Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

2. veya 3. maçta  :icool: Bilemedin yeni sezonda :ebebe:
Oooooh :).. Sözüm sana değil abi.

Bu arada bundan sonra stat ile ilgili hiç bi eleştiri yapmıycam. Bir sövmediğiniz kalıyor. Arma istedik diye suçlu olduk vay arkadaş. Çatıda yazsın vodafone gayet güzel oluor fakat şu kapalıya 1 amblem koyulamaz mıydı şu ana kadar?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı raichu

Önerim var:
Led yapalım oraya. Pankart asmak isteyenler, pankartın asmak istediği bölümü kiralasın ve istediğini orada ledlerle yazalım  :evillol:
Nasıl fikir ama  :kop:
başkanım senmisin ?  :D

Çevrimdışı dsabuncu

Stad 40bin küsür Beşiktaşlının. Maç günleri istemediğiniz kadar Beşiktaş logosu göreceksiniz zaten ne bu logo takıntısı ben anlayamıyorum. Çatıya 1-2 tane logo veya kartal figürü gelir, biter. Her tarafı başka bir figürle doldurmanın alemi yok. Adamlar 150 milyon doları ortaya koymasaydı şu an üzerine Vodafone yazacak bir çatımız dahi olmazdı.

Çevrimdışı yigitcan1903

Önerim var:
Led yapalım oraya. Pankart asmak isteyenler, pankartın asmak istediği bölümü kiralasın ve istediğini orada ledlerle yazalım  :evillol:

Güzel ama bizde yemez :D
İlla iple asacaz pankartı,elektronik olmaz  :evillol:

Çevrimdışı SuperBJK

1.kusura bakma ama şu an daha da beter kıvırıyorsun.. arma istediğin için kıvıran adam olmadın neye sürpriz dediğini herkes okudu..
2.4 köşedeki tabelalarda baştan beri belliydi.. adam tabi ki stadın her yerinden isminin görünmesini isteyecek.. bir kaç mesaj önce emirates'i tekrar paylaştım.. stat çevresinde 6 noktada isimleri yazıyor..
3.Beşiktaş armalarının da nereye konulacağı belli.. projeyi adam gibi incelersen görürsün.. projede olmayan, ek olarak çatıya da asılacak diyorlar.. bekleyip göreceğiz..

son cümlenle ilgili de cevap verirdim ama o bu foruma yakışmaz..

Kıvırmak ve tanımadığın insana adam gibi oku demeyi yakıştırıyorsun ama abi.
Ben kıvırmadım ya yanlış ifade ettim ya da yanlış anladınız.
Süprizden kastımı bir daha yazmiycam. Tekrar okursanız belki anlarsınız bu sefer.
Kusura bakmayın tartışmaya değmez hale gelmeye başladı.
Ayrıca bak bekleyip göreceğiz diyorsun ne güzel. Sürpriz dediğim o. Neyse kıvıran olayım abicim sorun değil, ben özür dilerim.

Çevrimdışı nusretaslanturk

yalnız bu kadar teknolojik alt yapı ve bu kadar ekran sarı ikizlerin birisinin stadında olsa, her maç günü o ekran ve sistemine saldıracak insanlar tanıyorum :)

Çevrimdışı İhsan

Oooooh :).. Sözüm sana değil abi.

Bu arada bundan sonra stat ile ilgili hiç bi eleştiri yapmıycam. Bir sövmediğiniz kalıyor. Arma istedik diye suçlu olduk vay arkadaş. Çatıda yazsın vodafone gayet güzel oluor fakat şu kapalıya 1 amblem koyulamaz mıydı şu ana kadar?

Eminim koyulur.
3sene boyunca çabuk eleştirdik ama sonunda gördük ki beklediğimizden daha iyisi yapıldı.
Sabredelim güzel birşey yapılacaktır oraya.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Viviano

Reklam panoları oval sanırsam :super:
Görüntü biraz kalitesiz ama fikir vermesi açısından

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Reklam panoları oval sanırsam :super:
Görüntü biraz kalitesiz ama fikir vermesi açısından

Loca ledlerde ufak bir ilerleme olmuş numaralıda :sevinc :sevinc Bu geceye kadar yarıya yaklaşılır ledlerde :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetx

Önerim var:

oraya siyah kompozit üzerinde şampiyonluk tarihlerimiz ve Baba Hakkı , Süleyman Seba , Şeref bey gibi tribünlere isim veren büyüklerimiz yazılmalı .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

:Sevinc Vodafone app yapsin.. oraya birseyler yamak icin taraftar msj atsin... hem para hem msj¨¨¨¨     :halay: :halay:

:claps:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Viviano

Çimlerin deseni değişecek galiba.
Kare olacak sanırım. Önceki sayfalarda konuşulmuştu.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

oraya siyah kompozit üzerinde şampiyonluk tarihlerimiz ve Baba Hakkı , Süleyman Seba , Şeref bey gibi tribünlere isim veren büyüklerimiz yazılmalı .
Çarşı küfüre karşı kampanya açmıştı, bakarsınız ö bölgeye pankart asmayalım reklam alınsın takım para kazansın diyebilirler. O zaman efsane isimlerin yerine reklam falan alamayız. Reklam alınma ihtimali olmayan yerlere Efsanelerimizin isimleri yazılmalı, resimleri konulmalı bence.
Not: Fikret Başkan değilim  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

@Arthur burada bir kural olduğunu öğrendim 
@FARUK 'un yayınladığı foto Faruk bir sonrasını yayınlayana kadar en güncelidir. :D
@Emre.Guler 'in yayınladığı foto ise bir hafta sonra ancak güncel oluyor  :kop:

Ahahaha gelecekten haber veriyorum :)

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar bi sorum olacak açılış gününe özel vodafone arena atkısı için aradılar mı aradılarsa arayanların kulübümüzle bir ilgisi var mı ve ne kadarı kulübümüze gidiyor bilgilendirirseniz sevinirim

Çevrimdışı İhsan

Kare olacak sanırım. Önceki sayfalarda konuşulmuştu.

Fotonun sağ üst köşesine göre değişik olur diye tahmin ediyorum :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Fatih

Çimlerin deseni değişecek galiba.
Ohaaa.. Karelinin ortasindan caprazlama da gecicek  :bandit: :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı 8bir

BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı İhsan

Ohaaa.. Karelinin ortasindan caprazlama da gecicek  :bandit: :bandit:

bence bu durumda kare olmaz. bekleyip göreceğiz.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Arthur

@Arthur burada bir kural olduğunu öğrendim 
@FARUK 'un yayınladığı foto Faruk bir sonrasını yayınlayana kadar en güncelidir. :D
@Emre.Guler 'in yayınladığı foto ise bir hafta sonra ancak güncel oluyor  :kop:

Çok iyi biliyorum. Yanlarına bile yaklaşamam. Zaten @FARUK un emekleri ödenmez. Tekrar teşekkür ederiz. @emre.Guler de çoğu zaman bizi trollese de her aşamayı önceden bizlere sunduğu için onunda emeğine sağlık  :D

Çevrimdışı Fatih

bence bu durumda kare olmaz. bekleyip göreceğiz.
Gecen gun @ahmetx buna benzer bir fotograf paylasmisti abi. O sekilde yapacaklar sanirim cimleri  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ses sistemleri böyle asılı duracaksa çirkin gözüküyor bence.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA