Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473332 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Görmeyen olduysa... Stada giriş gişeleri mükemmel.. Logo ayrıntısına dikkat :)
abi ben uzay mekiğine benzetmeye başladım iyice stadı,, bu ne la :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tam bunu istiyordum iste  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc soyunma odasinda olurdu bu dolaplarin ustunde
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Saha içi ledler neden yarıda kaldı? Bilgisi olan biri cevap verebilirmi acaba?
bilgim yok ama yarıda kalma ihtimalide yok mutlaka tamamlanacaktır :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Burası vip veya loca turnikesidir. Bize yine demir yığını :money:

Çevrimdışı kryhrglu

Valla hiç hareketlilik yok korkmaya başladım  :)

Çevrimdışı kryhrglu

mecburen yapılır hareketlenme akşama doğru olur :busted_cop:

Çevrimdışı ahmett.67

bazen hiç beklemediğimiz anda atıyor ya haftasonları :) bugün bekliyorum ama haftasonu olmasına rağmen :) mebran tamamen bitiyor şaka maka.. yani bu çatının yeni bittiği anlamına geliyor değil mi ? ömrümü yedi bu çatı valla
Stat inşaat sürecinde  bize kafayı yedirten  3 şey, 1. Hafriyat, 2. Eski açık yüksekliği ve üstünün örtülüp, örtülmeyeceği spekülasyonu, 3. Çatının sofistike konstruksiyonu ve kaplanması,  oldu. Allah' a şükür,  hepsinin üstesinden gelindi. :super: :claps: :ok: :halay:

Çevrimdışı mesahan

Görmemiştim gerçekten mükemmel, hem göze hem de logolarıyla gönle hitap ediyor.
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı cursedofdragon

stad sona gelirken batırdılar.

Reklam panoları yarım kaldı.

Kale arkasında hem cam var çıkış kapıları parmaklıklı demir.

Kale arkalarında cam demir parmaklıklar yetmiyormuş gibi birde ağ çekmişler ne farkımız kaldı toki'den neye yarıyor 20 milyon TL'lik güvenlik sistemi.

Güncel. Çevre düzenlemesi son hız sürüyor ve müzik midibüsü stadın etrafında dönüyor :lol: :lol:

Çevrimdışı ERAYHAN

birşey sorucam bu tribün ayrımlarındaki yerler neden tek katlı değil üstlerinden atlıyıcak halimiz yok zaten tek katlı cam yapsalardı keske, birde su kale arkalarındaki demir kapılar cam olsaydı , stad ayrıntılarla güzeldir , kaba inşaatta iyi gittik ayrıntılarda bocalıyıyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kale arkalarında cam demir parmaklıklar yetmiyormuş gibi birde ağ çekmişler ne farkımız kaldı toki'den neye yarıyor 20 milyon TL'lik güvenlik sistemi.

Passolig gibi oldu bu.

Passolig var ama tribün kapatma cezası da var. Öyle. :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

yahu korkutmayın yarım kalmaz nerde yarım reklam panosu gördük yemin ederim eski açığın üstü örtülmeyecek diye şaka yapıldığında bile bu kadar kuşkulanmadım :akuma: :akuma:

Çevrimdışı cursedofdragon

Passolig gibi oldu bu.

Passolig var ama tribün kapatma cezası da var. Öyle. :akuma:

ya normalde şimdiye kadar hiç eleştirmedim ancak 20 milyon TL'lik Türkiye'de ilk güvenlik sistemin var ne gerek var bu kadar şey'e sadece cam bekliyorduk çıkış kapıları demir oldu peki eyvallah şimdi yarıya kadar ağ çekilmiş şuan moralim sıfıra düştü.

Çevrimdışı özismet

Burada stad açılıyor arkadaş,stadın keyfine sürmek varken
burada siyaset yapan (buarada çok ağır kelime kullanacağım ama foruma saygısızlık olmasın diye içimden okuyorum)
BEŞİKTAŞ taraftarında sağcı kadar solcu var solcu kadar sağ görüşlü var
İktidarı seven kadar sevmeyen var sevmeyen kadar seven var
her insan senin sevdiğini sevecek diye bi kural yok
yeter kesin artık siyasi megolamanlığı
aslolan BEŞİKTAŞ sa BEŞİLTAŞ lı gibi davranın her kesime saygılı olun
başlatmayın siyasetinize!!!!! :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı kryhrglu

mecburen yapılır hareketlenme akşama doğru olur :busted_cop:
İnşallah.Bu kadar sene neleri bekledik onumu beklemicez bende çok aceleciyim  :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

ya normalde şimdiye kadar hiç eleştirmedim ancak 20 milyon TL'lik Türkiye'de ilk güvenlik sistemin var ne gerek var bu kadar şey'e sadece cam bekliyorduk çıkış kapıları demir oldu peki eyvallah şimdi yarıya kadar ağ çekilmiş şuan moralim sıfıra düştü.
şu ağı bi göremedim ben ya

Çevrimdışı ozan062

dün bizim costugumuz arma veya BEŞİKTAŞ yazı şeysi yalan oldu galiba:D çnk onu protokol açılısının zemini için hazırlamıslar :))
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 14:04:15 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Güncel. Vodafone Arena'nın videosundan alıntıladım. Kalan 3 şeffaf :busted_cop: :busted_cop: :sevinc

Çevrimdışı cadavra

bence bugun stadda antreman olacak kucuk antreman kalelerini fark ettiniz mi onları antreman yoksa niye getırsinler ki

bence bugun stadda antreman olacak kucuk antreman kalelerini fark ettiniz mi onları antreman yoksa niye getırsinler ki
aynen başka bi amacı olamaz getirmelerinin :halay: :halay: bu arada belalın şeffaf bitiyor son 3 akşam bitecek @cadavra  :D

Çevrimdışı Nezif

@idil in paylaştığı fotoğrafta şeffafların 3 kaldığı gölgeden belli oluyor,ayrıca benim dikkatimi numalıdan sahaya giriş kapıları telli değil daha farklı bir sistemde yapılmış iki tarafa açılan kapılar şeklinde .Madem böyle birşey olabiliyor eski açık kapılarınıda öyle yap önünede görünmez file çek olsun bitsin bu ayrımcılık neden kaynaklanıyor?

Şeffafların 3 kaldığını burdan görebilirsiniz.
https://twitter.com/VodafoneArena/status/718753984211607552
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 14:04:49 Nezif ]