Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3725304 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

sorun bence yetersizliği ve yeteneksizliği değil daha çok mental.beceremediği pozisyonun altında eziliyor.yılgın, direnç gösteremiyor, takılı kalıyor.beklentinin düşük olduğu takımlarda daha başarılı olacağı kesin bu yüzden anadolu topçusu tanımına katılabilirim ama elimizde olduğuna göre faydalanmak lazım bundan çok dha iyi olabileceğine inanıyorum.kişiliğine özel bir tavırla yaklaşılırsa daha verimli olur diye düşünüyorum fırçalayarak lensten verim alamazsın.

sorun direkt yetersizliği ve yeteneksizliği bir de hırsı yok larc da denebilir ama en önemli sıkıntısı şu lens gibi oyuncular gençken daha imcedir daha hızlı ve çabuktur yaş ilerledikçe başta bel ve kalça büyür kalınlaşır hızı kaybettikçe defolar daha çok ortaya çıkar vbvb zaten topla adam eksiltemeyen biri (çünkü yeteneksiz) süratyle adam geçerse geçti yoksa araki bulasın lensi  :sevinc
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

anca eleştiriyorsunuz yazsana dorukhanla güvenin maaşınıda adamlar buldu tuttu getirdi bunu fb gs yapsa göklere çıkarırlardı tutturmuşunuz hala lens negredo vidanın beleşe gelişini mirinin 600 bin euroya alınmasını bunlarıda yazalım anca eleştirmeye gelince ortaya çıkıyorsunuz bizim sorunumuz bu eleştiri gelince sonuna kadar övgüye gelince yok adamlar totalde bakınca başarılı bunu kabul etmek lazım ayrıca negredoyu bizler getirttik romantik tayfa burak gelmesin gelmesin al geldide ne oldu adam takır takır sallıyor işte takım maç ayırt etmeden
Olmasi gerekeni neden ovelim bakis acis yanlis en bastan
Is basvurusu yaparken dogruyum durustum caliskanim demek gibi bunlar zaten olmali

Ayrica dodo guven tiransferleri falan pilanli tiransferler degildir zar atmadir.

Pilanli tiransfer yapan adamin tandeminde pepe-vida varken santraforunda negro pekto falan olmaz

Bir isi yapiiyorsan tak yapacaksin feda diyorsan eskude meskude almayacaksin gokhan suzene bonservis vermeyeceksin
Totale bakinca 90 tane tiransfer yapmistir fikret orman ydnin 8 senede yaptigindan cok
Para babasi real 30 tane almamis bu surelerde.
90 tane adam alacagina 10 tane adam gibi al kalanlari sal altyapidan

Çevrimdışı mylife1903

sorun direkt yetersizliği ve yeteneksizliği bir de hırsı yok larc da denebilir ama en önemli sıkıntısı şu lens gibi oyuncular gençken daha imcedir daha hızlı ve çabuktur yaş ilerledikçe başta bel ve kalça büyür kalınlaşır hızı kaybettikçe defolar daha çok ortaya çıkar vbvb zaten topla adam eksiltemeyen biri (çünkü yeteneksiz) süratyle adam geçerse geçti yoksa araki bulasın lensi  :sevinc
Abi holandali adam. Rahat sosisi yumurtasina denk sozlesmesi 5 senelik ohh mis
Safagi mi kalmis adamin
Almayacan holandadan adam tek sevdigim holandali babeldi onun da acayip arizasi cikti, atarli ergen cikti herif

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Gizli hedef samet konusmus gene
Ya bi dusun yakasindan su camianin
Sameti rizasi
Fbde falan neden boyle bikbik konusan yok arkadas.

Kavga dovus izledik bunlara karsi senelerce
Maclardan sonra ise 3 ay aglarlar. Gs ile fb bunlara madil atar tek laf edemezler ama

Çevrimiçi yaço58

Is basvurusu yaparken dogruyum durustum caliskanim demek gibi bunlar zaten olmali

Ayrica dodo guven tiransferleri falan pilanli tiransferler degildir zar atmadir.

Pilanli tiransfer yapan adamin tandeminde pepe-vida varken santraforunda negro pekto falan olmaz

Bir isi yapiiyorsan tak yapacaksin feda diyorsan eskude meskude almayacaksin gokhan suzene bonservis vermeyeceksin
Totale bakinca 90 tane tiransfer yapmistir fikret orman ydnin 8 senede yaptigindan cok
zar atmamı her genç transfer öyle değilmidir ne yapsınlar dembeleyi mpabbeyi mi alıp gelsinler olması gerekenmiş diyorsunuz yd döneminden beri böyle transfermi gördük vida beleş adem gibi bi topçu 6.5 m euroya 30 ay vadeli güven dorukhan aboubakar talisca cenk tutturmuşun iki gökhan süzenle escude yaz cenk ücretsiz gelmedimi fabri babel olcay oğuzhan marcelo adriano gökhan bunlarıda yaz yok 90 oyuncu almışda azı tutmuş bu hikayeye kendin inanıyomusun son dönemde şirazesi kaymıştır yönetimin ama bunda bizim rolümüz yokmu başkana paralar nerde diye tezahürat yapıp çarşının ortasına pankart açmak nedir bu transferleri rakiplerimiz yapsa birtane böyle diyen adam bulamazdık herkes överdi herkes yere göğe sığdıramazdı gerçekte transferler başarılıdır bunu kabul etmek zormu fabri babel marcelo sosa adem oğuzhan olcay cenk aboubakar gomez talisca adriano vida gökhan gönül atiba dorukhan güven vida bunları kim buldu getirdi çoğu maliyetsiz olarak geldi yok negredoymuş gökhan süzenmiş escudeymiş hadi son dönem transferlerden çöp olanı yaz negredodur bi lensle wagner karius kağıt üzerinde mükemmel transferlerdi

Çevrimdışı Egos

zar atmamı her genç transfer öyle değilmidir ne yapsınlar dembeleyi mpabbeyi mi alıp gelsinler olması gerekenmiş diyorsunuz yd döneminden beri böyle transfermi gördük vida beleş adem gibi bi topçu 6.5 m euroya 30 ay vadeli güven dorukhan aboubakar talisca cenk tutturmuşun iki gökhan süzenle escude yaz cenk ücretsiz gelmedimi fabri babel olcay oğuzhan marcelo adriano gökhan bunlarıda yaz yok 90 oyuncu almışda azı tutmuş bu hikayeye kendin inanıyomusun son dönemde şirazesi kaymıştır yönetimin ama bunda bizim rolümüz yokmu başkana paralar nerde diye tezahürat yapıp çarşının ortasına pankart açmak nedir bu transferleri rakiplerimiz yapsa birtane böyle diyen adam bulamazdık herkes överdi herkes yere göğe sığdıramazdı gerçekte transferler başarılıdır bunu kabul etmek zormu fabri babel marcelo sosa adem oğuzhan olcay cenk aboubakar gomez talisca adriano vida gökhan gönül atiba dorukhan güven vida bunları kim buldu getirdi çoğu maliyetsiz olarak geldi yok negredoymuş gökhan süzenmiş escudeymiş hadi son dönem transferlerden çöp olanı yaz negredodur bi lensle wagner karius kağıt üzerinde mükemmel transferlerdi

gomez kartı oynanmış ağabey, gökhan süzen'e güvenip tartışmaya girmeyecektin. ben yaço'yu destekliyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gizli hedef samet konusmus gene
Ya bi dusun yakasindan su camianin
Sameti rizasi
Fbde falan neden boyle bikbik konusan yok arkadas.

Kavga dovus izledik bunlara karsi senelerce
Maclardan sonra ise 3 ay aglarlar. Gs ile fb bunlara madil atar tek laf edemezler ama

samet hocayı severim ben.Rıza için katılıyorum.

Çevrimdışı mellfred

Lens gibilerine 2.5 maas 5.5 bons verip pekto gibilerini 1.7 ile beslersen digerlerine verecek para bulamazsin
Visca alınır o paraya

Çevrimdışı mylife1903

gomez kartı oynanmış ağabey, gökhan süzen'e güvenip tartışmaya girmeyecektin. ben yaço'yu destekliyorum.
Tek gokhan suzen mi taraftar balik hafizalidir
90 tabe transfer yapilmis diyoruz 10 tane adam sayiyor
Kalan 80 tane opucukle oynadi zaten maaslari zaten vermiyoruz ona mahsuben almadilar

Gomez tiransferi de kabul edilebilir bir risktir ama alternatifi damdondu, kadro muhendisligi harikasidir, yarin tek tek yazalim tirqnsferleri

Beyni uyusan tayfa konyadaki ufo ustkerimize bakarken cenkten gelen paralari sayabilir

Çevrimdışı mylife1903

Visca alınır o paraya

Secimden once 10milyona satmadilar viskayi
Mazbata sonrasi satabilirler de buyuk para
Yazik o paralara

Çevrimdışı Egos

Tek gokhan suzen mi taraftar balik hafizalidir
90 tabe transfer yapilmis diyoruz 10 tane adam sayiyor
Kalan 80 tane opucukle oynadi zaten maaslari zaten vermiyoruz ona mahsuben almadilar

Gomez tiransferi de kabul edilebilir bir risktir ama alternatifi damdondu, kadro muhendisligi harikasidir, yarin tek tek yazalim tirqnsferleri

Beyni uyusan tayfa konyadaki ufo ustkerimize bakarken cenkten gelen paralari sayabilir

boş ver 80 transferleri ağabey, sen gomez'den daha iyi üç golcü say yaço'yu desteklemeyi bırakıp oyumu sana atayım. muhtarlık yarışında bayrağı ben taşıyayım.

bak üç fazla, iki golcü say yeter.

bir tane say, ihtiyar heyetine kaydımı yaptırıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

boş ver 80 transferleri ağabey, sen gomez'den daha iyi üç golcü say yaço'yu desteklemeyi bırakıp oyumu sana atayım. muhtarlık yarışında bayrağı ben taşıyayım.

bak üç fazla, iki golcü say yeter.

bir tane say, ihtiyar heyetine kaydımı yaptırıyorum.
Gomez dedigin adam ikinci lig topcusu yahu dusecek allahin izniyle bu hafta, vizyonunu gorecez
Gomez hem once levayi milli takimdan kessin

cercevelettigim fotosunu kaldirsam mi diye dusunuyom, sinirleniyim tuvalete koyuyom bazen resmini

Gomezin yerine oynayanlardan da kare as yapsak negredo bile disarda kalir

Eneramo niyank sinan pekto

Tutan bir zar yapilan sacmaliklari dengelemez

Besiktas ciddi kuluptur cek ver cuk ver maaslari 6ay odeme donemi bitmistir

Çevrimdışı tangaz

çok sevdiimden de ama lens asla bu tanıma girmedi girmez de

lens taktiği olan iyi bir takımın görevini yerine getiren iyi bir oyuncusudur.

lens böyle bir ortamda 10 üzerinden daima7 verir

ha 9 luk performans asla vermez ama 5 de olmaz performansı.

@MURAT abinin dediği gibi taktiği ve planı olan bir hoca ile de görmek lazım lensi.

Ha bide lens maalesef Şenol hocanın kendine inanmadığını görüyor ve aklında ben ağzımla kuş da tutsam Şenol Güneşe kendimi beğendiremem düşüncesi kuvvetli bir şekilde hakim.

oynadığı takımlar içerisinde sanırım en kötü performansı bizde verdi lens.

bu yazıları lens okusa kendiyle gurur duyar ne oyuncuymuşum be sahada olmasa da beyaz perde de iş görürüm halen birilerini iyi kandırabiliyorum der.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

taraftar da geldiği sezonun, takriben 10. haftasından itibaren ıslıkladığı oyuncuya mecbur kaldı. sosyal medyadaki, hazırlık maçlarındaki olumsuz baskıyı hesaba katmıyorum bile, o şekilde "mobbing" uygulanan oyunculardan kadro bile çıkartırız. eğer taraftar birkaç kez alkışladığı için aradaki buzları eritebiliyorsa, şenol güneş de birkaç kez oynatarak o buzları eritmiştir.

fenerbahçe kariyeri de yere göğe sığdırılmıyor, ancak ligde 26 maçta oynamış, ligin ilk yarısında 2 gol 8 asist, ligin ikinci yarısını 2 gol 4 asistle bitirmiş. bunu neredeyse tamamıyla üstüne kurgulanan bir futbol planıyla ve kendisine neredeyse hiç faul çalınmadan yapıyordu. herhalde bizde topla buluşma başına yaptığı faul miktarı en yüksek olan oyuncu kendisidir.

aslında lens'in kötü performansı konusunda hiçbir şeyi bahane etmeye gerek yok, illa bahane etmeye başlayacaksak şenol güneş'in lens'e tavrını ilk üçe sokmam.

+41903

lensi febedeki ilk yarı performansıyla beğenirdim ikinci devre dökülmeye başlamıştı sonra bizle oynadığı maçta adriano karşısında ne yapacak bakalım die alıcı gözle izledim ve sınıfta kaldı adriano fenerli lensi amele sümüğü gibi yapıştırmıştı. tek özelliği orta uzun mesafede hızlanması ile rakibi geride bırakması ancak top kontrolü filan o kadar kötü ki rakibi ekarte edip topla buluştuğunda rakip tekrar yetişiyor ve bunu markaja alıyor.

Çevrimdışı tangaz

anca eleştiriyorsunuz yazsana dorukhanla güvenin maaşınıda adamlar buldu tuttu getirdi bunu fb gs yapsa göklere çıkarırlardı tutturmuşunuz hala lens negredo vidanın beleşe gelişini mirinin 600 bin euroya alınmasını bunlarıda yazalım anca eleştirmeye gelince ortaya çıkıyorsunuz bizim sorunumuz bu eleştiri gelince sonuna kadar övgüye gelince yok adamlar totalde bakınca başarılı bunu kabul etmek lazım ayrıca negredoyu bizler getirttik romantik tayfa burak gelmesin gelmesin al geldide ne oldu adam takır takır sallıyor işte takım maç ayırt etmeden

kim kimi bulmuş tutmuş getirmiş dorukhanı bulan koray avcı yönetime öneren koray avcı sonra senin o buldu tuttu getirdi dediğin ekip beğenmemiş olmaz demiş sonra koray avcı çok ısrar etmiş 200 bine geliyor ne kaybedersiniz güvenin bana diye ikna etmiş. sadece negredonun verdiği zararı çıkarmak için 3-5 tane dorukhan bulmak gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

romantik tayfa denmişken devre arası burak geliyor die bu forumda sevinen 2-3 kişi vardık sadece hatta niye sevindiğimiz bile sorulmuştu. romantik tayfa hala yerli yerinde duruyor emin değilsen önce iletini tekrar oku sonra da aynaya bak derim.

dönem zararlarını 3 takımda açıkladı en kötü durumda olan biziz bu detay çok önemli ama romantizm mode on olduğu için görülmeyen detaylar var mesela 3 büyük arasında bonservis+kiraya bu dönem en az para veren biziz rakipler bir sürü transfer yaptı yüklü paralar çıktı biz ise almadığımız gibi üstüne pepe negredo babel love tolgay birsürü  maliyeti düşürücü hamle yaptık ve dönem zararı en yüksek olan takımız!!!

evet, bulup tutup getirmişler hakkaten...

Çevrimdışı tangaz

niyangı da tvitter dan mı bulmuşlardı yoksa instagramdan mı

Çevrimdışı tangaz

gomez kartını görüyosun da 8,5 milyon satınalma opsiyonu olan karyusun mükemmel transfer oldugu cümlesini neden görmüyorsun???

gomez geldi şampiyon yaptı şlden cukkayı doldurdun maaşına 2 milyon zam yapsan halen atmaya dewam ediyordu kaçırdın herifi sonra gittin lense negredoya çakıl taşı vermedin bu 2 oyuncu geçen sene şampiyonluğa mal oldu şlden gelecek para gelemedi gelseydi şuan 200 milyon dönem zararı yerine 35 milyon dönem karı yazardı bu sene de şl hedefini kaçırmamızın baş aktörleri karyus ve negredodur yine yaz ordan da 35-40 milyon daha zarar

kart demişken bu açtığım ele floş royal mi deniyordu öle bişeydi sanırım hah işte ondan...

Çevrimdışı tangaz

Gomez dedigin adam ikinci lig topcusu yahu dusecek allahin izniyle bu hafta, vizyonunu gorecez
Gomez hem once levayi milli takimdan kessin

cercevelettigim fotosunu kaldirsam mi diye dusunuyom, sinirleniyim tuvalete koyuyom bazen resmini

Gomezin yerine oynayanlardan da kare as yapsak negredo bile disarda kalir

Eneramo niyank sinan pekto

Tutan bir zar yapilan sacmaliklari dengelemez

Besiktas ciddi kuluptur cek ver cuk ver maaslari 6ay odeme donemi bitmistir

büyük lokma ye büyük söz etme mi demişti bir çin atasözü

Çevrimdışı mylife1903

büyük lokma ye büyük söz etme mi demişti bir çin atasözü
Yazin kac adam gelecek onu merak ediyorum ben en az 10 tane adam girer kadroya gene
Kuculecez daralacaz diyecen sonra sol seritten tiransfere devam

Bole sirkulasyon olmaz, yeni hocaya da yazik herkes senol gunes degil oturup ugrassin

Romantik tayfa ilginc, adamlar turkiyeyi super guc zannedenlerle aynj kafada senol gunes bozdu camiayi falan havasindalar
2 sene sampiyon olurken de hica ayniydi giram degismedi adam.
Anlarim 7sene ustuste sampiyonsundur senol gunes gelmistir olamamissindir adama vurursun

Yonetim bu kafada oldukca hedef 2023 zaten

Divan kurulu yok camianin secimi kim yapacak nasi yapacak bu secim donmesin sonra mahkemeden diye dusunuyoruz, senol gunesin kafasi burda degil tabi

Çevrimdışı Egos

gomez kartını görüyosun da 8,5 milyon satınalma opsiyonu olan karyusun mükemmel transfer oldugu cümlesini neden görmüyorsun???

gomez geldi şampiyon yaptı şlden cukkayı doldurdun maaşına 2 milyon zam yapsan halen atmaya dewam ediyordu kaçırdın herifi sonra gittin lense negredoya çakıl taşı vermedin bu 2 oyuncu geçen sene şampiyonluğa mal oldu şlden gelecek para gelemedi gelseydi şuan 200 milyon dönem zararı yerine 35 milyon dönem karı yazardı bu sene de şl hedefini kaçırmamızın baş aktörleri karyus ve negredodur yine yaz ordan da 35-40 milyon daha zarar

kart demişken bu açtığım ele floş royal mi deniyordu öle bişeydi sanırım hah işte ondan...

karius konusunda da mylife ağabeye katılıyorum. madem zar atarak transfer yapan bir yönetim var, şanslarını bir kere daha denesinler, belki çocuğu ucuza kapatırlar. en kötü ihtimalle yedekte oturtur dizilerde falan oynatırız, bölüm başı elli bin avro alsa maaşının yarısı karşılanır.

demirören'in bıraktığı enkaz, fikret orman yönetimine ip üzerinde yürüme zorunluluğu getirdi ve bence fikret orman bu konuda oldukça başarılı oldu. ne zaman ayaklarımızın yere basması gerekti, o zaman problem çıkmaya başladı. ipteyken dengede durmak için kullandıkları sırığı farklı şekilde kullanmaya çalıştılar: ulaşılması zor yerlere uzandılar, yaptıkları ne varsa devirdiler, herkesle aralarına mesafe koydular. yukarıdayken sırıkla yürümek yetenek olarak addedilirken, yerdeki performans sakarlıktan öteye geçemedi. şimdi tekrar ip üstüne çıkmaya çalışıyorlar, ama bu sefer dengede durmaları öyle kolay olmayacak, artık düşmelerini bekleyenler çoğunlukta. ben yine başarmalarını umuyorum, en azından başka bir seçeneğimiz olana kadar.

Çevrimdışı mylife1903

karius konusunda da mylife ağabeye katılıyorum. madem zar atarak transfer yapan bir yönetim var, şanslarını bir kere daha denesinler, belki çocuğu ucuza kapatırlar. en kötü ihtimalle yedekte oturtur dizilerde falan oynatırız, bölüm başı elli bin avro alsa maaşının yarısı karşılanır.

demirören'in bıraktığı enkaz, fikret orman yönetimine ip üzerinde yürüme zorunluluğu getirdi ve bence fikret orman bu konuda oldukça başarılı oldu. ne zaman ayaklarımızın yere basması gerekti, o zaman problem çıkmaya başladı. ipteyken dengede durmak için kullandıkları sırığı farklı şekilde kullanmaya çalıştılar: ulaşılması zor yerlere uzandılar, yaptıkları ne varsa devirdiler, herkesle aralarına mesafe koydular. yukarıdayken sırıkla yürümek yetenek olarak addedilirken, yerdeki performans sakarlıktan öteye geçemedi. şimdi tekrar ip üstüne çıkmaya çalışıyorlar, ama bu sefer dengede durmaları öyle kolay olmayacak, artık düşmelerini bekleyenler çoğunlukta. ben yine başarmalarını umuyorum, en azından başka bir seçeneğimiz olana kadar.
Bi hesap acalim para toplayip kayip ilani verelim
Yonetimi kaybettik hukumsuzdur

Çevrimdışı tangaz

karyustan ne köy olur ne kasaba tutmaz o senaryo

yazının geri kalan kısmına katılıyorum belki f.orman bu sefer yaptıgı yanlışlardan ders alarak yola dewam eder demek istiyorum.

Çevrimdışı Orhan_

karyustan ne köy olur ne kasaba tutmaz o senaryo

yazının geri kalan kısmına katılıyorum belki f.orman bu sefer yaptıgı yanlışlardan ders alarak yola dewam eder demek istiyorum.

Bu yönetim listesi ile işi zor. İşleyiş tamam olsa bile her (?) olan işlerde alacağı tepki (Metin-Ahmet-Hakan-Şafak) katsayılarıyla artacak. Yeni bir liste olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Olmazsa işleri kendi adına biraz daha zorlaştıracak başkan.