Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724532 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Visca alınır o paraya

Visca'yı alamazdık da Olcay vardı bizde. Gol atar, koşar, yardım eder, koşar, pres yapar, koşar, gol atar, koşar, sorun çıkarmaz, koşar, asist yapar, koşar...

Çevrimiçi Necmi

Olmasi gerekeni neden ovelim bakis acis yanlis en bastan
Is basvurusu yaparken dogruyum durustum caliskanim demek gibi bunlar zaten olmali

Ayrica dodo guven tiransferleri falan pilanli tiransferler degildir zar atmadir.

Pilanli tiransfer yapan adamin tandeminde pepe-vida varken santraforunda negro pekto falan olmaz

Bir isi yapiiyorsan tak yapacaksin feda diyorsan eskude meskude almayacaksin gokhan suzene bonservis vermeyeceksin
Totale bakinca 90 tane tiransfer yapmistir fikret orman ydnin 8 senede yaptigindan cok
Para babasi real 30 tane almamis bu surelerde.
90 tane adam alacagina 10 tane adam gibi al kalanlari sal altyapidan
eleştiremeyeceğin doğru bir transfer olursa zar atma
yanlış bir transfer olursa tukaka
bir sene gençleştirme hamlesi yapacağız dediler güven dorukhan ljajic karius transferi yaptılar
birde orta sahadaki çocuğu aldılar ismini aklımda tutamıyorum. Hiçbiride yanlış transfer değildi.
yapılan transferler güven tuttu dorukhan tuttu ljajic tuttu burak tuttu karius tutmadı şimdilik
genç orta sahayı bilmiyoruz daha oynamadı görmedik ama yetenek olduğu kesin evet bu transferler gebçleşme hamlesi yapacağız diyen
bir yönetim için oldukça başarılı. 5 oyuncu al beşide ilk onbirde oynayabilsin bu transferler zar atma değildir
senin demenle şans olmuyor bu kadar isabet işlerin doğru yapıldığını gösterir. dorukhanın güvenin adını bilen varmıydı
bulup getirdiler adı zar atmak oldu yıllardır neden taranıp genç yetenekler bulunmuyor deniyor bulduklarında
zar atmış oluyorlar. övmek o kadar zor birşey değil başarıyı överek bir taraflarında eksilmez. fabrinin pat diye ben gidiyorum demesinden
sonra kariusun alınmasıda başarılı bir transferdi aslında tutmadı ama yinede onu birde başka bir hocayla görelim
bir oyun planı olmayan savunma denen birşeyin olmadığı takımda kaleci eleştiremiyorum karius bir anadolu takımının istanbul takımıyla oynarken
karşı karşıya kaldığı pozisyondan çok daha fazla her maç karşı karşıya kalıyor. her maç 3-4 karşı karşıyadan aşağı olmuyor
kalecilerin şansı kurtardıkları değil yedikleri gündem oluyor. rize maçı misal 7 gol attığımız maçta baştan sona savunma oynadık
yinede 5 civarı karşı karşıya kaldığı pozisyon var ikisini yedi  birini sağında çataldan çıkardı bir diğerini solundan çıkardı
üçüncü pozisyonda vardı nasıl olduğunu hatırlamıyorum birde çıkardığı bayağı şutta var. savunma oyuncularımız çok iyi ama takım savunma yapmayı bilmiyor rakip bizim ceza sahamız civarında istediği gibi top çeviriyor istediği gibi şut atıyor istediği pasi veriyor
biz sadece karşılıyoruz temas futbolu oynamıyoruz istedikleri gibi oynamalarına izin veriyoruz. işin garibide temas futbolunu seven iki stoperimiz
var GG de temas futbolunu sever zaten birtek o temas futbolu oynuyor. önde medel temas futbolunu seviyor
ama takım rakibe yapışıp rahatsız etmek yerine izliyor sadece. bizim önümüzdeki sene acilen sol bek almamız gerekiyor
pepe vida oynarken kimse vidayı beğenmiyordu şimdi takımın en iyisi olarak bakılıyor öncesinde kötü olan vida değildi sol stoper oynuyordu ve yanında sol bekte caner vardı. şimdide aynı sorun mirinin başında sol bek işini yapmayınca sol stoper müdahale etmek zorunda kalıyor ve bunu bek gibi yapamaz genelde koşarak kayarak müdahale ediyor müdahaleyi yapamadığında rakip pası verdiğinde onu karşılayacak bir sol stoper olmuyor
sonra kötü olan sol stoper oluyor. sezon başında söylemişdim bize sağ değil sol bek lazım diye. iki tane var idare eder deniyordu aslında iki tane yoktu yarım vardı. hala bir çok arkadaş algının esiri ve sağ bekimiz yok diyor aslında şu anda ülkenin en iyi sağ beki elimizde ve üst seviyede verim alıyoruz
yaralı tarafımız sol taraf. sağ stoperlerimizin hep iyi görünmesinin nedeni GG aslında.
karius kötü değil sadece bir anadolu takımının bile vermeyeceği kadar çok pozisyon veriyoruz. kendi ceza sahanda savunma yaptığında
kalecinin kim olduğunun bir önemi olmuyor illaki yiyor.
rezalet bir futbol oynuyoruz ayakta durabiliyorsak bu tamamen oyuncularımızın yeteneklerinden dolayı. elimizde çok iyi oyuncular var
ama hiç birinden faydalanmak için bir hamle yapamıyoruz tamamen takımı sal sahaya artık oyuncular ne yapabilirse yapsın oyunu oynuyoruz.
rakip analizi yok rakibe göre önlem yok taraftarız biz maç oynanmadan şu oyuncuya dikkat etmek lazım bize atar bu diyoruz maç oynanıyor ve dediğimiz oyuncu atıyor. daha şu ana kadar rakibin en önemli oyuncusunu kitleme gibi bir teşebbüsde bulunmadık. rakibi bozmuyoruz
kendimizde oynamıyoruz peki ne yapıyoruz. savunma yapmayı beceremiyoruz ama kontratak futbolu oynuyoruz.
Şenol hocanın bir özelliği var oyuncu yetenekliyse bitik olsada bir şekilde tutarsa ondan faydalanıyor. ama gittiği her takımdada faydalandığı
kadar harcadığı oyuncu var. yeniden parlattıklarını gündem ediyoruz ama harcadıklarını ses etmiyoruz.
savunmada yok efendim birşey olsa hoca ayağı kaldırırdı bak oynatıyor birşey yapamıyor ama demiyoruzki oynattıda oynatana kadar
tüketip bitirdi tükenmiş oyuncuyuda sahaya sürdü bak ben haklıyım dedi. işde ljajic kagawa oynatmıyor diye eleştirildi kalktı ikisini
sahaya sürdü ama takımı geride oynattı uzun top quaresmayla topu buluştur oyununu oynatıp ikisinide devre dışı bıraktı
ikinci yarının geçmişe dönen tek oyunuydu o maç. maç sonunda da oynatmaz deniyordu alın işde oynattım gördünüz dedi
birileride hoca yine haklı çıktı dedi.
neyse bizim transferlerimiz plansız değil planlı transferler zar falan atmıyoruz sadece transferlerde hocaya takılıyoruz
hocaya ramen aldığındada oyuncu onun gazabına uğruyor. lens evet kötü evet oynamıyor ama bu sezon farklı kazandığımız bütün maçlarda quaresma değilde lens oynadı. lens bireysel olarak kötü olabilir ama takım için iyi olduğuda kesin.
biz oyuncularımızı kullanamıyoruz bu taraftar taliscayı harcadı abouyu harcadı bu taraftar ligin ilk yarısı ljajici bile harcıyordu vidayıda harcıyordu.
atibada ilk yarı kötüydü ikinci yarı düzeldi deniyor aslında aynı atiba düzelen o değil oyun şeklimiz değişti ve atibanın efektif olacağı şekle
büründü. sezon transferinde 5 te 5 yapmış yönetim kötü plansız transfer yapıyor iyi çıkarsa zar atıyor oluyor.
burak ilk yarı gelseymiş şampiyon olurmuşuz hayır o oyun mantelitesiyle oynadıktan sonra hiç birşey olmazdı.
sorun forvet değildi sorun quaresmanın egosuna takımın teslim edilmesiydi.

Çevrimdışı mellfred

Visca'yı alamazdık da Olcay vardı bizde. Gol atar, koşar, yardım eder, koşar, pres yapar, koşar, gol atar, koşar, sorun çıkarmaz, koşar, asist yapar, koşar...
Olcay’a ben de haksızlık edildiği fikrindeyim şu takımda çok rahat oynardı

Çevrimdışı sametbagan

Alıntı yapılan: tangaz link=topic=34ün mrur duyar ne oyuncuymuşum be sahada olmasa da beyaz perde de iş görürüm halen birilerini iyi kandırabiliyorum der.
[/quote
Gereksiz polemiğe girmeden diyivereyim  mental açıdan güçlü  bir lens her zaman katkı verir.Futbolu bilen herkes bunu görür.

Bakmakla görmek arasındaki farkı çözebilene.Ha arpası fazla dersen ona katılırım ama o kadar.

Burda lenhes alınırken herkes çok memnun ve mutlu idi istisnalar hariç .

Çevrimdışı sametbagan

Hazır bu alınan oyuncuların verim verimsizliğini konuşurken fikret  orman döneminde alınan oyuncuları yazıp fayda maliyet karşılaştırması yapabiliriz.

hani diyorlar ya 80 topçu alındı 10 tanesi faydalı gerisi tukaka ona mahsuben .

Çevrimiçi Necmi

Yazin kac adam gelecek onu merak ediyorum ben en az 10 tane adam girer kadroya gene
Kuculecez daralacaz diyecen sonra sol seritten tiransfere devam

Bole sirkulasyon olmaz, yeni hocaya da yazik herkes senol gunes degil oturup ugrassin

Romantik tayfa ilginc, adamlar turkiyeyi super guc zannedenlerle aynj kafada senol gunes bozdu camiayi falan havasindalar
2 sene sampiyon olurken de hica ayniydi giram degismedi adam.
Anlarim 7sene ustuste sampiyonsundur senol gunes gelmistir olamamissindir adama vurursun

Yonetim bu kafada oldukca hedef 2023 zaten

Divan kurulu yok camianin secimi kim yapacak nasi yapacak bu secim donmesin sonra mahkemeden diye dusunuyoruz, senol gunesin kafasi burda degil tabi
biz iki sene şenol güneşle şampiyon olmadık şenol güneşe ramen şampiyon olduk iki şampiyonluğa bir bakalım ilkinde gomez sosa şampiyon yaptı diyoruz bence takım diriydi olcayı ozisi atibası büyük işler yaptı o ayrı ikinci şampiyonluk tamamen abou ve taliscanın kişisel çabasıyla geldi
ben iki şampiyonluktada hoca faktörü göremiyorum özellikle ikincisinde kaybedilen her puan hoca hatası dendi.
unuttunuz oynanan oyunu. üçüncü sezon abou gitti o ayarda forvet gelmedi takım tamamen quaresma ortaları üzerine kuruldu
talisca çabaladı ama çabası tek başına yetmedi. yinede bir gs galibiyetine bakardı yensek şampiyon olurduk o maçı tekrar izleyin
bakalım kimin suçuymuş kaybetmek. hocanın ilk devreleri yok sayması çöpe atması geçen sene 30 bu sene 26 puanla bitirmemize
neden oldu geçen senenin mazeretini şl ye verdik bu sene neye vereceğiz. peki takım kötü planlandı yaşlı takım yönetime atalım suçu
ama kötü ve yaşlı takım neden esas direncin gerektiği ikinci devrelerde 40 artı puan toplayabiliyor dinç olması gerektiği ilk devre
çok puan kaybı yapıyor.kötü kötüdür plansızlık plansızlıktır. kötü ve plansız olan bir takım doğru ilk yarı 26 puanda kalır ama ikinci yarı 40 artı puanda alamaz zor olan ilk devre değil ikinci devreyken yorgunlukta ikinci devre ortaya çıkması gerekirken bu mazeretleri öne sürmek saçmalık oluyor
ilk yarı 30-26 puan alan takımıda yönetim kuruyor ikinci yarı 41-? bu sezon belli değil ama kırkın altına inmeyiz diye tahmin ediyorum
bu takımıda yönetim kuruyor. takım kötü planlandı zar atarak oyuncu alındı yönetim suçlayalım
ama bu takım şl de gruplardan namağlup çıktı buna ne diyeceğiz diyelim şenol hoca çok yaşa eee takım kötüyse ligde bir kaç maç kazanabilir ama şl
platformunda kötü bir takımın namağlup grupdan çıkması imkansızdır. ligde şampiyonluğu kaçıran takımı yönetim kurduda
şl de na mağlup grupdan çıkan takımı cinler perilermi kurdu.
önemli olan on tane adam almak değil daralmak oyuncu almamak demek değildir. kaldıki konuştuğun gelecek sezon
başkanın daralacağız konuşması bu sezon için geçerli unuttunmu önümüzdeki ay seçim var. kazanır kazanamaz bilemem ama
kazanırsa gelecek sezonun planını ondan sonra söyler. bu sezon için daralacağız dedi ve daraldı. eldeki pahalı oyuncuları gönderdi
maliyeti düşük oyuncular aldı gençleşeceğiz dedi aldığı oyunculardan burak hariç hepsi genç 30+ oyuncular gönderildi.
şimdi elimizde yaşlı atiba adriano quaresma burak Gökhan kaldı atiba adriano sözleşmesi bitiyor quaresma gider büyük ihtimal
burakla gökhan kalır kimsede buna itiraz etmez. tolga var birde ama kadro dışı önümüzdeki sezon oda yok pektemek olmayacak
aslında takım gençleşdi. önümüzdeki sezon yaş ortalaması 25-26 gibi olur.
maaşlarıda düşürdüler tek 3 M alan vida sanırım başka yüksek yok önümüzdeki sezon yarışmacı olmak için bir iki tane iyi oyuncu alınabilir
birde ayrılan oyuncuların yerine ortalama oyuncular alınır. artık kaç taneye ihtiyaç varsa bunuda yeni gelecek yönetim ve hoca belirler
yani gelecek sezon gelecek yeni yönetimin ve hocanın planıdır. Başkan şimdiden gelecek sezon daralacağız demez diyemez sözleri bu sezonun sözüdür bunuda yaptı zaten hem daraldı hem takımı gençleştirdi. takımın yaş ortalaması 29 dan 27 ye düşdü.
11 in yaş ortalaması hala 29 gibi bunu bir iki sene geriye çekmek lazım.

Çevrimiçi Necmi

Gomez dedigin adam ikinci lig topcusu yahu dusecek allahin izniyle bu hafta, vizyonunu gorecez
Gomez hem once levayi milli takimdan kessin

cercevelettigim fotosunu kaldirsam mi diye dusunuyom, sinirleniyim tuvalete koyuyom bazen resmini

Gomezin yerine oynayanlardan da kare as yapsak negredo bile disarda kalir

Eneramo niyank sinan pekto

Tutan bir zar yapilan sacmaliklari dengelemez

Besiktas ciddi kuluptur cek ver cuk ver maaslari 6ay odeme donemi bitmistir
ne kadar sayarsan say ilk geldikleri sezon yaptıkları transferleri sayarsın
gelir yok gırtlağa kadar borç var ödenemiyor ve takım bitik durumda ne bulurlarsa aldılar tecrübesizliktende bir sürü yanlış transfer oldu
ilk sezon özrü var ama sen ne zaman ağzını açsan hemen ilk sezon transferlerine girersin tek ordan vurabiliyorsun çünkü
ağzından başka birşey çıkmıyor. ilk sezonu geç sonrasında yapılan transferleden olmadı diyebileceğin 10 ismi saysana
opare olmadı deniyor adam liverpool maçının kahramanıydı.hiçde kötü değildi. canerede ismailede on kere tercih ederim
ya ismaili ve tolgayı fenere kaktırmak bile en büyük transfer başarısıdır.
mitrovic kötü transfer değil verdiğimiz paraya sattık tolgay kötü transfer değil üstüne para kazandık.
sosa gomez quaresma olcay ozi atiba tosiç tolgay tolga marcelo alexis Gökhan töre gökhan gönül adriano pepe
vida caner beck mirin fabri dorukhan cenk güven burak abou talisca karius babel
bak bir çırpıda 28 iyi oyuncu yazdım bir şekilde faydalandık bana yazsana çöp diyebileceğin 28 oyuncu
ikinci kademe iyi olan ama faydalanamadığımız oyuncular var ama gerçekten bunu niye aldık diyebileceğimiz
10 tane oyuncu ya çıkar ya çıkmaz. kaç yıldırda bu on oyuncu üzerinden pirim kasmaya çalışıyorsun
kimi aldılar kötü sürekli tekrarladığın dört beş isim var onları söyleyip 90 transfer yapmış başarısız olmuş diyorsun
ama beş isim sayıyorsun bak bir çırpıda başarılı olmuş 28 isim saydım dahasıda vardır aklıma gelmeyen
kaldıki nerde 90 transfer yapmış her sene 10 oyuncu alınsa 70 eder ki her senede on oyuncu alınmadı
kötü diye isim verdiğin transferlerinde bir maliyetlerine bakıver tek mitrovic için maliyetli dersin onuda aldığımız paraya sattılar
lens dersin şu anda bizim oyuncumuz yarın satmayacaklarının yada hoca değişince katkı sunmayacağının bir garantisi yok.
kötü dediğin oyuncu bildiğim kadarıyla şu anda hollanda milli takımının en golcü oyuncusu hollanda milli takımına yükselmiş
epl ye gitmiş ama kötü oyuncu öylemi. tutmaması ayrı bir konu kötü oyuncu olması ayrı bir konu
sezer kötü oyuncuydu dany kötü oyuncuydu ama dediğim gibi ilk sezonlarında yapılan transferleri hoş görüyorum ciddi çaresizlerdi ve
tecrübelide değillerdi tecrübe kazandıktan sonra bir daha transfer hatası yapmadılar. bir riskli olarak milosevic aras larin perulu adını
unuttum biliç iyi faydalanmışdı. gibi oyuncular alındı ve düşük maliyetliydi
ha dembaba yı unuttum.
şuraya bak gomez dembaba burak abou negredo love cenk güven larin alınıyor 9 transferden 6 sını tutturuyorsun hemde forvet mevkisinde
ama kötü transfer yapmış oluyorsun üçü tutmadığı için bunlardan biri Türkiyede gol kralı diğeri epl de ispanyada oynamış milli takıma yükselmiş oyuncu
kanatlara gelelim olcay quaresma babel gökhan töre lens alıyorsun bir lens tutmadı ama kötü transfer yapılmış oluyor
on numaralara gelelim sosa ljajic talisca kagawa bence dörtte dört isabet
merkez orta sahaları saymayalım hiç onlardada genelde tutturulmuş hep
bekler caner adriano beck gökhan bence içlerinde neden alındı denecek oyuncu yok
stoperleri sayamayacağım ama en fazla para kazandığımız mevkide orası
çöp denenlerde hep denemek için alınmış tutarsa kazanırız diye yapılmış yatırımlar
yönetim ilk geldiği günden beri transferde bence açık ara başarılı. her zaman yarışmacı bir takım
kurdu.hep tepeye oynadık en zayıf kadromuz sametleydi

Çevrimdışı murat

gomez kartını görüyosun da 8,5 milyon satınalma opsiyonu olan karyusun mükemmel transfer oldugu cümlesini neden görmüyorsun???

gomez geldi şampiyon yaptı şlden cukkayı doldurdun maaşına 2 milyon zam yapsan halen atmaya dewam ediyordu kaçırdın herifi sonra gittin lense negredoya çakıl taşı vermedin bu 2 oyuncu geçen sene şampiyonluğa mal oldu şlden gelecek para gelemedi gelseydi şuan 200 milyon dönem zararı yerine 35 milyon dönem karı yazardı bu sene de şl hedefini kaçırmamızın baş aktörleri karyus ve negredodur yine yaz ordan da 35-40 milyon daha zarar

kart demişken bu açtığım ele floş royal mi deniyordu öle bişeydi sanırım hah işte ondan...
beş benzemez. :D

Çevrimiçi yaço58

kim kimi bulmuş tutmuş getirmiş dorukhanı bulan koray avcı yönetime öneren koray avcı sonra senin o buldu tuttu getirdi dediğin ekip beğenmemiş olmaz demiş sonra koray avcı çok ısrar etmiş 200 bine geliyor ne kaybedersiniz güvenin bana diye ikna etmiş. sadece negredonun verdiği zararı çıkarmak için 3-5 tane dorukhan bulmak gerekiyor.
ademide baki mercimek söylemiş güvenide fahri tatan söylemiş demi gerçekten biz hakediyoruz ydnin alves diye bi adamın yarı bonservisine para dökmesine yada tabataya para dökmesine övceğin yerde kıvırıyorsunuz koray söylemişmiş sanki koray alıyorya bizim takıma transfer ayrıca negredonun zararı diyorsun fabri babel cenkden gelen 33m ne olcak ba sosa marcelodan gelen paraları bu kulüp gördümü ya biz hakediyoruz bizim başkan gibi fb yada gs ye gelcek adamlar dilinden düşürmezdi bizse o kadar iyi transfere rağmen onuda koray önerdi bunuda şu önerdi diyoruz biri patladımı onun zararı nasıl çıkcak diyoruz bakalım forvete demba gomez cenk aboubakar burak sağlam çıkmış negredo uymamış belkide negro tutsa cenki o rakamlara satamıcaktın 10 numara performansına bakalım sosa talisca adem bunlarıda kimler önermiş bakalım nihatkahveci pancu falan önermiştir komik olmayın gerçekten bu adamlar transferde başarılıdır kim ne derse desin

Çevrimdışı sozkul

Larin'i de Atiba söylemiş yönetimin bir hatası yok o transferde. 😎

Çevrimdışı mrred

ademide baki mercimek söylemiş güvenide fahri tatan söylemiş demi gerçekten biz hakediyoruz ydnin alves diye bi adamın yarı bonservisine para dökmesine yada tabataya para dökmesine övceğin yerde kıvırıyorsunuz koray söylemişmiş sanki koray alıyorya bizim takıma transfer ayrıca negredonun zararı diyorsun fabri babel cenkden gelen 33m ne olcak ba sosa marcelodan gelen paraları bu kulüp gördümü ya biz hakediyoruz bizim başkan gibi fb yada gs ye gelcek adamlar dilinden düşürmezdi bizse o kadar iyi transfere rağmen onuda koray önerdi bunuda şu önerdi diyoruz biri patladımı onun zararı nasıl çıkcak diyoruz bakalım forvete demba gomez cenk aboubakar burak sağlam çıkmış negredo uymamış belkide negro tutsa cenki o rakamlara satamıcaktın 10 numara performansına bakalım sosa talisca adem bunlarıda kimler önermiş bakalım nihatkahveci pancu falan önermiştir komik olmayın gerçekten bu adamlar transferde başarılıdır kim ne derse desin
Başkan ağzıyla kuş tutsa kendini yine de beğendiremez. Aslında o önermiş şu önermiş gibi söylemlerin abartılı söylemler olduğunu çok basit bir method ile anlayabiliriz.
Dorukhan alt yaşlarda 13 kez
Güven ise 27 kez milli olmuş. Bu kadar milli olan oyuncuyu birinin önermesiyle kimse keşfetmez zaten milli takım havuzunda olan oyuncular. O önerme dedikleri şey olsa olsa, karakterleri sporcu kişilikleri ya da iş ahlaklarıyla alakalı referanslar falandır. Herkesin gözünün önündeki oyuncu kim kime neden önersin bu çok safça bir düşünce... Dorukhan ve Güven'i Gs nin elinden aldığımızı herkes unutuyor inanmayan varsa ufak bir google aramasıyla görebilir...
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

vidanın geldiğinde taraftar tarafından neler söylendiğini unuttunmu ilk yarı ljajic içinde balon deniyordu.
onu değerlendirirken hiç ne oynadığımıza bakılmadı taliscada aynı taraftar nedeniyle öğütüldü. Bugün ljajici kazandıysak taraftar sayesinde oldu
ilk yarının sonlarında taraftar tepkisi ve baskısı olmasa şu anda ljajic bidon diye konuşuyor olurduk.
taliscayı yedikten sonra gitmesinin farkını sahada görünce anca gözleri açıldı esas sorunun nerde olduğunu görmeye başladı taraftar

vida geldiğinde ne dedi taraftar? benim hatırladıgım tosiçten çok üstün değil ama 3 katı pahalı dedi bu denli maliyete gerek varmıydı dedi marcelo tosiç maliyetleri sonrası fazla pahalı defans kurduk dedi 1-2 çatlak ses hariç kimse tukaka etmedi.

sonraa layiçe kimse bidon demedi hoca neden oynatmıyor die soranların çoğu 5.hafta geldiği   geldikten kısa süre sonra milli takımdan sakat döndüğünü sorgulamadı bir iki hoca gömücünün gazıyla hocaya sallayanlar oldu ama layiçe kimse bidon demedi. layiçi taraftar kazandırmış demek peki aynı taraftar neden 2 senedir lensi kazandırmıyor? madem öyle kolay o işler taraftar istesin necipden lampard oluşsun fizikleri de benziyor yiğidimin zaten. sezon başladıktan 1 ay sonra gelmek takıma uyum sağlamak devre arası birlikte kampa girmek falan futbolda önemsiz şeyler tabii. evet anlıyorum seni...

taliscayı kim yedi? hoca dahil herkes taliscaya bayılıyordu talisca ilk geldiğinde sakatlandı 2-2,5 ay yoktu ikinci devre yardırdı golleri sıraladı şampiyon olduk yiyen falan yoktu çocugu,  sonra yaz oldu yok gelmiyorum yok zam isterim benficayla kontrat uzatmalar vbvb birsürü oyun döndü ne benficada ne burada kamp falan yapmadı rio plajlarında takılmakla meşguldü sene başladı vitrin maçları harici yoktu taraftarın o dönem yaptıgı tek eleştiri gol atmadıgında hiç çekilmediği olmuştu ki doğruydu hatta gese maçında bu yoktu geseyi hezimete uğratmıştık birsürü insan taliscasız daha mı iyi oynuyoruz die sorguladı sonra milli takım transfer olasılıkları vbvb derken tempoyu arttırdı yoksa onu da yapmazdı zira devre arası sene sonu yokum dediğini başkan söyledi. sonra talisca bir kaç defa ilkdevre kötüydüm sene başı hazırlığında olmamamın bunda rolü büyük haftalar ilerledikçe form tuttum die birkaç demeci oldu. tüm bunları herkes gördü duydu sonra burada defalarca söyledik ama algını sürdürmek adına görmezden geldin. sabit fikrinle hayal dünyanda (hayal çünkü taliscanın kendisi bile senin teorini açıklamalarıyla çürütmüştü) bir senaryo türettin ve buna inandırdın kendini. taliscayı kim yedi? kendini sürekli oynatan adamın çoğu golünden sonra ilk koştuğu şenol güneş mi yedi? taraftar mı yedi? kim yedi

yukarıda yazdıklarının %99u değil %100 doğruluğu olmayan yanıltıcı bir iletidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bu yönetim listesi ile işi zor. İşleyiş tamam olsa bile her (?) olan işlerde alacağı tepki (Metin-Ahmet-Hakan-Şafak) katsayılarıyla artacak. Yeni bir liste olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Olmazsa işleri kendi adına biraz daha zorlaştıracak başkan.

yanlışlardan ders almak derken yönetim kurulu üyeleri seçimi de bunlardan biri.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

[quote author=tangaz link=topic=34ün mrur duyar ne oyuncuymuşum be sahada olmasa da beyaz perde de iş görürüm halen birilerini iyi kandırabiliyorum der.
Gereksiz polemiğe girmeden diyivereyim  mental açıdan güçlü  bir lens her zaman katkı verir.Futbolu bilen herkes bunu görür.

Bakmakla görmek arasındaki farkı çözebilene.Ha arpası fazla dersen ona katılırım ama o kadar.

Burda lenhes alınırken herkes çok memnun ve mutlu idi istisnalar hariç .

iyi ki polemiğe girmemişsin bir de girsen  :D

lens mental açıdan güçlü filan olamaz zira tek özelliği hızı idi onu da yaş  ilerledikçe kaybediyor ve fazla yeteneksiz topla ilişkisi anormal kötü bunun topu al veri kötü kontrolü kötü topla adam eksiltmesi çalımı kötü sürekli faul yapıyor her top kaybı faul adamın bunun gördüğü sarı kartı bizde gören başka oyuncu yoktur. ha bakıp bakıp bunları göremiyorsan bu bakmalı görmeli sözleri söyleyecek kişi değilsin.

Çevrimdışı tangaz

ortada bir bilgi var bunu koray avcı her yerde defalarca söyledi kimsede yalanlamadı. ortadaki bu bilgiyi itibarsızlaştırmak adına yok baki yok fahri die işkembeden yazmak sonrada iletiyi komik olmayın filan die bitirmek saçma olmuş.

https://twitter.com/atakankurt2/status/1115657132463017984

Çevrimdışı tangaz

Larin'i de Atiba söylemiş yönetimin bir hatası yok o transferde. 😎

sorun scout ekibinde o zaman  :bandit:

larini atiba önermiş scout onay vermiş 200 bin maaşı var bonservisi yok denmiş 2 mio bons 1,6 mio  maaş bağlanmış

rokkoyu medel önermiş scout onay vermiş yönetim de maaş+imza parasına almış

dodoyu k.avcı önermiş scout bu sefer onay vermemiş koray avcıda 200bine geliyor tutmazsa seneye kiraya verirsiniz ne kaybedersiniz diyerek ikna etmiş alınmış.

görüldüğü gibi scout ekibinin onayladıkları da onaylamadıkları da ortada. kovalım gitsin o ekibi.

Çevrimdışı sametbagan

iyi ki polemiğe girmemişsin bir de girsen  :D

lens mental açıdan güçlü filan olamaz zira tek özelliği hızı idi onu da yaş  ilerledikçe kaybediyor ve fazla yeteneksiz topla ilişkisi anormal kötü bunun topu al veri kötü kontrolü kötü topla adam eksiltmesi çalımı kötü sürekli faul yapıyor her top kaybı faul adamın bunun gördüğü sarı kartı bizde gören başka oyuncu yoktur. ha bakıp bakıp bunları göremiyorsan bu bakmalı görmeli sözleri söyleyecek kişi değilsin.
Peki

Çevrimiçi yaço58

ortada bir bilgi var bunu koray avcı her yerde defalarca söyledi kimsede yalanlamadı. ortadaki bu bilgiyi itibarsızlaştırmak adına yok baki yok fahri die işkembeden yazmak sonrada iletiyi komik olmayın filan die bitirmek saçma olmuş.

https://twitter.com/atakankurt2/status/1115657132463017984
başarının üzerine herkes yatar unutmayın bu atakana göre güya fabriyi kendisi zorlaya zorlaya aldırmış herkesin her beyanına inanılcaksa işimiz var siz inanmaya devam edin mesela fabriyi yönetim almayacaktı bu atakan kurt zorlamış kendi beyanı bizim yönetim boş koray atakan falan tam scout olcak adamlar baksana kulube ne adamlar kazandırıyor bizimkilerde oyalansın bu masala kendiniz inandınızmı diyelimki gerçekten koray önerdi oyuncuyu koray önerdi diye aldıklarınımı düşünüyorsun bu kadar komik bir düşünce olamaz. Fabri seni Beşiktaş'a getirdiğim günlere şükürler olsun. Sana Barcelona'da bir otel odasında imza attırdığımız günlere şükürler olsun. atakanın twitter iletisi bu ne zaman fabri başarılıyken kendi sonra satılırkende dedi kendi zorla aldırtmış yoksa yönetim almıyormuş atakan olmasa fabride olmazdı demi
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2019, 00:22:43 yaço58 ]

Çevrimdışı tangaz

başarının üzerine herkes yatar unutmayın bu atakana göre güya fabriyi kendisi zorlaya zorlaya aldırmış herkesin her beyanına inanılcaksa işimiz var siz inanmaya devam edin mesela fabriyi yönetim almayacaktı bu atakan kurt zorlamış kendi beyanı bizim yönetim boş koray atakan falan tam scout olcak adamlar baksana kulube ne adamlar kazandırıyor bizimkilerde oyalansın bu masala kendiniz inandınızmı diyelimki gerçekten koray önerdi oyuncuyu koray önerdi diye aldıklarınımı düşünüyorsun bu kadar komik bir düşünce olamaz. Fabri seni Beşiktaş'a getirdiğim günlere şükürler olsun. Sana Barcelona'da bir otel odasında imza attırdığımız günlere şükürler olsun. atakanın twitter iletisi bu ne zaman fabri başarılıyken kendi sonra satılırkende dedi kendi zorla aldırtmış yoksa yönetim almıyormuş atakan olmasa fabride olmazdı demi

sen mış lı mişli yazmaya dewam et sana k.avcının açıklamasını koyuyoruz halen boş boş lafları sıralıyorsun mışlı mişli

dodoyu k.avcının önerdiği ve ısrarcı oldugu bilgisi yeni ve başarı sonrası ortaya çıkan bilgi değil  bir sürü kaynak çok önceden paylaştı sosyal medyada bunu. güncel olarak da vidyoyu yükledik ama sen itibarsızlaştırmak için baki ve fahri tatan kesmedi seni atakanı da ekledin.

Çevrimdışı tangaz

can bartu vefat etmiş Allah rahmet eylesin

Çevrimiçi yaço58

sen mış lı mişli yazmaya dewam et sana k.avcının açıklamasını koyuyoruz halen boş boş lafları sıralıyorsun mışlı mişli

dodoyu k.avcının önerdiği ve ısrarcı oldugu bilgisi yeni ve başarı sonrası ortaya çıkan bilgi değil  bir sürü kaynak çok önceden paylaştı sosyal medyada bunu. güncel olarak da vidyoyu yükledik ama sen itibarsızlaştırmak için baki ve fahri tatan kesmedi seni atakanı da ekledin.
koray avcı ısrar etti kesin o yüzden ısrarları kıramadı transfer komitesi aldı bumudur yani neden transfer komitemizin başarılı olduğunu söyleyemiyorsunuz adamlar başarılı işte bunu demek zormu yok koray önerdi aldılar koray avcı geliyor öneriyor bu adamlarda hemen alıyorlar süreç böylemi gelişiyor sanıyorsunuz her başarılı transferde birinin adı geçiyor al atakan kurt kendi beyanı fabriye ben imzayı attırdım diyor bu adamın ne vasfı varki böyle diyebiliyor hadi inanalım o zaman herşeye gidip luyindama marcao tandemine 13 m vermedik vida mirine 600 bin euro verdi diyemi bu transfer komitesinin başarısı görmezden geliniyor belhandaya 8m vermeyip adem gibi ondan 2 gömlek üstün adama 6.5 m verip alcakları içinmi başarısız yada fenerin ferdi barış berke gibi gençlere 5m bonservis verip almak yerine güven dorukhanı yetiiştirme bedeli karşılığı aldıkları içinmi eğer eleştrilcek yer varsa hep beraber eleştirelim ama adamlar başarılıyken  görmezden gelip koray önerdi aldılar demek komik oluyor nedense başarısız transferde hiç öneren olmuyor direk yönetim eleştiriliyor belki koray avcı gibi binlerce topçu öneriyorlar ama neden güvenle dorukhan mesela bi düşünün bu sadece koray tavsiye etti alındıyla olcak iş değil herkes yaşlı transfer için eleştiriordu alın size bi transfer dönemi 2 genç sağlam futbolcu kazandırmışlar yaşlı transferler eleştirilirken yönetim gençler alınıp güzel katkı verince şu bu ısrar etmiş oluyor anlamıyorum ben nedir bu transfer komitesine olan soğuk duruş al işte adam ademin bonservisini 6.5i 30 ay vadeye bölmüş şimdi alınabilcek bi aksilik olmazsa  şuanda ligin açık ara en iyi 10 numarası ademdir rakiplere bak adam zajc 3.5 artı salihi verdi belhandanın parası ve yıllık ücreti belli bu kadar başarı varken transferde neyini eleştirelim son 3 10 numara sosa talisca adem ljajic bunlardamı öneriyle alındı forvetler demba gomez cenk aboubakar negredo love burak 2 si başarısız oda love son gol kralı olarak geldi diagne gibi kimse o günü şartlarıyla hayır diyemezdi bu adama stoperler bakarsaka marcelo pepe vida mirin bi kalite katmış adamlar her mevkiye daha ne yapsınları ne bekliyorsunuz mesela yani başarılarını helal olsun demek yerine koray aldırmışa getirmek haksızlık koray avcı gibi bi sürü eski topçu yada menajer binlerce futbolcu öneriyordur bu ikisi seçildiyse ve başarılı oldularsa burdada bir scout vardır

Çevrimdışı ozankarakoc

Gomez dedigin adam ikinci lig topcusu yahu dusecek allahin izniyle bu hafta, vizyonunu gorecez
Gomez hem once levayi milli takimdan kessin

cercevelettigim fotosunu kaldirsam mi diye dusunuyom, sinirleniyim tuvalete koyuyom bazen resmini

Gomezin yerine oynayanlardan da kare as yapsak negredo bile disarda kalir

Eneramo niyank sinan pekto

Tutan bir zar yapilan sacmaliklari dengelemez

Besiktas ciddi kuluptur cek ver cuk ver maaslari 6ay odeme donemi bitmistir

:lol::lol::lol:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

vida geldiğinde ne dedi taraftar? benim hatırladıgım tosiçten çok üstün değil ama 3 katı pahalı dedi bu denli maliyete gerek varmıydı dedi marcelo tosiç maliyetleri sonrası fazla pahalı defans kurduk dedi 1-2 çatlak ses hariç kimse tukaka etmedi.

sonraa layiçe kimse bidon demedi hoca neden oynatmıyor die soranların çoğu 5.hafta geldiği   geldikten kısa süre sonra milli takımdan sakat döndüğünü sorgulamadı bir iki hoca gömücünün gazıyla hocaya sallayanlar oldu ama layiçe kimse bidon demedi. layiçi taraftar kazandırmış demek peki aynı taraftar neden 2 senedir lensi kazandırmıyor? madem öyle kolay o işler taraftar istesin necipden lampard oluşsun fizikleri de benziyor yiğidimin zaten. sezon başladıktan 1 ay sonra gelmek takıma uyum sağlamak devre arası birlikte kampa girmek falan futbolda önemsiz şeyler tabii. evet anlıyorum seni...

taliscayı kim yedi? hoca dahil herkes taliscaya bayılıyordu talisca ilk geldiğinde sakatlandı 2-2,5 ay yoktu ikinci devre yardırdı golleri sıraladı şampiyon olduk yiyen falan yoktu çocugu,  sonra yaz oldu yok gelmiyorum yok zam isterim benficayla kontrat uzatmalar vbvb birsürü oyun döndü ne benficada ne burada kamp falan yapmadı rio plajlarında takılmakla meşguldü sene başladı vitrin maçları harici yoktu taraftarın o dönem yaptıgı tek eleştiri gol atmadıgında hiç çekilmediği olmuştu ki doğruydu hatta gese maçında bu yoktu geseyi hezimete uğratmıştık birsürü insan taliscasız daha mı iyi oynuyoruz die sorguladı sonra milli takım transfer olasılıkları vbvb derken tempoyu arttırdı yoksa onu da yapmazdı zira devre arası sene sonu yokum dediğini başkan söyledi. sonra talisca bir kaç defa ilkdevre kötüydüm sene başı hazırlığında olmamamın bunda rolü büyük haftalar ilerledikçe form tuttum die birkaç demeci oldu. tüm bunları herkes gördü duydu sonra burada defalarca söyledik ama algını sürdürmek adına görmezden geldin. sabit fikrinle hayal dünyanda (hayal çünkü taliscanın kendisi bile senin teorini açıklamalarıyla çürütmüştü) bir senaryo türettin ve buna inandırdın kendini. taliscayı kim yedi? kendini sürekli oynatan adamın çoğu golünden sonra ilk koştuğu şenol güneş mi yedi? taraftar mı yedi? kim yedi

yukarıda yazdıklarının %99u değil %100 doğruluğu olmayan yanıltıcı bir iletidir.
Abi anlatamiyoruz ya da ozellikle anlamak istemiyor

Yazmadik mi adriyano varken caner lukus olur beck var gg lukus olur
Pepe vida senin neyine diye
Tiransfer baskanin dedigi gibi kolay veriyon parayi zaten kendi paran degil topcu geliyor

Simdi dodo tiransferine bakalim madem zar degil bilerek aliyorsun
O bolgede atiba medel necip ozzi tolgay gibi degerlendirebilecrgin adamlar yok mu?
6. Adami aliyorsun oraya 2 tanesini gonder sene basi
Tolgay mesela ismaelden sonraki en buyuk tiransfer basarisidir bu yonetimin

Ha hep ilk sene hatalar yapildi falan filan
Yahu tsden alinan mertcan tiransferini de ateyizler aciklazin

Kulup ciftlik gibi yonetiliyor, mahkemede secimi iptal edilmis divan kurulu baskan adaylarini secime almiyor.

Fikret orman cok yanlis bi rol model aldi kendine, ay saniyorduk ama o degil, gene de fbli haa rol model

Tiransfere yanlis bakiyor camia, pilansiz pirohramsiz olmak sudur
Sosa gidiyorsa mudaili oyuncu gelir gomez gidiyorsa benzer oyuncu alirsin
Sosa gomez yerine taliska abu tiransfer edilmez
Sonra abu yerine negredo olmaz
Ha taliska icin nevzat demirin tapusunu da verin yazdik ama hah budur iste geldi tuttu.

Çevrimdışı mylife1903

can bartu vefat etmiş Allah rahmet eylesin
Uzuldum kaliteli adamdi, sevdigim tek fbli olabilir adam

Bi anisi doseyecek

Can bartu kadikoydemi ne geziyor, herzamanki gibi kiyafet janti, kendiden emin
Bi eleman yaklasiyor yanina, can abi nasilsin diyir
Can bartu tanimiyor
Soruyor tanisiyormuyuz cikaramadim sizi diyir saskinlik icinde
Elemanda diyor yahu abi senelerce beraber top oynadik diyir ayni takimda, uzuluyor adam bozuluyor
Can bartu soruyor allah allah vallahi hatirlayamadim, mevkin neydi senin diyir
Adam abi bek oynuyordum ben senin arkanda diyor
Can bartu Adam uzulmesin diye hal hatir sorup olay mahalini terk ediyor
Sonra anlatirken sunu ekliyor

Yahu adam bek oyuncusu nerden taniyacam, yilda 5 sefer ileri ciksa 2 tane top kesse kafami cevirip baksam belki gorurum, donup bakmamisim herhalde

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Birileri bu Ertaç Özbir' i ittirmek için fena uğraşıyor.
Almıyoruz kardeşim düşün yakamızdan!