Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484506 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı DADAYKARTALI

şu ön toynaklarıyla koltuğa basan yaratığı gördükten sonra stattan soğudum resmen bütün sevincim yerini hüzne ve karamsarlığa bıraktı bu tipler gidecekse yine gitmem ben maça falan lanet olsun :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu gün onbin kişi girmiş içeri kalkata engelle sert bir şekilde
kolaymı o kadar insanı durdurabilmek :alala:
1 hafta için polisten yardım istesinler gerekirse abi
Millet keyif peşinde stadın işleri gecikiyor
Beni biliyorsun hep taraftardan yana tavır alırım ama bu sefer değil

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bir süreliginede olsa stad icin düsünceleri bir kenera bırakıp herkesin osmanlıspor icin dua etmesini rica ediyorum. :pray:

Çevrimdışı emrecakmak

1 gün geçmeden kendileri zarar veriyorlar şaka gibi :)

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

bir kac ay önce misafir taraftarlarini konusuyorduk kirletmez, kirmazmi diye felan onlardan önce bizimkiler sakat cikti  :ebebe:

Çevrimdışı kyiv

Bu koltuklara demirlere basma olayına inanılmaz kızdım. Eğer orada olsam kesin laf söylerdim ve sonunda da eminim o kadar kişiden dayağı yerdim.

Kimse kusura bakmasın ama bir genelleme yapacağım. O kadar eminim ki bu koltuklara demirlere basan tipler sokakta izmaritini yola atan, içtiği içeğin kutusunu, yediği yiyeceğin ambalajını saygısızca yere atanlar.

Bir türlü medeni olamıyoruz, olmayacağız da. İnadımız inat .....

Çevrimdışı kkuirrsaalti

Çevrimdışı DenizAnt

Zarardan kastınız nedir Camlarımı taşladım ? Koltuklara isim mi yazdım ? Tribüne zarar mı verdim İbadethane değil orası ev hiç değil Israr savunuyorsunuz hala ekrar vurguluyorum kimseye hakaret edemezsiniz Bi kere Beşiktaşlıya bu yakışmaz Ahlaklı olmak yakışır eleştir ama iş hakarete girdimi benden cevabını alırsın

güzel kardeşim, ne güzel evladınızla beşiktaş'ın stadında maç izleyebilecek günler nasip olmuş. kimi stada gelemiyor, kimi evli değil, kimi evli ama maça götürebileceği bir çocuğu yok. evladınızın hatrı için bile o stada gözünüz gibi bakmanız gerekir. ben öyle yapmaya çalışıyorum daha stada girmeden. siz niye bu kadar savunma gereği hissettiniz bu koltuğa, demire basan arkadaşları açıkçası anlayamadım, siz de bugün oğlunuzla stada girmiş olabilirsiniz ama yapılan eleştirileri üzerinize alınmanıza gerek yok. tabi siz de koltuğa basmadıysanız. bastıysanız da hata etmişiz deyip bir dahakine basmazsınız olur biter.

bir de maçı ayakta izlemek ile koltuğa basarak izlemek aynı şey değil. ayakta durmanın normali betona basarak ayakta durmak. biz de çoğu maçın büyük bölümünü ayakta izliyoruz ama betona basarak. tuvalete girip çıktığı ayakkabısıyla koltuğa da basan adama eleştirinin en şiddetlisini yapmak lazım ki biz de oğlumuzla maça gittiğimizde oğlumuz mikrop yuvası olmuş koltuğa oturmasın. stadın korunması gereği bir yana, bir baba olarak sizin de kendiniz ve oğlunuzun sağlığı için bizimle aynı tarafta olup eleştirileri anlamaya çalışmanızda yarar var.

bundan sonrasını genele hitaben yazıyorum:

tribün kültürü diye bu forumda ve diğer sosyal medya mecralarında ısrarla savunulan bazı hareketleri özetlemek gerekirse;

- koltuğa çıkarak maç izlemek,
- ayakta maç izlemek,
- bir grup bir arada oturup bağırabilme için başkasının koltuğuna oturmak, hatta bunun için şiddet kullanabileceğini beyan ederek insanları tehdit etmek.
- küfürlü tezahüratın tribün kültürünün bir parçası olduğu.

kimse kusura bakmasın da bu tribün kültürünü tarihe gömemezsek beşiktaş'ın stadında 2-3 sezon sonra ailesiyle maç izleyecek çok az insan kalır, 20 bin kişilere maç oynamaya başlarız, beşiktaş da bu şekilde büyüyemez.

Çevrimdışı emrecakmak

@kkuirrsaalti: 10 numara fotoğraflar hocam teşekkürler  :claps: makinenizin modelini alabilir miyim acaba?

Çevrimdışı Burak

Kulelerin dış görünümü için bir çalışma olacak mı yoksa bu haliyle bırakılacak mı?

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

Çevrimdışı Nihat1903

Stad yapılırken duyduğum en büyük korku insanların koltuğunu sahiplenip başkalarına kullandırmayacak olmasıydı. Şu yazılanları gördüm ve ne yazık ki bunu yapmayı düşünen insanlar gerçekten varmış. Tiyatro, sinema değil ki bu, vip gibi yerlerde olmadığın sürece gidersin tribüne boş bir yere oturursun. Gerçekten her maç aynı koltuğu kullanmayı mı düşünüyorsunuz? Arkadaşlarımla gideceğim maçlar olacak başka biri de benim koltuğumu kullansın sıkıntı değil.

Umarım stad açılınca böyle insanlar türemez. Çünkü bunun bir sonraki evresi de 90 dakika oturup sessizce maçı izlemektir. Umarım gs,fb gibi olmayız. Beşiktaş taraftarı her zaman ateşli olmuştur, umarım hiçbir zaman da sönmez.

Çevrimdışı kkuirrsaalti

@kkuirrsaalti: 10 numara fotoğraflar hocam teşekkürler  :claps: makinenizin modelini alabilir miyim acaba?

Tsk. Canon 100d 55-250 stm lens

Çevrimdışı nusretaslanturk

@kkuirrsaalti eline sağlık çok güzel resimler

not: abi hızlı resime yüklenen resimleri olan iletileri alıntılamayın yaw..

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı DADAYKARTALI

kayseri maçına giderken üzerine koltuğun üzerine serip oturmak için köpük karton gazete falan götürmek lazım mutlaka.Koltuklara basılacağı kesinleşti...

Çevrimdışı ihsnozturk

1 gün geçmeden kendileri zarar veriyorlar şaka gibi :)

ohaaa.YUHH.diyorum yani.O koltuğa yazı yazan kimse nasıl tespit edilmez.Bu nasıl bir zihniyet.Gelmesin ulan bunlar maça.Utanmasalar fırsat bulsalar kale direklerine yazacaklar....

Çevrimdışı idil

buraya gelip hala koltuga basan taraftarı "ama" kullanarak bir şekilde savunan var... yazıklar olsun.. hiçbir şeyi haketmiyorsunuz ağır konuşurdum forumdaki arkadaşlara saygımdan susuyorum. Medeniyet istiyoruz artık. yeter
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Kuntz

Stad yapılırken duyduğum en büyük korku insanların koltuğunu sahiplenip başkalarına kullandırmayacak olmasıydı. Şu yazılanları gördüm ve ne yazık ki bunu yapmayı düşünen insanlar gerçekten varmış. Tiyatro, sinema değil ki bu, vip gibi yerlerde olmadığın sürece gidersin tribüne boş bir yere oturursun. Gerçekten her maç aynı koltuğu kullanmayı mı düşünüyorsunuz? Arkadaşlarımla gideceğim maçlar olacak başka biri de benim koltuğumu kullansın sıkıntı değil.

Umarım stad açılınca böyle insanlar türemez. Çünkü bunun bir sonraki evresi de 90 dakika oturup sessizce maçı izlemektir. Umarım gs,fb gibi olmayız. Beşiktaş taraftarı her zaman ateşli olmuştur, umarım hiçbir zaman da sönmez.

Tribünün ateşli olması için başkalarının yerini gasp etmek, beton zemin varken koltuğa çıkmak, durup dururken demirlere basmak, takımı unutup arabesk bestelerle maça arkasını dönüp bağırmak mı gerekiyor?

Stadın akustiği harika. Top rakipteyken bir uğultu ıslık tufanı koparırsın, rakibin dizlerinin bağı çözülür. Ateşli taraftar olmak için maçın tamamını adam gibi izleyip, tem bir eş güdüm içerisinde baskı gereken yerde baskıyı ortaya koyarsın. Maç rahata erince de bilindik tezahüratları yaparsın sıra ile. Beşiktaşlılık insanların dişinden tırnağından arttırıp, bin bir heyecanla aldığı ve adam gibi maç izlemeyi hayal ettiği koltukları gasp etmekse, insanların emeklerini ve kazançlarını gasp etmekse yazık hepimize.
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 18:48:54 Kuntz ]

Çevrimdışı Samet_

Koltuğa basmak ne demek ya koltuğa basmadan da ayakta izleyebilirsiniz.Koltuğa basıp izlemeye çalışan üst katlarda muhtemelen kafasını
gözünü yarar düşerken de milleti de götürür yanında.Çok basit bir konu basmayacaksınız koltuğa olacak bitecek

Çevrimdışı kutalmis.pinar

@kkuirrsaalti fotoğraflar için teşekkürler.Çok güzel fotoğraflar netliği vs. Loca katlı ledler eski açığa doğru dönüş yapmış bi ihtimal yetişecektir açılışa.Salı günü geceye kadar eski açık bitirilirse Çarşamba,Perşembe,Cuma ve Cumartesi günleri Numaralı bitirilir bence :) :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ihsnozturk

Umarım bu stadla beraber senin düşüncendeki insanlarda azalır..Sen o koltuğa para ver başkası gelsin senin yerine otursun.Sende kabullen git başka yere otur.Yok yaa..Umarım  gs fb gibi oluruz.Rakibi ıslıklarla boğarız.Hakemi  ıslıklarla korkuturuz..Öyle  lay lay lommlarla tezahürat olmuyor..

Çevrimdışı aek

Ben koltuklara basilmasi mevzusunu savunmuyorum sadece yeni stad olmasa klubun onunden geçmeyecek tiplerin biletini alip her yere giden cocuklara koltuga basti diye hakaret edip soyle yaparim boyle yaparim gelmesinler diyen şahıslara gülüyorum

Çevrimdışı Kuntz

Ben koltuklara basilmasi mevzusunu savunmuyorum sadece yeni stad olmasa klubun onunden geçmeyecek tiplerin biletini alip her yere giden cocuklara koltuga basti diye hakaret edip soyle yaparim boyle yaparim gelmesinler diyen şahıslara gülüyorum

Birde şu açıdan bakın o zaman. O güldüğünüz insanlar sayesinde ve verilen peşin para sayesinde UEFA'dan katılım onayını aldık. Avrupa maçlarını onların sayesinde izleyeceksiniz. Bir teşekkürü hak ediyorlar sanırım ;)

Çevrimdışı ozan062

Okadar teyzeler şilmeye uğraştı millet koltuga basıyo,, elini degecek olan demire ayagıyla basıyo nası insan bunlar arkadaş..

istanbul haddinden fazla göz alınca böyle oluyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi