Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483304 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ozan E.

Sa abiler ben ikinci oncelikten tekli bilet almayi dusunuyorum yani 8 nisanda satisa cikacak sizce forumun bulundugu 121. Blokta bos yer kalirmi o zamana kadar

bence ikinci öncelikte üçlü biletlerle hepsi bitecektir.

ikinci önceliklilere 3lü bilet ne zaman çıkacak?

Çevrimdışı ahmetx

skorbordu biraz daha yukarı çekerler herhalde
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

buralarda da çalışma devam ediyor
@Necmi abi Aylar once işler bitti ustunu kapatiyorlar Son 1 Ay kala herşey yokuş aşağı gider demişti hakikaten öyle oluyor şuan her yerde muazzam bir çalışma var herşey çok hızlı ilerliyor :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

bu deniz tarafındaki skorbord daha önce bitmesine rağmen hala göndere çekilmemesi de ayrı bir gizem  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Genelde forumu okuyucu olarak takip ederim ama kartal konusuna dayanamadım yazıyorum.

Bizim sembolümüz olarak kartal yazıyor, yok işte anadolu kartalıymış amerika kartalıymış yazmıyor. Kartalları bu kadar sınıflandırmakta yanlış bence temel olarak kartal işte sembolümüz.

Amerikan Kartalı, kullanılabilir yani 'Bizimkisi anadolu kartalı, onu kullanmayın' olmaz yani. En güzeli Amerikan Kartalı ise onu kullanalım ki en güzeli o.
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı Ensar

yarın
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kartalpençesi

Barcelona stadı çimleri. Birinci resme bakalım.Bizim stada göre numaralı tribünden sahaya bakıldığını düşünün çim şekli Dikey.
İkinci resme bakalım. Bizim stada göre sportoto tribününden sahaya bakıldığını düşünün çim şekli yine Dikey.
Bizimkide böyle olabilir.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Tolga

bu deniz tarafındaki skorbord daha önce bitmesine rağmen hala göndere çekilmemesi de ayrı bir gizem  :alala:
Yine Eski Açık ve yine bir gizem :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erdem Çözer

daha önce bitmedi ki
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı berkotistis

5 Nisan Salı günü saat 11.00 – 7 Nisan Perşembe günü saat 14.00

Çevrimdışı kartalpençesi

Üstündeki şeffafların bitmesi bekleniyor olabilir.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı doctore

İplerden önce kale direklerine el atsınlar. Onlar niye şeffaf değil? :D :D

kaleden önce filelere bi el atsınlar pixelli olmalıydı. kale arkasındaki direklerde hiç olmamış ne o öyle simsiyah  :D :D
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 14:35:21
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
5 Nisan Salı günü saat 11.00 – 7 Nisan Perşembe günü saat 14.00

6 Nisan yazan yerler var? Hangisi doğru?

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 14:35:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yine Eski Açık ve yine bir gizem :kop:
madem ortaya skorbord koyabiliyorduk tribünü niye yüksek yapamadık mantığından yürürsek;
eski açık ortaya skorbord konulmasına izin verilmemiştir yükseklik sınırından dolayı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı black kartal

anıtlar kurulu yukarıda olmasına izin vermemiş burasını uygun görmüş  :D
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tarık16

arkadaşlar tribünlerde bloklarda sıra numaraları aşağıdan yukarıya ve koltuk numaraları her blokta soldan sağamı başlıyor.resimlerde yerimi arıyorum da :)

Çevrimdışı tangaz

eski açığın yeni adı "esrar perdesi" olsun  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SDemirsoy

yok mu sis'in daha önceden çim şekillendirme videosu falan yav
sanırım böyle olacak bizim ki

Çevrimdışı onurturan

ben maçımızın hafta içi olduğunu unutmuşum  :evillol:
@ahmetx abi sen hafta sonu olsa geliyodun dimi acilisa..

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi sen hafta sonu olsa geliyodun dimi acilisa..
maç hafta sonu değil ki  :D Maalesef gelemiyorum.
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 14:46:48 ahmetx ]

Çevrimdışı ddc1979

Çatıya membranlar serildiğinde ne yalan söyleyim hiç içime sinmemişti. Hem Akustik hem görünüş açısından bana cazip gelmemişti. Ama bitip Oluşan görüntü sonucunda kararım Değişti .
Birincisi akustikte Allah'a şükür sorun yok.. Ikincisi mebranlar geçirgenliği gerçekten çok güzel . Gündüzleri üzerini örttüğü tribüne çok hoş bir gölgelik sağlıyor. Karanlık değil ve Güneş sizi etkilemiyor. Üçüncü olarakda Işık geçirgenliği sayesinde akşamları güzel aydınlatma showları sağlanabilir ..
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...