Şu neden arma yok hiçbiryerde diyenlere neden tepki gösteriliyor anlamıyorum. Yabancı biri gelse dışardan stada baksa Vodafone stadı yapmış bu takıma vermiş der. Çokmuş zor Vodafone arena yazısının yanına Beşiktaş logosunuda koymak. Neyse sabredin diyenler çoğunlukta sabredelim bakalım. 1 hafta sonra stad açılacak ozaman veririz tepkimizi eğer hala yoksa.
Neden anlamıyorum anlatayım.
1- Mesela biri de dese ki, "Armalar nerede olur acaba?"
2- Daha stat bitmedi
3- Ağustos'a kadar bitmeyecek. Yani istenirse anında takılacak bir şey bu zaman var.
4- Tarihi duvarda olacak zaten ama oradan fotoğraf gelmedi hiç
5- Sanki stadı patagonya kralı yaptırdı. Fikret Orman'da en az sizin bizim kadar Beşiktaşlı. Elbette onunda aklında vardır amblem.
6- Sırf bir şey bulalım da sesimiz çıksın gibi bir intiba oluştu artık. Hiç bir akıl süzgecinden geçirmeden neden öyle neden böyle. Tel örgü olmasın dendi nedenleri ortaya konuldu işlem değiştirildi. Burada konuşulduğundan mı değiştirildi, kendiliğinden mi değiştirildi? Bilinmez ancak düzeldi. Yani bir şekilde bu statta bir şeyler düzeliyor gelişiyor. Skorboard köşede olması kötü diyenler acaba çatıya asılınca gelen eleştirilere ne diyordur? Her konunun bir kaç yönü vardır ve bütün yönlerini düşünmek burayı planlayanların işi. Sizler gayet keyfi bir biçimde "olmamış" diyerek kestirip atabiliyorsunuz. Üstelik bunu da yıkıcı bir üslupla yapıyorsunuz. Biri twitterda yazmış Direkler oldu ama fileler olmamış diye. Eyvah ya o filelerde takıldımı sökülmez şimdi 60 sene.
Teniste itiraz hakkı vardır. Şahin gözü inceler itiraz yerinde değilse o zaman hakkın yanar. Size de öyle yapmak lazım. Tam arazi sınırlarında bir yapı var. Koltuklarını bu tip seçerek 42000 kişilik olarak açıldı. Yarın biri gelir ben halısaha koltuğu gibi yere sabitlerden koyarım burayı 48 50 bin kişiye çıkarırım der mi? Der. Yapılır mı? Yapılır. Artık düzenlemeler mümkün. Eski statta depremde yıkılma tehlikesi bile vardı. Eski açık boş bırakılırdı. Hatırlarsınız. Artık böyle değil. İstediğin gibi değiştir. Fileleri yanarlı dönerli, locaları çiçekli yeni açığı böcekli yap.
Stat açılırken şu işte bitti bu işte bitti diyecekken habire temelsiz bir sataşma duymak istemiyorum kendi adıma.