Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480069 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Akşam saha kenarı paneller kullanılmış hiç dikkatimizi çekmemiş  :ebebe:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kulüp personeline bu çime şekil vermeyi öğretmeliler.. Sis yapıyo sanırım ve bizdende kimse yok gibi

Çevrimdışı tangaz

çekilen iplerden anlaşılıyor @tangaz

@ahmetx  kapalı numaralı arası çekilmiş durumda ipler kale arkaları arasındaki çizgiler çok belirgin değil bence ancak kaleden kaleye de ipler çekilince kesin diyebileceğim ben ama umarım sen haklı çıkarsın ve kareli olur bizde gerine gerine seyrederiz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar, arma ilk maça yetişir mi sizce?
@Emre.Guler yetiştirir  :D , umarım ışıklı bir arma olur kartalsız
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

geçenlerde leicester city nin çim desenini paylaşmıştım.. aynısını başakşehir uygulamış.. özetlerden bakın.. gündüz maçı olduğu için biraz karmaşık olmuş.. gece daha güzel gözükür

Çevrimdışı SDemirsoy

Kulüp personeline bu çime şekil vermeyi öğretmeliler.. Sis yapıyo sanırım ve bizdende kimse yok gibi

Sis ile bakım anlaşmamız var 5 yıl ? boşuna mı para veriyoruz

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  kapalı numaralı arası çekilmiş durumda ipler kale arkaları arasındaki çizgiler çok belirgin değil bence ancak kaleden kaleye de ipler çekilince kesin diyebileceğim ben ama umarım sen haklı çıkarsın ve kareli olur bizde gerine gerine seyrederiz  :D
kale arkaları arasında zaten silindirle yatırılarak çizgi oluşturuldu , şimdi kısa kenarlar arasında oluşturulacak böylece damalı görüntü ortaya çıkacak .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

@Emre.Guler yetiştirir  :D , umarım ışıklı bir arma olur kartalsız
Kartalı komple değiştirmek gerek .. Bu kartal Daha asil duruyor

Çevrimdışı ahmetx

Akşam saha kenarı paneller kullanılmış hiç dikkatimizi çekmemiş  :ebebe:

günaydın efendim

Çevrimdışı Ensar

Forumun ağırlıklı kombine aldığı 121. blokta şuan sadece 166 tane boş koltuk var.
nasıl bakabiliyoruz buna ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Eğer öyleyse sorun yok

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

arkaaşlar iş görüşmesine gidicem harbiye'de oradan stada geçmeyi planlıyorum. acaba içeri izin veriyorlar mı hala? belli bir saat aralığı var mı?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı İsmail Özyurt

konumlarını bilmiyorum ama 3 adetmiş
Teşekkürler. Sonuçta ahmetx'in dediği gibi her tribün bölgesinde olmalı.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ErsinA.

nasıl bakabiliyoruz buna ?

walla ben bi passoya bakayım dedim.  Beşiktaş-Bursa maçı için tek maçlık bilet satışta gözüküyor ama koltuk seçimi yaptıktan sonra TC soruyor. O aşamayı geçemiyorum.

Normalde şuan kurumsal kombinesi olanlara tek maçlık satış yapılıyor.

Çevrimdışı Ensar

arkaaşlar iş görüşmesine gidicem harbiye'de oradan stada geçmeyi planlıyorum. acaba içeri izin veriyorlar mı hala? belli bir saat aralığı var mı?
lütfen gitmeyin stada , engel oluyorsunuz çalışmalara , bi hafta kaldı sabır lütfen
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı edursan07

Uzaydan ve ucaktan Istanbul. Bize göz kirpan bi inci var 😀😀😀

Eğer öyleyse sorun yok
Çim işlerinin sorumlusu olarak hem ümraniye tesisleri hem de stad için hollandalı bir uzman getirildi. Maaşlı çalışacak ve çim işlerini o takip edecek.

Çevrimdışı ozan062

aynn bunu bilmeden once bolca sallıyordum:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

yokbee cag dısı kalmıs bu:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Forumun ağırlıklı kombine aldığı 121. blokta şuan sadece 166 tane boş koltuk var.
onlarda biter ilk mac 121.blok kapali gise
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Kartalı Konyaspor kullanıyor Amblemlerine bakabilirsiniz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Bu Kartalı Konyaspor kullanıyor Amblemlerine bakabilirsiniz...
KOnyanın ki Selçuklu kartalı çift başlı

Çevrimdışı ErsinA.

onlarda biter ilk mac 121.blok kapali gise

Bu koltuğu acaba hangi şanslı alabilecek.  :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

logodaki kuşun başı kartaldan ziyade ördeğe benzemiyor mu?