Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3757059 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Cok merak ediyorum napacagini
Iki sekilde hosuma gider
Sevinecektir ama abartmayacaktir bu ekmek yedigi yere saygisini gosterir hosumuza gitsede gitmesede saygi duymaliyiz
Deliler gibi sevinip seref tyrubunu onune kayip apos arasini gisterip sus isareti de yapabilir onu da severiz lafi gedigine kiydu diye
Tam ortaday karar veremiyorjm
Buragin tercihimi kabul edecem

Bisi yapacaksa tam yapsin adam gibi yapsin eline yuzune bulastirmasin

Biz aslinda koray avcinin heyecandan yapamadigi sus isaretini de sevdik ya da deli ibonun sevincten cikarmaya calisip cikaramadigi formasini da

Bilemedim yani
büyük ihtimalle ne yapacağına karar veremeden takım arkadaşları tarafından yere kapaklanacak :D

haklısın ama anlıyorum kendisini sonuçta 4 yıl oynadı orada saygısızlık olur tadında bir şey yapar çok abartmaz. ama hareketsiz kalır bir şey yapmazsa akşam twitter vs. yıkılır

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ankaragücü maçının ilk yarısı gibi oynarsak kazanamayız o kesin.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Cok merak ediyorum napacagini
Iki sekilde hosuma gider
Sevinecektir ama abartmayacaktir bu ekmek yedigi yere saygisini gosterir hosumuza gitsede gitmesede saygi duymaliyiz
Deliler gibi sevinip seref tyrubunu onune kayip apos arasini gisterip sus isareti de yapabilir onu da severiz lafi gedigine kiydu diye
Tam ortaday karar veremiyorjm
Buragin tercihimi kabul edecem

Bisi yapacaksa tam yapsin adam gibi yapsin eline yuzune bulastirmasin

Biz aslinda koray avcinin heyecandan yapamadigi sus isaretini de sevdik ya da deli ibonun sevincten cikarmaya calisip cikaramadigi formasini da

Bilemedim yani

sus işareti yeterli apış filan aşmaşın kalan 4 hafta da kart görmemesi lazım.

yada şöyle bir sevinçte olabilir.

[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2019, 23:52:35 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

dostum hayalci sizmisiniz benmiyim tutturmuşsunuz bir gs lobisi diye
ne lobisi eskiden vardı tamam ama şimdi yok onun lobi dediği şeyle devlet savaş halinde
adamlar bir iki yandaşla iş bitiriyor. zeminide sen yaratıyorsun tff de güçlüsün ama bir kişinin yaptığını yapamıyorsun
neden acaba beşiktaş cb nin kurduğu takımla arasındaki 13 puan farkı 6 haftada kapatacak
lobisi güçlü olan renkliyle puan farkını 1 e indirecek ve bunu sahada verdiği mücadeleyle yapacak öylemi
hangimiz hayal kuruyoruz. ben belki uyumuyordur dedim şu yaşadıklarımızı gs yaşasa şimdi burda borozanlar çalıyordu
işte adamlarda ne lobi var şampiyon yapacaklar diye
gs nin lobisi falan kalmadı bir iki tane adamı var işde tff de siz yıllardır gs nin çıkıp ağladığını duydunuzmu iki senedir ağlayıp duruyorlar
onların üslubu değil bu onlar sessizce halleder sonrada kenara geçip kıs kıs gülerlerdi.
geçen sene onları namoğlu şampiyon yaptı şimdi namoğlu olsaydı konya maçında puan kaybederlermiydi.
şampiyonluğu göğüsleyecekleri maçta çakıldılar ama güçlü lobileri var öylemi.
siz kartondan devler yaratıp sonra onlardan korkuyorsunuz. bizim toparlanıp çıkışa geçmemiz belkide YD nin
istifası nedeniyledir kim bilir bizim tff deki en büyük düşmanımız YD di. iki olay var ne fener bu kadar güçsüz
ne biz ama tff nin başında bizide koçuda sevmeyen biri oturuyordu. fenerin durumuna bakın koç geldi birden tepe taklak oldular.
koç gelince bunun olacağını ben seçimlerinden önce söylemişdim. böyle olunca bizim yollar kapandı gs kaldı geriye
her zamanki gibi döküleni topladı. geçen sene şampiyonluğu verme nedenimiz gs lobisi değil bizim cb ile karşı karşıya gelmemizdendi.
geçen sene aziz gs yi şampiyon yaptı. gs iğrenç bir camiadır sürekli pusuya yatar ve akbaba gibi leş kovalar
yıllarca fenerin eteklerinin altına saklandılar. gıdım gıdım döküleni topladılar ne zaman başlarını kaldırdılar ülkede siyasi konjöktür değişti
himmetciler ortaya çıktı. bunlarda her zamanki gibi bir etek buldular altına sığınacak. şimdi etek saldırı altında
bunlara bir faydası falan yok işde artıkları kaldı. belki onlardan az bir destek geliyorsa geliyordur. mesela gs nin başına gelen ilk yarı sonundaki operasyon eskiden asla olmazdı. adamların lobi güçlü ama ilk yarı bizim karşımıza 6 cezalı ve hocasız çıktılar.
bak o dönemde kaybettikleri puanlara o operasyon olmasaydı şimdi on puan farkla şampiyon olmuşlardı.
hani o meşhur lobileri neden kurtaramadı onları. hocaları her maç sonu çıkıyor beni konuşturmayın takımın bana ihtiyacı var diyor bu ne demek
ağzımı açsam ceza vermek için bekleyenler var demek oluyor bunu lobi gücü olan biri demez. kendini böyle zayıf göstermez.
adamları aspor ölümüne destekliyor dönün asporun geçmişine orda çalışanların geçmişine bakın
basit bir olay gibi duruyor ermanla turgayın kavgası normal koşullarda turgayı yemeleri lazımdı değilmi ama erman kös kös lafını yedi
turgayın karşısına geçti oturdu. Turgayı kim koruyor orda bunu anlamak için turgayın geçmişde attığı twitlere bakmak yeterli
asporun gs yi koruma nedenide çok sevdikleri için değil bunuda çalışanlarının geçmiş twitlerine bakarak anlarsınız kimin koruduğunu
himmete sırt dayamak lobi değildir eskiden lobiydi şimdi tehlikeli hala varlar ama adları çıkacak diye ödleri kopuyor
ortaya çıkmadıkları sürece kimse dokunmuyor onlara ana milletin diline düşerlerse anında bitirirler onlarıda
Beşiktaş taraftarı hep yanlış yapıyor zamanında hakemlerle alakalı söyledim hakemle uğraşmak yanlış diye orda hedef namoğlu olmalıydı
geç kaldılar asporlada çalışanlarıyla tek tek uğraşmak yanlış mesela yumuşak karınları var hepsinin uğraşılacak konu belli
seslerini kesmek istiyorsan
neyse konumuza dönelim bu iş lobi gücü falan değil başka güçler var ve baş etmemiz kolay. adamların namoğlunu lobileri tutamadı
birazda biz balonu şişirip duruyoruz bunu zamanında fener içinde söylemişdim şöyle güçlü böyle güçlü diye burda methiyeler kuruluyordu
şişirilmiş balon demişdim bugün görüyorsunuz en büyük borç onların dedim kimse inanmamışdı stad isim hakkını 90 M dolara verdik dediklerinde
yarısına verdiler dediğimde kimse inanmamışdı ama hepsi ortaya çıktı. bizim taraftarda onları şişirmek bizide zayıf gösterme eğilimi var.
biz birşeyler yapınca sahada mücadele ile oluyor onlar birşeyler yapınca lobi gücü oluyor.
Gs lobisi , dış güçler, hakemler vs...
Bunlar hep ağlak ve gerçeği görmek istemeyen ve rakibi olduğundan fazla gören insanların uydurmaları ve hurafeleri.
Burak dirseği koyup adamın burnunu kanattı hakem görmedi. Hakem kötüniyetli olsa görmediği pozisyonda bile sırf burnu kanadı diye sarı kart verebilirdi ama vermedi. Biz burada Gs Lobisi falan yok diyince insanları galyana getiren ve saha içi sonuçları bu şekilde çarpıtanlar nedense kötü futbol oynadığımızı teknik olarak açıklayın dediğimizde sus pus oluyorlar. Sene başından beri anlattık Beşiktaşın q7 li oyundan başka bir alternatif oyuna ihtiyacı var dedik. Hoca bunu ilk yarı yapsaydı 26 puan değil en az 30 puan alırdık. İşin kolayına kaçıp doğru dürüst set çizmeden at yetenekli oyuncuya o işi çözsün mantığı ile gidersen rakip de buna rahat rahat önlem alıyor.
Gerçek olan bir şey var.
Gs kötü oynuyor
Biz kötü oynuyoruz. Her an her şey olabilir. Bunu zaten daha lig başında @atalay izah etti. Ligin kalitesi o kadar düşük ki her an her takım hem sezon bazında hem de maç bazında birbirini kolayca yakalayabilir . Kimse kimsenin üzerinde dominasyon kuramaz demişti. Nitekim öyle de oldu.Şampiyon olsak bile bu kötü oynadığımız gerçeğini değiştirmez. Elde iyi bir oyun olmadan da ligi domine falan da edemeyiz. Kimse o hayallere kapılmasın.
Dünya üzerinde hiçbir futbol takımı %68 pas isabet oranıyla bir maçta iyi oynuyor sayılamaz.

Siyasette dış güçler
Dinde  keramet, veli ne ise
Futbolda Gs lobisi aynı şeydir.

Neden sonuç ilişkisini dikkate almayan, diyalektik bakış açısıyla olayları açıklamayan insanların sığındıkları kolaycı gerekçeler.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

10:43 12:58 13:24

şu golleri gördüğümde 11 yada 12 yaşındaydım ağzım açık kalmıştı çok basit goller ama aşırı etkili

2011-12 burak gelmiş geçmiş en güçlü buraktır adam 35 gol mü ne atmıştı

ts zamanı sempatikti ama gs'de hiç sevmiyodum çok kasıntı bir tipi vardı :D 80 kez ofsayta düşüp boş kaleye saçma bir gol atıyordu sonra tripli tripli sevinçler yaşıyordu
bipbipbupbup

10:43 12:58 13:24

şu golleri gördüğümde 11 yada 12 yaşındaydım ağzım açık kalmıştı çok basit goller ama aşırı etkili

2011-12 burak gelmiş geçmiş en güçlü buraktır adam 35 gol mü ne atmıştı

ts zamanı sempatikti ama gs'de hiç sevmiyodum çok kasıntı bir tipi vardı :D 80 kez ofsayta düşüp boş kaleye saçma bir gol atıyordu sonra tripli tripli sevinçler yaşıyordu

bu daha güzel  :icool:

Çevrimiçi levitate

bu daha güzel  :icool:

yok ya abi hala aynı görüşteyim 11-12 burak tokatlar

o zamanlar çok özeniyordum ona sonra bana inat gs'ye gitti :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Heyecan bastti cakacaz galiba

Çevrimiçi yaço58

ljajic & kagawa 2'li si aynı anda olmuyor ama o sıkıntı  :alala:
ama ankaragücü maçında gördük preste top yapamıyoruz bunun için bnce kagawaya ihtiyaç var hoca bunu ayarlamalı keşke medel olsaydı belki başak maçı gibi medel dorukhan atibalı bir orta saha tercih edilebilirdi bu maçta presten topu çıkarmak önemli topu çıkarttığımız an gs eksik yakalanır defansta onuda burakla lens değerlendirir diye düşünüyorum önemli olan defanstan topu hatasız çıkarmak

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Doğukan E.

https://twitter.com/goalturkiye/status/1123472619951542275?s=21
Heyecan falan kalmıyor şu haberleri görünce. Yav sen kaç maçtır seri yakalamışsın bu adam yokken neden en kritik yerde kadroya koymak istersinki

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/goalturkiye/status/1123472619951542275?s=21
Heyecan falan kalmıyor şu haberleri görünce. Yav sen kaç maçtır seri yakalamışsın bu adam yokken neden en kritik yerde kadroya koymak istersinki

linki açamadım ama ne olduğunu tahmin edebiliyorum

ümitlerimizi tüketmeye geliyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Doğukan E.

linki açamadım ama ne olduğunu tahmin edebiliyorum

ümitlerimizi tüketmeye geliyor :D
Beinsports kaynaklı... Bu sene tutturdular bu tarz haberlerde genellikle. :bawling:

Çevrimdışı kyiv

Tarihin en anlamlı şampiyonluğuna az kaldı!

İnanıyoruz, 71 puanla Şampiyon olacağız!

Çevrimiçi levitate

Beinsports kaynaklı... Bu sene tutturdular bu tarz haberlerde genellikle. :bawling:
başka yerlerde "kazanan kadroyu bozmaya niyeti yok" yazıyordu umarım öyledir
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

başka yerlerde "kazanan kadroyu bozmaya niyeti yok" yazıyordu umarım öyledir
Bozmaz zaten

Çevrimdışı mylife1903

Tarihin en anlamlı şampiyonluğuna az kaldı!

İnanıyoruz, 71 puanla Şampiyon olacağız!
Abi sinerjiyi kaybetmeyelim

Çevrimiçi levitate

Bozmaz zaten
hayırlısı abi

içime doğdu falan diyosun abi alıcak mıyız sence?

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

hayırlısı abi

içime doğdu falan diyosun abi alıcak mıyız sence?
Elimizden anca sinerji geliyor
Zamanimizi vermek geleyir
Cabaliyoz

Çevrimdışı sametbagan

Abi sinerjiyi kaybetmeyelim

Adam gerçekten Beşiktaşımızı şampiyon yapıp İstanbul'un sefiri olacak

Çevrimdışı mrred

Maçın belli bölümünde kesinlikle q7 oynasın ama tamamında kesinlikle oynamasın. Yine topun çevrilme hızı düşecek saçma sapan orta yapacak ve top kaybı olacak kontra atak yiyeceğiz. Belli bölümlerde top ayağımızda kalmalı ve tempo düşmeli. Faul alarak topu saklayarak topun bizde kalmasına katkı sağlayabilir ama bütün bir maçta oynamamalı
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Son 13 Maçta 38 gol atmışız. Quaresma 0 gol 2 asist yapmış.

Ondan önceki 17 maçta 28 gol atmışız. 2 gol 8 asist yapmış. @Çağrı

işde durum ortada quaresmanın hücumumuza nasıl zarar verdiği görünüyor.

Çevrimiçi yaço58

inşallah oynamaz abi oynarsa gsnin ekmeğine yağ sürmüş oluruz lens kötü falan ama adam hiç değilse takım oyununu sabote etmiyor gs maçında da açık alanı kullanabilir kart aldırabilir hızıyla defansa yardıma gelir geçen sene ilk golü nagatomo ortalayıp atmışlardı kesinlikle gsnin kenarlarını savunmalıyız rakibi ortadan değil kanat oyunllarıyla açmaya çalışıyorlar o yüzden bu maç bence quaresma ve caner oynamamalı ayrıca ilk yarı şu ljajic duran top kullanmadı quaresma yüzünden adamın her kullandığı duran top tehlike yaratıyor bunu görmüyormuyuz gökhanın quaresma yokken gökhanın nasıl hucüma destek verip oraları karıştırdığı ortada inşallah hocada bizle aynnı düşünür ve en iyi kadroyu sahaya sürer gsyi bu sefer tokiye gömüp son topraklarınıda burağa attırcağız inşallah

Çevrimdışı mylife1903

Pekto ilk 17 mac 5 gol sonraki maclar 0 abi