Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479304 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onurturan

eyvallah teşekkürler abi :) bağırmak bizim işimiz :D bende bunları düşünüyorum işte diyorum yeni açık daha büyük, ateşli  taraftar topluluğu ses yüksek , bi de alt katta çok futbolcu hizasında yakın olmak mi yoksa o dik tribünden üstten maçı  izlemek tüm sahayı görmek mi daha güzel olur acaba diye :D
zevk meselesi.. ben üstten izlemeyi oyunu okumak ve derinlemesine verilen paslari anlayabilmek konusunda seviyorum.. Alttan sanki kapali ve numarali orta hariç hic bir yerden keyif alamiycakmisim gibi geliyor (ki basaksehir stadinda hepsini denedim harbiden oyle.. alt kat ortalar super ama vodafone arenada oralari almak cok pahali.. alt kat yanlarda ise bir devre mukemmel ikinci devre yok gibi oluyor) ama dedigim gibi zevk meselesi..

Çevrimdışı Ensar

Sadece ofisler değil, bildiğim kadarıyla BJK TV de stadın içine taşınıyor olacak. Bu da demek oluyor ki illa uydu antenleri ve vericileri olacaktır.
bak o olabilir ben buna itiraz etmiyorum ama tutup tarihi kulenin penceresinden bi tane çanak gözükmesi kötü değil mi sizce de ? bi de don atlet assalar tam olacak yani

[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 10:48:39 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AngryEagle

Bursa başkanı stadyumdaki giriş/çıkış kapılarına da sponsor alıyormuş.  Hiç fena fikir değil bence.
Vodafone Arena ile sözleşmede sıkıntılı bir durum yok ise, her bir kapıya biz de sponsor alabiliriz. Ne dersiniz?

Çevrimdışı kartalcan

Ses sistemleri, çatıya asılacak kolonlar ile ilgili bilgi var mı?

Çevrimdışı ozan062

necmi abi diyorki tahminimden pahalı olacak fiyatlar

bende diyorumki marjinallik gün geçtikce düşecek,, yani nasıl biz açken bir pizza yeriz ve o pizzanın tadı mükemmeldir sonra ikincisini üçüncüsünü yeriz ve sayısı arttıkca o ilk aldığımız tadı alamayızya

işte buda boyle birsey, baskan suan tekrar satsak yine satarız diyor ama bilmiyorki sen simdiden tabanı yuksek tutarsan gelecek senelerde bu stada 20bin kişi zor gelir... ha belkide taraftarın yapısı değişir vs o konularda birsey diyemem

misal dün fener macına ayrı bi baktım,, kale arkalarındaki insanlar ayakta koltuklarına ayaklarıyla basarken

numaralı kapalıdakiler sıralarında sakince oturuyorlar hiçbir etliye sütlüye karısmıyorlardı.. ilkkez bu konuda net bir fikrim olduy normalde hiç incelemezdim:D

fakat bu surayada sıraat etti, ne biliyormusnuuz kale arkalarında en ufak bir bosluk yokken numaralı ve kapalı tonlarca bosluk vardı... işte anlıyabiliyormusnuz

aidiyet diye birsey var bu fiyatı yüksek tutarsan o insanlar senin bir ayda oynucagın max 2 maça gelmicek birine gelecek... budaa futbol takımına destek anlamında bir sıkıntıdır
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 11:01:26 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi bizim forum 121. bloktamıydı
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Ensar

abilerim bişey sormak istiyorum , ben passolig karta para yüklemek istiyorum banka hesabımdan 3d ekranına geliyorum şifreyi yazıyorum bi hata oluştu diyor yüklenmiyor , sebebini bilen var mı ?

Çevrimdışı rexothek

abilerim bişey sormak istiyorum , ben passolig karta para yüklemek istiyorum banka hesabımdan 3d ekranına geliyorum şifreyi yazıyorum bi hata oluştu diyor yüklenmiyor , sebebini bilen var mı ?

Yatırmak istediğiniz miktar 400 TL'den yüksekse sistem kabul etmiyor. Bu miktardan daha az yatırmayı deneyin.

Çevrimiçi sozkul

bende diyorumki marjinallik gün geçtikce düşecek,, yani nasıl biz açken bir pizza yeriz ve o pizzanın tadı mükemmeldir sonra ikincisini üçüncüsünü yeriz ve sayısı arttıkca o ilk aldığımız tadı alamayızya

işte buda boyle birsey, baskan suan tekrar satsak yine satarız diyor ama bilmiyorki sen simdiden tabanı yuksek tutarsan gelecek senelerde bu stada 20bin kişi zor gelir... ha belkide taraftarın yapısı değişir vs o konularda birsey diyemem

misal dün fener macına ayrı bi baktım,, kale arkalarındaki insanlar ayakta koltuklarına ayaklarıyla basarken

numaralı kapalıdakiler sıralarında sakince oturuyorlar hiçbir etliye sütlüye karısmıyorlardı.. ilkkez bu konuda net bir fikrim olduy normalde hiç incelemezdim:D

fakat bu surayada sıraat etti, ne biliyormusnuuz kale arkalarında en ufak bir bosluk yokken numaralı ve kapalı tonlarca bosluk vardı... işte anlıyabiliyormusnuz

aidiyet diye birsey var bu fiyatı yüksek tutarsan o insanlar senin bir ayda oynucagın max 2 maça gelmicek birine gelecek... budaa futbol takımına destek anlamında bir sıkıntıdır

Fiyatı yüksek tutarlarsa, kombinelilerin içinden birileri biraz ucuzuna maç maç kombinelerini satmaya başlarlar, kulüp zararlı bile çıkabilir.

Çevrimdışı Oktay

bu işin çok basit altın kuralı var BAŞARI=SEYİRCİ ..  taraftardan geri dönüş bekliyeceksen herzaman  tabeleda en üste olman gerek

Çevrimdışı Ensar

Yatırmak istediğiniz miktar 400 TL'den yüksekse sistem kabul etmiyor. Bu miktardan daha az yatırmayı deneyin.
hmmmm ben 335 tl yüklemeye çalışıyorum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Fenerbahçe aynı fiyatlarla eskiden full oynardı.. bu sene sorun takımın heyecan vermemesi.. ozan'ın bahsettiği tribünlerdeki insanlar da gelince güzel futbol izlemek istiyor.. detaylarda başka sebepler de var ama asıl mesele bu.. ayrıca o tribünlerden maç izleyen taraftarların zaten hemen hepsi kombinelidir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ozan062

Fiyatı yüksek tutarlarsa, kombinelilerin içinden birileri biraz ucuzuna maç maç kombinelerini satmaya başlarlar, kulüp zararlı bile çıkabilir.

acık konusayım benimde aklımdan geçiyordu:)) ben yapmam ugrasamam ama ugrasan olacaktır zaten bu kısmıda var yani cok yonlu dusunmek lazım

bu işin çok basit altın kuralı var BAŞARI=SEYİRCİ ..  taraftardan geri dönüş bekliyeceksen herzaman  tabeleda en üste olman gerek

tabii tabii zaten bir diğer kısmıda bu anca bu sekilde kombine almış admaıda stada getirebilirsin diğer türlü zor

Fenerbahçe aynı fiyatlarla eskiden full oynardı.. bu sene sorun takımın heyecan vermemesi.. ozan'ın bahsettiği tribünlerdeki insanlar da gelince güzel futbol izlemek istiyor.. detaylarda başka sebepler de var ama asıl mesele bu.. ayrıca o tribünlerden maç izleyen taraftarların zaten hemen hepsi kombinelidir

zaten kombinelilerin gelmemesi sıkıntı:) basarı endeksli olanlar aslında yüksekten alanlar oluyor kale arkaları bir sekilde doluyor yani bunda bi problem yok
ve liderlikle stad doluyor ama sen hher zaman lider olamazsınki geridende geleceksin peki burda nolucak stadlar yarıyarıyamı dolacak yani:(((
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 11:32:12 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı eniscan667

419. Blok spor toto mu yoksa denizbank mı

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı RevivaL

Vodafone yazısı bugün biter büyük ihtimal

Çevrimdışı Ensar

419. Blok spor toto mu yoksa denizbank mı
eski açık-kapalı üst birleşim yerinde tam

Çevrimdışı Seckinn79

Lig tv neye göre veriyor o rakamları onu bilmek lazın diye düşünüyorum önce. Passo üzerinden gişe geçişinin toplam sayısıdır diye düşünüyorum. Vip'ye olabilir ama localara passo olduğunu sanmıyorum. Öyle ise bizde de eksik görünecek mesela rakam.

TC sinirlari dahilinde stada giren her kisi pasolig ile giris yapmak zorunda bunun tek istisnasi cocuklar. Loca vs diye ayrin yok.

fb ye gelince, durustluk anlayisi malum bir organizasyonun kapasite konusundaki tutumlarini dusunmeye bile gerek yok. Ben o yerde 40binden fazla sahayi tam olarak goren koltuk olduguna inanmiyorum..

Çevrimdışı ilhan

bak o olabilir ben buna itiraz etmiyorum ama tutup tarihi kulenin penceresinden bi tane çanak gözükmesi kötü değil mi sizce de ? bi de don atlet assalar tam olacak yani

Yahu  allah rızası için şu çanak anteni birisi kaldırsın

Çevrimdışı ahmetx

Güncel yedek kulübesi gelmiş
Günaydın arena , beklenen son parçada göründü artık stad bitmiştir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum