Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471758 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı zayyef

Veli - Pektemek en başta

Hah. Benim baktığım fotoğrafta bu kısım yoktu.  :tabe:

@kutalmis.pinar, @Fikret, @eronimo18 teşekkürler arkadaşlar.

Çevrimdışı Necmi

1000'de bitecek sandim abi aliskanlik.Ozaman 1100'de biter :-):-):-):-) Tahmini olarak.
stad inşaatının en eski takipçisi "2005" den beri @Efe  stadı bitiren başlığı açmak onun hakkıydı
o nedenle bu başlıkta stad bitmeli :D  o nedenle stad inşaatının final başlığı olsun dedik.
protokol açılışıyla birlikte artık stad resmen inşaat sürecinden kurtulmuş oluyor.Bu başlıkta
görevini tamamlıyor o nedenle pazar gece saat 24:00 da başlığı kapatacağız. Pazartesi günü yeni mabetimizin
ilk maç günü yeni başlıkta devam edecek ve bundan sonraki stadda yapılacak tüm etkinlikleri o başlıkta konuşacağız
stadyumla ilgili sohbet başlığına dönüşecek yani kimse artık inşaatı takip etmek istiyorum diyemeyecek :D

Çevrimdışı Necmi

1000'de bitecek sandim abi aliskanlik.Ozaman 1100'de biter :-):-):-):-) Tahmini olarak.
stad inşaatının en eski takipçisi "2005" den beri @Efe  stadı bitiren başlığı açmak onun hakkıydı
o nedenle bu başlıkta stad bitmeli :D  o nedenle stad inşaatının final başlığı olsun dedik.
protokol açılışıyla birlikte artık stad resmen inşaat sürecinden kurtulmuş oluyor.Bu başlıkta
görevini tamamlıyor o nedenle pazar gece saat 24:00 da başlığı kapatacağız. Pazartesi günü yeni mabetimizin
ilk maç günü yeni başlıkta devam edecek ve bundan sonraki stadda yapılacak tüm etkinlikleri o başlıkta konuşacağız
stadyumla ilgili sohbet başlığına dönüşecek yani kimse artık inşaatı takip etmek istiyorum diyemeyecek :D

Çevrimdışı Sezer94

Maca gidecek arkadaslar merdiven boslugunda durmasin herhangi bir yaptirim gelebilir kendi koltuguna oturmamak gibi
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı mülkübey

Günaydın arena ahalisi. Vodafone arena projesi , inşaatı derken evrimini vodafone arena stadına bu gece tamamlayacak. Yarın  protokolü karşılayacak , ertesi gün ise en güzel buluşma olacak ve  Beşiktaş sevdalılarını bağrına basacak.
  Bazı düzenleme isleri kalsa da  son inşaat günümüz.  Ne mutlu bizlere ki özellikle bu sınırsız bilgi paylaşım platformu oluşturan forum  sayesinde tarihe an be an şahitlik ettik.  Beşiktaş aşkıyla dolu  insanları biraraya getiren bu dostane platformu oluşturan ,düzenini sağlayan , bugünlere getiren herkese  Necmi abi başta olmak üzere teşekkürlerimi sunuyorum.Foruma 1 tek resim  dahi atmış olan da dahil her gün bizlere ilerlemeleri an be an gösteren herkese teşekkür ediyorum.  iyi ki varsınız. 
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ddc1979

Bugün yarın tüm gün stad içinde olacam arkadaşlar . Stad içi detay çekip sizlerle olacam her an kısmetse...
O iş bende :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Emre.Guler

yeni açıktaki ağaçlar gerçek değil mi
Abi dunden beri yazicam unutuyorum.  Yapay değil o ağaçlar.  Bir çok yerde var büyük saksilar içinde zeytin agaclari onlar.  Gercek agaz yani bir nevi buyuk bonsai :)
yüz tanıma sisteminin ne kadar kullanışlı olduğunu gösteren bir video ne kadar'da yaklaşıyor :D

https://twitter.com/firatgunayer/status/718542515834646528

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaklaşık 3 senedir gece gündüz demeden 24 saat boyunca bu siteyi takip ettik (önceki siteleri de saymadan olmaz). İlk kepçenin vuruluşundan son tuğlanın konuluşuna kadar tüm gelişmeleri an be an takip ettik. Şimdi geriye dönüp ilk sayfalara baktığımda zamanın nasıl geçtiğini daha iyi anladım.
Bu sayfanın kapatılıp arşivlere  kaldırılmasından sonra gerçekten büyük bir dönemi geride bırakmış olacağız. Aynı zamana büyük bir hüzün ve boşlukta olacak. (bu boşluk zor dolar:)
Tabi bu sitenin kuruluşuna (kuruluş derken yanlış anlaşılma olmasın:olmayan stad için kimsenin bu forumu açmak aklına gelmezdi) ve anlam kazanmasına ön ayak olan başkanımız Fikret Orman'a da ne kadar teşekkür etsek azdır.Onun gayretleri sayesinde bu stad bu noktalara geldi.Kesinlikle büyük bir takdiri hak ediyor.Beşiktaşımız 5 sene içinde avrupada büyük bir kupa kaldıracaksa eminim ki bu stad sayesinde olacak. Sonuçta yapılan herşeyin beşiktaş taraftarını gururlandırmak için yapıldığını herkes iyi bilmeli.

Yorumlarıyla ve verdiği önemli bilgilerle bizi herzaman sıcak tutan  başta BJK_Mabet ve bu siteyi bu noktalara getiren moderatörlerimiz olmak üzere tüm site ahalisine teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Bundan sonrasında tribünlerde görüşmek dileğiyle........ :halay:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Popular Demand

Son inşaat günü..
Duygular yoğun.. Unutulmayacak bir dönemin canlı tanıklarıyız.
Ben kendi adıma burada fikirleriyle, tecrübeleriyle, duyumlarıyla ve fotoğraf/videolarıyla paylaşımda bulunan abilerime kardeşlerime çok teşekkür ederim.
Beşiktaşımızın evine, yani mabedimize olan özlemimizi gidermemizin en büyük kaynak yolu oldu Beşiktaş Arena ailesi..

Tekrar tekrar teşekkkürler her birr fotoğraf karesi için.  :claps: :claps: :claps:

Vodafone Arena camiamıza hayırlı olsun! :)
          [img width=41

Çevrimdışı ahmett.67

herkese günaydın...

foursquare

Günaydın! Sahadaki ipler çim deseni için mi, aydınlatma ayarı içinmiydi? Kaçırdıysam  özür?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

herkese günaydın...

foursquare

Şu an tribunde asılı gibi duranlar Subwooferlar herhalde. Onlarda mi çatıya çıkacak acaba.
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 09:34:52 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Güncel

Otobüs girişi bitmek üzere
[/quote]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ask1903

Camiaya hayırlı olsun. En çok sevindiğim noktalardan biri de şu bitmez, şu yetişmez, bu niye şöyle olmadı vs. tarzı muhabbetleri okumak zorunda kalmayacağım.
Herşeyi ile muhteşem, bize yakışan bir stad oldu.
Hayırlı olsun.

Çevrimdışı YunusEmre

Son inşaat günü..
Ben kendi adıma burada fikirleriyle, tecrübeleriyle, duyumlarıyla ve fotoğraf/videolarıyla paylaşımda bulunan abilerime kardeşlerime çok teşekkür ederim.
Beşiktaşımızın evine, yani mabedimize olan özlemimizi gidermemizin en büyük kaynak yolu oldu Beşiktaş Arena ailesi..

Tekrar tekrar teşekkkürler her birr fotoğraf karesi için.  :claps: :claps: :claps:

Bugün tam da drone günü aslında ceksen ne güzel olurdu...

Çevrimdışı Ensar

Son inşaat günü..

+1 bende emeği geçen herkese çok teşekkür ederim :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Popular Demand

Bugün tam da drone günü aslında ceksen ne güzel olurdu...

Çekicem zaten hazırladım cihazımı, 14'te çekim yapıcam kısmetse, akşam da paylaşırım :)

@YunusEmre
          [img width=41

Çevrimdışı Ensar

bu dönem içinde taraftara bilgi vermesi için bjk mabet yönetim tarafından mı görevlendirildi acaba :) ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı YunusEmre

Gunaydin arkadaşlar cçıkış tunelinin ustu kapanmış siyah beyaz ve bilin bakalım üstünde ne yazıyor  :evillol:

Çevrimdışı YunusEmre

Çekicem zaten hazırladım cihazımı, 14'te çekim yapıcam kısmetse, akşam da paylaşırım :)

@YunusEmre

Bizden birinin bizim gözümüzle finali çekmesi güzel bir imza oolacaktır.. Sabırsızlıkla bekliyor olacağız..
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 09:39:03 YunusEmre ]

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

1:1 ölçekli maketimiz güzel oldu stat inşaatı ne zaman başlayacak?

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı Oktay

Güncel

Otobüs girişi bitmek üzere

bu statdın cevre düzenlemesinde desteklerini bizden esirgemediği için  kadir topbaş tan Allah razı olsun