.
Abi lens hakikaten son zamanlarda iyice yokları oynuyor haklısın ama ortadaki realiteyi yok mu saymamız lazım sen nasıl bakıyorsun olaya? Şimdi bizim kanat orijinli 2 oyuncumuz var biri yetenek fukarası diye bahsettiğin lens biri quaresma zaten elde başka alternatif yok baklava 4 4 2'si veya iki beki öne attığı 3 5 2 veya orta sahayı kalabalık tuttuğu 4 3 2 1 gibi dizilimler şenol güneş için hiç alternatif olmadı ne trabzon ne bursa ne biz ne milli takım adamın takımı sahaya yerleştirme şekli hep böyleydi ve bunun için de 2 kenar hoca için elzem. Şimdi quaresma sakatken bir de lens'i oynatmaması bilmiyorum çok zor ve hoca için radikaldi. Realite dediğim kısıma geliyorum quaresma yokken takım sonuç almaya başladı bunu ister lens'e bağla (ki bağlamayacağını biliyorum) ister quaresma'nın duran toplardan uzak kalışı dolayısıyla duran top golü sayımızın artışına bağla ister gökhan gönül'ün quaresma'nın gidişiyle artan verimine bağla ama gerçek bir tane bu adam yokken takım skor aldı. Hoca için kritik süreç başladı kazanan takımla devam mı yoksa quaresma'yı bu takıma dahil edip onun takıma değer katan yönlerinin takımdan götürdüğü yönlerinden fazla olacağı fikriyle düzeni değiştirmek mi? 5 hafta kaldı ve hocaya en azından bu süreçte muhalefet etmenin bence faydası yok en az bizim kadar başarıyla bırakmayı istiyordur kulübü ve umarim istediğini alır.
Senol gunesin baklava denemeleri var 2010 yilinda tsde
Onceleri 90larda 3lu denemisligi de var
Bizde de denedi ama 3luye bakisi facia iki beki koyuyor falan
Baklava denemesi icin de ikinci bir santrafor lazim
Guveni koyar mi bilemem
Denizli gunes terim gibi bu isin eskileri hamle oyuncusu severler
Kulubeden adam sokarlar
Guveni boyle kullaniyor cenki boyle kullandi
Pekto larin yerine bir tane topcuya benzer santrafor olaydi daha rahat ederdi
4321 oynayabilir diye dusunuyorum ben ama dedigin gibi bazi konularda muhafazakar ve sabit fikirli senol gunes. Bu tutuculugu da hocanin en buyuk handikapi zaten
Genelde forvet arkasinda 3lu oynattigi dogru. Seneye kalsa umut bulutu isterdi herhalde
Devre arasi burak alininca demistim bir tane daha azicik santrafora benzeyen oyjncu lazimdi
O olsa burak sola atilabilirdi
Cenki sola deviril gomeze yer aciyordu zamaninda senol ya da abuyu kanata atip cenki rahatlatiuordu
Ligin dinamikleri degisik bizde
Buyuk takimin ileri uc oyjncularinin en azindan bir ozelligi cok iyi olmali
Santraforun bitirici olmali
Degilse guclu olmali
Degilse hava topuna iyi cikmali vs
Herseyden biraz olanlar sivrilez bu ligde ezer rakip sitoperler adami
Ha sahsi fikrimi soruyorsan ben 3lu taraftariyimdir nedense bizim nesil 3lu der hep. Diger sistemleri de sevmiyorum hic de hosuma gitmiyorlar.
Benim kizdigim nokta bir oyuncunun butun kotuluklerin anasi ilan edilmesi
Ismael falan da degil yani
Ismaeli turkiyenin en iyi beki ilan edeceksin
Tolgay super uber futbolcuymus baska takima gidince futbol seyretirirmis falan
Bazi topcularda seytan tuyu vardir goze batmaz bazisi da ne yapsa batar caner ve quaresma gibi
Su lensin oynadigin topun 3 tik ustunu oynasa quaresma ana avrat kufur edecek adamlar lense yikama yaglama cekiyor