Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479270 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

800. sayfaya gelmişiz, 1 haftada 200 sayfa biter mi yoksa stadın açılışı 8. başlıkta mı olacak? :busted_cop:
@Efe bu başlığın sadece adının değişeceğini söyledi.Bu başlık hiç bitmeyecekmiş yani :eyes
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Saat 00:00'ı geçtiğinden bugün diyorum;Bugün 2. Skorbordunda kaldırılacağı,yeni açık saha kenarı sentetik çimlerin serileceği,loca ledlerin eski açığı yarılayacağı ve BEŞİKTAŞIMIZIN kasımpaşaya diz çöktüreceği bir gün olsun.İyi geceler forum ahalisi :) :uyucam:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı GörkemGörkem

Saat 00:00'ı geçtiğinden bugün diyorum;Bugün 2. Skorbordunda kaldırılacağı,yeni açık saha kenarı sentetik çimlerin serileceği,loca ledlerin eski açığı yarılayacağı ve BEŞİKTAŞIMIZIN kasımpaşaya diz çöktüreceği bir gün olsun.İyi geceler forum ahalisi :) :uyucam:
Kasımpasayı yenelimde digerleri olmasada olur.

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

çok konu dışı gördüm ama böyle lüzumsuzunu da ilk defa görüyorum  :bandit:

günler geçmiyor,beklerken kafayı yedim abi  :ebebe: @iyimserure  :evillol:

Çevrimdışı Sezer94

Yeni insaat basligi acilmicak bildigim kadariyla ayin 11 inde vodafone arena diye bi baslik acilacak omur boyu ordan devam edilecekti
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Kuntz

800. sayfaya gelmişiz, 1 haftada 200 sayfa biter mi yoksa stadın açılışı 8. başlıkta mı olacak? :busted_cop:

9 olsun :D Stat açılana kadar nasıl dokuz doğurduğumuzu sembolize etmiş olur.

Çevrimdışı tangaz

bu membrandı yağmurdu ıslanırmıyız konusu enteresan bence. ama bolca da saçma. hiç insanların tribünde ıslanacakları bir çatı yapılır mı? yapılırsa bunun adı çatı olur mu?

bu büyük membranların birbirine ütüleneceği yapıştırılacağı vbvb söylendi burada ama şu ana dek böyle bir işlem yapılmadı yapılsaydı illaki görüntü düşerdi. muhtemelen hiç yapılmayacak bir işlemi burada birisi bilinçsizce yapılacakmış gibi paylaştı. aksi halde yani yapılacak olsaydı şimdiye 10 defa yapılırdı. membranlar muhtemelen böyle kalacaktır. gene muhtemelen tüm dünyadaki benzer çatı uygulaması da böyledir ama oradan aşağı su sızıntısı vb olmuyordur sistem ona göredir. yanılmıyorsam o membranlar arasındaki açık kanal yağmur olukları içinde insanlar dolanıyor yürüyordu o denli genişlerdi ve yeterince yüksek yanakları vardı brandadan yanlara kayıp o kanala akacak ve arkaya doğru akacak olan su ancak kanallar taşacak da yukarıdan aşağı aksın bu bence pek mümkün değil. bir sürü mühendis bunun hesabını kitabını yapmıştır, metrekareye düşecek yağmur bunun en hızlı tahliye olacağı kanal ebatı falan hesaplanmıştır.

rahat olun kimse ıslanmaz. ön sıradakiler hariç  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Fikret

yav diyorum idareli kullanın şu konuyu ama hiç dinleyen yok.  :lol:

Şaka bir yana 8de açılış olur bence.
Ama stad tam anlamıyla bitmiş olmaz sonuçta daha eklemeler, rötuşlar olacak.
Yazınki açılış, turnuva vs derken bence 9. 10.konularda olur.
Sonra da Basketbol Projesi konusuna geçilir.

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Harika bir günün ardından yarında hem vodafone arenadan hem rte stadyumundan inşallah harika haberler alırız. Hepinize iyi geceler :)

Çevrimdışı Fikret

bu membrandı yağmurdu ıslanırmıyız konusu enteresan bence. ama bolca da saçma. hiç insanların tribünde ıslanacakları bir çatı yapılır mı? yapılırsa bunun adı çatı olur mu?

bu büyük membranların birbirine ütüleneceği yapıştırılacağı vbvb söylendi burada ama şu ana dek böyle bir işlem yapılmadı yapılsaydı illaki görüntü düşerdi. muhtemelen hiç yapılmayacak bir işlemi burada birisi bilinçsizce yapılacakmış gibi paylaştı. aksi halde yani yapılacak olsaydı şimdiye 10 defa yapılırdı. membranlar muhtemelen böyle kalacaktır. gene muhtemelen tüm dünyadaki benzer çatı uygulaması da böyledir ama oradan aşağı su sızıntısı vb olmuyordur sistem ona göredir. yanılmıyorsam o membranlar arasındaki açık kanal yağmur olukları içinde insanlar dolanıyor yürüyordu o denli genişlerdi ve yeterince yüksek yanakları vardı brandadan yanlara kayıp o kanala akacak ve arkaya doğru akacak olan su ancak kanallar taşacak da yukarıdan aşağı aksın bu bence pek mümkün değil. bir sürü mühendis bunun hesabını kitabını yapmıştır, metrekareye düşecek yağmur bunun en hızlı tahliye olacağı kanal ebatı falan hesaplanmıştır.

rahat olun kimse ıslanmaz. ön sıradakiler hariç  :D
katılıyorum, çatı içeri akacak korkusu anlamsız. olmaz öyle şey. dediğiniz gibi bunun hesabı yapılmıştır halledilmiştir. çatı üstünden fotolarda da gördüğüm gayet kanallar var yani bombelerin oradan o kanallara akar gider su.
rüzgara göre ıslanan birkaç sıra olabilir.
ancak önemi var mı?
zaten yağmurlu günde maça gidiyorsak ıslanmamaya uygun giyinip gidiyoruz.

en fazla olacak olan kapşonlu maç izlemek gerekir o da kırk yılın başı sadece öndekiler için.
eski stadın kapalısı da yeni açık(çatısına rağmen) bölümü de yağmur alıyordu bu arada.
koltuk kavgaları yaşanacak mı acaba stadta ben onu merak ediyorum. :money:

Çevrimdışı OrkunCoskun

Zeminin şu bölümü biraz korkuttu beni ya. Dikkatli bakarsanız birleşimler bariz ve garip duruyor sorun çıkmaz heralde değil mi ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zeminin şu bölümü biraz korkuttu beni ya. Dikkatli bakarsanız birleşimler bariz ve garip duruyor sorun çıkmaz heralde değil mi ?

Dikkatli bakmayınca geçiyo :evillol:

Şaka bi yana düzelir eğer bütünlükte bozulma varsa. Daha baya zaman var havalar da güzel Allahtan.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

şu kapasite işini hortlatayım biraz
Başkan 30000 kombine satıldı dedi
7-8 binde bilet kaldı dedi alt tabandan alalım
30 000    kombine
 7 000     bilet
 1 847     loca
 2 150     VIP
    670     1903
    162     Engelli
41 829     Toplam

Peki sponsorlara ayrılan bilet kaç tane ve davetiyede gönderilecek  bunlar kaç kişi illaki sponsor bileti var vodafone bursa bileti dağıtıyor. :alala:
MİT personel listesi bile bu kadar gizli değildir herhalde :bandit:

Çevrimdışı OrkunCoskun

Dikkatli bakmayınca geçiyo :evillol:

Şaka bi yana düzelir eğer bütünlükte bozulma varsa. Daha baya zaman var havalar da güzel Allahtan.

Bebeğim gibi baktığım için heycanlanıyorum  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bebeğim gibi baktığım için heycanlanıyorum  :ebebe: :ebebe:

Hepimiz öyle değil miyiz.. Bi cuğara yakıyım :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı birkanmaraz

30 000    kombine
 7 000     bilet
 1 847     loca
 2 150     VIP
    670     1903
    162     Engelli
41 829     Toplam

Peki sponsorlara ayrılan bilet kaç tane ve davetiyede gönderilecek  bunlar kaç kişi illaki sponsor bileti var vodafone bursa bileti dağıtıyor. :alala:
  @Necmi  abi  ben söyleyeyim kaç olduğunu 42903 :D

Çevrimiçi Necmi

silindir geçince düzeltir hepsini şu anda serilen rulolarda kalınlık farkları bile vardır.
silindir kabarık yerleride bastıracak zemindeki toprağıda sıkıştırıp ek yerlerini birbirine iter
diye tahmin ediyorum. Bazı şeyler kullandıkçada düzelir. ilk halini bir düşünün on gün önce
birde şimdi bakın haftaya kaymak gibi olur

Çevrimdışı Mustij1903

Eve dönüşe özel yapılan beste hâla dinlemeyenler varsa dinlesin mutlaka ef-sa-ne olmuş!

Öncelikle yazan söyleyen çalan arkadaşların ve hatta düşünüp zahmet eden arkadaşların ellerine sağlık.
Lakin efsane olmayı bırak olmamış bile...
Böyle tribün şarkısı yaparsan o stadın en az % 80 i eşlik etmez.
bunun nedeni sözler çok ama çok fazla.
Böyle Besteler yapmak yerine daha coşkulu şeyler yapılabilir kanaatindeyim.
Not: Müzikten fena alnlarım.
Dore mi fa sol la ley lo si do  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Öncelikle yazan söyleyen çalan arkadaşların ve hatta düşünüp zahmet eden arkadaşların ellerine sağlık.

:evillol:

Aslında olabilir neden olmasın. Sen benim her gece efkarım tarzı bişey olmuş.

Güzel bi kayıtla enstrümanlarla daha güzel bişey çıkabilir ortaya.

Çevrimdışı Fikret

Şu an stad açılırken, konu çok popüler olduğu için ilgi görüyor bence.
Yoksa diğer "hit" olmuş besteler gibi dile dolanan, ezgisi akılda kalan bir beste değil.
Bu tonda arabeske kaçan en iyi beste "sen benim her gece efkarım" bestesidir.
Söyleyen arkadaşın sesi de pek iyi değil sanırım. Bununla karşılaştırdık mı kalite farkı var bence.

Konu dışı oldu biraz. Genede besteden çok güftesiyle stad özlemini dile getiren bir çalışma olmuş. Her emeğe saygımız var.

Çevrimdışı Iskece_Kartali

30 000    kombine
 7 000     bilet
 1 847     loca
 2 150     VIP
    670     1903
    162     Engelli
41 829     Toplam

Necmi abi başkanın 7-8 bin dediği biletin içine deplasman tribünü dahil mi? Benim konuşmadan anladığım dahil değil bu durumda onu da eklememiz gerekmiyor mu? Yoksa sen sadece bizim koltukların sayısını mı çıkartmaya çalışıyorsun?

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi başkanın 7-8 bin dediği biletin içine deplasman tribünü dahil mi? Benim konuşmadan anladığım dahil değil bu durumda onu da eklememiz gerekmiyor mu? Yoksa sen sadece bizim koltukların sayısını mı çıkartmaya çalışıyorsun?
dahil bursa maçı biletlerini söylüyor

Çevrimdışı Iskece_Kartali

dahil bursa maçı biletlerini söylüyor

Eyvallah Necmi abi tamamdır. Ben genel konuşuyor gibi anladım o yüzden kafa karıştı. Tabii bu durumda 2 bin küsür deplasman tribününü cikarirsak bursa maçı hariç diğer maçlara kombine dışı ayrılan bilet sayısı 5 bin civarı oluyor. Bana biraz az geldi açıkçası. Kombinesi olmayan arkadaşların diğer maçlara bilet bulması çok zor olacak bu durumda.

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah Necmi abi tamamdır. Ben genel konuşuyor gibi anladım o yüzden kafa karıştı. Tabii bu durumda 2 bin küsür deplasman tribününü cikarirsak bursa maçı hariç diğer maçlara kombine dışı ayrılan bilet sayısı 5 bin civarı oluyor. Bana biraz az geldi açıkçası. Kombinesi olmayan arkadaşların diğer maçlara bilet bulması çok zor olacak bu durumda.
ve tahminim çokda pahalı olacak :bandit:
kombine almayanlar pişman olacak