Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486651 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı aoguzd

Herkese selam. Evet doğru 14.10-14.30 arası böyle bir gerginlik vardı ben sadece izledim. 15-20 kişilik genç bir grup yeni açığın oradaki barikatın oradan içeri girmek istedi ama izin çıkmadı. Bunun üzerine kepçe çıkamadı ama daha sonra kepçeyi grubun üzerine sürdüler. 2-3 tane çocuk da kepçenin üzerine çıktı devam etti kepçeyle.

inşallah bu olaya sebep olan gerizekalıların kombinesi falan yoktur.

Çevrimdışı sağduyu

Hah ş
arkadaşlar bu arada son güncellemeden sonra kapasitemiz 41126
çatal merdivenin altındaki 120 kişilik bloğu eklemeyi unutmuşum  :evillol:
ha gayret 42 bine gidiyoruz ufaktan

Hah şöyle :You_Rock_Emoticon:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı yigitcan1903

arkadaşlar bu arada son güncellemeden sonra kapasitemiz 41126
çatal merdivenin altındaki 120 kişilik bloğu eklemeyi unutmuşum  :evillol:
ha gayret 42 bine gidiyoruz ufaktan
Bi yerlerden 700-800 civarı koltuk çıkarırsan tamamdır  :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

İnşAllah önemli bir şeyi yoktur.Stat açılmasın diye pusuda bekleyen milyonlar var.

önemli bir şeyi yokmuş ama haberi bir Beşiktaş hesabının yangından mal kaçırır gibi vermesi de ayrı bir konu  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

önemli bir şeyi yokmuş ama haberi bir Beşiktaş hesabının yangından mal kaçırır gibi vermesi de ayrı bir konu  :s20:

haberi okuyunca ilk kimin paylaştığına baktım bende. Bu konularda ya çok cahiliz yada çok çakal.. RT FAV uğuruna kulübün başına iş açacaklar. Necmi abi boşuna demiyor senin burada yazdığın tek seni değil bütün kulübü bağlıyor diye harbi öyle.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ensar

bizim dusmana ihtiyacımız yok , biz bize yetiyoruz. Beşiktaşın menfaatini düşünen yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı iyimserure

konu dışı:
siyahla beyaz ortak olmuş
kartalın aşkı böyle doğmuş

:ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

şimdi dikkatimi çekti imza.

bu şekilde bir imza kesinlikle kabul edilemez. sanırım bu imzadan tek rahatsız olmayan kendisidir.

engelleme aracı: düşüncesine değer vermediğiniz insanlar için kullanılan bir yöntemdir. yapanlar çok güzel düşünmüşler. yalnız bu önemli-önemsiz ayrımından daha çok hem provokatif hem de demoralize edici bir söylem. hele altındaki ''Olumsuz düşünceleri zihinsel canavarlar halini almadan önce yok edin'' cümlesini bu ifadeden sonra kullanması, en hafif tabirle insan aklıyla dalga geçer nitelikte.

beşiktaş'a zarar verenleri kişisel olarak engellemek yerine bertaraf etmek daha doğru bir seçim olacaktır. yok böyle bir şey arkadaş. düşünceler suç teşkil etmezler yalnız düşünceler ifade edildiği yerlere göre gayet suç teşkil edebilirler. insanların 'yeeaa bu adam sonunu getiremez' düşünceleri olabilir, yalnız her şey bu kadar iyi giderken böyle ergen serzenişleri ile herkesi demoralize ederken savunma ''engelle gardaş'' şeklinde olmamalı.

arkadaşımız istediği kadar foruma emek vermiş, fayda sağlamış olabilir.

benim kanım tüm forum yöneticileri bugüne kadar iyi niyetleriyle suçu hoş görmüşlerdir.
fakat burada açıkça bir suç bulunmakta ve bir yaptırım gerekmekte. adalet hiç bir zaman suçu hoş görmek olmamıştır.
Anti demokratik uygulamamı yapalım. İmzada saygısız ifade hakaret içermeyen bir mesaj var katılırız katılmayız
ama düşünceyede saygı göstermek gerekiyor. Bence doğrumu elbette değil.  Ama kimseyede bizim düşündüğümüz gibi
düşünün deme hakkımız yok arkadaşın düşünceside yakında sonuca ulaşacak.
Şimdi imzaya fikrimize uymadığı için müdahale yarın mesajlara müdahale talebini doğurur. Bu yanlış mesela geçen gün şu istediğim koltuğa
otururum söylemide yanlış bir söylemdi. Kişileri engelleyelim diye düşündük Beşiktaşlıya yakışmayan bir tavır vardı.
sonra yönetimde itiraz geldi. Fikir fikirdir. Bunun yanlış veya doğruluğunu okuyan insanın yargılaması gerekir.
biz herkesin adına böyle bir karar alamayız düşüncesi dile getirildi. Sansür çok tehlikeli bir şeydir. Yolunu açınca
bunun nerelere sirayet edeceği bilinmez. Özgürlük özgürlüktür. Küfür hakaret gibi yasalarcada suç kabul edilen
bir durum olmadıkça ve konumuz Beşiktaş olduğu için konumuzun dışına çıkılmadıkça müdahaleyi yanlış buluyorum.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yedek kulubesi koltuklarida takilmis..
Saha icindeki islerin hepsi bitti nerdeyse.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kartal66

Çevrimdışı tangaz

şu kartal yuvası mağazamızın fotosuna bakınca nasıl yetişecek demekten kendimi alıkoyamıyorum  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Aynı emirates gibi, çok güzel olmuş. İnşallah bizimki de böyle olur.
Bizimki bundan daha guzel olacak..

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu kartal yuvası mağazamızın fotosuna bakınca nasıl yetişecek demekten kendimi alıkoyamıyorum  :alala:

hiçbir yer yetişmez orası yetişir.. o gün para basacak :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

abi 2 3 gun onceki fotolarda ic tarafi neredeyse bitmisti.Dis cephesinin biraz isi var 2 haftada dis cepheside bitirilir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Valla bana da yetişmez gibi geliyor
Semtteki yuvaya yüklenecez artık

Çevrimdışı aoguzd

Kasimpasanin zeminide mukemmel otesi.. B-)B-) https://twitter.com/KutalmisPinar/status/716971926372134912

stad zeminlerine iyi bakan kulüplere saygı duyuyorum. keşke bütün kulüpler aynı hassasiyeti gösterse. bi akhisar'ın zeminine bak bi de buna.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Kasımpaşa zemini de çok kaliteli duruyor. SIS mi yapmıştı burayı ?

Çevrimdışı Oktay

Valla bana da yetişmez gibi geliyor
Semtteki yuvaya yüklenecez artık
iç dekor diyosan yetişmez..mağazayı sistem olarak satışa hazır hale getirsinler şimdilik kafi

Çevrimdışı YunusEmre

Kasımpaşa zemini de çok kaliteli duruyor. SIS mi yapmıştı burayı ?

burayı, ülker stadını ve toki arenayı SİS yaptı ve bakımını da kendileri yapıyor.. kasımpaşa bol güneş aldığı için en iyi sonuç şu anda Türkiye de tabi bizimkinden sonra değişir durum :D

Çevrimdışı faith

valla abi al benden de o kadar. Burası yetişirse eğer, kesin bizim bilmediğimiz adı inşaat veya tadilat olmayan yeni bir uygulama var. Sol üstte alçıpan sıvası yapılıyor, daha elektrik var, ışıklandırma var, raflar var, ürün dizimi var, elektronik alt yapı, güvenlik var ve tüm bunlar için sadece 6 gün var.

Çevrimdışı ozan062

Kasimpasanin zeminide mukemmel otesi.. B-)B-) https://twitter.com/KutalmisPinar/status/716971926372134912

aksam ozellikle bakıcam ama yani yine kıyas olamaz cnk ustu kapalı değil ısık tam bizimki gibi olmucak ama tabi yakın cekimlerde ozellikle çimlerin davranısına ve topun nasıl gittiğine bakmak lazım nasılsa bu bizden once yani eski tabirle oturmus oldugu için buna bakmakta fayda var guzel
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi