Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471826 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Quaresma'dan güldüren Vodafone Arena kurnazlığı
Ricardo Quaresma, Vodafone Arena'nın açılış maçı olan Bursaspor karşılaşmasında penaltı olursa kullanmak için Şenol Güneş'ten izin istedi.   :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

çevre düzenlemesini yapmak belediyenin işi değil mi zaten ?
tabiki belediyenin işi.. benim nedemek istediğimi anlayan anladı,  bir ayda yapmak var birde bir haftatada yapmak var

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Şu parmaklıklar ne inşallah kale arkasına bunlar konulmaz :'(
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı FARUK

Kapı gibi yerler var açık
Oraya takmışlar

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

%99 tribün kapıları.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı nusretaslanturk

tabiki belediyenin işi.. benim nedemek istediğimi anlayan anladı,  bir ayda yapmak var birde bir haftatada yapmak var
:upto:

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Kapı gibi yerler var açık
Oraya takmışlar
Anladım abi teşekkürler sorun yok o zaman
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Emre.Guler

Pşşt ne oluyor bilader millet veda mesajlari gibi mesajlar yazmaya başlamış? Ben daha kimseyle yuzyuze tanisamadim daha bir yere gitmek yok herkes otursun oturduğu yerde

nereye ya daha pankart yapacağdık :)

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pşşt ne oluyor bilader millet veda mesajlari gibi mesajlar yazmaya başlamış? Ben daha kimseyle yuzyuze tanisamadim daha bir yere gitmek yok herkes otursun oturduğu yerde

nereye ya daha pankart yapacağdık :)

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne vedası abi yaw :) daha çooooookk buradayız :)

Çevrimdışı tangaz

Muhteşem bir insan bu Kadir Topbaş.İnanın bu stadın çevre düzenlemesini yapamazdık.Mükemmel bir insan.Tüm Beşiktaşlılar dua edin Kadir Topbaş'a.Belediyenin yapmakla görevli olmadığı çevre düzenlemesini yapmaya destek vermekle muhteşem bir iş yapmıştır.Gece gündüz dua wdin,teşekkür edin Beşiktaşlılar.Seçilmiş bu adamların görevi değildir çevre düzenlemesi sevgili Beşiktaşlılar.Kadir Topbaş'a dua edin,teşekkür edin,dua edin.Eh bir de çevre düzenlemesi hariç öyle sevilesi bir adamdır ki vatandaşı yorulmasın diye Sütişinin önündeki üst geçidi kaldırtır.Dükkanının önü açılsın diye değil eh.Eh birde ruhsat alınması gerekli bazı avm lerin en güzel köşelerinde yine Sütiş olur arkadaşlar Kadir Topbaş'ın dükkanları.O kadar iyidir ki Kadir topbaş insanlar dayanaz gel sni burada sen ol der.Yani kısaca böyle bir insana şükranlarınızı sunun,dua edin,teşekkür edin,yok böyle bir adam Beşiktaşlılar!!!

hay ağzına sağlık ben yazacaktım önce davrandım. çok yaşa. günler önce yapmaları gereken çalışmaları şimdi yapıyorlar bizden de dua bekliyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Muhteşem bir insan bu Kadir Topbaş.İnanın bu stadın çevre düzenlemesini yapamazdık.Mükemmel bir insan.Tüm Beşiktaşlılar dua edin Kadir Topbaş'a.Belediyenin yapmakla görevli olmadığı çevre düzenlemesini yapmaya destek vermekle muhteşem bir iş yapmıştır.Gece gündüz dua wdin,teşekkür edin Beşiktaşlılar.Seçilmiş bu adamların görevi değildir çevre düzenlemesi sevgili Beşiktaşlılar.Kadir Topbaş'a dua edin,teşekkür edin,dua edin.Eh bir de çevre düzenlemesi hariç öyle sevilesi bir adamdır ki vatandaşı yorulmasın diye Sütişinin önündeki üst geçidi kaldırtır.Dükkanının önü açılsın diye değil eh.Eh birde ruhsat alınması gerekli bazı avm lerin en güzel köşelerinde yine Sütiş olur arkadaşlar Kadir Topbaş'ın dükkanları.O kadar iyidir ki Kadir topbaş insanlar dayanaz gel sni burada sen ol der.Yani kısaca böyle bir insana şükranlarınızı sunun,dua edin,teşekkür edin,yok böyle bir adam Beşiktaşlılar!!!
dur yaw moderasyon yiyecen şimdi :) ben belediyenin işi değil mi zaten dedim diye izlemeye alındım az önce :)
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 10:41:55 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı Bekrakn

yoo dikkatli bakarsanız üstte lamba var yanii onlar çevre aydınlatma direklerimiz geriye doğru 2 tane daha var kadraja 3 tane sığmış yanii, stadın çatı kolon kirişlerine uygun olsun die siyaha boyanmışlar çok da şık olmuşlar :)

@tangaz anaaa harbiden :D arka arkaya aydınlanmalar yaşıyorum abi sayende :D

sabah sabah mantık tam çalışmıyor sürgülü kapı nedir ya  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı merttt935

Günaydın,
Acaba sahadaki ledler devam etmiycekmi(açık kenarları) kenarlar boş kalmış yoksa çalışma var diyemi takmıyolar?

Çevrimdışı tangaz

@tangaz anaaa harbiden :D arka arkaya aydınlanmalar yaşıyorum abi sayende :D

sabah sabah mantık tam çalışmıyor sürgülü kapı nedir ya  :ebebe: :ebebe:

@Bekrakn abicim birde 6 metre yüksekliğinde sürgülü kapı mı olur Nasa'nınkiler bile 2 metre  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Öncelikle herkese günaydın..Yazım biraz uzun olabilir kusura bakmayın :)
Öncelikle şunu söylemek isterim,burayı biraz geç keşfettim, @KUMANOVALI abinin twitterdan tavsiyesi üzerine bu siteye kaydoldum bundan 4-5 ay önce.. İyi ki bana burayı tavsiye etmiş burada o kadar güzel ortam var ki..Kim olursa olsun,her soruya içtenlikle cevap veriliyor,soru atlamadan herkese cevap verilmeye çalışılıyor. :)
Benim yazımı pek görmezsiniz burada,yazmayı pek sevmem,ama 7-24 sürekli buradayım.Ve bu işi o kadar abarttım ki derslerde hocadan gizli tableti açıp videolara,resimlere bakıyorum, canlı yayınları izliyorum(misal açılış toplantısı)
Çok güzel bi ortam var burada gerçekten.. Ayrılmak istemiyosun hiç..
Şunu da belirtmek istiyorum,burada ne kadar birbirine yardımcı olan,biraz bilgi veren ne kadar inssn varsa hepsine ayrı ayrı teşekkürler, minnettarız.Özellikle de benim gibi uzakta olanlar için çok çok kıymetli yaptıklarınız :)
Yazımın sonunda bir öneride bulunmak istiyorum,stad yapılırken ne aşaması varsa yardımcı olan herkesin yaptıkları şeyleri ve stadda ne bittiyse (misal prekast,kiris,küfeki vsvs.)Bunların hepsini bir dergi haline getirip satalım. Kazandığımız parayı fa bagışlayalım diyorum ne kadar mümkün bilemem ama aklımdan geçiyo sürekli bu :)
(Yazım uzun olduğu için kelimelerde veya cümle yapısında bozukluk varsa affola)
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Karabay

güncel video

en sonunda tel örgü var. cam yerine tel örgü takıyorlar galiba  :s20:

STADIMIZIN TOPLAM KAPASİTESİ: 45900   :super: :sevinc :halay:

Çevrimdışı Bekrakn

deplasman tribününden saha içi...

ipler kaldırılmış.
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 10:54:07 Bekrakn ]

Çevrimdışı yash26

onlar kapi
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Bekrakn

@Bekrakn abicim birde 6 metre yüksekliğinde sürgülü kapı mı olur Nasa'nınkiler bile 2 metre  :D

sorma abi sorma :D baya baya da kafa yordum acaba diyorum ön kamerayla falan çektiler de açı mı değişti otobüsün giriş yapacağı yer mi diye düşündüm taşlar yerine oturmuyor. sonra dedim yine bir sürpriz yapacaklar herhalde :D bi on dakka kafa yordum fotoya aynından iki metre arkada da var ama işte :D

ysariusta

• Ziyaretçi

@celiker1 kinayeni anladım fakat şöyle bir durum var. Ben Bostancı'da oturuyorum. Burası memlektte en çok kentsel dönüşüm yaşamış yer. Neden rant yüksek. Önceki yıl belediye kaldırımları yaptı. Üstüne sadece benim oturduğum caddede 20 den fazla apartman yıkıldı. Her birinin önünde kaldırımlar yok edildi. Şimdi belediye yeniden yapacak. Bunlar benim vergilerim. Statla da alakalı aynısını düşünüyorum. Biz yapmalıydık.
Haaa Belediyenin işi. Yapar yapacaktır. Tanrıları yer yüzüne inecek elbette sıkıştırıyorlar işçileri. Gece gündüz. Ha babam yetişsin diye. Kadir Topbaş önce Süzer Plaza orada dururken çatının 40 santimi uzun diye bastığı yaygarayı açıklasın. Kaldırım yaparmış. Hadi ordan. Onlar yüzünden bu stat en az 6 ay geç açılıyor.

Çevrimdışı iasonion

Arkadaş daha bir sayfa öncesinde verilmiş cevabı: kapı onlar. Stada açılan kısımların kapıları, çit değil.

Genel olarak forumla ilgili iki şeyi anlayamadım hiç, böyle de bitecek :))

1. Önceki sayfaları kimse okumuyor mu? Paylaşılmış mı, cevaplanmış mı diyen kimse olmuyor mu? Twitter'da instagram'da birşeye denk gelen pattadanak koyup başlıyor kendince yorumlamaya.

2. Stad içinden foto gönderirken illa selfie olacak, kafamız görünecek, şekil görüneceğiz diye bir kural mı var? Fotoğrafların %60'ından fazlasıdır, saha yerine kollarını açan, yüzüne zoomlayan böylece kadrajın yarısını kapsayan arkadaşlar vardı :))

Bu da böyle bir anımdır.
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Bekrakn