Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

adamlar toteme karşı hakem armoru çıkmış reyiz

üstüne bide şenol hoca boostladı daha fena oldu

neyse umarım burunlarından gelir sağlam bir kriz yaşarlar inşallah :D
Neyse haftaya yenilsinler ikisi de yenilsin sonra berabere kalsinlar
Umut garibanin ekmegi

Çevrimiçi levitate

Maçtan önce görmeme rağmen sinerji bozulmasın diye paylaşmadım. 28 Nisan tarihli yayında şampiyonu açıklamış Erol Mütercimler. Şimdi Rıdvan Dilmen bile operasyon yapıldı diyorsa ortada yine şaibeli şampiyonluk ve şerefli ikincilikler var demektir. Fikret Orman ve ekibinin de sesinin çıkmamasını çok iyi açıklıyor bu  :tabe: Fikret Orman ve yönetiminin Beşiktaş'daki misyonu tamamlanmıştır. Hem ibra hem de seçim konusunda gerekli cevabı Beşiktaş sevdalıları verecektir.

ben hiç inanmıyorum öyle bir şey olacağına

ibra gelmezse belki anç aday olur onun dışında sanmam
bipbipbupbup

Çevrimdışı autopsy

Kanseri taraftar zaten
Yonetim degisir
Hoca degisir
Topcu degisir
Degismeyen taraftar

Şimdi sosyal medyada sağda solda Necip, Şenor vs konuşur millet. Haftaya seçim olur, aynı yönetim kadrosu devam eder. Yönetim de bak işte istediğiniz gibi hocayı değiştirdik der boku atar gidenin üzerine. Sonra devam. Hakemlerin ne kadar pırlanta olduğunu dinleriz seneye de. Sinirden kendimi becerecem, sakinleşemiyorum.

Neden analiz yapmayalım diyen arkadaşa da bir cevap vereyim. Seninle teknik anlamda hemfikir olduğum şeyler var zira analizin yeri bu maç değildir. Yanlış şeye saldırırsan asıl hedefi kaçırırsın. Önce şu pasif yönetimi bir adam edelim gücümüz yetiyorsa da sonra konuşuruz Necip vs.

Bu arada golleri gerçekten aptalca yedik, profosyonelliğe yakışmayan işler ama çocuklar dağıldı bildiğin çok da belliydi hallerinden.
Faul bile olmayan pozisyonlara çat çat sarı yersen sakin kalmak kolay değil.
En azından bizim genlerimizde yok o iş.

Çevrimdışı ozankarakoc

Adriano: 'Dikkatsizlikten iki gol yedik'...

Bu kadar.

Gerisi zaten her sene, her deplasman derbisinde olan şeyler... 'Başkan neden sustu?'... Konuşunca ne oluyor? Hak mahrumiyeti... O kadar. Bizim kültürümüzde yok 'otobüsten adam aldırmak', 'evinden adam aldırmak', 'kebapçı dövmek', 'hakeme düdük astırmak'... Bizde yok bu, olamaz da. Yapmaya çalışırsak da sırıtır, kimse de inanmaz zaten. 'Fikret Orman çok sert konuştu, ayağımızı denk alalım, bu Beşiktaş camiası bizi bitirir' diye bir şey olabilir mi? Olamaz. Biz bu değiliz çünkü. Mafya başkan gelsin, adam yaralamadan sabıkalı teknik direktör gelsin, takıma hükümet yalakası oyuncular dolsun, ama 5 sene üstüste şampiyon olalım. Hangi Beşiktaşlı'nın buna gönlü razı olur ki...

O yüzden de 'biz de onlar gibi olalım' demek gibi bir çözümümüz yok bizim. Bizim, onların pisliklerini bilip ona göre mücadele etmemiz gerekiyor. Akıllı olmamız gerekiyor. Van Persie diklenince ona gidip kafa atmamayı öğrenmemiz gerekiyor. Josef kafa atınca dönüp bizim de ona kafa atmamamız gerekiyor. Kolay değil, ama çözüm bu. Başka yol yok.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı f_madida

adamlar toteme karşı hakem armoru çıkmış reyiz

üstüne bide şenol hoca boostladı daha fena oldu

neyse umarım burunlarından gelir sağlam bir kriz yaşarlar inşallah :D

yahu herseyi gectim 2-0'dan sonra Guven'i almamasi beni cok sinirlendirdi. Guven gibi etkili bir adam var, gidip hayirsiz Q'yu aliyorsun, yetmiyor Lens dururken Dorukhan'i cikartip Kagawa'yi sokuyorsun. Buyuk maclarda hocaya birseyler oluyor, kisa devre yapiyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bizim yönetim çıkıp bombalasa ben inanıyorum ki haftaya bu gs doğranır ama böyle sesin çıkmasa gs hakemler ile vura vura gider
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Umut garibanin ekmegi
öyle bir şey olursa inancım tazelenir :D

ama sanmıyorum sus payı diye 2. yapar bunlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

şu adamları sevindirdikya hakkı geçen kimlerse yazıklar olsun adamlar top mu oynadı ne yaptı bi arkadaşın yukarda dediği gibi mahalle açında o... golü olcak iki gol attılar hakem müsveddeside buna izin verdi bizimde gole giden atağımızı kesmekle uğraştı atiba dirsek yedi adam bikere bakmadı oyunu durdurmak için feguli yerde kaldı döndü döndü baktı en sonunda durdurdu taktikle uğraşırsak bu adamları çözemeyiz çünkü onlar bizi taktikle futbolla yenmiyor bakalım şimdi tvler ne konuşcak işte en önemli ayağı bu bunlar böyle lobi oluşturuyor ben sinirden izlemicem ama izleyen varsa yazsın ortalığı atılan goller için yıktılarmı yoksa bjk dikkat etseydimi dediler biz öyle 2 gol atsak bu akşam ortalık ayağa kalkardı medyada yazık günah ne diyelim geçen senekki şapiyonlukları belliydi bu senede olurlarsa nasıl oldukları belli
Hakemin en guzel yaptigi son saniye oldu
Maryano ayisi karijmaya cift daldi ayni adamin ayni adama 6. Faulu falandi herhalde tak maci bitirdi dondu gitti. Aman gol falan olur tadimiz kacmasin seklinde bir hakemsi
Bizim yonetime mustehak boyle hakem

Çevrimdışı f_madida

Umut garibanin ekmegi

Biz yenecek miyiz ki sanki? Bu haftadan sonra takim iptal olur bence.

Çevrimdışı mylife1903

- İlk suçlu saçma kadroyla çıkan takımın ayarını bozan Şenol dur.
- İkinci suçlu (Küfür Yasak)14 hakemdir.   -Üçüncü sucluda sessiz sedasız kafalarını kuma gömen yönetimdir.

Hayallerimizi çaldınız.
Sakin yahu
Ilk defa mac kaybetmiyoruz
Zaten cok zordu burda kazanmak bu maci isin gercegi
Bu hakemle imkansizdi

Çevrimdışı f_madida

Umut garibanin ekmegi

Haftaya gsye bir umut meler flan verirler gule oynaya verir maci. Basak'a da bir umit ozturk, oldu bitti.

Çevrimiçi levitate

yahu herseyi gectim 2-0'dan sonra Guven'i almamasi beni cok sinirlendirdi. Guven gibi etkili bir adam var, gidip hayirsiz Q'yu aliyorsun, yetmiyor Lens dururken Dorukhan'i cikartip Kagawa'yi sokuyorsun. Buyuk maclarda hocaya birseyler oluyor, kisa devre yapiyor.
frikikten dönen topa nasıl vurduğunu gördün mü abi? yemin ederim şu forumda onu gol yapacak insanlar vardır :D

ve haklısın hoca büyük maçlarda çok pısırık davranıyor. iddia ediyorum savunma yerine hücumu tercih etsek hakeme rağmen bu maç en kötü berabere biterdi. yine doğrardı bizi ama golümüz falan iptal olurdu, böyle saçma salak goller yemezdik
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Bizim yönetim çıkıp bombalasa ben inanıyorum ki haftaya bu gs doğranır ama böyle sesin çıkmasa gs hakemler ile vura vura gider
Be yönetimi yahu ! Beliktaştan ekmek yemeye gelmiş bir avuç aç

Çevrimiçi tolga1903

Her sene bunlara yenilip şampiyon yapıyoruz. Hakeminin bin belasını versin içim soğumuyor. Şampiyonluk umuduyla gidiyosun bir şekilde engel olunuyor. Adam şampiyon olmak için senin stadına gelmiyor a.w illa biz gidiyoruz o lanet stada. Nasıl ayarliyorlar nasıl beceriyorlar ya neyse olan gençliğimize oldu.

Çevrimiçi levitate

ts maçı hariç diğer ikisini alır 2. bitiririz bence

yada gs ve başak batırır aradan biz sıyrılırız ki %5'lik bir ihtimal bu
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

vardır geçerli bir açıklaması.paralarını alamamışlardır mesela girmek istememişlerdir.maçın yönetiliş biçimine bakarsak (hakem+td)sonuç kaçınılmazdı ama insan en azından cesur seçimler ve futbol görmek istiyor işte.

Çevrimdışı ozankarakoc

O öyle işlemiyor kardeşim. Bizim konumumuz başka...

Biz konuşursak ceza yeriz, ayıplanırız. Televizyon kanallarında gazetelerinde doğrarlar bizi haklı olduğumuz halde. Fenerbahçe ya da Galatasaray konuşursa gündem olur, olay olur, göz göre göre haksız olmasına rağmen bir sürü hak veren çıkar, kamuoyunda 'ortak fikir' varmış gibi davranılır. Evden adam aldırılır, hakeme düdük astırılır, federasyon tehdit edilir... Biz bunu yapamayız. Yapsak da gülerler zaten.

Bunun ayırdına varmamız lazım.

İki yol var;

1. 'Beşiktaş' olarak devam edip, 'işimize' bakacağız, önlemimizi geçmişte yaşadığımız skandallara göre sahada alacağız,

2. Onlar gibi olmak için uğraşacağız. Dolduracağız yamuk yumuk 'adam gibi' (!) oyuncuları kadromuza, otobüsten adam aldırsınlar, rakibe 'seni öldürürüm' tehditleri savursunlar diye. Bir sürü centilmenlikten nasibini almamış, kazanmak için her şeyi mübah sayan yöneticiyi görevlendireceğiz. Mahmut Uslu falan gibi adamlar bulacağız, her maçtan sonra çıkıp aptal aptal konuşacaklar. Sağa sola para yedireceğiz. Mafya bir başkan, mafya bir teknik direktör edineceğiz. Arada Sedat Peker falan gibi adamlar çıkıp hakkımızı savunacaklar televizyonlarda, sosyal medyada... Teknik direktörümüz maçtan sonra hakemin yanına gidip parmağını gözüne sokarak 'seni bitiririm ulan' diyecek. Futbolcularımız gazetecileri dövecekler, haftaya dövdükleri gazeteciye çiçek götürüp affedilecekler...

Hangisini tercih edersiniz?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Valla zor

Çevrimdışı f_madida

Her sene bunlara yenilip şampiyon yapıyoruz. Hakeminin bin belasını versin içim soğumuyor. Şampiyonluk umuduyla gidiyosun bir şekilde engel olunuyor. Adam şampiyon olmak için senin stadına gelmiyor a.w illa biz gidiyoruz o lanet stada. Nasıl ayarliyorlar nasıl beceriyorlar ya neyse olan gençliğimize oldu.

fikstur ayarlanirken belli zaten sonuc...ali durust dene (Hakaret Yasak)₅ orada oldugu muddetce de degismeyecek.

Çevrimdışı mylife1903

vardır geçerli bir açıklaması.paralarını alamamışlardır mesela girmek istememişlerdir.maçın yönetiliş biçimine bakarsak (hakem+td)sonuç kaçınılmazdı ama insan en azından cesur seçimler ve futbol görmek istiyor işte.
Abi super kafalar aspor ac mutis buloyu akliyor gsliler
Harika

Çevrimiçi levitate

''Yayıncı kuruluşa konuşan deneyimli teknik adam, "Oyunu kaybettik, güven kaybımız oldu. Oyuna başlarken önde baskı yapan bir Galatasaray olacağını biliyorduk, baskı yapıp kapacağımız toplarla çıkmak istiyorduk. Dış sebeplerden kaynaklanan sinirlenmemiz oyunu disiplinsizliklere götürdü ve güvensizlik oluştu. İlk yarıda taçtan yediğimiz gol vardı, aynı hatayı ikinci yarıda da yaptık." dedi.

Yedikleri gollerin oldukça acemice olduğunu belirten Güneş, şöyle devam etti: "Yanlış çalınan fauller, gereksiz düdükler vardı. Bunları bekliyorduk ama taçlarda olduğu gibi yanlış kararlar beklemiyorduk. Yine de yediğimiz goller acemiceydi. Bizim için kayıp olan 3 puan üzüntü verici çünkü çok kolay, dikkatsiz ve anlamsız yediğimiz goller vardı."

Güneş, sahaya kazanmak için çıktıklarını belirtirken, "Kazanmak için sahaya çıkmıştık, haftaya da aynı şekilde oynayacağız. Hakemler belli, rakipler belli, biz belliyiz. Oyuncular görevini yapacak. Hakem hataları ne olursa olsun kızabilirsin, sinirlenebilirsin ama futbolu bırakmak olmaz. Hakem hataları her maçta oluyor, bugün de olmuşsa onlara bakarak kendimize mazeret bulamayız. Haklı olabilirsiniz belki ama bunları söyleyerek kendinizi temize çıkarmış olmazsınız." diye konuştu.

"Necip'le ilgili bir şikayetim yok"
Şenol Güneş, ilk 11'de sürpriz bir şekilde Necip Uysal'a şans vermesiyle ilgili ise şöyle konuştu: "

Necip'in oynadığı futbolla yönetilen oyun arasında bir çelişki var. Oyuna o kadar müdahaleler oldu ki! Önündeki korneri nasıl aut verebilirsin? Tartışılır çok karar vardı ama oyun içinde bırakmamalısınız, oyun disiplininden kopmamalısınız. Bir süre oyun disiplini, konsantrasyonu anlamında iyiydik ama kararlar ısrarla yanlış olunca bir yerden sonra ipin ucu kaçtı. Bir oyuncu itiraz edince hepsi etmeye başladı. Necip'le ilgili bir şikayetim yok. Performansından memnun olmasam devam ettirmezdim."
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Be yönetimi yahu ! Beliktaştan ekmek yemeye gelmiş bir avuç aç

+1
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ProjectOrigin

Şu açık ki hoca bizim inancımızın 5'de 1'i kadar inanmamış bu maçın kazanılacağına. Beşiktaş korkaklık kaldırmaz. Yönetim şimdi çıkıp konuşsun da güldürsün kendine, gülelim, günaydın  :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

O öyle işlemiyor kardeşim. Bizim konumumuz başka...

Biz konuşursak ceza yeriz, ayıplanırız. Televizyon kanallarında gazetelerinde doğrarlar bizi haklı olduğumuz halde. Fenerbahçe ya da Galatasaray konuşursa gündem olur, olay olur, göz göre göre haksız olmasına rağmen bir sürü hak veren çıkar, kamuoyunda 'ortak fikir' varmış gibi davranılır. Evden adam aldırılır, hakeme düdük astırılır, federasyon tehdit edilir... Biz bunu yapamayız. Yapsak da gülerler zaten.

Bunun ayırdına varmamız lazım.

İki yol var;

1. 'Beşiktaş' olarak devam edip, 'işimize' bakacağız, önlemimizi geçmişte yaşadığımız skandallara göre sahada alacağız,

2. Onlar gibi olmak için uğraşacağız. Dolduracağız yamuk yumuk 'adam gibi' (!) oyuncuları kadromuza, otobüsten adam aldırsınlar, rakibe 'seni öldürürüm' tehditleri savursunlar diye. Bir sürü centilmenlikten nasibini almamış, kazanmak için her şeyi mübah sayan yöneticiyi görevlendireceğiz. Mahmut Uslu falan gibi adamlar bulacağız, her maçtan sonra çıkıp aptal aptal konuşacaklar. Sağa sola para yedireceğiz. Mafya bir başkan, mafya bir teknik direktör edineceğiz. Arada Sedat Peker falan gibi adamlar çıkıp hakkımızı savunacaklar televizyonlarda, sosyal medyada... Teknik direktörümüz maçtan sonra hakemin yanına gidip parmağını gözüne sokarak 'seni bitiririm ulan' diyecek. Futbolcularımız gazetecileri dövecekler, haftaya dövdükleri gazeteciye çiçek götürüp affedilecekler...

Hangisini tercih edersiniz?
DayAk yiyen gazeteci bi de ozur dilemeli

Çevrimiçi murat

Abi super kafalar aspor ac mutis buloyu akliyor gsliler
Harika
onlardan beklentim bu yönde zaten lehimize yapılmış faul gibi bir hata varsa onu gösterirler birde yedek kulübesindeki alpay çelebiyi gündeme oturttum mu olay tamamdır.