Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478050 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı cursedofdragon

Saha cizgileri aşırı soluk degilmi ?

1 kere mi çekiliyor saha çizgileri bidaha çekilmiyor mu ?

Bunlar nasıl sorular ya ilber ortaylıya hak veriyorum gerçekten.

Çevrimdışı burakkk1903

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı martin40

Saha cizgileri aşırı soluk degilmi ?

Her maç öncesi boyaniyor zaten merak etme, daha üstü biçilecek daha da soluk olur.

Bu arada, hoparlörler biraz daha kalksa çok güzel görünecek.

Kasimpasa RTE stadi gibi olacakti desenler.

Çevrimdışı raichu

Ses sistemleri böyle asılı duracaksa çirkin gözüküyor bence.
kedi yoluna kadar kalkar umarım

Çevrimdışı 8bir

BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı Anıl

Çimlerin deseni değişecek galiba.
@İhsan abi membranların arasından sızan ışık değildir dimi ? Bana öyle gibi gelmişti ilk başta :)

Çevrimdışı Yankee

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı mesahan

Çim çizgileri soluk mu sorusu cidden saçma ama genç bir kardeşimize de daha nazik cevap vermemiz lazım diye düşünüyorum :/
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı raichu

@İhsan abi membranların arasından sızan ışık değildir dimi ? Bana öyle gibi gelmişti ilk başta :)
ışık sızıyor daha yapıştırılmadı ki membranlar

Çevrimdışı Engin

Arkadaşlar daha öncede anlatılmıştı çimlerdeki desenler boya veya çimin uzunluğuyla alakalı değil tamamen çimlerin yatırılma yönü ile alakalı ve şekil verildikten birkaç gün sonra eski haline dönüyor maç günü veya bir gün önce çim biçerken bir silindir yardımıyla çimler bir tarafa yatırılıyor çimlerin size taraf yatırılmış olanını koyu diğer tarafı açık renk gürüyorsunuz o kadar kadife bir kumaşta parmağınızla iz yapar gibi düşünün nette çok video yok ama örnek olsun diye sivas sıtadının ki altta çim biçme yazdığına bakmayın muhtemelen sadece yatırıyor yda belkide hem biçip hem tarıyor bilemiyorum ama olay bu

Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bunca sayfadır okuyorum okadar saçma sorular gördümki aralarda birtanede ben sorayım dedim.

Soru : Maketlerde stadı maket gibi görüyorduk şuan maket gibi değil geçicimi yapıldı bu stat sezon sonu yıkılıp tekrarmı yapılacak şimdi ?

Çevrimdışı mellfred

ortaylı'ya hakkını vermen iyi olmuş yalnız

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kuntz

Şaka maka bitti yahu  :ishock: Bundan sonra boşluğa düşeriz neyi takip edeceğiz diye ama Basketbol salonu imdadımıza yetişecek sanırım :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi sozkul

Çim çizgileri soluk mu sorusu cidden saçma ama genç bir kardeşimize de daha nazik cevap vermemiz lazım diye düşünüyorum :/

Espritüel olmak güzel tabiiki ama cok diye oturtamadıktan sonra bir işe yaramıyor. Saçma bile diyemiyorum bu soruya daha neler soruldu çünkü. Soruyu saçma bulmayarak cahilliğimi cümle aleme ilan ediyorum bende farkındayım :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

Fotonun sağ üst köşesine göre değişik olur diye tahmin ediyorum :alala:
@İhsan abi oralardan ışık sızıyor membran araları yapıştırılmadı daha desen değil  :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tangaz

:kop: :kop: :kop:
İlber Hoca demişken en önemli sözü şudur:

" Futbol Türkiye'de Beşiktaş'a karşı oynanan bir oyundur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

@Anıl Şefim
Diğer köşeye bak (Numralı / Yeni açık) orada değişik desen varmış gibi duruyor.

EDIT: vay canına. Gerçekten ışık mış yahu.
Bu işi bilenlere bırakacam artık. Yaşlandım galiba.

Açın şu stadı artık. Olmayan şeyleri görmeye başladım  :uyucam:
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 17:16:17 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetcan1903

kolonlar normalde böyle mi takılıyor? yoksa açılış için mi sadece böyle  :alala: bir de tt arenada ve saraçoğlunda nasıl ve nereye monte edildi kolonlar acaba bilgisi olan varmı?  :alala:

Çevrimdışı Efe

Anlaşıldı loca ledlerde bugün pek ilerleme yok :by2:
bence gayet iyi geldiler pazar gunu bitmus olur
Şampiyon Beşiktaş JK