Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472854 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

juve nin statta üst tribünlerin en ön sıra koruması da cam... sizce ilerleyen zamanlarda değiştirirler mi orayı da?
bence üst trubunlerde deişiklik olmaz ya asagıda olabilir stadı camdan yapsak yok demiycen hee :D :D :D

Çevrimdışı Emre.Guler

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şerefinle oyna hakkınla kazan

çok iyiii :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı nusretaslanturk

hakem odasının yakınında olması ayrı bir güzel olmuş bunun :)

Çevrimdışı Ayberk

dünkü resimlerde çatı ile sütunlar arasında beyaz borular vardı. nedir belli oldu mu?
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 13:38:50 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Emre.Guler

çok gğzel işler çıkarılmış valla tebrikler :claps: :claps:

Çevrimdışı selim

:money: :money: :money:
 orası italya :)
İşin ilginç yani ''ya diğer tarafları cam olucak (kale arkası)kapıların üst kısmınıda cam yapsak'' diyen olmuyor mu çok merak ediyorum :alala: :steamed:

Soyunma odasından bir resim
burası çıkış tüneli veya takım otobüsü girişi değilmi :alala: :alala:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Malum sitede çimin şekil verilirken resmi var harika duruyor zemin

Çevrimdışı SilverArrows

Bazıları hem EPL kalitesinde tribün istiyor hem de geleneksel tarzda tribün istiyor. Güvenlik sistemleri boşuna yapılmadı. Artık taşkınlık çıkarmak, küfür, kavga etmek, diğer insanları rahatsız etmek, ayılık yapmak yok. Kulağından tutup dışarı atsınlar böylelerini. İkisi birden olmaz.

Çevrimdışı kartalpençesi

Stadın yeni bestesi:  ( ) bence güzelde müzik kalitesiz geliyor bu teknolojiye rağmen . Yorumları okudum nerdeyse tamamı olumsuzdu.
Beşiktaş Müzik kanalı ( https://www.youtube.com/user/besiktasmusic/videos ) 47 şarkı var.tribünlerde artık bir kaç marş söyleniyor ama bence açılıştı eski marşlarımızda söylenebilir.
Benim sevdiklerimden biri ( ) aradaki çocuk konuşmaları çıkarılsa hem çalınabilecek hemde taraftarın söyleyebileceği bir şarkı.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

İşin ilginç yani ''ya diğer tarafları cam olucak (kale arkası)kapıların üst kısmınıda cam yapsak'' diyen olmuyor mu çok merak ediyorum :alala: :steamed:
:money: :money: :money: bak bunu bende merak ettim :) ama beğenmediğimiz neredeyse herşey değiştirildi..içim rahat o yüzden

:money: :money: :money: bak bunu bende merak ettim :) ama beğenmediğimiz neredeyse herşey değiştirildi..içim rahat o yüzden

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

buyrun resim bu tel örgü kapılar...

Bi tarafımız çatladı laf anlatıcaz diye :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ERAYHAN

reklam panoları neden daha takılmıyor ? Kapıya kadar gitmiyicek mi ?

Çevrimdışı maksimus81

Sahaya yedek kaleler gelmis.(minyatur kale hentbol kalesi) Takim aksam antrenmana mi gelecek acaba?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Eğer yanlış görmediysem ki sanmıyorum, kale arkalarına file gerilmiş. Gerçekten gözü hiç rahatsız etmeyecek gibi :ok:

Çevrimdışı celiker1

Sahaya yedek kaleler gelmis.(minyatur kale hentbol kalesi) Takim aksam antrenmana mi gelecek acaba?
Muhakkak gelecektir.O da bu aksam olur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı idil

Görmeyen olduysa... Stada giriş gişeleri mükemmel.. Logo ayrıntısına dikkat :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı kryhrglu

Saha içi ledler neden yarıda kaldı? Bilgisi olan biri cevap verebilirmi acaba?

Görmeyen olduysa... Stada giriş gişeleri mükemmel.. Logo ayrıntısına dikkat :)
owww mükemmel olmuş logo ayrıntısı gözden kaçmazz :super: :super: :ok:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Eğer yanlış görmediysem ki sanmıyorum, kale arkalarına file gerilmiş. Gerçekten gözü hiç rahatsız etmeyecek gibi :ok:

Fotoğraf var mı hocam ?