Necmi abinin dünyası çok güzel, keşke hepimiz orada yaşasak 
Şaka bir yana , camiada böyle pozitif insanlara çok ihtiyaç var.
Ülke zaten masalsı bir hal aldı, gerçeklerin bir önemi yok, herkes kabul ettiği kendi doğrusunu yaşıyor işte.
Çok kişi inanırsa gerçek olur, GS'nin lobisini yerle bir ettik , devir bizim devrimiz artık 
dostum hayalci sizmisiniz benmiyim tutturmuşsunuz bir gs lobisi diye
ne lobisi eskiden vardı tamam ama şimdi yok onun lobi dediği şeyle devlet savaş halinde
adamlar bir iki yandaşla iş bitiriyor. zeminide sen yaratıyorsun tff de güçlüsün ama bir kişinin yaptığını yapamıyorsun
neden acaba beşiktaş cb nin kurduğu takımla arasındaki 13 puan farkı 6 haftada kapatacak
lobisi güçlü olan renkliyle puan farkını 1 e indirecek ve bunu sahada verdiği mücadeleyle yapacak öylemi
hangimiz hayal kuruyoruz. ben belki uyumuyordur dedim şu yaşadıklarımızı gs yaşasa şimdi burda borozanlar çalıyordu
işte adamlarda ne lobi var şampiyon yapacaklar diye
gs nin lobisi falan kalmadı bir iki tane adamı var işde tff de siz yıllardır gs nin çıkıp ağladığını duydunuzmu iki senedir ağlayıp duruyorlar
onların üslubu değil bu onlar sessizce halleder sonrada kenara geçip kıs kıs gülerlerdi.
geçen sene onları namoğlu şampiyon yaptı şimdi namoğlu olsaydı konya maçında puan kaybederlermiydi.
şampiyonluğu göğüsleyecekleri maçta çakıldılar ama güçlü lobileri var öylemi.
siz kartondan devler yaratıp sonra onlardan korkuyorsunuz. bizim toparlanıp çıkışa geçmemiz belkide YD nin
istifası nedeniyledir kim bilir bizim tff deki en büyük düşmanımız YD di. iki olay var ne fener bu kadar güçsüz
ne biz ama tff nin başında bizide koçuda sevmeyen biri oturuyordu. fenerin durumuna bakın koç geldi birden tepe taklak oldular.
koç gelince bunun olacağını ben seçimlerinden önce söylemişdim. böyle olunca bizim yollar kapandı gs kaldı geriye
her zamanki gibi döküleni topladı. geçen sene şampiyonluğu verme nedenimiz gs lobisi değil bizim cb ile karşı karşıya gelmemizdendi.
geçen sene aziz gs yi şampiyon yaptı. gs iğrenç bir camiadır sürekli pusuya yatar ve akbaba gibi leş kovalar
yıllarca fenerin eteklerinin altına saklandılar. gıdım gıdım döküleni topladılar ne zaman başlarını kaldırdılar ülkede siyasi konjöktür değişti
himmetciler ortaya çıktı. bunlarda her zamanki gibi bir etek buldular altına sığınacak. şimdi etek saldırı altında
bunlara bir faydası falan yok işde artıkları kaldı. belki onlardan az bir destek geliyorsa geliyordur. mesela gs nin başına gelen ilk yarı sonundaki operasyon eskiden asla olmazdı. adamların lobi güçlü ama ilk yarı bizim karşımıza 6 cezalı ve hocasız çıktılar.
bak o dönemde kaybettikleri puanlara o operasyon olmasaydı şimdi on puan farkla şampiyon olmuşlardı.
hani o meşhur lobileri neden kurtaramadı onları. hocaları her maç sonu çıkıyor beni konuşturmayın takımın bana ihtiyacı var diyor bu ne demek
ağzımı açsam ceza vermek için bekleyenler var demek oluyor bunu lobi gücü olan biri demez. kendini böyle zayıf göstermez.
adamları aspor ölümüne destekliyor dönün asporun geçmişine orda çalışanların geçmişine bakın
basit bir olay gibi duruyor ermanla turgayın kavgası normal koşullarda turgayı yemeleri lazımdı değilmi ama erman kös kös lafını yedi
turgayın karşısına geçti oturdu. Turgayı kim koruyor orda bunu anlamak için turgayın geçmişde attığı twitlere bakmak yeterli
asporun gs yi koruma nedenide çok sevdikleri için değil bunuda çalışanlarının geçmiş twitlerine bakarak anlarsınız kimin koruduğunu
himmete sırt dayamak lobi değildir eskiden lobiydi şimdi tehlikeli hala varlar ama adları çıkacak diye ödleri kopuyor
ortaya çıkmadıkları sürece kimse dokunmuyor onlara ana milletin diline düşerlerse anında bitirirler onlarıda
Beşiktaş taraftarı hep yanlış yapıyor zamanında hakemlerle alakalı söyledim hakemle uğraşmak yanlış diye orda hedef namoğlu olmalıydı
geç kaldılar asporlada çalışanlarıyla tek tek uğraşmak yanlış mesela yumuşak karınları var hepsinin uğraşılacak konu belli
seslerini kesmek istiyorsan
neyse konumuza dönelim bu iş lobi gücü falan değil başka güçler var ve baş etmemiz kolay. adamların namoğlunu lobileri tutamadı
birazda biz balonu şişirip duruyoruz bunu zamanında fener içinde söylemişdim şöyle güçlü böyle güçlü diye burda methiyeler kuruluyordu
şişirilmiş balon demişdim bugün görüyorsunuz en büyük borç onların dedim kimse inanmamışdı stad isim hakkını 90 M dolara verdik dediklerinde
yarısına verdiler dediğimde kimse inanmamışdı ama hepsi ortaya çıktı. bizim taraftarda onları şişirmek bizide zayıf gösterme eğilimi var.
biz birşeyler yapınca sahada mücadele ile oluyor onlar birşeyler yapınca lobi gücü oluyor.