aynen @tangaz abi.. biat kültürü almış yürümüş.. adamların görevi bu.. 120 milyon euroluk yatırım yapıyoruz.. bir zahmet 3-5 kaldırım , 3-5 ağaç koysunlar...
onu da Fikret Orman yapardı ama onların arazisi olduğu için dokunamıyor....
bu arada tribüne neden sportoto nun sponsor olduğunu söyleyim..Ordan gelecek para güvenlik sistemine harcandı... yani devlet sadece kendisine çatlak bir ses çıkmasın diye yatırım yaptı..
tam big brother evi oldu stat.. bundan hiç hoşnut değilim açıkçası.. Avrupada olsa güvenlik için derdim ama bizim ülkede malesef bizden olmayanın passolig ini bloklayalım mantığı üzerine kurulmuş...
Aynen öyle özellikle tribün gruplarının gözlerini boyuyorlar.
Fikret Ormanın artık koltuğundan biraz kayıp merdivenlere basan insanların telefonuna mesaj gönderilmesi mevzusu bile bana göre acayip gereksiz ve insanları baskı altına almak için olduğunu düşünüyorum.
İnsanlar maçlara deşarj olmak için, Beşiktaşı desteklemek için, haftada bir kere de olsa bütün keşmekeşin içinden çıksınlar diye gidiyorlar. Sen orada onlara şöyle yapma böyle yapma, merdivene basma, birilerinin hoşuna gitmeyen tezahüratlar yapma dersen onları daha çok provoke etmiş olursun.
Tabiki küfürlü tezahürat olmasın bir dünya kadın var çocuk var orada. Tabiki küfürlü tezahürat yapan taraftara yaptırımlar olsun ceza verilsin ama sen 10 tane adam küfür ediyor diye bütün tribünü kapatıyorsan burada sıkıntı var.
Çok basit ya 10 tane karşı takım taraftarı yan yana bilet alsa 90 dakika küfür etse haftaya bütün tribün kapanıyor. Bu kadar aptalca bir sistem olabilir mi. Rant meselesine hiç girmiyorum bile.