bu membrandı yağmurdu ıslanırmıyız konusu enteresan bence. ama bolca da saçma. hiç insanların tribünde ıslanacakları bir çatı yapılır mı? yapılırsa bunun adı çatı olur mu?
bu büyük membranların birbirine ütüleneceği yapıştırılacağı vbvb söylendi burada ama şu ana dek böyle bir işlem yapılmadı yapılsaydı illaki görüntü düşerdi. muhtemelen hiç yapılmayacak bir işlemi burada birisi bilinçsizce yapılacakmış gibi paylaştı. aksi halde yani yapılacak olsaydı şimdiye 10 defa yapılırdı. membranlar muhtemelen böyle kalacaktır. gene muhtemelen tüm dünyadaki benzer çatı uygulaması da böyledir ama oradan aşağı su sızıntısı vb olmuyordur sistem ona göredir. yanılmıyorsam o membranlar arasındaki açık kanal yağmur olukları içinde insanlar dolanıyor yürüyordu o denli genişlerdi ve yeterince yüksek yanakları vardı brandadan yanlara kayıp o kanala akacak ve arkaya doğru akacak olan su ancak kanallar taşacak da yukarıdan aşağı aksın bu bence pek mümkün değil. bir sürü mühendis bunun hesabını kitabını yapmıştır, metrekareye düşecek yağmur bunun en hızlı tahliye olacağı kanal ebatı falan hesaplanmıştır.
rahat olun kimse ıslanmaz. ön sıradakiler hariç 
katılıyorum, çatı içeri akacak korkusu anlamsız. olmaz öyle şey. dediğiniz gibi bunun hesabı yapılmıştır halledilmiştir. çatı üstünden fotolarda da gördüğüm gayet kanallar var yani bombelerin oradan o kanallara akar gider su.
rüzgara göre ıslanan birkaç sıra olabilir.
ancak önemi var mı?
zaten yağmurlu günde maça gidiyorsak ıslanmamaya uygun giyinip gidiyoruz.
en fazla olacak olan kapşonlu maç izlemek gerekir o da kırk yılın başı sadece öndekiler için.
eski stadın kapalısı da yeni açık(çatısına rağmen) bölümü de yağmur alıyordu bu arada.
koltuk kavgaları yaşanacak mı acaba stadta ben onu merak ediyorum.