Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477138 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dj_dellyy

Çevrimdışı ers1903

Basaksehir stadinda bu ses sistemi kedi yoluna monte edilmiş bizde yermi kalmadi acaba ..

Çevrimdışı federo

yatay olarak kullanılabilir mi acaba??
Kesinlikle öyle kalmayacaktır diye düşünüyorum. Kadıköyde TT de nasılsa ona benzer olur.
Yanlış hatırlamıyorsam kadıkoyde tam yukarda kimseyi engellemiyor, ısıtmada o şekilde

Çevrimdışı Emre.Guler

abi yeni statlarda ses sistemi çatıda hep tribüne bakan kısma konuluyor böyle çok çirkin görünüyo gerçekten

Ya zaten belkide geçicidir bilmiyoruzki

Çevrimdışı ers1903

Video da biraz daha yukari almış görünüyor skorbord izasinda çok ta kötü gorunmuyormus :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Bakın birini kedi yolarına kadar çekmişler bile

Çevrimdışı Anıl

bakınız başakşehir stadı
Başakşehir stadındaki hoparlörler kadar da kötüsü yok ama. En berrak ses nasıl sağlanacaksa öyle yapılsın valla görüntüden daha mühim olan sesin kalitesi :)

Çevrimdışı tangaz

Ya abi İlber Ortaylı'nın böyle bir söz söyleyeceğini düşünüyor musun cidden? https://twitter.com/ilberortayii/status/580449225290432512 Madem bu tweeti gördün hadi inandın diyelim de bi de profil açıklamasına bak be abicim, "gerçek kişi ve kurumlar ile alakası yoktur, siyasi mizah içerir" yazıyor orada. Bir de en önemli sözü demişsin hey Allahım

öncelikle ben twitter kullanıcısı değilim böyle bir tweet de görmemiştim bu 1.
ikincisi konu birilerini kırmaya yönelik olacak bir şekilde ilerliyor die küçük bir espiri mahiyetinde gülümseme belirsin birileri yüzünde düşüncesi ile yazmıştım. (zaten konudan alınan bir arkadaşımız sert bir mesaj yazdı)
üçüncüsü söz mizahi bir paylaşım dahi olsa gerçeklik payı var. her şaka da bir gerçeklik payı vardır misali.
son olarak da bilgilendirdiğin için teşekkür eder, her okuduğuna takılma derim hey Allahım @bordelais
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

ben hic bi stadta oyle bisey gormedim konserler ayri belki mac oncesi icin hazirlanmistir kalici degildir
bence onlar kalıcı değil 10 nisan açılışından sonra kaldırılacak .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı nusretaslanturk

foto açısı yanıltıyor gibi abi ya burada, yeni açıktan bir foto olsa daha net görürüz..

Çevrimdışı Efe

yatay cevirdikleri zaman problem olmaz bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Emre.Guler

foto açısı yanıltıyor gibi abi ya burada, yeni açıktan bir foto olsa daha net görürüz..

Foto açısı değil o eminim :) birazdan paydos edicem yoksa photoshopla anlatırdım açı olayını :)

Çevrimdışı Kuntz

Güzel kardeşlerim ve abilerim. Bugün biraz gergin miyiz? Alışmadığım şekilde herkesin herkes ile uğraştığını görüyorum. Yapmayın gözünüzü seveyim. Hasret bitiyor diye birbirinize mi sarmaya başladınız :) Şu anların tadını çıkarmanızı rica ediyorum. Kırmayın birbirinizi yahu.

Ses sistemi ile ilgili ben deneme yapıldıktan sonra yukarı çekileceğini düşünüyorum. Bu işlerden çok anlamam ama öyle bırakmazlar gibi geldi bana.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Foto açısı değil o eminim :) birazdan paydos edicem yoksa photoshopla anlatırdım açı olayını :)
sen öyle diyorsan :)

Çevrimdışı betoo38

off yaa hic bi yer de amblem yok, ledler ve seffaf membran acilisa yetismeyecek, seffaf membran seffaf bile degil
stada puanim: 2/10 :D

Çevrimdışı Emre.Guler

bence onlar kalıcı değil 10 nisan açılışından sonra kaldırılacak .

@Efe  hafif bombeli bir yay var kolonların şeklinde eğer onları yatay yaparsan çatının açısına ters olur :)

Eğer bunlar kalıcı ise bu görüntüye alışsanız iyi edersiniz

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı MabedKartalı

Arkadaşlar herkese merhaba, sitenin uzun bir süredir okuyucusuyum.. Yeni bir katılımcı olarak ilk mesajımı yazıyorum.

Bir bilgi paylaşımı yapayım. Geçtiğimiz günlerde fotoğrafı paylaşılan KartalYuvası içerisinde Oval soyunma odası fotoğrafının herkes tam olarak nasıl kullanacağını anlayamamıştı.
Görmüş olduğunuz o Oval soyunma odası, kartalyuvası içerisinde bir fotoğraf stüdyosu olarak düşünülüyor.
O studyo, takımın soyunma odası konseptinde hazırlanıyor... Taraftarlarımız o stüdyo içerisinde fotoğraf çektirebilecek (profesyonel çekim studyosu olacak).  :ok:

Çevrimdışı Emre.Guler

şok değil ya videoda da öyle duruyor kaldırmışlar  :busted_cop:

Adımız çıktı ya bir kere  :s20:

Çevrimdışı Anıl

off yaa hic bi yer de amblem yok, ledler ve seffaf membran acilisa yetismeyecek, seffaf membran seffaf bile degil
Yetişecek

Çevrimdışı raichu

aha sitenin trolü gelmiş  :D

Çevrimdışı FARUK

bakınız başakşehir stadı
Kullanılan sistemler k_array_systems oldukça profesyonel ve teknolojik ürünler anladığım kadarıyla başakşehirle karşılaştırmak doğru olmaz
Firma ürünlerinin kullanıldığı yerler
https://www.k-array.com/en/case_studies.html