Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3757225 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi goruntuyu canlandirsana gozunde
Canlandiramiyirsan yanina birini cagir burnunu isirmaya calisirken selfi cek
Ozel caba lazim
Ibrayim tatlisesin hulya avsara abanarak opmeye calismasi gibi bi goruntu
Agzini acisina kirmiziyi yapistiracan

burda ısırma yok emme var :D
ağzını açmadan emebilirsinde ısırmaya geldimi yemez :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

burda ısırma yok emme var :D
ağzını açmadan emebilirsinde ısırmaya geldimi yemez :bandit:
Agiz acmadan emme nedir be abi
Vidyosu var mi?

Çevrimdışı mylife1903

biz şampiyonluk içinmi sevdik Beşiktaşı :bandit:
ben hala şampiyon olacağız demiyorum bu önemlide değil gs yi şampiyonluktan etmek daha önemli
olursakta işin kaymağı olur. :D şampiyon olarak şampiyonluktan etmenin keyfi elbet nirvana demektir.
Sampiyonluk icin sevmedik tabi zaten yeni sampiyon olmusuz 2 sefer ama sevinelim yani uzulmek icin de sevmedik

Çevrimdışı sozkul

ne yıkaması dostum forma yıkanırmı ben üstümdeyken yenildiğimiz formayı rafa asarım mesela
asla diğer formalarla temas bile ettirmem :D şampiyonluk formasıda sezon sonu yıkanır ve koloksiyondaki yerini alır :D
mağlubiyet formasıda şampiyon olursak affedilir ve yıkanır koloksiyondaki yerini alır :bandit:
bırak yıkamayı benim formama kimse dokunamaz bile.
forma yıkandıysa o formayı giymem yoksa yeniliriz. :D

Affedilmeyen formalar ne oluyor?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ne yıkaması dostum forma yıkanırmı ben üstümdeyken yenildiğimiz formayı rafa asarım mesela
asla diğer formalarla temas bile ettirmem :D şampiyonluk formasıda sezon sonu yıkanır ve koloksiyondaki yerini alır :D
mağlubiyet formasıda şampiyon olursak affedilir ve yıkanır koloksiyondaki yerini alır :bandit:
bırak yıkamayı benim formama kimse dokunamaz bile.
forma yıkandıysa o formayı giymem yoksa yeniliriz. :D

Abi kaç f. orman var ya? Şu yazdığını okuyunca tüm maaşı formaya gömüyorsun ve evde bi tane forma odan var gibi algılıyorum  :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi kaç f. orman var ya? Şu yazdığını okuyunca tüm maaşı formaya gömüyorsun ve evde bi tane forma odan var gibi algılıyorum  :D
Adam 128 yasinda her sezon bi forma almis iste :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Agiz acmadan emme nedir be abi
Vidyosu var mi?
:nerd:

bana ceza aldırmaya uğraşıyorsun herhalde  :naughty:

Çevrimiçi Necmi

üzerinde ülker ve colaturka yazan formam yok :bandit:
öyle maaş dökmeye gerek yok o kadar mağlup olmuyoruz :D
birde avrupa mağlubiyetlerinde forma asmam

Çevrimiçi Necmi

Affedilmeyen formalar ne oluyor?
dolabın ücra bir köşesinde diğerlerine temas etmeden duruyor.
tecrit altında :D

Çevrimdışı mylife1903

dolabın ücra bir köşesinde diğerlerine temas etmeden duruyor.
tecrit altında :D
Gecen sene gs deplasmanindaki formayi yakarak kurban edelim abi totem yani ona mahsuben

Çevrimiçi Necmi

Gecen sene gs deplasmanindaki formayi yakarak kurban edelim abi totem yani ona mahsuben
iyide deplasman maçıydı formayı giymedimki ben üzerimde olan formayı dedim.

Çevrimdışı mylife1903

iyide deplasman maçıydı formayı giymedimki ben üzerimde olan formayı dedim.
Yahu izlerken giydin iste abi
Yakacaz onu
Hic kacarin yok

Çevrimdışı bordele

bugünkü maçtan sonra bizim için en tehlikeli gs topçusu diagne adam her pozisyonda ceza sahası içinde kendini yere atıp penaltı bekliyor hatırlayın kasımpaşa maç 2-1 fatih diagne saçma sapan pozisyonda penaltıyı çaldıydı cüneyt gs bizim maçta penaltı kovalayacaktır

Katılıyorum, bu adamın bu kadar penaltı almasının sebebi de rakibin topa müdahale edeceği zamanı sezip ayağını topla rakip arasına sokmaktan kaynaklanıyor. Mevcut koşullarda da bu şekilde yere düştüğünde direkt olarak penaltı çalınıyor.
Av zamanı

Gökhan Gönül geldiğinde 77 numara giymişti, 77 puanla şampiyon olmuştuk. Burak geldi ve 71 numarayı giydi. Belki de bir anlamı var. #4te4! 🏆

(alıntı)

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan Gönül geldiğinde 77 numara giymişti, 77 puanla şampiyon olmuştuk. Burak geldi ve 71 numarayı giydi. Belki de bir anlamı var. #4te4! 🏆

(alıntı)

Guzel sinerji guzel
Ha gayret
Cocuklu mocuklu bisi vardi
Dogurunca kupa mi ne geliyordu
Bi de ilk sene quaresma dondu sampiyonluk geldi
Ikinci sene atinc ile ersan geldi bi de demba gene sampiyon olduk
Bu sene de burak dondu

Giden gelmesin pirensibimi oturtamayacam bu gidisle
Senol hoca da gitti geldi

Ver muzugu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu an ikinci ligde en göze çarpan, devamlılığı da olan genç oyuncu kimdir?

Çevrimdışı AigleBordeaux

Oranlar değişmiş 3,20 ye çıkmış bizim için
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Oranlar değişmiş 3,20 ye çıkmış bizim için

bu oranlar pek bir şey ifade etmiyor.

3 hafta önce 40 olan şampiyonluk oranımız bugün 7 lerde.

Çevrimdışı bordele

Burak Toki arenada gol atarsa sevinir mi sevinmez mi tartışmasını sevdim. Güzel sinerji yaratır, enerjiyi biriktirir, golü de getirir.

Yalnız gol şöyle 78-79. dakikada tam Mario Gomez'in cincona sokuşturduğu öldürücü bi dakikada gelmeli ki çaresizliği hissetsinler. Bir de üzerine sus işaretli bir gol sevinci gelirse insan coşar
Av zamanı

Çevrimiçi Savaş

Ndiaye ve Fernando karşısında oyun soğutucu, sakin, kaşarlanmış ve tecrübeli bir adam şart. Bu kişi de japon.

Japon mutlaka oynamalı bu maçta. Oyunu soğutabilecek, sakin, topun yönünü değiştirebilecek adamlara ihtiyacımız olacak bu maç.

Umarım 11 başlar japon. Bak aşağıdaki iyi olur.

Lens.        Kagawa.      Ljajic

Burak

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

Burak Toki arenada gol atarsa sevinir mi sevinmez mi tartışmasını sevdim. Güzel sinerji yaratır, enerjiyi biriktirir, golü de getirir.

Yalnız gol şöyle 78-79. dakikada tam Mario Gomez'in cincona sokuşturduğu öldürücü bi dakikada gelmeli ki çaresizliği hissetsinler. Bir de üzerine sus işaretli bir gol sevinci gelirse insan coşar
+1903 sevinirse bide offff o zaman kendisine karşı ısınırım xd
bipbipbupbup

Ndiaye ve Fernando karşısında oyun soğutucu, sakin, kaşarlanmış ve tecrübeli bir adam şart. Bu kişi de japon.

Japon mutlaka oynamalı bu maçta. Oyunu soğutabilecek, sakin, topun yönünü değiştirebilecek adamlara ihtiyacımız olacak bu maç.

Umarım 11 başlar japon. Bak aşağıdaki iyi olur.

Lens.        Kagawa.      Ljajic

Burak

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ljajic & kagawa 2'li si aynı anda olmuyor ama o sıkıntı  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

+1903 sevinirse bide offff o zaman kendisine karşı ısınırım xd
Cok merak ediyorum napacagini
Iki sekilde hosuma gider
Sevinecektir ama abartmayacaktir bu ekmek yedigi yere saygisini gosterir hosumuza gitsede gitmesede saygi duymaliyiz
Deliler gibi sevinip seref tyrubunu onune kayip apos arasini gisterip sus isareti de yapabilir onu da severiz lafi gedigine kiydu diye
Tam ortaday karar veremiyorjm
Buragin tercihimi kabul edecem

Bisi yapacaksa tam yapsin adam gibi yapsin eline yuzune bulastirmasin

Biz aslinda koray avcinin heyecandan yapamadigi sus isaretini de sevdik ya da deli ibonun sevincten cikarmaya calisip cikaramadigi formasini da

Bilemedim yani

Çevrimdışı mylife1903

Sinerjiyi sinerji
Cak bes tayfur kaptan