Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471888 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cmravclr

bu statdın cevre düzenlemesinde desteklerini bizden esirgemediği için  kadir topbaş tan Allah razı olsun

Cumhurbaşkanı gelmeyecek olsa eminim esirgerlerdi.

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Forum,

Herkes gibi benimde içim kıpır kıpır çocukluğumun bayramlarında gibi hissediyorum. siyah-Beyaz bir ayakkabı almıştı babam bana bir bayramda, gece ona bakmaktan uyuyamamıştım sabah olsa da giysem diye, sabah olunca da giymeye kıyamamıştım :) işte tam bu haldeyim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı YunusEmre

Cumhurbaşkanı gelmeyecek olsa eminim esirgerlerdi.

Uzun zamandır belediye yapacak diye biliyoruz zaten cumhurbaşkanı hız vermelerine etki etmiştir sadece...

Çevrimdışı SoYKaN

Gunaydin arkadaşlar cçıkış tunelinin ustu kapanmış siyah beyaz ve bilin bakalım üstünde ne yazıyor  :evillol:
Vodafone deme  :s20: :s20:

Çevrimdışı YunusEmre

Vodafone deme  :s20: :s20:

tabiki vVodafone Mahmut olacak değil ya..

Ama çok beğendim logoyu siyah beyaz gibi gordum tam emin değilim ama

Çevrimdışı nusretaslanturk

bu statdın cevre düzenlemesinde desteklerini bizden esirgemediği için  kadir topbaş tan Allah razı olsun
çevre düzenlemesini yapmak belediyenin işi değil mi zaten ?

Çevrimdışı tangaz

Çekicem zaten hazırladım cihazımı, 14'te çekim yapıcam kısmetse, akşam da paylaşırım :)

@YunusEmre

@Popular Demand , şimdiden şahsi ricamı ileteyim çekim yerleri konusunda :) malum stadın içi artık belli belki sadece kale arkası direkleri arası cam konacak onları çekebilirsin görüş kalitesine etsisi ne düzeyde fikir sahibi oluruz, bir de zeminle ilgili dün bir kaç kötü foto vardı yer yer zemini zoomlayabilirsin ama bence ağırlığı çevre düzenlemesine vermelisin.  stad dışı mümkün olduğunca 360 derece tur attırabilirsen harika olur. içimizden biri olarak kim neyi merak ediyor nereleri çekmeliyim mantığı ile senin yaptığın çekimlerin düzeyine hiç bir çekim ulaşamadı şimdiye değin. bu vesile ile eski çekimlerin ve bugünkü çekimin için binlerce teşekkür ediyorum sana...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı YunusEmre

çevre düzenlemesini yapmak belediyenin işi değil mi zaten ?

Belediye kaldırımdan itibaren yapar inşaat alanı yapana aittir normalde..

Çevrimdışı Burak

Videoya göre kale arkalarına cam yerine demir örgüler takılmaya başlanmış gibi

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

sanmıyorum ya sadece kapıların olduğu yere koyacaklar gibi.

Çevrimdışı Yıldırım

demir örgüler merdivenlerden sahaya giriş kapıları gibi geldi bana  :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Olsun :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SLYKRT

Günaydın Arena Ahalisi
Sabah Fatih Doğan yayında söylemişti stadı gezerken çıkış tünelinin orda Fikret beyinde danışmanın bulunduğu ortamda bu çıkış tünelinde birşey eksik demiş fatih bey.Çıkış tüneline ŞEREFİNLE OYNA HAKKINLA KAZAN yazılsa güzel olmazmı demiş büyük ihtimalle değerlendirmeye alınabilir
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı sallapati

Stadsız dönemde takımımız 3-4 tane stad değiştirdi (kasımpaşa -olimpiyat - başakşehir-konya -osmanlı) biz de 2-3 tane  site değiştirdik (wowturkey- donanımhaber ).. Herkes artık evine dönmüş durumda...

taa en eskilerden sayarsak.. Necmi abi , Efe , kceptel , mabet , Yiğitcan  , Murat Abi , Charlie Chaplin , Zeki abi , Sezgin , Yakup , Ali Rıza , geovani , vamos mustafa  , Samet , Onur , Ekrem , xpenche , Ozan ,Adem , epkem , aktar , Yücel , Erol , Anıl , Emre Güler , Ahmetx , Oktay , Faruk...  donanımhaberde ve burda aramıza katılan tüm arkadaşlar ... ve ismini sayamadığım herkesin emeğine sağlık...

Çevrimdışı Bekrakn

Turuncu ceketli abiler... onlar her yerdeler :D

https://www.instagram.com/tuta1903/

bu arada ilk resimde önde direk gibi bir şey var orda sürgülü kapı gibi bir şey mi yapacaklar acaba?

Çevrimdışı enemy1903

yanlış görüyorsun.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

bu arada ilk resimde önde direk gibi bir şey var orda sürgülü kapı gibi bir şey mi yapacaklar acaba?

İlk resimdeki direk belediyenin yol tabelası için olabilir eski tabela biraz daha stada yakındı onu kaldırıp oraya mı koyacaklar acaba ?

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand , şimdiden şahsi ricamı ileteyim çekim yerleri konusunda :) malum stadın içi artık belli belki sadece kale arkası direkleri arası cam konacak onları çekebilirsin görüş kalitesine etsisi ne düzeyde fikir sahibi oluruz, bir de zeminle ilgili dün bir kaç kötü foto vardı yer yer zemini zoomlayabilirsin ama bence ağırlığı çevre düzenlemesine vermelisin.  stad dışı mümkün olduğunca 360 derece tur attırabilirsen harika olur. içimizden biri olarak kim neyi merak ediyor nereleri çekmeliyim mantığı ile senin yaptığın çekimlerin düzeyine hiç bir çekim ulaşamadı şimdiye değin. bu vesile ile eski çekimlerin ve bugünkü çekimin için binlerce teşekkür ediyorum sana...

Tamamdır abi aklıma yazdım.. Detaylara odaklı çekim planlıyordum zaten görülmeyen kısımlar yani. Zemine sadece bir kez inebilirim hızlıca zoom yaparım ama daha fazlası sıkıntı oluyor hemen güvenlik geliyor zaten :)
Rica ederim abi ne demek aynı paylaşımlardan ben de faydalanıyorum yıllardır. @tangaz
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 10:21:25 Popular Demand ]
          [img width=41

Çevrimdışı Sarp

http://besiktasarena.com/

Muhteşem bir arşiv muhteşem bir forum oldu.
Emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek az.
İyi ki varsınız dostlar!...

Çevrimdışı Bekrakn

İlk resimdeki direk belediyenin yol tabelası için olabilir eski tabela biraz daha stada yakındı onu kaldırıp oraya mı koyacaklar acaba ?

öyle de kavşağa çok yakın olmaz mı? eğer fotoğraf yanıltmıyorsa bunu bildiğin köşeye koymuşlar önceki tabela daha yukarıdaydı sanki.

Çevrimdışı Hasankavraz

herkese günaydın...

foursquare
Gazeteci olmak varmış basın tribünü her zaman kıyak 😁

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bekrakn

Duvardaki boş alanların üzerinde de çalışmaya başlamışlar sanki. duvarı birkaç bölüme ayırmış gibiler. (foursquare'den)

Çevrimdışı tangaz

yoo dikkatli bakarsanız üstte lamba var yanii onlar çevre aydınlatma direklerimiz geriye doğru 2 tane daha var kadraja 3 tane sığmış yanii, stadın çatı kolon kirişlerine uygun olsun die siyaha boyanmışlar çok da şık olmuşlar :)