Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485245 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

iç dekor diyosan yetişmez..mağazayı sistem olarak satışa hazır hale getirsinler şimdilik kafi
Esas sıkıntı mağaza sistemi zaten
Her çeşit ürün her beden bulunmalı o gün
Muazzam bi yoğunluk olacak,o fırsat kaçmaz

Çevrimdışı tangaz

abi 2 3 gun onceki fotolarda ic tarafi neredeyse bitmisti.Dis cephesinin biraz isi var 2 haftada dis cepheside bitirilir.

2 hafta derken??? 6 gün sonra açılış var abicim  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kasimpasanin zeminide mukemmel otesi.. B-)B-) https://twitter.com/KutalmisPinar/status/716971926372134912
SİS kalitesi kendini her yerde gosteriyor :tabe:

İlk yıllarda Batakliga donen TOKİ arenanın zeminini bile adam ettiler
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Emre_ZA

Anti demokratik uygulamamı yapalım. İmzada saygısız ifade hakaret içermeyen bir mesaj var katılırız katılmayız
ama düşünceyede saygı göstermek gerekiyor. Bence doğrumu elbette değil.  Ama kimseyede bizim düşündüğümüz gibi
düşünün deme hakkımız yok arkadaşın düşünceside yakında sonuca ulaşacak.
Şimdi imzaya fikrimize uymadığı için müdahale yarın mesajlara müdahale talebini doğurur. Bu yanlış mesela geçen gün şu istediğim koltuğa
otururum söylemide yanlış bir söylemdi. Kişileri engelleyelim diye düşündük Beşiktaşlıya yakışmayan bir tavır vardı.
sonra yönetimde itiraz geldi. Fikir fikirdir. Bunun yanlış veya doğruluğunu okuyan insanın yargılaması gerekir.
biz herkesin adına böyle bir karar alamayız düşüncesi dile getirildi. Sansür çok tehlikeli bir şeydir. Yolunu açınca
bunun nerelere sirayet edeceği bilinmez. Özgürlük özgürlüktür. Küfür hakaret gibi yasalarcada suç kabul edilen
bir durum olmadıkça ve konumuz Beşiktaş olduğu için konumuzun dışına çıkılmadıkça müdahaleyi yanlış buluyorum.

Abi, bu siteyi yüzbinlerce Beşiktaşlı takip ederken insanların kafasına sokmak istermiş gibi böylesi negatif bir mesaja izin verilmemeli..Bu bir kere söylenir, 3 kere söylenir 10 kere söylenir de imzaya bunu yazmak ne anlama geliyor?

Bu arkadaş, diyelim futbol forumunda sürekli böyle şeyler yazıyor. İzin verilir mi verilmez mi? Verilmez ise o zaman imzaya da izin verilmemeli. İzin veririz diyorsanız bence bu yaklaşım yanlış.

Bu arkadaşın imzasını engelledim. Kendisi ile bir problemim yok. Ama şampiyonluğu aldıktan sonra buradan 2 çift lafım olacak kendisine..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Erhan

@ylmzrmehmet instagram hesabından alıntıdır.

vodafone yazısı bitmiş galiba

Çevrimdışı ozan062

@ylmzrmehmet instagram hesabından alıntıdır.

vodafone yazısı bitmiş galiba

karsı tarafada yazıcaklarmı sorusu var ama bu kadar kısa sure kaldıgına gore sanırım yazılmıcak:)) bu bir anlamda güzel bir haber cnk bu hali iyi güzel gorunuyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı serti67

bızım cımlerın rengımı acıldı gunes ısıgımı yanıltıyor koyu olucak dıe sevınmıstık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Adaletli Kartal

Anti demokratik uygulamamı yapalım. İmzada saygısız ifade hakaret içermeyen bir mesaj var katılırız katılmayız
ama düşünceyede saygı göstermek gerekiyor. Bence doğrumu elbette değil.  Ama kimseyede bizim düşündüğümüz gibi
düşünün deme hakkımız yok arkadaşın düşünceside yakında sonuca ulaşacak.
Şimdi imzaya fikrimize uymadığı için müdahale yarın mesajlara müdahale talebini doğurur. Bu yanlış mesela geçen gün şu istediğim koltuğa
otururum söylemide yanlış bir söylemdi. Kişileri engelleyelim diye düşündük Beşiktaşlıya yakışmayan bir tavır vardı.
sonra yönetimde itiraz geldi. Fikir fikirdir. Bunun yanlış veya doğruluğunu okuyan insanın yargılaması gerekir.
biz herkesin adına böyle bir karar alamayız düşüncesi dile getirildi. Sansür çok tehlikeli bir şeydir. Yolunu açınca
bunun nerelere sirayet edeceği bilinmez. Özgürlük özgürlüktür. Küfür hakaret gibi yasalarcada suç kabul edilen
bir durum olmadıkça ve konumuz Beşiktaş olduğu için konumuzun dışına çıkılmadıkça müdahaleyi yanlış buluyorum.

Merhaba Necmi abi,

Bulunduğumuz platform Beşiktaş sevgisiyle insanları buluşturan ve her şeyden önce 'Beşiktaş yararına' oluşturulan - ciddi emek verilen bir platform.

Burada yapılan 'Beşiktaş aleyhinde' ki tüm davranışlar (bu konuda bir kamuoyu oluşmuşsa) kesinlikle bertaraf edilmelidir. Bu yaptırım karşıdakini hukuki olarak cezalandırmak değil, amaca uygun olmayan beyanlarını - amaca uygun yerlere yönlendirmektir.

Demokrasi - eşit hak demektir. Özgürlüklerle alakası yoktur aslında. Zaten her istenilen ifadenin, her yerde dile getirilmesinin adı hiçbir zaman özgürlük değildir.

Burada durum bahsettiğim gibi beğenilip-beğenilmeme ekseninden çıkmış durumdadır.  Konu pikselli mi olsun pikselsiz mi? Çatı şöyle mi olsaydı konusu değil.

Site yöneticileri anayasaya 'aykırı' bir şey zaten yapamazlar. Fakat anayasanın kendine tanıdığı özgürlük alanı içerisinde yaptırımlarda bulunabilirler. Buna da antidemokratik demek bence yanlıştır. Ekşi sözlükte, sözlüğün ana kurallarına uymayan entryler girdiğinde sözlükten atılırsın. Çünkü orası senin özgürce konuşabileceğin bir platformdan çok, çerçeveleri kurucuları tarafından çizilmiş bir bölgedir. Sen de o bölgeye girerken, kurucuları ve yön vericilerinin istediği şartları kabul etmiş olarak girersin.

Bu platformda benim için ana mahiyeti 'Beşiktaşın yararına' olan tüm bilgilerin ve tartışmaların yapıldığı, genel ülke spor kamuoyu aksine üslup ve bilginin önemsendiği bir teşebbüstür. Benim buradan beklentim Beşiktaş'ın zararına olacağı kesin olan her türlü açıklamaya (doğru açıklama, yalan açıklama veya tahmin olabilir) kapılarını kapatmasıdır.

Burada herkes çıkıp ''dünyanın en saçma takımı x'tir'' diyebilir. Fakat o x yerine Beşiktaş'ı koyamaz. Normalde bu anayasa karşı suç teşkil etmez. Fakat buranın amacına aykırı olduğundan soyutlanması gerekir.

Bahsi geçen imza da bence bu uygulamaya benzer şekilde değerlendirilmesi gerekir. Hiçbir şekilde Beşiktaş'a faydası olmayan, hatta bir çok insanın gördükçe demoralize olduğu şeyi 'Beşiktaş Arena' isimli bir sitede paylaşabilmek -özgürlük- olmamalı.

Ayrıca ben 'istediğim yere otururum' diyen kimse, geçtim forumu anayasal olarak bile suç işliyor. Bunların kesinlikle yeri yok.

''Küfür hakaret gibi yasalarcada suç kabul edilen bir durum olmadıkça ve konumuz Beşiktaş olduğu için konumuzun dışına çıkılmadıkça müdahaleyi yanlış buluyorum.''

Necmi abi böyle bir anlayış olabilir mi hiç? Yasalar zaten internet gibi ortamlara neredeyse hiçbir sınır çizmediği günümüzde, her sayfa kendi kabul ve şartlarını oluşturur. Bu yüzden buraya yazdığım herhangi bir girdiyi ekşisözlüğe yazdığımda sözlükten atılabilirken, oraya yazdığı ve gayet normal karşılanan bir entry burada uzaklaştırma sebebi olabilir. Tekrar ifade etmek isterim ki benim için bu sınır 'Beşiktaş'ın menfaati'dir.

Burada tüm kişisel görüşler, azınlık veya çoğunluk demeden tartışılıp sonuca bağlanabilir-bağlanmayabilir de. Fakat net sınırlar bence şu olmalıdır: Beşiktaş ile ilgili ve Beşiktaş'ın aleyhine olmayan her şeyin yazılabildiği platform.
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler

Çevrimdışı ErsinA.

Az önce İz İnşaattaki arkadaşım aradı. Pazar günkü açılışa gelir misin dedi.  Hayır dedim.  :bandit:

Bilet bulabilirsem Pazartesi günü Bursa maçı açılış olacak benim için.

Çevrimdışı Efe

bızım cımlerın rengımı acıldı gunes ısıgımı yanıltıyor koyu olucak dıe sevınmıstık
koyu zaten daha nasil koyu olacak isik yaniltiyor hep sizi hep yaniliyorsunuz bi kerede yanilmayin :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

karsı tarafada yazıcaklarmı sorusu var ama bu kadar kısa sure kaldıgına gore sanırım yazılmıcak:)) bu bir anlamda güzel bir haber cnk bu hali iyi güzel gorunuyor
yazarlar bence çabuk yazdılar bu tarafı

Çevrimdışı ilhan

Abi, bu siteyi yüzbinlerce Beşiktaşlı takip ederken insanların kafasına sokmak istermiş gibi böylesi negatif bir mesaja izin verilmemeli..Bu bir kere söylenir, 3 kere söylenir 10 kere söylenir de imzaya bunu yazmak ne anlama geliyor?

Bu arkadaş, diyelim futbol forumunda sürekli böyle şeyler yazıyor. İzin verilir mi verilmez mi? Verilmez ise o zaman imzaya da izin verilmemeli. İzin veririz diyorsanız bence bu yaklaşım yanlış.

Bu arkadaşın imzasını engelledim. Kendisi ile bir problemim yok. Ama şampiyonluğu aldıktan sonra buradan 2 çift lafım olacak kendisine..
Arkadaş yalnızca kendi fikrini beyan etmiş.
Şimdi kendisine hangi suçu isnat edip yargılayacaksınız.

Çevrimdışı musacn1903

Eski açık numaralı ayrımına cam takılmış sanırım 2 sayfa geride foto da gördüm

Çevrimdışı Erdem Çözer

:claps: ne göz varmış sende
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Yıllarca Premier Lig statlarına bakıp ah çektik.Şimdiyse bugünler de oh çekiyoruz.Çok şükür stadımız bitti:)
Ve en güzeli de her şeyi PL stadı kalitesinde oldu, oluyor. Ancak size çok ince bir kaç ayrıntıdan söz edicem. Tribüne girdiğimizde ya da TVyi açtığımızda PL'deki  bir maçı seyrediyormuşcasına hissetmek istiyorsak şu 5 etmen çok ÖNEMLİ.

1) Tribünlerin saha çizgilerine yakınlığı
2) Tribünlerin saha zemininden yüksekliği
3) Reklam panolarının doğru konumlandırılması
4) Yayın kamerasının konumu
5) Beşinci ve en çok önemlisi ise KALE ARKALARINDAKİ çitlere asılan pankartlar :(

Stadımıza baktığımızda ilk iki madde harika düzeyde oldu.Tribünler sahaya yakın,üstelik çimimiz hibrit ve tribünlerin ilk sırasında oturan zemine sıfır konumda:)
Reklam panoları ise maraton tribününde neredeyse duvara yapışık,bu da harika.Eğer kale arkalarında da olabildiğince tribüne yakın, kaleden uzak olursa tadından yenmez. Zaten kale yanlarına ve çevresine bir sürü reklam serdikleri için orası yeterince karmaşık ve dağınık bir görüntü oluşturuyor.Neredeyse bazen topun kaleye girip girmediğini bile anlayamıyoruz.(açın Dün fb stadındaki maçı bakın, demek istediğimi anlıycaksınız.
Herneyse bu 3 madde sağlandı diyelim. 4ü pas geçiyorum çünkü Eyyam TV nin yeni yapılan diğer statlardaki performansını da gördüm. Nerdeyse çatıdan çekiyorlar maçı. Ama bi Wembley,bir Emirates teki yayın kamerasına bakın, öyle güzel ve alçak bir açıdan çekiliyor ki oyuncuları sırt numarasından değil yüzünden tanıyabiliyoruz.

Gelelim beşinci ve bizim üzerimize görev düşen hususa.Bu konuda herkes benim gibi düşünmüyeyecek olabilir ama bana katılan da çok olabilir. Arkadaşlar aşağıdaki görsellere bakın, Timsah Arena,Toki Arena ve Juventus Arenanın  kale arkalarındaki görüntüye bir dikkat verin. Ardından da Stamford Bridge, Emirates ve San Mames'in kale arkalarına bir bakın. Sizce hangisi daha güzel? Yahu ben Türk Futbolu adına yeni ve modern statlar yapıldı diye sevindim.Olimpik düzenden kurtulduk,artık tribünleri sahaya yakın statlarımız oldu ve PL deki gibi seyir zevkine sahip olucaz diye sevindim.Ama hiç bi zaman PL deki seyir keyfini alamadım.(sadece görsellikten bahsediyorum oyun anlamında değil) Sonra düşündüm inceledim ve şu kanıya vardım. Sıraladığım o 4 sebeple birlikte en önemli etken şu çitlere asılan pankartlar! Abi madem oraya pankart asılacak, neden pankartın hizasına gelen ilk 3 sıra koltuk yapılıyor? Ya da madem o koltuklar zemine sıfır yapılyor ne güzel, neden oraya pankartları dizip hem görüntü kirliliği yaratıp hem de oradan izlemek isteyen insanın önüne haksızca SET çekilmiş oluyor? Bakın PL statlarına, ilk sıralar ful doludur.Kaleciyi uzansalar tutucaklarmıs gibi gelir bize de. Bence bu konuda rakiplerle aynı hataya düşmemeliyiz.Pankartların yeri yukarılar olmalı. Oradaki görüntü kirliliğine mahal vermemeliyiz. Bu olayı yakalarsak tribünleri bizmkinden çok dahah uzak olan Emiratesten bile çok daha kompakt ve güzel bir görüntü ve seyir zevki yakalamış oluruz. Ben bu konuların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz bunu başarmalıyız.Beşiktaşın iç saha maçlarını izleyen biri tamamen o Premier Ligde bir maç izliyormuş gibi hissetmeli.Bu farkı yaratmalıyız. Umarım benim gibi düşünenler çoktur ve bunu başarırırz. #KaleArkasıAltTribünlerdePankartaHayır

Daha söylencek çok şey var,arkadaki güvenliklerin oturarak izlemesi ,kameramanların dağınıklığı ıvır zıvır ama uzamasın diye girmiyorum.Tek dileğim bu kültürü oturtmamız.

Bursa Büyükşehir

Toki Arena

Juventus Arena

Emirates

Stamford Bridge

San Mames ( Ath. Bilbao)

Ne hasta bekler sabahı
Ne taze bir ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar...  Vodafone Arena

Çevrimdışı ozan062

yazarlar bence çabuk yazdılar bu tarafı

belki bi ihtimal o değilde bu kale arkası tribünlerine ag gelecekti unutuldu galiba  :P  :ssss: :ssss: :ssss: :iblackeye:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok iyi yakalamissin :claps:

Evet tribün ayrımına Cam takılmış hayırlı olsun , Yönetim büyük yanlıştan döndü onlara da tesekkurler :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı raichu

belki bi ihtimal o değilde bu kale arkası tribünlerine ag gelecekti unutuldu galiba  :P  :ssss: :ssss: :ssss: :iblackeye:
şşşşt ses çıkarma takmasınlar  :evillol:

Çevrimdışı Adaletli Kartal

Arkadaş yalnızca kendi fikrini beyan etmiş.
Şimdi kendisine hangi suçu isnat edip yargılayacaksınız.

Arkadaş anlatmaktan yoruldum artık. Burada site yönetimi siteyi yönetir. Hakim veya savcı değil zaten. Ne suçu isnat etmesi allah aşkına? Adama 5 sene ağır hapis mi vereceğiz.

site kurallarına uymadığı için bu sitede yazması uygun değildir. Daha neyini tartışıyorsunuz.

Eğer bu sitede yazarken kurallardan biri 'Beşiktaşın aleni olarak aleyhine herhangi bir görüş belirtilemez' değil ise ben bir daha mesaj yazmam.

Bu şu demek :

''kabul edelim dünyanın en dandik topunu oynayan takım x'tir'' - burada sorun var mı yok. ifade özgürlüğü. buraya fenerbahçe koyabilir miyiz. ben şahsen koyarım ki öyle düşünüyorum bu sene için. peki oradaki x yerine Beşiktaş koyabilir misin?

Net olarak birileri Beşiktaş'ın aleyhinde 'Beşiktaş Arena' isimli sitede özgürlük altında yazılar yazabiliyorsa bu komiktir.

Birileri çıkıp bir daha bu özgürlüktür derse ben bu komedinin içinde yer almam. Bunun özgürlük olmadığını kimse söyleyemiyor. Her gün milyonlarca fenerli bunu diyor 3 eksik 5 fazla zaten. Sorun bu site içerisinde bunu yapabilmesi. Böyle saçmalık mı olur arkadaş, o zaman kimse yazılanları kontrol etmesin boşa. Zaten kanuna aykırı bir şey olursa ülkenin savcısı hakimi var sen mi kıracaksın kalemi.
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı serti67

koyu zaten daha nasil koyu olacak isik yaniltiyor hep sizi hep yaniliyorsunuz bi kerede yanilmayin :evillol:
vay efe efendı laf sokmalar ole olsun bakalım serıldıgınde daha koyuydu gıbı geldı ondaan dedım belkıde olması geren renge geldı hıbrıtte ekıldıkten sonra gubes ıısgı ole gostermıs demkkı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cadavra

Stad 10 numara 5 yıldız oldu benım tek elestırecegım nokta kapasite cok deil 50k da felan gözüm yokta 43k 44k da süper olurdu lağkin kartal yuvasını keşke stadın kaba inşaatı biter bitmez orayı yapıp bi guvenlik kordonu insaata zarar ve insanlara zarar gelmeyecek sekılde ayarlanmasıydı bi fiat üzerinde alısverisi yapanada ufak bi insaatta guvenli yerinde icine alınabilirdi hiç deil bu sekılde de kullanılabilirdi ama cok sükür bu günleride gördük özellikle çimin bitmesi cizgilerinin cekılmesi bana cok farklı duygular yaşattı.

Çevrimdışı ahmett.67

@Efe
bu fotolara göre şeffaf 24
Şu membran olayı bitmedi gitti yahu! Artık membran lafı duymak istemiyorum. :bandit:
Şeffaf da aynı şekilde, çünkü şeffaf deyince aklıma membran geliyor. :D
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 16:51:10 ahmett.67 ]

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 16:52:49 sallapati ]

Çevrimdışı Efe

vay efe efendı laf sokmalar ole olsun bakalım serıldıgınde daha koyuydu gıbı geldı ondaan dedım belkıde olması geren renge geldı hıbrıtte ekıldıkten sonra gubes ıısgı ole gostermıs demkkı
ben efendi degilim bunu böyle bilin :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK