Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3760857 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Konya maçını hayatta kaybetmezler Konya’nın ne düşme riski ne bir hedefi var.
Haftalardır kötüler birde.
aykut amca bir sürpriz yapar belki :)
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Sen hic 20 asist yapan besiktasli futbolcu gordun mu
yoo ama seneye ljajic hayırlısıyla :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi levitate

Cok net
Yapamaz
biliyorum abi işin şakası o, yine de bence 10-15 arası takılır

ama sırf o kadar asist yapacağım, istatistik kasacağım diye her topu istemez, arkadaşlarına saçma sapan tripler atmaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Iyi hoca diye yaziyoruz hep
Lens gibi yetenek fukaralarini oynatmasa daha da yazariz
.
Abi lens hakikaten son zamanlarda iyice yokları oynuyor haklısın ama ortadaki realiteyi yok mu saymamız lazım sen nasıl bakıyorsun olaya? Şimdi bizim kanat orijinli 2 oyuncumuz var biri yetenek fukarası diye bahsettiğin lens biri quaresma zaten elde başka alternatif yok baklava 4 4 2'si veya iki beki öne attığı 3 5 2 veya orta sahayı kalabalık tuttuğu 4 3 2 1 gibi dizilimler şenol güneş için hiç alternatif olmadı ne trabzon ne bursa ne biz ne milli takım adamın takımı sahaya yerleştirme şekli hep böyleydi ve bunun için de 2 kenar hoca için elzem. Şimdi quaresma sakatken bir de lens'i oynatmaması bilmiyorum çok zor ve hoca için radikaldi. Realite dediğim kısıma geliyorum quaresma yokken takım sonuç almaya başladı bunu ister lens'e bağla (ki bağlamayacağını biliyorum) ister quaresma'nın duran toplardan uzak kalışı dolayısıyla duran top golü sayımızın artışına bağla ister gökhan gönül'ün quaresma'nın gidişiyle artan verimine bağla ama gerçek bir tane bu adam yokken takım skor aldı. Hoca için kritik süreç başladı kazanan takımla devam mı yoksa quaresma'yı bu takıma dahil edip onun takıma değer katan yönlerinin takımdan götürdüğü yönlerinden fazla olacağı fikriyle düzeni değiştirmek mi? 5 hafta kaldı ve hocaya en azından bu süreçte muhalefet etmenin bence faydası yok en az bizim kadar başarıyla bırakmayı istiyordur kulübü ve umarim istediğini alır.

Çevrimdışı mylife1903

.
Abi lens hakikaten son zamanlarda iyice yokları oynuyor haklısın ama ortadaki realiteyi yok mu saymamız lazım sen nasıl bakıyorsun olaya? Şimdi bizim kanat orijinli 2 oyuncumuz var biri yetenek fukarası diye bahsettiğin lens biri quaresma zaten elde başka alternatif yok baklava 4 4 2'si veya iki beki öne attığı 3 5 2 veya orta sahayı kalabalık tuttuğu 4 3 2 1 gibi dizilimler şenol güneş için hiç alternatif olmadı ne trabzon ne bursa ne biz ne milli takım adamın takımı sahaya yerleştirme şekli hep böyleydi ve bunun için de 2 kenar hoca için elzem. Şimdi quaresma sakatken bir de lens'i oynatmaması bilmiyorum çok zor ve hoca için radikaldi. Realite dediğim kısıma geliyorum quaresma yokken takım sonuç almaya başladı bunu ister lens'e bağla (ki bağlamayacağını biliyorum) ister quaresma'nın duran toplardan uzak kalışı dolayısıyla duran top golü sayımızın artışına bağla ister gökhan gönül'ün quaresma'nın gidişiyle artan verimine bağla ama gerçek bir tane bu adam yokken takım skor aldı. Hoca için kritik süreç başladı kazanan takımla devam mı yoksa quaresma'yı bu takıma dahil edip onun takıma değer katan yönlerinin takımdan götürdüğü yönlerinden fazla olacağı fikriyle düzeni değiştirmek mi? 5 hafta kaldı ve hocaya en azından bu süreçte muhalefet etmenin bence faydası yok en az bizim kadar başarıyla bırakmayı istiyordur kulübü ve umarim istediğini alır.
Senol gunesin baklava denemeleri var 2010 yilinda tsde
Onceleri 90larda 3lu denemisligi de var
Bizde de denedi ama 3luye bakisi facia iki beki koyuyor falan
Baklava denemesi icin de ikinci bir santrafor lazim
Guveni koyar mi bilemem
Denizli gunes terim gibi bu isin eskileri hamle oyuncusu severler
Kulubeden adam sokarlar
Guveni boyle kullaniyor cenki boyle kullandi
Pekto larin yerine bir tane topcuya benzer santrafor olaydi daha rahat ederdi
4321 oynayabilir diye dusunuyorum ben ama dedigin gibi bazi konularda muhafazakar ve sabit fikirli senol gunes. Bu tutuculugu da hocanin en buyuk handikapi zaten

Genelde forvet arkasinda 3lu oynattigi dogru. Seneye kalsa umut bulutu isterdi herhalde
Devre arasi burak alininca demistim bir tane daha azicik santrafora benzeyen oyjncu lazimdi
O olsa burak sola atilabilirdi
Cenki sola deviril gomeze yer aciyordu zamaninda senol ya da abuyu kanata atip cenki rahatlatiuordu

Ligin dinamikleri degisik bizde
Buyuk takimin ileri uc oyjncularinin en azindan bir ozelligi cok iyi olmali
Santraforun bitirici olmali
Degilse guclu olmali
Degilse hava topuna iyi cikmali vs
Herseyden biraz olanlar sivrilez bu ligde ezer rakip sitoperler adami

Ha sahsi fikrimi soruyorsan ben 3lu taraftariyimdir nedense bizim nesil 3lu der hep. Diger sistemleri de sevmiyorum hic de hosuma gitmiyorlar.

Benim kizdigim nokta bir oyuncunun butun kotuluklerin anasi ilan edilmesi
Ismael falan da degil yani
Ismaeli turkiyenin en iyi beki ilan edeceksin
Tolgay super uber futbolcuymus baska takima gidince futbol seyretirirmis falan
Bazi topcularda seytan tuyu vardir goze batmaz bazisi da ne yapsa batar caner ve quaresma gibi

Su lensin oynadigin topun 3 tik ustunu oynasa quaresma ana avrat kufur edecek adamlar lense yikama yaglama cekiyor

Çevrimiçi tolga1903

Guveni koyar mi bilemem
Kulubeden adam sokarlar
4321 oynayabilir diye dusunuyorum ben ama dedigin gibi bazi konularda muhafazakar ve sabit fikirli senol gunes. Bu tutuculugu da hocanin en buyuk handikapi zaten

Genelde forvet arkasinda 3lu oynattigi dogru. Seneye kalsa umut bulutu isterdi herhalde
Devre arasi burak alininca demistim bir tane daha azicik santrafora benzeyen oyjncu lazimdi
Cenki sola deviril gomeze yer aciyordu zamaninda senol ya da abuyu kanata atip cenki rahatlatiuordu

Degilse guclu olmali

Ha sahsi fikrimi soruyorsan ben 3lu taraftariyimdir nedense bizim nesil 3lu der hep. Diger sistemleri de sevmiyorum hic de hosuma gitmiyorlar.

Bazi topcularda seytan tuyu vardir goze batmaz bazisi da ne yapsa batar caner ve quaresma gibi

Su lensin oynadigin topun 3 tik ustunu oynasa quaresma ana avrat kufur edecek adamlar lense yikama yaglama cekiyor

Tüm kötülüklerin anası değil elbette özellikle şampiyonlar ligi'nde çok fazla katkı sağladı geçen sene bize. Ama abi eskisi gibi hızı yok adam eksiltmede sorunlu, zaten kariyeri boyunca statik oyuncuydu şimdi hiç ayrılmıyor çizgiden e yaşı da malum sürekli rakip beki kovalatamazsın adama. Artı olarak demin saydığım yokluğundaki etkilerden bence en büyüğü duran topları yalnız ljajic'in kullanması oldu. Mesela sivas maçı o dakika sahada olsa topu vermeyebilirdi burağa. Kendini kanatta çok rahat unutturuyor rakibe şuan bize tek katkısı oyunu o varken enine genişletmemiz ve bir iki isabetli ortalayla kilit açmamız olur ha buna özel önlem alırlar da ikili üçlü sıkıştırma yaparlarsa sinirlenip tekme falan atıyor zaten bir de o yönü var. Dediğim gibi bu adamla şampiyonluklar yaşayan yıllardır çalışan ve hep şans veren şenol güneş bizdeki kariyerinin son 5 maçı için en iyi kararı verecektir. Hocaya o güveni verip kalan maçlarda full konsantre olacaksa oynasın ne yapalım yani düşmanımız değil o da bizim oyuncumuz. Lens'den haz etmiyor zaten de el mahkum adamın yoktu yani başka alternatifi ama şimdi quaresma tam sağlıklı döndüyse şans verip vermemek hocanın tercihidir ve bu saatten sonra da yapma etme diyecek halimiz yok 5 maç sonunda şampiyon olmak var işin ucunda.

Çevrimdışı mylife1903

Tüm kötülüklerin anası değil elbette özellikle şampiyonlar ligi'nde çok fazla katkı sağladı geçen sene bize. Ama abi eskisi gibi hızı yok adam eksiltmede sorunlu, zaten kariyeri boyunca statik oyuncuydu şimdi hiç ayrılmıyor çizgiden e yaşı da malum sürekli rakip beki kovalatamazsın adama. Artı olarak demin saydığım yokluğundaki etkilerden bence en büyüğü duran topları yalnız ljajic'in kullanması oldu. Mesela sivas maçı o dakika sahada olsa topu vermeyebilirdi burağa. Kendini kanatta çok rahat unutturuyor rakibe şuan bize tek katkısı oyunu o varken enine genişletmemiz ve bir iki isabetli ortalayla kilit açmamız olur ha buna özel önlem alırlar da ikili üçlü sıkıştırma yaparlarsa sinirlenip tekme falan atıyor zaten bir de o yönü var. Dediğim gibi bu adamla şampiyonluklar yaşayan yıllardır çalışan ve hep şans veren şenol güneş bizdeki kariyerinin son 5 maçı için en iyi kararı verecektir. Hocaya o güveni verip kalan maçlarda full konsantre olacaksa oynasın ne yapalım yani düşmanımız değil o da bizim oyuncumuz. Lens'den haz etmiyor zaten de el mahkum adamın yoktu yani başka alternatifi ama şimdi quaresma tam sağlıklı döndüyse şans verip vermemek hocanın tercihidir ve bu saatten sonra da yapma etme diyecek halimiz yok 5 maç sonunda şampiyon olmak var işin ucunda.
Heveslendik sevindik falan ama
Camia derbiye kitlenmis
Her sene ayni hatayi yapiyoruz
Bizim biletimizi angara macinda keserler sonra

Sampiyon oluruz olmayiz cok muhim degil muhim olan mayis ayina kadar hedefsiZ kalmamak

Lucescu sonrasi cok seneler ocAk ayinda mac izlemeyi biraktik
Seno gunes ile booyle bir donem yasamadik gittiginde bu kazandirdigini cabuk kaybetmeyiz insallah
Ben 4 sene ustuste 70 puAna barajlarinda gezen besiktas hatirlamiyorum

Angara macini kayipsiz gecelim sonra mezbahaneye gidecez zaten
Bu is buraya gelmis zor zor mantik baska kalp baska diyor tabi

Sinerji sinerji

Çevrimdışı sEuL

Yarin ki Fb - Ts macida onemli aslinda bizim icin!

Fb'nin her ne kadar yenilip ligin dibine demir atmasini istesemde Ts'nin puan kaybi bizim icin daha onemli.

Ts ile aramizdaki puan farkini 6+'lara cikarabilirsek Ts bizim maca hicbir hedefi kalmamis bir sekilde cikacak.

Haydi hayirlisi, Konya'dan bir surpriz bekliyorum.

Cok guzel bir hafta sonu olacak insallah bizim icin!

Çevrimdışı mellfred

Fb'nin her ne kadar yenilip ligin dibine demir atmasini istesemde Ts'nin puan kaybi bizim icin daha onemli.

Ts ile aramizdaki puan farkini 6+'lara cikarabilirsek Ts bizim maca hicbir hedefi kalmamis bir sekilde cikacak.

Kesinlikle önemli fener zaten küme düşmez
Yarınki maçı almaları elzem

Çevrimdışı mellfred

Konya maçını hayatta kaybetmezler Konya’nın ne düşme riski ne bir hedefi var.
Haftalardır kötüler birde.
Konya’nın değilse de Aykut’un hesapları var
Sizin o kadroyla yenemediğiniz cinconu ben bu kadroyla yendim diyecek
Bize demeyecek ama Ali’ye diyecek
biz sebebleneceğiz

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Burak kart görmese maçı şöyle farklı skorla kazansak konya maçını rahat izleriz ama işte konu Beşiktaş olunca rahat kelimesi pek uyuşmuyor diken üstünde 2 maçı izleriz
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2019, 02:00:48 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

Burak kart görmese maçı şöyle farklı skorla kazansak konya maçını rahat izleriz ama işte konu Beşiktaş olunca rahat kelimesi pek uyuşmuyor diken üstünde 2 maçı izleriz

3 takim kafa kafaya gidiyor neredeyse, averaj cok onemli.

Averaj'da Basaksehir'in 3 Gs'nin 9 gerisindeyiz.

Kendi sahamizda Ankaragucu gibi takimlara karsi bu averaj farkini bir sekilde eritmemiz gerekiyor.

Insallah farkli bir skorla maci alacagimizi dusunuyorum, hayirlisi!

Çevrimdışı ozankarakoc

Rakibimiz Ankaragücü, son 10 maçında 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet almış.

Ligin;
En çok mağlubiyet alan 3.,
En az gol atan 3.,
En çok gol yiyen 5. takımı.

İkinci devre puan durumunda da, dış saha puan durumunda da 8. sıradalar.
İlk devrede ve iç saha maçlarında daha kötü performans sergilemişler.

Sakat ve cezalı oyuncuları bulunmuyor.

Bu arada rakibimizin rakibi Konyaspor, son 10 maçında galibiyet yüzü görmemiş (6 beraberlik, 4 mağlubiyet).
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Rakibimiz Ankaragücü, son 10 maçında 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet almış.

Ligin;
En çok mağlubiyet alan 3.,
En az gol atan 3.,
En çok gol yiyen 5. takımı.

İkinci devre puan durumunda da, dış saha puan durumunda da 8. sıradalar.
İlk devrede ve iç saha maçlarında daha kötü performans sergilemişler.

Sakat ve cezalı oyuncuları bulunmuyor.

Bu arada rakibimizin rakibi Konyaspor, son 10 maçında galibiyet yüzü görmemiş (6 beraberlik, 4 mağlubiyet).
Bizim aykut sevdalisi bir yoneticimiz vardir bize renkli hayrani, ezik der ama kendisi fb kombinesi alir
Konyaya gidip su maci yerinde izlesin, vallahi kufur etmeyi birakacam ona tovbe edecem
Adamlar 2 aydir piyasada yok gecen hafta kazaninca mantar gibi bas gisterdiler ordan burdan
Konyaya gidiversin hadi hadi pis isler donmesin orda

Çevrimdışı mylife1903

Is ts macina kalinca renkli basini izleyin siz
Senol gunes ts camiasindandir yatacaklar besiktasa falan diye algi kasip tsyi gazlayacaklar
Fazla algi kasarlarsa ts camiasindan ters de tepebilir inadina paflarla cikarlar felan

Unutulmasin ts camiasi gsye yakindir, bir rivayete gore ts kurulmadan once tirabzonun has takiminin renkleri sari kirmiziymis sonra birlesme olunca bu renkleri almislar

Herkes bilir laz falan degilim karadenizli de degilim ama ts takimini cok severim buyuk tirabzon camiasini da kabul ederim, renkli yavsaklar gibi tsye anadolu takimi muamelesi yapmam, saygi duyarim gsden de buyuk camiadir tirabzon kendi alin teriyle kupalari almistir muzesine koymustur onlarin 6 sampiyonlugu gsnin 30 sampiyonlugundan onemlidir.

Aksam fbye koysunlar hele
Su fbnin durumunda biz olaydik bizi coktan obur kumeye yollamislardir bu firsat her sene gelmez buraya kadar gelmisken fb dusuversin, duserse bu kadroyla 3-4 sene cikamaz zaten ordan
Herifler hakemler olmasa hepten dibe oturacakti, derbileri iyi oynuyorlar kadro kaliteleri kotu degil mac mac oynayabiliyorlar ama hocalari facia iste

Angara macina sinerji arkadaslar
En son bi angara maci hatirliyom tymer falan vardi 2001 falandir herhalde
Halka acilmistik tumer gol atip formasinin altindan yazi cikarmisti bize ortak olun mu neydi sonra gitti mac, biz onumuzdeki macla ilgilenek sonra gonya maciyla ilgilenelim daha sonra derbiye bakariz

Bu arada gsden hafta ici fikistur aglamasi gelecektir, sinir haplarinizi sitoklayin, final maci girecek herhalde araya, 2 hafta aglar herifler
Fikisturden de kimseye laf sokmayin bizim baskan yapiyor fikisturu ofsayte dusersiniz

Çevrimiçi levitate

Guveni koyar mi bilemem
Kulubeden adam sokarlar

Degilse guclu olmali

3'lü sistem güzel yav

savunma sırasında sayın kalabalık oluyor, hücümda daha rahat çoğalabiliyorsun, takım daha esnek oluyor vs.

ama ülkede en son uygulayan tudordu oda batırdı zaten :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

3'lü sistem güzel yav

savunma sırasında sayın kalabalık oluyor, hücümda daha rahat çoğalabiliyorsun, takım daha esnek oluyor vs.

ama ülkede en son uygulayan tudordu oda batırdı zaten :D

lucescu güzel yapıyordu o sistemi.

Çevrimiçi levitate

valla izleyemedim ama sonuçlara bakınca başarılı :D

mylife abi bir hazırlık maçında 5 yedik ondan sonra 3'lüye geçti diyordu biraz zorunluluk sanırım

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

valla izleyemedim ama sonuçlara bakınca başarılı :D

mylife abi bir hazırlık maçında 5 yedik ondan sonra 3'lüye geçti diyordu biraz zorunluluk sanırım
Ronaldo oyi oyuncuydu ama kagni gibiydi negrodan yavasti
Araya atiyorlardi rakipler
Zago yanindaki adamin kademesine kosuyordu
Tak bismilla 3lu gorduk sevindik tabi
Rakipler kaleye gelemiyordu
4 derbiyi gol yemeden kapattik
Keske o senenin maclari olsa 90 dakikalik da izlesen
85 puan alindi rekor
Yonetim falan da bunlardan halliceydi yani

Gs ayni gsydi
Elle gol atmisti umit karan
Hakem tabi golu verdi
Sonra ters taraftaki yardimci hakem golu iptal ettirdi
Hakem soruyor nerden gordun golun tekrarina baktim demisti turkiyenin ilk var uygulamasi herhalde oldu o
Hakemi linc ettiler tabi
Eyyy hakem sen kimsin ulan benim elle attigim golu nasil sikirborttan bakip iptal edersin diye
Kafalar acayip adamlarda tiner falan da degil himmet kafasi

Çevrimdışı mylife1903

Yapiyordu da sonra tak bi mac 442 oynatti nedense lazyo maci niyazi efendi falan ilk11 basladi
Hop hop tokatladilar daha soyunma odasinda 2-0 oldu mac
Laziyo da lazyoydu ozamanlar tabi boru gibi takimdi

Çevrimdışı kyiv

en güzel taktik 4-3-3.

Onu bunu bilmem belki sığ bir yorum olacak ama en güzel taktik bam bam bam...

Herkes koşacak kendisi için değil arkadaşı için koşacak takım işin koşacak.Herkes birbirinin açığını kapatacak. AHA TAKTİK BUDUR. Bunu her maç uygulayabilirse futbolcular taktiğin ağa babasıdır. Yoksa, iyi niyet gayret istek olduktan sonra kanattan da gol atarsın ortadan da duran toptanda.Hücum ve oyun çeşitliliği olmalı. İnşallah hiç olmazsa son haftalarda hem teknik hem taktik hem maddi hem manevi kazanırız. Şuradan Galatasaray şampiyon olursa üzüntümden geberirim. Bu sefer yedirmemeliyiz ne sahada ne saha dışında.

Onu bunu bilmem belki sığ bir yorum olacak ama en güzel taktik bam bam bam...

Herkes koşacak kendisi için değil arkadaşı için koşacak takım işin koşacak.Herkes birbirinin açığını kapatacak. AHA TAKTİK BUDUR. Bunu her maç uygulayabilirse futbolcular taktiğin ağa babasıdır. Yoksa, iyi niyet gayret istek olduktan sonra kanattan da gol atarsın ortadan da duran toptanda.Hücum ve oyun çeşitliliği olmalı. İnşallah hiç olmazsa son haftalarda hem teknik hem taktik hem maddi hem manevi kazanırız. Şuradan Galatasaray şampiyon olursa üzüntümden geberirim. Bu sefer yedirmemeliyiz ne sahada ne saha dışında.

o bir taktik değil imPARAtor'un gaza getirme sözü. (bam bam bam)

Çevrimiçi levitate

Ronaldo oyi oyuncuydu ama kagni gibiydi negrodan yavasti
Araya atiyorlardi rakipler
Zago yanindaki adamin kademesine kosuyordu
Tak bismilla 3lu gorduk sevindik tabi
Rakipler kaleye gelemiyordu
4 derbiyi gol yemeden kapattik
Keske o senenin maclari olsa 90 dakikalik da izlesen
85 puan alindi rekor
Yonetim falan da bunlardan halliceydi yani

Gs ayni gsydi
Elle gol atmisti umit karan
Hakem tabi golu verdi
Sonra ters taraftaki yardimci hakem golu iptal ettirdi
Hakem soruyor nerden gordun golun tekrarina baktim demisti turkiyenin ilk var uygulamasi herhalde oldu o
Hakemi linc ettiler tabi
Eyyy hakem sen kimsin ulan benim elle attigim golu nasil sikirborttan bakip iptal edersin diye
Kafalar acayip adamlarda tiner falan da degil himmet kafasi
maçların beinde arşivi vardır ama açmazlar herhalde ama belgeseli var onu izlemiştim

maçlar iyi güzel eyvallah ama attığımız goller saçma yav hep birilerinin bir taraflarına çarpıp giriyor vs.

bayağı ballıydık sanırım
bipbipbupbup