Öncelikle herkese günaydın..Yazım biraz uzun olabilir kusura bakmayın

Öncelikle şunu söylemek isterim,burayı biraz geç keşfettim,
@KUMANOVALI abinin twitterdan tavsiyesi üzerine bu siteye kaydoldum bundan 4-5 ay önce.. İyi ki bana burayı tavsiye etmiş burada o kadar güzel ortam var ki..Kim olursa olsun,her soruya içtenlikle cevap veriliyor,soru atlamadan herkese cevap verilmeye çalışılıyor.

Benim yazımı pek görmezsiniz burada,yazmayı pek sevmem,ama 7-24 sürekli buradayım.Ve bu işi o kadar abarttım ki derslerde hocadan gizli tableti açıp videolara,resimlere bakıyorum, canlı yayınları izliyorum(misal açılış toplantısı)
Çok güzel bi ortam var burada gerçekten.. Ayrılmak istemiyosun hiç..
Şunu da belirtmek istiyorum,burada ne kadar birbirine yardımcı olan,biraz bilgi veren ne kadar inssn varsa hepsine ayrı ayrı teşekkürler, minnettarız.Özellikle de benim gibi uzakta olanlar için çok çok kıymetli yaptıklarınız

Yazımın sonunda bir öneride bulunmak istiyorum,stad yapılırken ne aşaması varsa yardımcı olan herkesin yaptıkları şeyleri ve stadda ne bittiyse (misal prekast,kiris,küfeki vsvs.)Bunların hepsini bir dergi haline getirip satalım. Kazandığımız parayı fa bagışlayalım diyorum ne kadar mümkün bilemem ama aklımdan geçiyo sürekli bu

(Yazım uzun olduğu için kelimelerde veya cümle yapısında bozukluk varsa affola)