Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3755500 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Gs Başkanı Mustafa Cengiz: “Kalan 4 haftada hakemler kurayla seçilmeli.
bunun açıklamasını yapayım namoğlu gitti bizim mhk da söz hakkımız kalmadı şimdi
istediğimiz hakemleri atayamıyoruz. Bari rakiplerimizde istedikleri hakemi atayamasın demek.

Çevrimiçi Necmi

Abi sence gerçekten yenebilecek miyiz? Tarafsız gözle bakarsak, bu Beşiktaş, bu Galatasaray'ı, o statta yener mi?
o stadda hiçmi yenmedik onları son dönemlerde bir galibiyetleri var
oda geçen sene fener maçının arkasından çıkmışdık ne şartlarda olduğumuz
malum.

Çevrimdışı ozankarakoc

malum.

Yok, ben 'yenemeyiz' diye düşünmüyorum da, galibiyetten de çok emin değilim. Objektif olarak kim ne düşünüyor merak ediyorum.

İç sahada son iki sezonda oynadıkları hiçbir maçı kaybetmemişler (32 maç). Konu derbi olunca çok önemli değil ama, ciddi bir istatistik.

Umarım dış etkenlerin konuşulmadığı, sadece futbolun oynandığı bir maç olur.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Rasim

bu kadar korktuklarina göre baslarina gelecegi biliyorlar febe macinin ilk yarisini izlemislerdir  :steamed:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ALDENYX

şampiyon biz olacağız bu sene.............. :busted_cop:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Necmi

Yok, ben 'yenemeyiz' diye düşünmüyorum da, galibiyetten de çok emin değilim. Objektif olarak kim ne düşünüyor merak ediyorum.

İç sahada son iki sezonda oynadıkları hiçbir maçı kaybetmemişler (32 maç). Konu derbi olunca çok önemli değil ama, ciddi bir istatistik.

Umarım dış etkenlerin konuşulmadığı, sadece futbolun oynandığı bir maç olur.
camia bütenleştiğinde biz durdurulmaz oluruz rahat olun camia bütünleşti.
biz ne kadar istersek maçı sahada oyuncularda o kadar ister.
Biz onlardan daha kaliteli takımız. Takım kazanmaya inanırsa kazanır.
Takımın inanması için önce camianın inanması lazım.

Çevrimdışı ozankarakoc

camia bütenleştiğinde biz durdurulmaz oluruz rahat olun camia bütünleşti.
biz ne kadar istersek maçı sahada oyuncularda o kadar ister.
Biz onlardan daha kaliteli takımız. Takım kazanmaya inanırsa kazanır.
Takımın inanması için önce camianın inanması lazım.

İlginç bir kenetlenme var. Tam bir çözülmenin eşiğine gelmiştik, Fifa'ya şikayet edenler, kadro dışı bırakılıp arkadan konuşanlar, 'Şenol Güneş istifa' sesleri falan... Bir anda rüzgar tersine döndü. Çocukların da keyfi yerinde görünüyor. Ankaragücü maçının ilk yarısında berbat oynadık ama yine de çocuklarda isteksizlik, ciddiyetsizlik gibi bir şey yoktu. Hoca da, çocuklar da şampiyonluğu gerçekten istiyor gibi görünüyorlar. Öyle bir şey olursa tarihimizin en unutulmaz başarılarından biri olur. Hadi inşallah...

Çevrimdışı Orhan_

İlginç bir kenetlenme var. Tam bir çözülmenin eşiğine gelmiştik, Fifa'ya şikayet edenler, kadro dışı bırakılıp arkadan konuşanlar, 'Şenol Güneş istifa' sesleri falan... Bir anda rüzgar tersine döndü. Çocukların da keyfi yerinde görünüyor. Ankaragücü maçının ilk yarısında berbat oynadık ama yine de çocuklarda isteksizlik, ciddiyetsizlik gibi bir şey yoktu. Hoca da, çocuklar da şampiyonluğu gerçekten istiyor gibi görünüyorlar. Öyle bir şey olursa tarihimizin en unutulmaz başarılarından biri olur. Hadi inşallah...

Ankaragücü maçında ekstra bir heyecan, stres vardı. Yanındaki adama pas veremeyen oyunculardan kurulu gibiydik. Galiba şampiyonluk düşüncesi biraz fazla etki ediyor. Bu aralar Burak, Atiba, Gökhan, Vida, Adriano, Kagawa, Caner gibi deneyimlilere çok ihtiyacımız olacak gibi duruyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ankaragücü maçında ekstra bir heyecan, stres vardı. Yanındaki adama pas veremeyen oyunculardan kurulu gibiydik. Galiba şampiyonluk düşüncesi biraz fazla etki ediyor. Bu aralar Burak, Atiba, Gökhan, Vida, Adriano, Kagawa, Caner gibi deneyimlilere çok ihtiyacımız olacak gibi duruyor.

Aynı fikirdeyim. Çoğunlukta olmaları bir avantaj. Gerçi Ankaragücü maçında herkeste bir tuhaflık vardı. İki pas yapamadık. Rakibin hocası da iyi kilitledi bir yandan...

Ben, Kagawa'nın zekasına ihtiyaç duyacağımızı düşünüyorum ama 60'tan sonra... Adam resmen 90 dakikayı çıkaramıyor. Hayatı boyunca oyuna ikinci yarıda giren oyuncular var ya, Semih Şentürk gibi, Kagawa da ondan kendini kurtaramayacak gibi görünüyor. Tuhaf iş... Yalnız olmadık yerlerde olmadık isabetli paslar veriyor, oyunu çok iyi okuyor, kafası çok iyi çalışıyor... Sihirbaz gibi... Umarım Suriye deplasmanında da yüzümüzü güldürür.

Çevrimdışı Doğukan E.

Haftalardır neredeyse hepimizin şikayet ettiği Caner bence Ankaragücü maçında ilk yarı ayakta kalanlardandı. Gayet temiz ve hatasız oynadı. Adriano çok büyük tecrübe ve Caner den çok daha faydalı ama maç eksiğinden kadroda göremeyiz gibi sonradan girer büyük ihtimal. Önümüzdeki 4 maç toparlanmış Caner ilaç gibi gelicek

Çevrimdışı kyiv

malum.

Geçen sene kafa o maçta değildi. Daha öncesinde Başakşehire kaybedilen maç, Fenerbahçe maçları dengemizi bozdu. Ayrıca ne olursa olsun rakiplere korku salmayan bir santrafor vardı. O golü atsa bugün başka şeyler konuşuyor olabilirdik. Bu sene durum farklı.Takımın form durmu iyi ve yükselerek bu maça çıkacak. Herkesin başta Hoca olmak üzere konsantrasyonu üst seviyede (Lens hariç yeryüzünde onu konsantre edecek bir şey olduğunu sanmıyorum). Bu maçı geriye bile düşse çevireceğimize inancım sonsuz. Yeter ki komik, saçma, akılsız bir kırmızı yemeyelim!

Çevrimdışı kyiv

Aynı fikirdeyim. Çoğunlukta olmaları bir avantaj. Gerçi Ankaragücü maçında herkeste bir tuhaflık vardı. İki pas yapamadık. Rakibin hocası da iyi kilitledi bir yandan...

Ben, Kagawa'nın zekasına ihtiyaç duyacağımızı düşünüyorum ama 60'tan sonra... Adam resmen 90 dakikayı çıkaramıyor. Hayatı boyunca oyuna ikinci yarıda giren oyuncular var ya, Semih Şentürk gibi, Kagawa da ondan kendini kurtaramayacak gibi görünüyor. Tuhaf iş... Yalnız olmadık yerlerde olmadık isabetli paslar veriyor, oyunu çok iyi okuyor, kafası çok iyi çalışıyor... Sihirbaz gibi... Umarım Suriye deplasmanında da yüzümüzü güldürür.

Kesinlikle Kagawa 60 tan sonra oyuna girmeli. Yorulan rakibe karşı diri ve maçı izlemiş Kagawa fark yaratır. Maçın anahtarı ilk 45 dakika değil ikinci 45 dakika olacak.İlk 45 oyunu dengeli götürüp ikinci 45 de işi bitirmeliyiz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kesinlikle Kagawa 60 tan sonra oyuna girmeli. Yorulan rakibe karşı diri ve maçı izlemiş Kagawa fark yaratır. Maçın anahtarı ilk 45 dakika değil ikinci 45 dakika olacak.İlk 45 oyunu dengeli götürüp ikinci 45 de işi bitirmeliyiz.
İlk gol yiyen kaybeder
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Adam dayak yiyo burda alisir yakinda
Alamanyada 5 senede yemedigi tekmeyi 45 dakikada afiyetle yiyor yarisina da faul alamiyor cocuk
Seneye dovmeyi ogrendiginde daha da tehlikeli olacak

Çevrimdışı mylife1903

Gs Başkanı Mustafa Cengiz: “Kalan 4 haftada hakemler kurayla seçilmeli.
bunun açıklamasını yapayım namoğlu gitti bizim mhk da söz hakkımız kalmadı şimdi
istediğimiz hakemleri atayamıyoruz. Bari rakiplerimizde istedikleri hakemi atayamasın demek.
Alakasi yok abi adamlar hep ayni sekil
Isterse tff baskani terim mhk baskani fazia reyiz olsun
Yonetimleri gene boyle aciklama yapar onemli maclsrindan once
Turkiyede isliyor bak sinerjimizi bozuyor adamlar
Taraftar gs ile ugrasmaktan cevap vermekten baska yerlere dikkat edemiyor

7 dakikalik vidyo koydular efenim kaldiracaklar telif falan dendi de adamlari salak mi saniyorsunuz, bilmiyor mu kaldirilacagini 2 milyondan fazla izlendi heryerde bahsi gecti sonra kaldirdi kayseri macinda noldu vidyo sonra kayseri pastirma gibi kesmediler mi
Simdi de hakem algisi yapiyorlar iste

Bu sekil bizim deplasman tarafatrinin yapmasi lazim butun mac gs tiribunu ile ugrasip onlari mactan koparmasi lazim. Tamam kabul ediyorum vodafon arenada bizim taraftarda bir butunluk yok, rakip tiribun dinliyoz, onun gerekcelerini aciklamistim, 3000 tane agir girtlak abiyi 50000 kisi susturamaz, bunlar organza tiribun cocugudur mac tecrubesi de coktur, kavgaya gelse bizim 3000 deplasman holigani gsnin 50000 taraftarini da orada dover, bizim deplasman taraftarlarindan girtlagi kuvvetli kac kisi gidecek deplasmana?
Yonetim biletleri kendisine yakin derneklere mi veriyor secim oncesi?
Boyle deli sorular
Gecen sezondu galiba tarafatr baya tepki gostermisti fb maci icindi galiba, tam hatirlayamadim

Ozel secilsin su maca 3000 cengaver, gs tiribununu bolsunler, kendileri ile igrastirip maca konsatre edemesinler, artik ne sokabilirlerse iceri kardir maytap olur mesale olur, ekmek arasi torpil falan

Çevrimdışı mylife1903

En guzel sevinen futbolcularimizin basinda geliyordu tank reyiz
GEcen sezon negro yerine santrafor oynasaydi 20 tane de gol atardi

Soyle cakip soyle kaysin biri

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı emre_1978

Abi sence gerçekten yenebilecek miyiz? Tarafsız gözle bakarsak, bu Beşiktaş, bu Galatasaray'ı, o statta yener mi?

Tarafsız gözle bakmam mümkün değil ama ben takıma güveniyorum.

Ayrıca, her ne kadar acayip uygulamalarını görmüş olsak da VAR beni biraz daha rahatlatıyor.

İlk yarıdaki maçta olmasaydı mesela penaltımız verilmemiş ve GS’ye de bir penaltı hediye edilmiş olacaktı

Çevrimdışı bordele

Quaresma ilk 11 de haberleri can sıkmaya başladı.  Ben Şenol Güneş in bu çapta bir yetersizlik₁ yapacağını düşünmüyorum

Sol tarafı da Adriano geride Caner önde şeklinde yapacaktir
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

İkinci yarıda puan kaybettiğimiz 3 maçın 2 sinde ilk 11di.

Erzurum maçında gol bulabilecekken kırmızı kart gördü

Kayseri maçında yediğimiz ilk golde ortayı açan adama savunma bile yapmadı.  Aynı şeyi Caner yaptığında herkes küfür ediyor

Kayseri maçında öndeyken kaleciyle karsi karşıya ayaklarına doladigi pozisyonu da unutmadik
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2019, 09:26:00 bordele ]
Av zamanı

Çevrimdışı mellfred

Son Ankaragücü maçında çok iyi uzun paslar attı

Çevrimiçi sozkul

Hiç  Lens ve Querasma karşılaştırmasına girmeden şunu söyleyebilirim, uzun süredir öyle ya da böyle kazanan bir takım var. Bu maçta hoca Querasma'yı ilk 11 e koyarsa  takıma yanlış bir mesaj vermiş olur. Yapacağına inanmıyorum.
Querasma derbide forma istemiş, muhtemelen hoca herkesin eşit şansı var, ama senin antreman açığın var çalışmalarına devam et demiştir, olabilir demiştir.
Hayır deyip çocuğun moralini mi bozsun?
Q7 ile ilgili ekstra bir sorun daha var, seneye bizimle olmayacağını biliyor, o seneye yapacağı kontratın peşinde artık Şenol hoca'nın lafını hiç dinlemez, bir trivela ya da frikik peşinde koşar, seneye alacağı kontratı daha iyi hale getirmenin yolu olarak bunu görür. Yanlış bir düşünce ama böyle düşüneceğinden eminim.

Çevrimdışı mellfred

Quaresma Caner gibi kart potansiyeli yüksek isimler oynamasa daha iyi olur
Adrian son maçta kötüydü umarım hafta içi ayağı ısınmıştır
İkinci yarı Kagawa belki quarema alınabilir
İlk 20 dakikayı gol yemeden atlatmak be maçı 11 kişi tamamlamak galibiyetin başat kuralı
Hakem ve var başındakiler sıkıntı çıkarmasın kafi
Sakin kalacağız son dakikaya kadar, daha iyi takımız, kazanacağız

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunes insallah tffye su macin hakemi maci bana versin milli maclar oncesi kafam bozulmasin, demistir

Lan herifler herkesi kendi gibi biliyor

Çevrimdışı mylife1903

Hiç  Lens ve Querasma karşılaştırmasına girmeden şunu söyleyebilirim, uzun süredir öyle ya da böyle kazanan bir takım var. Bu maçta hoca Querasma'yı ilk 11 e koyarsa  takıma yanlış bir mesaj vermiş olur. Yapacağına inanmıyorum.
Querasma derbide forma istemiş, muhtemelen hoca herkesin eşit şansı var, ama senin antreman açığın var çalışmalarına devam et demiştir, olabilir demiştir.
Hayır deyip çocuğun moralini mi bozsun?
Q7 ile ilgili ekstra bir sorun daha var, seneye bizimle olmayacağını biliyor, o seneye yapacağı kontratın peşinde artık Şenol hoca'nın lafını hiç dinlemez, bir trivela ya da frikik peşinde koşar, seneye alacağı kontratı daha iyi hale getirmenin yolu olarak bunu görür. Yanlış bir düşünce ama böyle düşüneceğinden eminim.
Abi kazanan kadroyu yuksek ihtimal bozmaz senol gunes
Milne zamanida boyleydi aksayan adamlar 3-4 hafta sonra degisirdi
Ayrica kimin antremanlarda ne yaptigini bilmeden de hica tercihi elestirilmemelidir saglikli degil
Senol gunes bu konularda da hep hakli cikiyor ayrica
Tosici neden oynatiyir diye gomduler adami vida bile zor kesti
Daha kerim firaylardan araslardan falan soz etmiyom
Boyko neden oynamiyor hoca toprakcilik yaoiyor falandi