleştirilir ama şimdi değil şu hakem yönetimi varken değil diagne adam vidaya ayağını takıp atıyor kendini penaltı veriyor inanılacak gibi değil ofsayt olmasa penaltıyı verdiydi şunlar şöyle haksız seviniyorya çıkar biyerlerden yazık günah emeğimize lan ne gördüysen çal sadece yapman gereken bu var diye bişede varken hala bizi katlediyorlar yönetim sus pus otursun konuşmasın daha şampyonlık gittikten sonra konuşşa ne konuşmasa ne

Çevrimdışı Savaş

Napalım beyler? Biz konusunca ne oluyor? Yonetim susunca biz konuşsak ne olur? Sosyal medyada sesini duyursan ne degisiyor?

Senin resmi olarak dilin olan biri var mi ortalikta? Yonetim nerede? Gecen hafta rakipler aciklama uzerine aciklama yaparken yonetim neredeydi!!!

Biz miyiz kameralara cikip konuşması gereken? Varsa boyle bir yetkimiz konusalim. Varsa imkanimiz konusalim. Biz mi etki yapacagiz ust kademelere? Yönetime vermeniz gereken tepkiyi taraftara mi veriyorsunuz?

Cok biliyosaniz siz ulasin o zaman ust kademelere siz verin tepkinizi. Yapabiliyoruz yapin ama burda taraftara sallamayin.

Herifler bizi asmış doğramış mac bitmis sampiyonluk gitmia biz niye analiz yapıyormuşuz.

Yönetime sallayacaksin taraftara degil!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

Şu maçtan sonra teknik analiz kasan arkadaşlara Allah akıl fikir versin. Daha beterlerini hak ediyorsunuz.
Şu maçın sonucu bu olacaktı orası malum da hocanın necip hamlesini çözemiyorum.he bu maç içinde demiyorum bunu ligin ilk yarısıda necip oynadı gördük 26 puan mı ne aldık.necip yerine altyapıdan herhangi biri oynasaydı daha mı az alırdık ne buluyor anlayamıyorum.sinerji sinerji diyoruz 1 haftafır bir neciple sinerji bozuluyor.takımda oynayan oyuncu necipi görünce ürkmüştür.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Şimdi başkan konuşsun hakem öyle böyle, susarsan ensene bir tane daha patlatırlar.

Hocaya zaten söylenecek laf yok, kazanan kadroyu boz. Kagawa, Güven dururken oyuna prensini al. Burak olmasa 6'da 6 imkansızmış.

Çevrimdışı f_madida

Mesele o sırada defans formasyonu almamış olmaları değil. Top taca gitti, hakem tacı rakibe verdi, hepsi durdular, hala ellerini kollarını kaldırıyorlar. Taç rakibe verilmiş artık, 10 kişi koşacaksın geri, neye itiraz ediyorsun, neyin şovundasın? İş bitmiş artık, dön geri, sonra bakılır VAR'a bakılacaksa...

Hakem taci rakibe vermedi, rakibin topu alip atmasina seyirci kaldi sonra da hersey normalmis gibi pozisyonu devam ettirdi. gsli topcular kendi kafalarina gore taci aldi atti ve hakem seyretti. Ayrica butun takim geriye kostu zaten, pozisyonda kosmayan kimse yok, sadece rakibin oyuncularina yetisemediler.

VAR'a bakilir demek de sacma. VAR devam eden pozisyonlarda uygulaniyor. Bu golun futbol literaturendeki adi o.... goludur. Bunu mahalle macinda bile kimse atmaz, adimiz cikmasin diye ama gsye yakisacak bir durum tabi bu.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi tolga1903

Söylediklerinin hepsi doğru ama hiçbirinin konuyla ilgisi yok.

'Adam aldı attı tacı' ne demek? Atacak tabi, niye atmasın? 'Stoperler hücumda, bekler gelmemiş', senin stoperlerinin geri dönmesini, beklerinin yerleşmesini mi bekleyecek. Hakem tacı vermiş, adam da kullanacak tabi ki...

Bu maç takıma falan yazmaz tamam ben de sürekli futbol konuşma taraftarıyım ama sadece merak ediyorum bu hakem yönetimi hiç mi rahatsız etmedi? Şu maçı insan gibi yönetse ne kaybederdi her sene aynı terane yetti artık futbol falan konuşmuyorum 50 bin kişi görünce ayakları titriyor (Hakaret Yasak)₅ ayda 30bin lira para alıyorlar haram zıkkım olsun yiyemesinler. 3e 1 pozisyon yakaliyorsun çat diye durduruyor herif gol atmamızdan bile korktu. Şenol gunes gidecek zaten neyine kızayım necip'i oynatmış necip ön alan presine gayet aktif katıldı yarar da sağladı ikinci yarı gökhan sakatlandığı için çıkaramadı ne yapalım bir necip yüzünden yenilmiş olamayız değil mi şu hakem hakem olsa bu takım bugun asla kaybetmezdi.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi sinerji bi tarafımızda patladı sağolsunlar
Sorma forma degistik falan hepsini denedik ama bos
Bu herifler fena
Bi araba sopa bir suru kart iki de gol yedik
Allah bekani verisn bulo ne diyem

Çevrimdışı mellfred

Bu maçı Bülent yüzünden kaybettik sanıyorsunuz ama bu maçı Fikret Orman yüzünden kaybettik

Çevrimdışı mellfred

Ben şu dakikadan itibaren kulüp adına para harcamayı bırakıyorum
Fikret Orman gününü gün etsin diye çocuğumun rızkını harcayamam

Çevrimdışı ozankarakoc

Her Fenerbahçe maçında 'abi ama adamlar tahrik etti', 'ilk yumruğu onlar attı', 'ne yapsın çocuklar da çok gerildiler', 'ben de olsam kafa atardım'...

Her Galatasaray maçında 'abi adamlar hemen tacı kullandılar', 'abi adamlar hemen faulü kullandılar', 'abi adamlar korner bayrağında zaman geçirdiler'...

Bunların hiçbiri yeni değil. Ben kendimi bildim bileli 30 yıldır bu böyle, belki öncesi de vardır. Artık gelmeyin şu oyuna kardeşim. Fenerbahçe'yle oynuyorsan, kavga çıkarmaya çalışanın oyununa gelmeyeceksin. Adam seni itiyorsa sen itmeyeceksin, o anda aklına gelecek, güleceksin. Bu da senin taktiğin olacak. Galatasaray'la oynuyorsan gözünü toptan ayırmayacaksın. Adamlar senin yerleşmeni beklemeyecekler, yerde oyuncun yatıyorsa topu taca atmayacaklar... Bunları öğren artık.

Derbi bir psikolojik savaş... Önce psikolojik olarak hazırlanacaksın.

Çevrimdışı mellfred

Yönetim adına be desem az
yazıklar olsun

Çevrimiçi tolga1903

:claps: :claps: :claps: :claps:

Bunu gore gore yazamayan sucu Besiktasli futbolcularda bulan biri benim gozumde Besiktasli degildir.

Ben bilmiyorum abi Beşiktaşlı mı değil mi ama umuyorum herkes rahatsız oldu kimisi söylemek istemiyor durum bu. Kesinlikle skoru aldırana kadar sindirdi bizi futbol oynatmadi adam yahu böyle sarı kartları tt stadında akhisar görmüyor sen adama olmayan faulden sarı verince bir daha rakibi yanından geçip gitse bile müdahale etmiyor edemiyor. Yahu lens topa koşarken çarpıştılar diye sarı verdi yani bugün ettiğim beddua kadar başka hakeme etmemistim.

Çevrimdışı mylife1903

Şu maçtan sonra teknik analiz kasan arkadaşlara Allah akıl fikir versin. Daha beterlerini hak ediyorsunuz.
Kanseri taraftar zaten
Yonetim degisir
Hoca degisir
Topcu degisir
Degismeyen taraftar

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şöyle ayrı bir ortam kuralım yönetim,mirin,necip filan sövelim rahatça
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

Hakem taci rakibe vermedi, rakibin topu alip atmasina seyirci kaldi sonra da hersey normalmis gibi pozisyonu devam ettirdi. gsli topcular kendi kafalarina gore taci aldi atti ve hakem seyretti. Ayrica butun takim geriye kostu zaten, pozisyonda kosmayan kimse yok, sadece rakibin oyuncularina yetisemediler.

VAR'a bakilir demek de sacma. VAR devam eden pozisyonlarda uygulaniyor. Bu golun futbol literaturendeki adi o.... goludur. Bunu mahalle macinda bile kimse atmaz, adimiz cikmasin diye ama gsye yakisacak bir durum tabi bu.

O zaman tacı attırmasaydın. Galatasaraylı topu eline aldı, tacı kullandı, hakem de tacın Galatasaray'ın olduğuna ikna oldu. O anda ne yapsın 'dur ben bunu biraz sindireyim, kullanma tacı' mı desin? Ya devam ettirecek, ya Beşiktaş'a verecek. Galatasaray'a verdi, oldu bitti.

Koşmayan kimse yok değil. Atiba'yla Mirin (ya da Lens tam hatırlamıyorum) elleri havada boş boş bakınıyorlar... Sol kanattaki adamı öyle kaçırdılar... Herif de bastı gitti.

VAR'a da bakıldı ayrıca pozisyondan sonra. Ha bir de üstüne, açılardan birinde Caner'e çarptığı da görülüyordu topun.

Golün futbol literatüründeki adı konusunda da tamamen haklısın, yüzde yüz katılıyorum. Ama bu adamlar böyle. Hep böyleydi, yine böyle, yarın da böyle olacak. Yarın da biz 'faul mü değil mi' diye düşünürken onlar kullanacaklar, gol olacak... Yarın da bizim oyuncumuz yerde yatarken onlar devam edip gol atıp sevinecekler.  Her seferinde 'hiç etik değil' deyip, 'iyi ki Beşiktaşlıyız' deyip içimize mi gömeceğiz bunu.

Öğreneceksin kardeşim! Derbi psikolojisini öğreneceksin. Karşındaki adamların ruhunu biliyorsun, ona göre ayağını denk alacaksın.

Çevrimdışı f_madida

Herseyi gectim de su Basaksehir'e yenilseydik bari, yine bizi kullandilar arada.

Bir de utanmadan belediye fonu bilmemne diye konusmuyorlar mi, ulan su gsye verilen statlar araziler ne peki? ttarenayi bile devlete yaptirmis ustune herseyiyle devlet tarafindan fonlanmis. bu gsden buyuk kotuluk var mi Turkiye'ye Turk futboluna. Yemin ediyorum ulkeden nefret ettim bu adamlar sayesinde. Haksizligin, hukuksuzlugun bayrak gemisi. 

Çevrimdışı mylife1903

Mezbaha gibi ohh mis
Bi kamyon dayak yedik

Yonetim gorsun mac nasil alinir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçtan önce görmeme rağmen sinerji bozulmasın diye paylaşmadım. 28 Nisan tarihli yayında şampiyonu açıklamış Erol Mütercimler. Şimdi Rıdvan Dilmen bile operasyon yapıldı diyorsa ortada yine şaibeli şampiyonluk ve şerefli ikincilikler var demektir. Fikret Orman ve ekibinin de sesinin çıkmamasını çok iyi açıklıyor bu  :tabe: Fikret Orman ve yönetiminin Beşiktaş'daki misyonu tamamlanmıştır. Hem ibra hem de seçim konusunda gerekli cevabı Beşiktaş sevdalıları verecektir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı f_madida

Mezbaha gibi ohh mis
Bi kamyon dayak yedik

Yonetim gorsun mac nasil alinir

yonetim mi? ne yonetimi? yonetim ne arar la Besiktas'ta?

Çevrimdışı levitate

Sorma forma degistik falan hepsini denedik ama bos
Bu herifler fena
Bi araba sopa bir suru kart iki de gol yedik
Allah bekani verisn bulo ne diyem
adamlar toteme karşı hakem armoru çıkmış reyiz

üstüne bide şenol hoca boostladı daha fena oldu

neyse umarım burunlarından gelir sağlam bir kriz yaşarlar inşallah :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

şu adamları sevindirdikya hakkı geçen kimlerse yazıklar olsun adamlar top mu oynadı ne yaptı bi arkadaşın yukarda dediği gibi mahalle açında o... golü olcak iki gol attılar hakem müsveddeside buna izin verdi bizimde gole giden atağımızı kesmekle uğraştı atiba dirsek yedi adam bikere bakmadı oyunu durdurmak için feguli yerde kaldı döndü döndü baktı en sonunda durdurdu taktikle uğraşırsak bu adamları çözemeyiz çünkü onlar bizi taktikle futbolla yenmiyor bakalım şimdi tvler ne konuşcak işte en önemli ayağı bu bunlar böyle lobi oluşturuyor ben sinirden izlemicem ama izleyen varsa yazsın ortalığı atılan goller için yıktılarmı yoksa bjk dikkat etseydimi dediler biz öyle 2 gol atsak bu akşam ortalık ayağa kalkardı medyada yazık günah ne diyelim geçen senekki şapiyonlukları belliydi bu senede olurlarsa nasıl oldukları belli

Çevrimdışı mrred

Hocanin mac sonu aciklamalarinin ozeti , ilk yari rakibi durdurup ikinci yari hamle yapacaktik diyor. Kagit ustunde kabul edilebilir makul bir plan amma velakin bu takim bu oyuncu grubu ile önlem almaz. Önlem aldirir. Sen onlem aldirilcak oyunu 2 senedir uretemiyorsun hocam. Biz de sana neden diye soruyoruz? Bu takim neden iki senedir onlem aliyor fakat onlem aldirmiyor ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat baltacı

- İlk suçlu saçma kadroyla çıkan takımın ayarını bozan Şenol dur.
- İkinci suçlu (Küfür Yasak)14 hakemdir.   -Üçüncü sucluda sessiz sedasız kafalarını kuma gömen yönetimdir.

Hayallerimizi çaldınız.

BeŞiKtAşK