Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472866 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı gastrula

bjk tv de inönü de oynanan son maç var şu anda o gösteriliyor.
maçtan sonra yayınlar başlar muhtemelen.

yarınki maçı kastediyordu sanırım arkadaş
Cok sağol kardesim , sifreli olmaz herhalde sitedeki yayindan izlenebilir?

rica ederim, olmaz heralde çok saçma olurdu şifre girselerdi  :D

Çevrimdışı idil

tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik bu günlere... taraftarla, yönetimle... ve tüm bunlara şahit olduk şanslı nesilleriz... bizden sonraki nesillere de harika bir eser bırakmış olduk.. çatal merdivenle başladık, stat içi- stat dışı dizayna müdahale ettik... dünyanın en güzel statlarından örnekler aldık kendimizde uyguladık... taraftarın neredeyse her istedigini yaptı yönetim, sponsorlar sağolsunlar... hala inanamıyorum bazı şeylere, stadımızı bizler inşa ettik, bizz yaptık hep birlikte.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı SoRe

bir soru sorucam izninizle arkadaşlar engelli koltukları ücretlimi, pasolig, gerekiyomu kombine olarak alınabiliyomu ,refakatçi için pasolig lazım mı %70 engeli biri refakatçiye ihtiyacı yok ama refakatçi getirebiliyomu ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaslar bugun fatih doganin koyicinden yaptigi periscope izlemeyen varsa mutlaka izleyin , birkezdaha emin oldum turkiyenin en iyi takimi biziz fenerde gsde boyle aile ortamii yoook , gs liler dag basina gitmeye devam etsin biz semptimizde maca gidelim

İndirdim o videoyu arada izliyorum :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaslar bugun fatih doganin koyicinden yaptigi periscope izlemeyen varsa mutlaka izleyin , birkezdaha emin oldum turkiyenin en iyi takimi biziz fenerde gsde boyle aile ortamii yoook , gs liler dag basina gitmeye devam etsin biz semptimizde maca gidelim

İndirdim o videoyu arada izliyorum :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı blackeagle05

La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Caner

43.700 civarı diyor stad kapasitesi için NTV spor.

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Iskece_Kartali

SON DAKİKA... Çatıdaki son membranı RTE takacakmış. Kesin bilgi yayalım lütfen...

Şaka bir yana sabahtan beri birileri adeta renklilerin ekmeğine yağ sürmek istercesine siyasi olarak bu taraftarı bölmeye çalışsa da gerek burda gerek sosyal medyadaki aklı başında insanlar ve hesaplar beni çok ama çok mutlu etti. Beşiktaş taraftarının büyük bölümü bu oyuna gelmedi. ÖNCE BEŞİKTAŞ dedi. Stadın açılışı kadar bu olay da beni son derece mutlu etti. Yurtdışından sizleri takip eden hasta bir Beşiktaşlı olarak çok mutlu oldum ve rahatladım. Kulübün koyduğu geri sayaç dahi asıl açılışın yarın olacağına işaret ederken bugünkü "hava alma" operasyonundan nemalanmaya çalışanlar avucunu yaladı ya ve bunu Türkiye'deki siz büyük Beşiktaş taratarı başardınız ya sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayenizde hayatımın en mutlu pazar gününü geçiriyorum. Yarın daha da mutlu olacağımızı tahmin ediyorum.

Çok sık yazmam ama her yazılanı uzun süredir okurum ve yazdığım az sayıdaki mesajlarda hep belirttiğim gibi ÖNCE BEŞİKTAŞ arkadaşlar gerisi teferruat... Bakın Yunanistan'da da hangi takım olursa olsun stadın veya büyük bir spor projesinin açılışını her zaman Cumhurbaşkanı ve Başbakan yapar. Bugün de bu olacak ve bitecek. Asıl bayram yarın. Lütfen benim gibileri de düşünerek maça gidecek olan arkadaşlar bol bol foto ve video çeksin. Maçtan sonra herkesi burda görmek ve fotolara doymak istiyorum  :D

Çevrimdışı blackeagle05

La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı OrhanAker

Ntvspor 44 bine dayandı diyot bilgi almışlar.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Abi sığmaz oraya. Kulelerin üstü ayrıca yukarıdan bakılınca çok daha çirkin görünür. Bu stadın çatı görüntüsü çok değerli. Tüm İstanbul çekimlerinde görünecek o kısım.

Güzel birşey yaparsan çirkin görünmez, özel olarak planlanmış ve tasarımım bir parçasıymış gibi birşey yapmak lazım.
Nasıl sığmaz ayrıca ben 3-4 tane standart dış klima ünitesi görüyorum orda, aynı şey zerine mi konuşuyoruz?

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

az önce Ntv spor muhabiri Övünç Özdem stattan canlı yayın yaptı ve alınan son bilgilere göre stat kapesitesinin 43.700 civarı olduğunu söyledi.. :halay:
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 15:08:02
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ntvspor inşaatta planlamanın üstünde 43700 çıktı kapasite dedi hatta 44 müş.
Ahmetx en alt sırayı mı saymayı unuttun:)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 15:10:46 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Güzel birşey yaparsan çirkin görünmez, özel olarak planlanmış ve tasarımım bir parçasıymış gibi birşey yapmak lazım.
Nasıl sığmaz ayrıca ben 3-4 tane standart dış klima ünitesi görüyorum orda, aynı şey zerine mi konuşuyoruz?

Stadın kendisi ve kulelerle dış kolonlar arasındaki restoran kısmı merkezi ısıtma soğutma sistemine sahip. Muhtemelen yazın yapılacak çalışmalarda iklimlendirme tesisatını kulelere kadar uzatıp kulelerdeki dış üniteleri sökeceklerdir diye düşünüyorum. Daha tüm işler bitmedi malum.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı sallapati

@idil  dediğini yaptırdın Beşiktaş yazısı çok güzel oldu.. senin sayende  :)

Çevrimdışı RevivaL

Membranı açılışla takacaklar herhalde bitti diye  :ebebe:

Çevrimdışı sallapati

az önce Ntv spor muhabiri Övünç Özdem stattan canlı yayın yaptı ve alınan son bilgilere göre stat kapesitesinin 43.700 civarı olduğunu söyledi.. :halay:

bence henüz değil.. son sıralara koltuk koymayı düşünüyorlar.. onun altyapısı yapılıyor gibi  :bandit: .. mantıklı  :ok: