Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471975 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

beyler bugün bence membran beklemeyin stadda protokol açılışı varken ülkede terör vb sıkıntılar varken bugün stadımızda çalışma vb olmaz, olsa olsa temizlik olur bu da normali ve olması gerekendir. son membran yarın sabah sessiz sedasız takılır hepimiz rahata ereriz :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

nerde buluyorsun öyle simsiyah taşı :)
bulunması zor maliyeti yüksek @MURAT  simsiyah ve bembeyaz taşlar her zaman en pahalı olanlardır
onlarla kaldırım yapılmaz
O zaman uygun bir taşı döşeyip boyayalım. :money:

Çevrimdışı yigitcan1903

Geçiniz kimin resmi asılmış kim ne demiş
Açılış taraftarla olur,o da yarın
Hedef şampiyonluk
Sadece Beşiktaş

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozguralem

:)   stadtaki en beğendiğim yer oldu benim..İnanılmaz MÖKKEM olmuş..
mökkem dedigine göre hemsehri olabiliriz.memleket neresi?:)

Çevrimdışı samet-53

Dün gece rüyamda gördüm, Mario Gomez'in şutunu kaleci çeliyor dönen topu Quaresma tamamlıyor Beşiktaş 1-0 önde :D

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar!

Bakın kimisi memnun kiminin ise canı fazlası ile sıkkın. O yüzden sırf kendiniz rahatlayacaksınız diye siyasi içerikli, bol laf sokmalı iletiler girmeyin bizim işimizi zorlaştırmayın.

Lütfen! Uyarımdan sonra buna devam edecek olanlar uyarısız moderasyona alınacaklar.

Daha sonra bu uyarı mesajlarınıda silelim bence, gelecek nesillere güllük gülistanlık gibi görünen bir arşiv bırakalım

Çevrimdışı blackeagle05

Gereksiz yere ortamı gerenleri anlamıyorum, yarın stad açılıyor yahu. Herkesin keyfi yerinde olması gerekirken gerek siyaset, gerek başka sebeplerden burada, sosyal medyalarda insanlar birbirine sallıyor. Tam havaya giriyoruz , mutlu oluyoruz. Bunlar yüzünden canımız sıkılıyor.
La Vittoria Sara Nostra

Çevrimiçi murat

Daha sonra bu uyarı mesajlarınıda silelim bence, gelecek nesillere güllük gülistanlık gibi görünen bir arşiv bırakalım
Hahaha
Dedelerimiz ne beyefendi adamlarmış desinler :D

Çevrimdışı Bekrakn

dışarıya da hoparlör montajı var sanırım, içeride başka montaj yapılacak yer kaldı mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

dışarıya da hoparlör montajı var sanırım, içeride başka montaj yapılacak yer kaldı mı?
bunlar portatif

Çevrimdışı Hakan Gülcan

O klimalar orada durmayacaktır umarım, çok çirkin bi görüntü..
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı sallapati

ya abi.. kapıları bir de sarıya boyamışlar.. of ya .. okyanusu geçtik derede boğulduk.. cam kapı ve cam bariyer yapılamaz mıydı ya?

ysariusta

• Ziyaretçi

O klimalar orada durmayacaktır umarım, çok çirkin bi görüntü..
önerin nedir? Kadırgalar caddesine mi koysunlar. Apartmanlarda da çirkin görünüyor ama o üniteler olmak zorunda. Bazen hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz.

Çevrimdışı cursedofdragon

ya abi.. kapıları bir de sarıya boyamışlar.. of ya .. okyanusu geçtik derede boğulduk.. cam kapı ve cam bariyer yapılamaz mıydı ya?

kale arkasında camların kalkması olayı yalan oldu demek ki boyamışlar etmişler.

Güvenlik ağıda olucak top gitmesin diye taraftar sahaya dalmasın diye.

Neyse birşey demiyorum çok güzel oldu tebrik ediyorum  :claps: :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Burak

Ntvspor da kapasite hakkında 43,000 civarında diyor

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

Çevrimdışı sallapati

şu sarı kapıları görünce toki arenayı anımsadım  :by2:

Çevrimdışı sozkul

ilginçtir dün konuştugum birkaç insanda bu son Vodafone reklamındaki bir vurgusu dikkat çekmiş,, stadı biz finanse ettik biz yaptık gibilerinden

sonrasında bugun gelen maildede su vurgu var asagıdaki resimdeki gibi..

nerden geliyor bu finansal güç kelimeleri bu konuda rahatsızım...

En büyük kredi borçlanmasını onlardan yapmadık mı? Reklam yapıyorlar, bu stadımızın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor, belgeliyor, herkes nemalanmaya çalışıyor, ve bu beni hiç rahatsız etmiyor, bıyıkaltı sırıtıyorum, çünkü biliyorumki, stad benim stadım..
Bunlar sonuçda beni mutlu ediyor, kafayı takanları anlayamıyorum

Çevrimdışı yavvuzz

Yanlissam duzeltin , makine elemanlarinda sari hareketli parcalarin rengidir . O nedenle standart bir uygulama olabilir mi ? Bilgisi olanlar duzeltirse sevinirim .

Çevrimdışı minsk kartali

1 numara Pancu. Fener mağlubiyeti üzerine iyi gitti :)

simdiye kadar olanlar tartilsilmisti ama bu cuk oturdu. Cok ince coook.  :claps: :claps:

Çevrimdışı Hakan Gülcan

önerin nedir? Kadırgalar caddesine mi koysunlar. Apartmanlarda da çirkin görünüyor ama o üniteler olmak zorunda. Bazen hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz.
Aynen ışıkların oraya koysunlar. O ünitelerin zorunlu olduğunu biliyorum evet apartmanlarda da çok çirkin duruyor, düşüncemi dile getirdim belki bir çözümü vardır diye.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Erdem Çözer

Şu sarı kapı olayı kesin şart falan koşulmuş olmalı.. Tercihen yapılmış olamaz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Orhan

Ekşi'deki renkli köpekler salyalar saçarak havlıyolar. Bi kitle bu kadar mı iğrenç olur?
Son bir yildir ozellikle her kanalda reklamlarimiz var.Gazetelerin renksiz sayfasindan cikip ilk sayfalara yerlestik. Dusuk maliyetli kadrolarla sampiyonluklar kovaladik. Avrupanin en guzel stadlarindan birisini aciyoruz.Yillik sponsor gelirlerimizi konusmuyorum bile.Istikrarimizi devam ettirirsek ligi domine edecegimiz kesin.Birde Rakiplere bak. Konya macindan sonra sampiyon Besiktas olsun hak etti diye yorum yapan fenerliler gordum.Bu artik bizi kabullendiler demektir.

Çevrimdışı Fikret

yalnız bu sarı kapılar hakkikatten iş güzarlık.
kim yaptı bunu nasıl akıl ettiyse..

fotoşok yaptık trollük deseniz inanırım. hakikatten saçma resmen ne alaka dedirtiyor.

neyse yarın stada giderken boya götürürüz yanımızda  :lol: