Gs Başkanı Mustafa Cengiz: “Kalan 4 haftada hakemler kurayla seçilmeli.
bunun açıklamasını yapayım namoğlu gitti bizim mhk da söz hakkımız kalmadı şimdi
istediğimiz hakemleri atayamıyoruz. Bari rakiplerimizde istedikleri hakemi atayamasın demek.
Alakasi yok abi adamlar hep ayni sekil
Isterse tff baskani terim mhk baskani fazia reyiz olsun
Yonetimleri gene boyle aciklama yapar onemli maclsrindan once
Turkiyede isliyor bak sinerjimizi bozuyor adamlar
Taraftar gs ile ugrasmaktan cevap vermekten baska yerlere dikkat edemiyor
7 dakikalik vidyo koydular efenim kaldiracaklar telif falan dendi de adamlari salak mi saniyorsunuz, bilmiyor mu kaldirilacagini 2 milyondan fazla izlendi heryerde bahsi gecti sonra kaldirdi kayseri macinda noldu vidyo sonra kayseri pastirma gibi kesmediler mi
Simdi de hakem algisi yapiyorlar iste
Bu sekil bizim deplasman tarafatrinin yapmasi lazim butun mac gs tiribunu ile ugrasip onlari mactan koparmasi lazim. Tamam kabul ediyorum vodafon arenada bizim taraftarda bir butunluk yok, rakip tiribun dinliyoz, onun gerekcelerini aciklamistim, 3000 tane agir girtlak abiyi 50000 kisi susturamaz, bunlar organza tiribun cocugudur mac tecrubesi de coktur, kavgaya gelse bizim 3000 deplasman holigani gsnin 50000 taraftarini da orada dover, bizim deplasman taraftarlarindan girtlagi kuvvetli kac kisi gidecek deplasmana?
Yonetim biletleri kendisine yakin derneklere mi veriyor secim oncesi?
Boyle deli sorular
Gecen sezondu galiba tarafatr baya tepki gostermisti fb maci icindi galiba, tam hatirlayamadim
Ozel secilsin su maca 3000 cengaver, gs tiribununu bolsunler, kendileri ile igrastirip maca konsatre edemesinler, artik ne sokabilirlerse iceri kardir maytap olur mesale olur, ekmek arasi torpil falan