Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480015 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

konu dışı olacak ama mario gomez butonu her girdiğimde 500 bin küsürlerde.1 ay önceside 500 küsürdü 6 ay önceside yanlış hatırlamıyorsam.Şimdiye kadar 10 milyonu geçmiş olması lazımdı çok çok rahat.. dandik bi şarkı bile 10m tıklama alıyor youtubeda.Bi yerden sonra tıklama sayısı resetleniyor mu acaba bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı burakkk1903

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ilhan mansız

'Beşiktaş, üzerinde güneş batmayan bir imparatorluktur' Fikret Orman,, Başkanın hayalleri gerçekten çok büyük.

Çevrimdışı arda

@Emre Keşküş , @idil ve logonun değişmesini düşünen diğer arkadaşlar,

Logoyu benim de beğenmediğimi söylemeliyim her şeyden önce. Son derece özensiz, alakasız bir logo ne yazık ki. Ama Bu saatten sonra değişmesi çok zor.

Bununla beraber önerdiğiniz logo da maalesef aşırı amatör, hatta logo bile değil. Logonun son derece sade ve detaylara boğulmamış olması esastır. Aynı zamanda şık ve temsil ettiği şeyle de alakalı olmalıdır. Bugün kendi tasarımlarımı yükleyeceğimi söylemiştim. Çok süper olmasalar da kısa süre içinde yaptığım birkaç logo şöyle.

Eline sağlık kardeşim hepsi 10 numara olmuş en çokta ilkini beğendim. Bu saatten sonra değişmezi olmaz tabi bizimkisi beyin jimnastiği. Sen bu işleri biliyorsun, bir ricam olacak caktin olunca şöyle birşey tasarlayabilirmisin.. Ekte paint çalışmam da var :D şöyle ki drone çakimi gibi düşün tepeden santranın ilersinden eski açığa doğru olan çekim açısının perspektifi.. Kolonlar diş gibi tarihi kulelerde şeytan kulağı gibi bir algı yaratacak. Biraz Mickey Mouse havasıda olur sanki ama neyse işte anladın sen olayı :)

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 22:50:04 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Membran üstündeki aralıklar ne zaman kapatılacak?? Gece belli oluyor yakından üst çekimlerde

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  :dontknow: :dontknow:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Yeni inönü
Bence Peyzajcıların 7/24 calışması lazım yoksa eksik açılabilir ..

Çevrimdışı İhsan

Membran üstündeki aralıklar ne zaman kapatılacak?? Gece belli oluyor yakından üst çekimlerde

@gokhanwww

Bu aralıklar muhtemelen açılışa kadar kapatılamayacak.
Olası bir yağmur için geçici bir çözüm uygulanacak diye duydum. Göreceğiz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Skorbordun tam arkasında oturanlar diğer skorbordu nasıl görecek. :alala: :alala:
boardların arkasinda kucuk ekranlar olacaktır o durumda genlede boyle cozum uretiliyor :ok:

Çevrimdışı castoridae

Bursa maçı günü yağmurlu görünüyor hava. Çok hüzünlüyüm, şöyle bir bahar havası istiyordum. :bawling:

Çevrimdışı canergiray77

Yeni inönü
bu işaretli olan yerler nasıl kapanacak acaba daha önce kesin sorulmuştur fakat forum her dk aktif çoğu şeyleri kaçırmış oluyoruz arada özür şimdiden konuşulduysa
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı İhsan

Bence Peyzajcıların 7/24 calışması lazım yoksa eksik açılabilir ..

Stad çok eksikle açılacak. Bu sürpriz değil. Kasım 2015e dönüp baktığımızda haftaya açılacak olması bence büyük bir sürpriz. Emeği geçen herkese teşekkürler
Come to Beşiktaş

Sadece açılış günü yağışlı şu 15 günde :lol: :lol: Şansa bak bee :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı cadavra

yok yahu kızmadım öyle anladıysan kusra bakma  :) :) ben sadece havada görmenin heyecanıyla böyle yazdım özür dilerim :eyes :eyes
Estağfurullah kardeşim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

orta ledler dönüşe geçmiş 23 mebran serilmiş 5 ağ serilmiş son 1 hafta ha gayret  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

Bursa maçı günü yağmurlu görünüyor hava. Çok hüzünlüyüm, şöyle bir bahar havası istiyordum. :bawling:
akıllı stad bu yağmuru havada tutar  :kop: şaka bir yana sırılsıklam da olsak o gün bambaşka olacak  :super:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Estağfurullah kardeşim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bazı tahminlerin hariç çoğu tahminine güvenirim forumda kardeşim :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

maç saati yağmaz öğlen yağar sonra güneş açar ben geliyorum hep öyle oluyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

bu işaretli olan yerler nasıl kapanacak acaba daha önce kesin sorulmuştur fakat forum her dk aktif çoğu şeyleri kaçırmış oluyoruz arada özür şimdiden konuşulduysa

@canergiray77

oralarda membran ve oluklar arası (bu dış ring çember membran arası için de geçerli) ek parçalarla sızdırmazlık yapılacak.
Muhtemelen açılışa kadar yetişmeyecek. Açılış için geçici çözüm düşünülüyordu
Come to Beşiktaş

boardların arkasinda kucuk ekranlar olacaktır o durumda genlede boyle cozum uretiliyor :ok:
Teşekkürler :icool: :icool:

Çevrimdışı Efe

ben maça kadar bitirebileceklerini düşünmüyorum yapıştırma işini yağmur yağmaz inşallah maç saati
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

@gokhanwww

Bu aralıklar muhtemelen açılışa kadar kapatılamayacak.
Olası bir yağmur için geçici bir çözüm uygulanacak diye duydum. Göreceğiz
ozaman insallah yagmur yagmaz abi .. gecici cozum ne olacak ki semsiyeden baska :)
yagmur yagarsa en cok maliyet ayirdigimiz en cok zaman ayirdigimiz en cok strese girdigimiz catimizin altinda islanirsak cok kotu olur..
kaldi ki ben akitacagini dusunmuyorum videoda acidan dolayi aciklik var gibi geliyor o sular direk oluklara akacak gibi geliyor bana kaldi ki resmi bi aciklama gelmedi yapistirmayla ilgili sen bu konuda ne diyosn abi @ihsan

Çevrimdışı birkanmaraz

Arkadaşlar bu olay bugun yaşandı. Birkaç kendini bilmez ayı içeri bunları soktu. ve o ana kadar görevliler her içeri girmek isteyeni kırmayıp güler yüzle  20'şer 20'şer içeri alıyordu. Ancak bu zatlar içeride meşale yakınca tüm kapılar kapatıldı ve tüm görevliler çok kızgındı belli ki amirlerinden azar işitmişlerdi, vatandaşlar da kadın çoluk çocuk taa nerelerden gelmişler içeri giremeyip geri döndüler. Şimdi dönüp bakınca yazık diyorsunuz işte bu başkalarının hakkını gasp etmektir stadın daha kurdelası kesilmemiş adamlar içeri yanıcı madde sokuyor koltuklara basıyor. böyle herifler bu stada girmesin diyorum başka bişey demiyorum. not: çok güzel ailece arkadaşlarıyla gelip hayranlıkla stadı izleyen koltuklarda oturup stadın dolu halini gözünde canlandıran, fotoğraflar çektiren o kadar çok kişi vardı ki bu insanlıktan nasibini almamışların yanında onları es geçmeyelim.

@mertkan  öncelikle her yazdığınıza imzamı atarım. Bu vatandaşlar yüzünden bazı kişiler yanıyor yani kurunun yanından yaşta yanar gibi birşey oluyor .  Ama ben meşale, almanları kale arkasıda salladığı dev bayraklar  ve koltuksuz stadlar benim istediklerim ve haz aldıklarım arasında geliyor . ama bu şeyler Beşiktaş a zarar veriyorsa karşısında dururum.

Çevrimdışı emrecakmak

Eve dönüşe özel yapılan beste hâla dinlemeyenler varsa dinlesin mutlaka ef-sa-ne olmuş!