Demin stattan soyunma odası fotosu paylaştım kimse görmedimi

Arkadaşlar burası kartal yuvası ana mağazasının alt katı.
Bir odayı soyunma odası şeklinde yapmışlar. Her ayrımda bir futbolcunun forması, şortu olacak. Burası aslında fotoğraf çekim yeri, tam ortada duruyoursun ve fotoğraf çekiliyorsun yanına da artık hologramla mı nasıl bilmiyorum istediğin bir futbolcuyu monte ediyorlar.Elini omzuna atıyorsun falan. Belirli bir ücreti olacakmış. Kısacası odaya soyunma odası havası vermişler ve bir futbolcuyla sanal fotoğraf çekme şansı olacak.
Ben dün kartal yuvasını kısa da olsa gezdim. Bu arada ana mağazanın dışında 6 adet de corner mağaza var. (İleride 8 adete kadar da çıkabilecek çünkü atıl bazı bölümler de varmış. Sanırım performansa göre karar verecekler.) Ancak bunlar stadın dış cephesinde değil, dolaşım alanlarında. Maç esnasında satışa devam edecekler. 30-50 metrekare arası değişiyor.
Tüm ekip oradaydı ve ürünlere alarm takıyorlardı. Acayip bir çalışma var, tüm personel sabahlıyor neredeyse..Hepsi emek veriyor ve personelin hala 2-3 maaşı ödenmemiş durumda. Bu kulübün kendi emekçilerine yaptığını fenerbahçeli yapmaz. Neyse...Bunların hepsini şampiyonluk sonrasu konuşacağız.
Mağazayı gezdim demiştim. İlk girdiğim an hissettiğim şey, "burası çok fazla siyah" oldu. Ardından gördüğüm ikinci renk ise kırmızıydı. Ben bu 2 rengi yanyana hiç sevmem. Karanlık, boğucu ve kasvetli bir mağaza konsepti yaratılmış maalesef. Ama buradaki sihirli kelime "bence"
Daha aydınlık bir mağaza, insanı boğan değil neşelendiren ferahlatan rahatlatan renkler hakim olmalıydı diye düşünüyorum.
Umarım çoğunluk beğenir ve bu seçimlerin satışlara yansıması pozitif olur.
Stadın tüm dolaşım alanlarını gezdim. Eski açıktan girip 360 derece yürüüdm. Kesinlikle çok fazla eksik (eksik demeyelim ince işçilik diyelim) var ama açılışa engel değil. Beklentilerinizi yüksek tutmadan gidin ki hayal kırıklığına uğramayın, burasının boyası burasının cilası diye düşünmeyin. Yeni sezona kadar ince işçilik kesin olarak devam edecek ve muhteşem bir stadımız olacak. Her malzeme oldukça yüksek kalitede kullanılmış.
Ben dün oradayken sahadaki ledlerin orada montelenip yukarıya taşındığını söylediler, ben de size böyle ilettim yanılttığım için kusura bakmayın.
Sahaya indim ve çimleri elledim.
Arkadaşlar..Ben böyle bir zemin görmedim..Dünyada böyle bir zemin gerçekten azdır..Liverpool'a gittim, İnönü yıkılmadan zemininde top da oynadım. Olimpiyat, Başakşehir, Ali Sami Yen..Kıyaslanamaz bile..Böyle birşey olamaz..
Çatıda ışık oyunlarının olacağını söylediler. Sevinçten ne zaman olur diye sormayı unuttum. Muhtemelen en geç yeni sezonda olacaktır, tabi yine beni yanıltmadılarsa..
Herşey çok güzel, tamamlanınca kusursuz olacak yeni evimiz..
Şimdi önce Kasımpaşa maçını kazanalım, ağzımızın tadı bozulmadan eve dönelim.