Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479279 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

herkese günaydın...

foursquare

Skorboardı yeni gördüm yerine kaldırılmış. ama nereye tutturulmuş anlayamadım. Çelik halatlara falanmı?

Çevrimdışı eaglekartal

fotoyu burdada paylaşırmısınız ama insta forsg yada tweet olarak değilde işyerindede görelim:)

Çevrimdışı Emre.Guler

Havadamı duruyor ya çözemedim bilader nereye takmışlar bu aleti

Çevrimdışı ahmet türken

başıma birşey gelmiyecekse scoreboard'ın yerini çok beğendim tam göz önünde :)  :tabe:
evet gerçekten gözönünde.. yeni açık üstte oturanın tam gözü önünde  :) @Emre.Guler bir fotoşop yapmıştı. Skorboardu çatıya koymuştu. Kedi yolunun üstündeki bölgeye. Oraya konulabilme imkanı olursa o zaman kimsenin gözü önünde olmaz

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı castoridae

Abi bu kapasite isi tuhaf ya subat sonunda 2 0 yenildigimiz fenerbahce derbisinde lig tv de seyirci sayisi 43 bin kusur yaziyordu sukru saracoglunda hani bu stad 50 bin kisilikti ? O macta stad full dolu degil miydi ?
Lig tv neye göre veriyor o rakamları onu bilmek lazın diye düşünüyorum önce. Passo üzerinden gişe geçişinin toplam sayısıdır diye düşünüyorum. Vip'ye olabilir ama localara passo olduğunu sanmıyorum. Öyle ise bizde de eksik görünecek mesela rakam.

Çevrimdışı panic13

Haftaya bu saatlerde semtte portakal sularını icmeye baslariz  :bandit: :D

Ben arpa suyunu tercih edecegim😁😁
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Gürcan

Skorboard kedi yoluna monte edilmis yanlis görmüyorsam. Zaten 5 veya 6. Siradan kaldırılıyor bu da denek oluyor ki bazilarinin tribunu cati kapanmıyor tezi yanlis. Cati kapatiyor ama ruzgar serperse yapcak bisey yok :)

Çevrimdışı İhsan

Ben Alamancı olarak Alman Çayı diyorum :eyes
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben arpa suyunu tercih edecegim
En güzel kırmızı şarap ve kırmızı et giderdi

Çevrimdışı Serdar

Herkese günaydın, hayırlı kazasız belasız çalışmalar.

Çevrimdışı carsikartali

Stadin acilisi icin reklam dusunulmuyormu?tokiarena icin cem yilmazla guzel bir reklam vardi o tarz birsey cok gizel olur.

Çevrimdışı Fatih

Kucuk arkadaslarimiza ozendirici olmayalim diye o tarz yazdim  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Emre.Guler

@Emre.Guler sanki kediyoluna monte etmişler gibi abi :)

Evet onları bende gördüm ama koa skorboard iki parça çeliklemi tutturuldu yani?

Çevrimdışı Serdar

Bu arada scorboard un yeri gayet iyi görünüyor , en başta planlanması gereken buydu ama her işte olduğu gibi bu tip montajlarda da bazen kağıt , PC üzerindeki dizayn , pratiğe döküldüğünde farklı sonuçlar çıkabiliyor. Sonuçta revize edilmesi pek sıkıntı olmadı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet onları bende gördüm ama koa skorboard iki parça çeliklemi tutturuldu yani?

alttan da tutturulur büyük bir ihtimalle rüzgarla sürekli sallanır yoksa sürekli.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu arada scorboard un yeri gayet iyi görünüyor , en başta planlanması gereken buydu ama her işte olduğu gibi bu tip montajlarda da bazen kağıt , PC üzerindeki dizayn , pratiğe döküldüğünde farklı sonuçlar çıkabiliyor. Sonuçta revize edilmesi pek sıkıntı olmadı.

evet kesinlikle ve bu durumlara çok takılmamak lazım çünkü şartlar gereği biraz bodoslama girilen bir iş oldu.. buna rağmen tüm detaylarıyla çok özel bir stat yapıldı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı onurturan

Kucuk arkadaslarimiza ozendirici olmayalim diye o tarz yazdim  :lol:
sabahin 8 buçuğunda o gün  büyük arkadaşlarimiz da portakal suyu icse tam super olur bence :))

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı onurturan

başıma birşey gelmiyecekse scoreboard'ın yerini çok beğendim tam göz önünde :)  :tabe:
yeri güzel ki zaten..

Çevrimdışı İhsan

Bir kaç gündür 'okunmamış' veya 'yeni' butonuna basınca son mesaja değil ondan bir sonraki sayfaya gidiyor.
Aynısı alıntı yapılana klikleyince o mesaja değil ondan bir sonraki sayfaya gidiyor.
geçmişi ve cacheleri sildim ama yine düzelmedi ..
kim yardımcı olabilir? umarım konu dışı olmadı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bir kaç gündür 'okunmamış' veya 'yeni' butonuna basınca son mesaja değil ondan bir sonraki sayfaya gidiyor.
Aynısı alıntı yapılana klikleyince o mesaja değil ondan bir sonraki sayfaya gidiyor.
geçmişi ve cacheleri sildim ama yine düzelmedi ..
kim yardımcı olabilir? umarım konu dışı olmadı

evet bu sorun bende de var.. alıntıları bulmak işkence halini aldı @Altuğ  3 bilgisayarımda da durum aynı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

ya sizce hangi tribünden bilet alma şansımız daha yüksek bilen var mı ?

bi de eski ve yeni açık alt mi üst mu hangisi daha güzel olur ? :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !