Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471929 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı nusretaslanturk

@celiker1 kinayeni anladım fakat şöyle bir durum var. Ben Bostancı'da oturuyorum. Burası memlektte en çok kentsel dönüşüm yaşamış yer. Neden rant yüksek. Önceki yıl belediye kaldırımları yaptı. Üstüne sadece benim oturduğum caddede 20 den fazla apartman yıkıldı. Her birinin önünde kaldırımlar yok edildi. Şimdi belediye yeniden yapacak. Bunlar benim vergilerim. Statla da alakalı aynısını düşünüyorum. Biz yapmalıydık.
Haaa Belediyenin işi. Yapar yapacaktır. Tanrıları yer yüzüne inecek elbette sıkıştırıyorlar işçileri. Gece gündüz. Ha babam yetişsin diye. Kadir Topbaş önce Süzer Plaza orada dururken çatının 40 santimi uzun diye bastığı yaygarayı açıklasın. Kaldırım yaparmış. Hadi ordan. Onlar yüzünden bu stat en az 6 ay geç açılıyor.
6 ay erken açılsaydı belki takım stada alışamayıp çok puan kaybederdi abi yaw hatta kesiinn çok puan kaybederdi, çok puan kaybedeceği su götürmez bir gerçek, biz gene de teşekkür edelim o yüzden :) :) :)

Çevrimdışı tangaz

@celiker1 kinayeni anladım fakat şöyle bir durum var. Ben Bostancı'da oturuyorum. Burası memlektte en çok kentsel dönüşüm yaşamış yer. Neden rant yüksek. Önceki yıl belediye kaldırımları yaptı. Üstüne sadece benim oturduğum caddede 20 den fazla apartman yıkıldı. Her birinin önünde kaldırımlar yok edildi. Şimdi belediye yeniden yapacak. Bunlar benim vergilerim. Statla da alakalı aynısını düşünüyorum. Biz yapmalıydık.
Haaa Belediyenin işi. Yapar yapacaktır. Tanrıları yer yüzüne inecek elbette sıkıştırıyorlar işçileri. Gece gündüz. Ha babam yetişsin diye. Kadir Topbaş önce Süzer Plaza orada dururken çatının 40 santimi uzun diye bastığı yaygarayı açıklasın. Kaldırım yaparmış. Hadi ordan. Onlar yüzünden bu stat en az 6 ay geç açılıyor.

arkada ... gibi süzer plaza varken bizi santimlerle sorgulayan zihniyet olmasa böyle zor bir çatı olmayacaktı o kaza olmayacaktı yeni imalatlar olmayacaktı ve biz muhtemelen bu sezonun tümünü mabedimizde oynayıp çatır çatır.... rakiplere.

yarın açılış var kaldırımı hala bitiremeyen topbaşa şükranlarımı sunuyorum!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bekrakn

maç günü saat beşte kapılar açılıyormuş abiler duyurulur :D

edit: sadece lounge kullanacak taraftarlar içinse bilemiyorum
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 11:04:37 Bekrakn ]

Çevrimdışı Oktay

kadir topbaş  ve onun gıyabında fen işleri işleri genel müdürlüğüne statdımızı cevre düzenlemesini kısa sürede bitirdiği için tekrar teşekkür ediyor.. bu arada çevre düzenlemesini süzer plazaya ve sütişe  hatta tanrılara nasıl bağlamayı başardınız hayretle okuyorum sizi :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Bekrakn

Çevrimdışı nusretaslanturk

kadir topbaş  ve onun gıyabında fen işleri işleri genel müdürlüğüne statdımızı cevre düzenlemesini kısa sürede bitirdiği için tekrar teşekkür ediyor.. bu arada çevre düzenlemesini süzer plazaya ve sütişe  hatta tanrılara nasıl bağlamayı başardınız hayretle okuyorum sizi :biggrinking: :biggrinking:
belediyenin işi değil mi zaten çevre düzenlemesi dediğim için izlemeye alınmam kadar hayret verici değil ama :)  :-*

edit: şu an moderasyona alındım, ve neden izleme ve  moderasyona alındığımı sorduğum iletim moderasyondan geçmiyor :)
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 11:26:50 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı tangaz

boşuna "yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlılar" die sloganımız yok. hakkını vermeliydik  :biggrinking:

ama ben gene de teşekkür edemiyorum yeni açık hariç tüm yerlerin çevre düzenlemesi günler öncesinden bitebilirdi engel yoktu. türkiş stayl yumurta+kapı modeli uygulandı gene :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Oktay

boşuna "yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlılar" die sloganımız yok. hakkını vermeliydik  :biggrinking:

ama ben gene de teşekkür edemiyorum yeni açık hariç tüm yerlerin çevre düzenlemesi günler öncesinden bitebilirdi engel yoktu. türkiş stayl yumurta+kapı modeli uygulandı gene :D
sen ankaralı olduğun için teşekkür etmememni normal karşılıyorum :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı İhsan

1:1 ölçekli maketimiz güzel oldu stat inşaatı ne zaman başlayacak?

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Acaba stad aynı maket gibi mi olacak ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

evet cıkıs tuenlını gordugumuze gore artık yedek kulubelerının arkasını ne yapcaklar tahmı edın bakalım:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı happy_

Acaba stad aynı maket gibi mi olacak ?
Maketin ici gorunsun diye cati biraz isik geciriyor, gercek halinde ziftle boyanacak cati :)

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bürküt

Bu nedir ya valla tiksinti geldi.Bıktım artık bu kinayeli siyaset muhabbetinden.Herkes sizin gibi düşünmek zorundamı.Yok tanrı falan diyerek.Her görüşün seveni var sevmeyeni var.Yok bu ülkenin Cumhur Başkanına kinayeli laflar yok belediyeye ayrı laf sokmalar.Yeter ya gidin açın siyasi forum orada konuşun bizler okumak zorundamıyız.Bu stat için kimin emeği geçtiyse Allah razı olsun , sevsemde sevmesemde.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu nedir ya valla tiksinti geldi.Bıktım artık bu kinayeli siyaset muhabbetinden.Herkes sizin gibi düşünmek zorundamı.Yok tanrı falan diyerek.Her görüşün seveni var sevmeyeni var.Yok bu ülkenin Cumhur Başkanına kinayeli laflar yok belediyeye ayrı laf sokmalar.Yeter ya gidin açın siyasi forum orada konuşun bizler okumak zorundamıyız.Bu stat için kimin emeği geçtiyse Allah razı olsun , sevsemde sevmesemde.
+1903

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

yanlız bu yuz tanıma sıstemını ılk bızde uygulamaları ıı olmadı bızım taraftar sakat aga 41903 kısı de baska yere oturur gorursunuz bakalım kac dakkada msj gelıyo dıe merak  edenler msjda ne yazdıgını merak edenler msj gelmeyınce kızanlar bozuk lan bu dıe elestırenler kafasını gozunu saklama calısıp camerayı kandırmaya calısmalar gelen uyarı msjına cevap verenler koca statla kavga edenler kalkcaz kardesım bırıne baktık ama sende hemn yaa şey yapıyosun dıenler baskasını yerıne oturup evdekılere selam yollayanlar cameradan aysel gordunmu benı net gordunmu yuz tanımadayım hadı yaa valla msj geldı yerıme gecıyom ben hadı gorusuruz gıbı dıaloglar hazır olun:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı qarizma22

Gecmis olsun beyler kale arkalari yüzde yüz demir olucak

Çevrimdışı Ensar

+1 stad bitti bu söylemler bitmedi yazık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı serti67

o  kapı dıger yerlerın cam olacagı yonunde umudumuzu koruyoruz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı selim

Hocam orası kapı sadece kapılar o şekilde olucak.Sahaya inen merdivenler var orda :money:

Çevrimdışı Ensar

yanlız bu yuz tanıma sıstemını ılk bızde uygulamaları ıı olmadı bızım taraftar sakat aga 41903 kısı de baska yere oturur gorursunuz bakalım kac dakkada msj gelıyo dıe merak  edenler msjda ne yazdıgını merak edenler msj gelmeyınce kızanlar bozuk lan bu dıe elestırenler kafasını gozunu saklama calısıp camerayı kandırmaya calısmalar gelen uyarı msjına cevap verenler koca statla kavga edenler kalkcaz kardesım bırıne baktık ama sende hemn yaa şey yapıyosun dıenler baskasını yerıne oturup evdekılere selam yollayanlar cameradan aysel gordunmu benı net gordunmu yuz tanımadayım hadı yaa valla msj geldı yerıme gecıyom ben hadı gorusuruz gıbı dıaloglar hazır olun:)))
:kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

o  kapı dıger yerlerın cam olacagı yonunde umudumuzu koruyoruz
Yerde baya demir parmaklık var ama

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı qarizma22

Ama yüksek olmicak göründü gibi ve Videoyu iyi dinleyin .. Zaten hepsi aynı degilmi diyor

Çevrimdışı selim

Gider ızgaralarını da siyaha boyuyorlar  :super:

Çevrimdışı tangaz

sen ankaralı olduğun için teşekkür etmememni normal karşılıyorum :biggrinking: :biggrinking:

ben ankaralı değilim üstad ELHAMDÜLİLLAH BEŞİKTAŞLIYIM  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 11:28:09 tangaz ]

Çevrimdışı SoRe

hayatın ta kendisi var olduğundan beri siyaset ana unsurdur..hayat=siyasettir ...emeği geçene kimse birşey demiyor ama cm nin hesabını bile yaparak tüm zorlukları çıkarıp sonra kendileri olmasaydı bu stad olmazdı havası yaratıp kamu oyuna böyle sunulmak istenmesi bizi tiksindiriyo ....beşiktaş taraftarı olmazsa olmazdı bu stad ...kimin için yapılıyo bu stad kimm gelir getirecek bu stada  birtane beşiktaşlı gitmesin bakalım stad mı olur  arenamı olur vodafone mı olur... :ebebe: :ebebe: