Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3755157 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Son 13 Maçta 38 gol atmışız. Quaresma 0 gol 2 asist yapmış.

Ondan önceki 17 maçta 28 gol atmışız. 2 gol 8 asist yapmış. @Çağrı

işde durum ortada quaresmanın hücumumuza nasıl zarar verdiği görünüyor.
burağın dediği ufak ışığı söndürmeye geliyor hobaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Heyecan bastti cakacaz galiba
Ben o maca nasil bakacam bilmiyorum, gecen sene kalpden ameliyat gecirdim, acikcasi biraz endiseliyim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Quaresma kesinlikle olmasın diyoruz ama alternatifi de futboldan bihaber Lens olmamalı.

Dorukhan'ın sağbek geçmişi olması göz önüne alındığında pek ala sağ açık oynayabilir. Bu durumda orta saha direncimiz de yükselecektir.
Dorukhan' dan boşalan pozisyona da bir kişi daha koyabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Quaresma kesinlikle olmasın diyoruz ama alternatifi de futboldan bihaber Lens olmamalı.

Dorukhan'ın sağbek geçmişi olması göz önüne alındığında pek ala sağ açık oynayabilir. Bu durumda orta saha direncimiz de yükselecektir.
dorukhan sağ bek falan oynayamıyor oynattılar bu adam sağ bek değil dedim sonra eskişehir taraftar sitelerine göz attım hepsinin
söylediği aynı şey Şenol hoca sağ bek oynatırsa yakar çocuğu diyorlar en kötü olduğu yer sağ bekmiş.
geçmişde sağ bek oynamış diye sağdamı oynasın oynamış ama kötü oynamış kariusuda koysan sağ beke mecbur oynar o zaman geçmişde sağ bek oynadı mı diyelim.
Genç çocuk hassas olmak lazım zorlandığı mevkilerde oynatmamak gerekiyor ilerde tecrübe kazanır tecrübesiyle oynar belki ama şimdi oynatır kötü performansla direk oyuncuyu harcarız.

Çevrimdışı mylife1903

Ben o maca nasil bakacam bilmiyorum, gecen sene kalpden ameliyat gecirdim, acikcasi biraz endiseliyim

Sakin sakin izleyecez
Elimizden bisi gelmez
Mudahele edemedigimizi kabullenmemiz lazim

Çevrimdışı mylife1903

Dizilis degismeli iste de degismiyor dizilis sabit fikirliyiz o konuda

Çevrimdışı mylife1903

dorukhan sağ bek falan oynayamıyor oynattılar bu adam sağ bek değil dedim sonra eskişehir taraftar sitelerine göz attım hepsinin
söylediği aynı şey Şenol hoca sağ bek oynatırsa yakar çocuğu diyorlar en kötü olduğu yer sağ bekmiş.
geçmişde sağ bek oynamış diye sağdamı oynasın oynamış ama kötü oynamış kariusuda koysan sağ beke mecbur oynar o zaman geçmişde sağ bek oynadı mı diyelim.
Genç çocuk hassas olmak lazım zorlandığı mevkilerde oynatmamak gerekiyor ilerde tecrübe kazanır tecrübesiyle oynar belki ama şimdi oynatır kötü performansla direk oyuncuyu harcarız.
Ismaelden iyi solbek oynar dodo

Çevrimdışı Doğukan E.

Ismaelden iyi solbek oynar dodo
Abi seni koysak isamel den iyi bek oynarsın sende. Geçenlerdeki röportajında futbolcu bireysel çalışmaz gibi bi demeci vardı. Hatta Ronaldo şov paylaşımları yapıyor demişti. Ne diyorsun ismael in düşüncesi hakkında   :lol:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eski antrenörü Koray'ın yorumlarını okudun mu? Kaldı ki sağbek oynasın demiyorum, sağ açık oynasın diyorum.
Senin kıyaslamana benzer şekilde bir benzetme yapayım. Şu an en kötü ihtimalle Karius'u sağ açığa koy Lens' ten daha iyi oynar.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2019, 18:48:34 Özgür Gültekin ]

Çevrimdışı ProjectOrigin

q7 haberleri gördüm. Yapmayın, yapmayın bunu... Beyoğluspor için umut ışığı olur, keşke q7 oynasa diyordur %99'u

Portekiz'de kalsaydın ey q7

Çevrimdışı mylife1903

Abi seni koysak isamel den iyi bek oynarsın sende. Geçenlerdeki röportajında futbolcu bireysel çalışmaz gibi bi demeci vardı. Hatta Ronaldo şov paylaşımları yapıyor demişti. Ne diyorsun ismael in düşüncesi hakkında   :lol:
Herife 4.5 milyon mu ne bonservis verdik
Futbolcu lisansi tartismali adamin
Fbyi kume dusurecekler tolgayla beraber az kaldi

Çevrimdışı mylife1903

Eski antrenörü Koray'ın yorumlarını okudun mu? Kaldı ki sağbek oynasın demiyorum, sağ açık oynasın diyorum.
Senin kıyaslamana benzer şekilde bir benzetme yapayım. Şu an en kötü ihtimalle Karius'u sağ açığa koy Lens' ten daha iyi oynar.
Aidis ile kanser arasinda secim yapacaksin iste

Çevrimiçi Necmi

valla genel taraftar yorumlarını daha dikkate alırım. ona bakarsan Şenol hocada quaresmadan vaz geçemiyor.

Çevrimiçi levitate

sonuç olarak sağ açıkta herkes q7'den daha çok verimli oynayabilir :D

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gs başkanı saçma salak konuşmuş yine

hakemleri kurayla seçelim demiş en gs'lisi gelse yine ağlayacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

O adamlarin yönetiminden taraftarına kadar alayı gerizekalı.
Düne kadar hükümet başakşehiri destekliyordu. Şimdi de Beşiktaşı destekliyormus. Sorsan bize aglak derler.
Koyup geçelim hele bir. Ne yönetimleri kalacak. Nede hocaları.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Düne kadar hükümet başakşehiri destekliyordu. Şimdi de Beşiktaşı destekliyormus. Sorsan bize aglak derler.

Herifler hem suclu hem guclu
Hem arsiz hem utanmaz
Acayip bisi
Tanimlayabilecek sifat yok

Çevrimdışı mylife1903

Yabanci hakem gelsin desen, istemez

Çevrimiçi levitate

bi batsınlar ya geçen sene camia olarak o fırsatı elimizin tersiyle ittik

yoksa bunlar her sene böyle çekilmez

Yabanci hakem gelsin desen, istemez
collina'yı getirsen ''para verdiler'' derler çok yüzsüzler
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Pazar akşamı ağlata ağlata yeneceğiz bunları

Çevrimdışı Doğukan E.

Zaman geçmiyor... Hele Cumartesi nasıl geçecek?

Çevrimdışı mylife1903

Zaman geçmiyor... Hele Cumartesi nasıl geçecek?
Yatcaz kalkcaz yatxaz kalkcaz yatcaz kalkcaz saplayacaz yatmayacaz

Çevrimiçi Necmi

Herifler hem suclu hem guclu
Hem arsiz hem utanmaz
Acayip bisi
Tanimlayabilecek sifat yok
vardır rusçada illaki Türkçeye çevrilemeyecek bir kelime :D

Çevrimdışı ozankarakoc

Yatcaz kalkcaz yatxaz kalkcaz yatcaz kalkcaz saplayacaz yatmayacaz

Abi sence gerçekten yenebilecek miyiz? Tarafsız gözle bakarsak, bu Beşiktaş, bu Galatasaray'ı, o statta yener mi?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk