Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756955 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Büyüye girersek gs karlı çıkar abi. Adamların kadrosunun yarısının kabilesi belli şimdiden başlamışlardır kara büyüye. Bizim zenciler kanadadan beyaz yakalı sıcak nedir bilmeyen karda kışta yaşayan adamlar.
Ayrica bassaksiti taraftarindan da destek almaliyiz biz gsyi yenek hele onlarinda isine gelir 4-5 kisi fazlamiz olsun kavgaya gidiyoz

Çevrimdışı mylife1903

Şanslı insanlarız vesselam bir tarih yazılıyor ve biz buna tanık oluyoruz. Torunlara anlatacak muhteşem bir dönüş hikayesi yazılıyor bilmem farkında mısınız? -13 den şampiyonluğa.

71 puanla şampiyon olacağız!
Abi nezaman umutlansak hep kursagimizda kaliyir yahu
Sinerjiye devam bu sefer belki olur
Ha neyse soylemeyem

Çevrimdışı federo

alayına inat rüzgarı aldık geliyoruz  :steamed: :steamed: :steamed:
Totemim var sene sonu gelmeden paylaşmayacağım, ama tam belirttiğim gibi gidiyor sonuçlar:bandit:
Kaybedildiği düşünülen bir sezon, arkadan geliyoruz paniğe gerek yok, stresi onlar yapsın ki zaten yapıyorlar.
Geçen senenin ve geçmiş tüm çalınan yılların acısı çıksın bu sene..
Haydi Beşiktaşım..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ayrica bassaksiti taraftarindan da destek almaliyiz biz gsyi yenek hele onlarinda isine gelir 4-5 kisi fazlamiz olsun kavgaya gidiyoz

Ekrem başkan mazbatayı aldığından beri başak galibiyet yüzü görmedi onlardan hayır gelmez. gs başak maçı öncesi mazbatayı 1 günlüğüne alıp ertesi gün geri versinler de şampiyonluğu son haftaya bırakmayalım.

Çevrimiçi levitate

Arkadaslar bozmayin sinerjinizi
Bolunmeyin
Saflari siklastiralim
Butun enerjimizi takima gonderiyoruz
Bi hafta var onumuzde
Besiktasla ilgilenin
Hepimiz acisi cekecez zor olacak
Kolay sampiyonluk yok
Sinerji sinerji
abi ne gaza geldin heyt be

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

benim totemimin sadece rakip maçlarda yarıyor

pazar günü napcağıma dair gram fikrim yok :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

benim totemimin sadece rakip maçlarda yarıyor

pazar günü napcağıma dair gram fikrim yok :D
Tersini yap
Amuda kalkip yap
Bisi yap

Çevrimdışı mylife1903

abi ne gaza geldin heyt be
Yaw gaza gelen biziz zaten
Sen topcunun umrunda mi saniyon

Çevrimiçi yaço58

adamlar herşeye ağlıyor nevzat dindar diyor şimdi şenol güneş ile tff bşkanı hüsnü güreli leventte toplantı halinde bu maçtan önce olmaması lazımdı falan gs yönetimi mhkyıziyaret ederken ses yok şenol hoca görüşmüş ne var adam milli takım teknik direktörü bu ülkede şu hakemlere ftnn çektiği azarı şenol hoca çekse ne olurdu burağın sarısını her kanalda saatlerce konuşulurken dünkü diiagnenin yumruğunu kimse konuştumu konuşmadı haftaya tokide kazanıp bu medyanın yüzünü görcez nasıl ağlıyacaklar bakalım

Çevrimiçi levitate

Yaw gaza gelen biziz zaten
Sen topcunun umrunda mi saniyon
belki umurlarında reyiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Su inancta olmaliyiz
Sinerji arkadaslar
Ha gayret

Çevrimiçi Necmi

Necmi abinin dünyası çok güzel, keşke hepimiz orada yaşasak  :D
Şaka bir yana , camiada böyle pozitif insanlara çok ihtiyaç var.

Ülke zaten masalsı bir hal aldı, gerçeklerin bir önemi yok, herkes kabul ettiği kendi doğrusunu yaşıyor işte.
Çok kişi inanırsa gerçek olur, GS'nin lobisini yerle bir ettik , devir bizim devrimiz artık  :)
dostum hayalci sizmisiniz benmiyim tutturmuşsunuz bir gs lobisi diye
ne lobisi eskiden vardı tamam ama şimdi yok onun lobi dediği şeyle devlet savaş halinde
adamlar bir iki yandaşla iş bitiriyor. zeminide sen yaratıyorsun tff de güçlüsün ama bir kişinin yaptığını yapamıyorsun
neden acaba beşiktaş cb nin kurduğu takımla arasındaki 13 puan farkı 6 haftada kapatacak
lobisi güçlü olan renkliyle puan farkını 1 e indirecek ve bunu sahada verdiği mücadeleyle yapacak öylemi
hangimiz hayal kuruyoruz. ben belki uyumuyordur dedim şu yaşadıklarımızı gs yaşasa şimdi burda borozanlar çalıyordu
işte adamlarda ne lobi var şampiyon yapacaklar diye
gs nin lobisi falan kalmadı bir iki tane adamı var işde tff de siz yıllardır gs nin çıkıp ağladığını duydunuzmu iki senedir ağlayıp duruyorlar
onların üslubu değil bu onlar sessizce halleder sonrada kenara geçip kıs kıs gülerlerdi.
geçen sene onları namoğlu şampiyon yaptı şimdi namoğlu olsaydı konya maçında puan kaybederlermiydi.
şampiyonluğu göğüsleyecekleri maçta çakıldılar ama güçlü lobileri var öylemi.
siz kartondan devler yaratıp sonra onlardan korkuyorsunuz. bizim toparlanıp çıkışa geçmemiz belkide YD nin
istifası nedeniyledir kim bilir bizim tff deki en büyük düşmanımız YD di. iki olay var ne fener bu kadar güçsüz
ne biz ama tff nin başında bizide koçuda sevmeyen biri oturuyordu. fenerin durumuna bakın koç geldi birden tepe taklak oldular.
koç gelince bunun olacağını ben seçimlerinden önce söylemişdim. böyle olunca bizim yollar kapandı gs kaldı geriye
her zamanki gibi döküleni topladı. geçen sene şampiyonluğu verme nedenimiz gs lobisi değil bizim cb ile karşı karşıya gelmemizdendi.
geçen sene aziz gs yi şampiyon yaptı. gs iğrenç bir camiadır sürekli pusuya yatar ve akbaba gibi leş kovalar
yıllarca fenerin eteklerinin altına saklandılar. gıdım gıdım döküleni topladılar ne zaman başlarını kaldırdılar ülkede siyasi konjöktür değişti
himmetciler ortaya çıktı. bunlarda her zamanki gibi bir etek buldular altına sığınacak. şimdi etek saldırı altında
bunlara bir faydası falan yok işde artıkları kaldı. belki onlardan az bir destek geliyorsa geliyordur. mesela gs nin başına gelen ilk yarı sonundaki operasyon eskiden asla olmazdı. adamların lobi güçlü ama ilk yarı bizim karşımıza 6 cezalı ve hocasız çıktılar.
bak o dönemde kaybettikleri puanlara o operasyon olmasaydı şimdi on puan farkla şampiyon olmuşlardı.
hani o meşhur lobileri neden kurtaramadı onları. hocaları her maç sonu çıkıyor beni konuşturmayın takımın bana ihtiyacı var diyor bu ne demek
ağzımı açsam ceza vermek için bekleyenler var demek oluyor bunu lobi gücü olan biri demez. kendini böyle zayıf göstermez.
adamları aspor ölümüne destekliyor dönün asporun geçmişine orda çalışanların geçmişine bakın
basit bir olay gibi duruyor ermanla turgayın kavgası normal koşullarda turgayı yemeleri lazımdı değilmi ama erman kös kös lafını yedi
turgayın karşısına geçti oturdu. Turgayı kim koruyor orda bunu anlamak için turgayın geçmişde attığı twitlere bakmak yeterli
asporun gs yi koruma nedenide çok sevdikleri için değil bunuda çalışanlarının geçmiş twitlerine bakarak anlarsınız kimin koruduğunu
himmete sırt dayamak lobi değildir eskiden lobiydi şimdi tehlikeli hala varlar ama adları çıkacak diye ödleri kopuyor
ortaya çıkmadıkları sürece kimse dokunmuyor onlara ana milletin diline düşerlerse anında bitirirler onlarıda
Beşiktaş taraftarı hep yanlış yapıyor zamanında hakemlerle alakalı söyledim hakemle uğraşmak yanlış diye orda hedef namoğlu olmalıydı
geç kaldılar asporlada çalışanlarıyla tek tek uğraşmak yanlış mesela yumuşak karınları var hepsinin uğraşılacak konu belli
seslerini kesmek istiyorsan
neyse konumuza dönelim bu iş lobi gücü falan değil başka güçler var ve baş etmemiz kolay. adamların namoğlunu lobileri tutamadı
birazda biz balonu şişirip duruyoruz bunu zamanında fener içinde söylemişdim şöyle güçlü böyle güçlü diye burda methiyeler kuruluyordu
şişirilmiş balon demişdim bugün görüyorsunuz en büyük borç onların dedim kimse inanmamışdı stad isim hakkını 90 M dolara verdik dediklerinde
yarısına verdiler dediğimde kimse inanmamışdı ama hepsi ortaya çıktı. bizim taraftarda onları şişirmek bizide zayıf gösterme eğilimi var.
biz birşeyler yapınca sahada mücadele ile oluyor onlar birşeyler yapınca lobi gücü oluyor.

Çevrimdışı sozkul

Şampiyonlar ligi geliri için Galatasaray her türlü saha dışı etkeni devreye sokmak isteyecektir. Gel de şimdi Mehmet Ağar'ı, Mesut Yılmaz'ı arama!

Mehmet Ağar'ın devrede olmadığını mı düşünüyorsun şu anda? anlamadım...

Çevrimdışı Liquidator

İddia şampiyonluk oranları ne oldu ya  :D
En son:
Başakşehir: 1,30
Gs: 2,30
Beşiktaş: 25 'ti diye hatırlıyorum..

Bizi lütfedip 20'ye indirirler belki bu hafta.

İŞTE İDDAA'NIN VERDİĞİ SON ŞAMPİYONLUK ORANLARI

Başakşehir:

Eski oran: 1.35
Yeni oran: 1.80

Galatasaray:

Eski oran: 2.35
Yeni oran: 1.95

Beşiktaş:

Eski oran: 25.00
Yeni oran: 7.50
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir:

Galatasaray:

Beşiktaş:

Yine bize çok vermişler  :tabe: Herhalde şampiyonluğumuz garanti olana kadar düşmeyecek  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Başakşehir:

Galatasaray:

Beşiktaş:

Ya iddaa özel firma değil mi artık hangi fanatik gs'li var başında şu oranları ayarlayan? 7,5 oran nedir ya kenarda boşta param olsa basarım valla. Şu 3 takım içinde şampiyonluk şansı %40 %30 %30 falandır o da puan avantajı yüzünden. Şu fikstürü oynanan maçları form grafiğini oynanacak maçları vs bi yabancı kurul incelese ibb-1,5,  gs-2, Bjk-2 oran verir. 

Çevrimiçi Necmi

Ekrem başkan mazbatayı aldığından beri başak galibiyet yüzü görmedi onlardan hayır gelmez. gs başak maçı öncesi mazbatayı 1 günlüğüne alıp ertesi gün geri versinler de şampiyonluğu son haftaya bırakmayalım.
:D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Biz sinerji derken, belli bir taraftar gurubunun (!) şampiyonluk hevesimize nasıl çomak sokarım çalışması vol. 234342

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1122835517983416322
Çok gülüyorum hallerine :D Yalnız geçen ekşi'de gördüm. Burak'a önce hırsız diyip şimdi övenler dönektir diyen birini atmışlar forumdan :D

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

alayına inat rüzgarı aldık geliyoruz  :steamed: :steamed: :steamed:
Totemim var sene sonu gelmeden paylaşmayacağım, ama tam belirttiğim gibi gidiyor sonuçlar:bandit:
Kaybedildiği düşünülen bir sezon, arkadan geliyoruz paniğe gerek yok, stresi onlar yapsın ki zaten yapıyorlar.
Geçen senenin ve geçmiş tüm çalınan yılların acısı çıksın bu sene..
Haydi Beşiktaşım..
neden panik yapalımki söylediğin gibi işde kaybedilmiş gördüğümüz sezon burdan ne çıkartsak kardır
şampiyon olamazsak neden olamadık denecek bir durum yok artık son düzlükte elimizden geleni yaptık işde
takıma geleceğe dönük moral oldu bu camiaya moral oldu demek Beşiktaş bitmemiş hala ligin en güçlü takımıyız
bu duruma geldiysek yönetim diyelim hoca diyelim vs kişilerin hatalarıyla geldik düzeltilemeyecek birşey yokmuş
şu anda her Beşiktaşlı gelecek seneye umutla bakmaya başladı. önemli olan bu üstüne birde şampiyonluk gelirse
herhalde Beşiktaş tarihinin en beklenmedik şampiyonluğu olur ben daha öncesini hatırlamıyorum
şampiyon olduk ama hep sldık yürüdük gittik biz şampiyon olduğumuzda ligi sürkalese ederek oluyordu
böyle imkansızı başaramamışdık hiç bakalım bu sefer başaracakmıyız. önümüzde 4 maç var al onları bitir işi
hakemi onu bunu bahane etme artık VAR var ve istedikleri gibi at oynatamıyorlar
mesela akşam var olmasa konya on kişi kalır penaltıyı alırlardı sonrada ezer geçerlerdi konyayı
var olmasa bir sıfır kazandığımız gs maçını bir sıfır kaybetmiş olurduk. çünkü VAR ı ispatlamaya çalışan bir federasyon var
o nedenle fazla manuple edemiyorlar. ilk yarı namoğluyla bunu iyi becerdiler ama ayağı kaydırıldı. unutmayın ilk sekiz maçımızda
var bir kere bile devreye girmemişdi. Namoğlu olsaydı bu on puyan fark kapanmazdı.
bundan sonrası bizim elimizde ama camia olarak son dört maç asla gevşemememiz lazım.

Çevrimiçi Necmi

Goruntusunu bulamadim ama resmi vardi bende cok net hatirliyorum
Vedat kopek gibi deli ibonun burnunu isirmisti hakemin onunde

Burun isirildi diyorum kol omuz falan degil
Suarez aglar gorse ben nasi isiramadim boyle diye
Dusun yani agzini acip karsindaki adamin burnunu isiriyorsun
ağzını açmadan nasıl ısıracakki :alala:

Çevrimdışı sozkul

bu arada ne oldu gs şampiyonluk potasına girince puan kaybetmez teorisi
yada derin gs devreye girer sözleri eğer derin gs konya maçında devreye giremiyorsa
pekde derin değil demektir. düşünün konya puan alan takım.
oynayacağı takımlara baktığında banko yatar denecek takım konya
bugün maçı kazandırmak isteseymiş hakemin eline bayağı fırsat geçmiş aslında.
bütün teoriler yerle bir oldu bu gece. Hep diyorum biz bazı şeyleri kendimiz şişiriyoruz.
bu sezon gs ye vurulan en büyük darbe namoğlunun gönderilmesi oldu.
4 maç kaldı hepsini kazanıp şampiyon olacağız bu saatten sonra hakemi onu bunu bahane etmeyeceğiz.
hükümetin takımı dediğimiz takım 5 haftada 10 puan kaybetti. himmetciler 5 haftada
4 puan kaybetti. gerçekten birilerini şampiyon yapma hedeflerinde olsalar bizim bu kadar yaklaşmamıza izin verirlermiydi.
yada ne bileyim gerçekten yönetim tamamen havlu atıp işi boşladımı yoksa arka planda çalışıyormu.
gerçekten yönetimsiz bir takım karşısında başak ve gs rakipken bu kadar farkı kapatıp potaya girebilirmi.

dekoder satışlarını patlatmak için izin vermiş olabilirler yaklaşmamıza belki...
Kimin borusu ötüyorsa onun lobisi güçlüdür. Şu anda parası olanın borusu ötüyor..
Ülkede para kalmadı.

Çevrimdışı mylife1903

ağzını açmadan nasıl ısıracakki :alala:
Abi goruntuyu canlandirsana gozunde
Canlandiramiyirsan yanina birini cagir burnunu isirmaya calisirken selfi cek
Ozel caba lazim
Ibrayim tatlisesin hulya avsara abanarak opmeye calismasi gibi bi goruntu
Agzini acisina kirmiziyi yapistiracan

Çevrimiçi Necmi

Erken baslayalim
Arkadaslar son galibiyette ustunudekileri yikamayin
Gs maci giyecez onlari
Ugurlu formasi olan forma alti yapsin
Mac gunu fotolarini karistirin telefonlarinizdan
Ordan bakarken enerji yogunlugunu hissedersiniz o fotolari tekrar canlandiracagiz
Buyucu medyum falan tanidigi olan enerji siparis etsin
Dusumuzu da alip dualarimizi da gonderecez
Yahudi falan yok mu lan sinagoga gitsin capraz atese alalim
ne yıkaması dostum forma yıkanırmı ben üstümdeyken yenildiğimiz formayı rafa asarım mesela
asla diğer formalarla temas bile ettirmem :D şampiyonluk formasıda sezon sonu yıkanır ve koloksiyondaki yerini alır :D
mağlubiyet formasıda şampiyon olursak affedilir ve yıkanır koloksiyondaki yerini alır :bandit:
bırak yıkamayı benim formama kimse dokunamaz bile.
forma yıkandıysa o formayı giymem yoksa yeniliriz. :D

Çevrimiçi Necmi

dekoder satışlarını patlatmak için izin vermiş olabilirler yaklaşmamıza belki...
Kimin borusu ötüyorsa onun lobisi güçlüdür. Şu anda parası olanın borusu ötüyor..
Ülkede para kalmadı.
gerçekten bununla dekoder satışlarının patlayacağına inanıyormusunuz.
ben çevremde hiç kızıpda dekoder teslim edeni görmedim o işi bir ben yaptım onbir sene önce
o zamandan beri töbeliyim almıyorum. şansal kovulmadanda almam.
emin ol bu tip işler dekoder satışını ne patlatır nede düşürür. almamış adam dört hafta kala takım şampiyon olacak dekodermi
alayım diyecek. diğerleride o zaman Beşiktaşı şampiyon yapacaklar dekoderimi iade ederim derse ne olacak.
yıllardır digiturk şansalla Beşiktaşı harcarken dekoder satışınımı düşündü. şimdi düşünsün.
öyle birşey olsa feneri bu duruma sokmazlardı. geçen fenerin maçı var cafelerin önünden geçiyorum
maçı izleyen tek kişi yoktu. düşün işde.

Çevrimiçi Necmi

He he biliyom sinerjiyi
Actirma kutuyu simdi
Burda 3-4 kisiden fazlasi degildik sampiyon olacaz diyen
biz şampiyonluk içinmi sevdik Beşiktaşı :bandit:
ben hala şampiyon olacağız demiyorum bu önemlide değil gs yi şampiyonluktan etmek daha önemli
olursakta işin kaymağı olur. :D şampiyon olarak şampiyonluktan etmenin keyfi elbet nirvana demektir.