Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485557 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozgurkaracan1

abi hoşgeldin @ozgurkaracan1
Hoş buldum kardeşim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.

Çevrimdışı idil

@idil

inanmıyorum ya en baştan beri istedigimi biliyosunuz bu forum okunuyor çok nett  :super: :biggrinking:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı onurist

:tabe: :tabe: :tabe: :ishock: :ishock: :ishock: kop kop kopp koppp bu stada allah kuran çarpsın vallahi billahi yemin ederim ekmek musap çarpsın insan hasta olurmu aşık olurmu yahuu...hergün güzelleşiyor hergün öfkelenen azgın azgın yırtıp parçalayacak kartalını bekler gibi bekliyor stadımız takımı...bursa bu staddan zor çıkarr

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı 2003ruhu

Reklam panoları suni çime zarar vermiş gibi görünüyor.

Beyler güncel biraz önce çektim. Reklam panoları ve çatıda vodafone yazısı..

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2163.0;attach=76399;image

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mehmetcan1903

Yedek kulübesi konusunda inşallah dandik bir şey yapılmaya kalkışılmaz. İki katlı olsa süper olur Nou Camp, Bernabeu'daki gibi. Bir de umarım Vodafone yazılarıyla donatmazlar yedek kulübesini. Yeter daa her yerde Vodafone yazıyor!

yedek kulübesi koltukları inşallah simsiyah olur ve Beşiktaş armalı  :)

Çevrimdışı kivanc

Çıkış kapılarının orya korkuluk montajı yapılacak değil mi? Yoksa allah korusun sakatlık kaçınılmaz olur.

Çevrimdışı sallapati

bugün resmen statta seferberlik ilan edilmiş gibi.. 4 yanda çalışma var  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Cem_

@Cem_   eline sağlık  ... 3 kişi saydı hepsi 41000 civarı buldu

@sallapati passoya eklenmeyen koltuklar olabilir mi sence? sponsorlara verilecek biletler mesela? blok bazında yazdım hepsini tek tek belki gözle sayarak karşılaştırma yapılabilir diye. bir ihtimal belki 41.903 ün sağlamasını o şekilde yapabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Verinin kaynağı resmi belgeler.
hangi resmi belgeden bahsediyorsun ilk borsaya bildirdikleri 90 M a anlaşma sağlanacağını söylediklerimi
o ise o değişti sonra fener parayı peşin istediği için o anlaşma rafa kalktı ve yerine daha düşük bir anlaşma yapıldı.
hatta devlette ülkerden anlaşma nüshalarını istedi diye haber yapılmıştı.

Çevrimdışı iilkerr

transformers ın müziğini her duyduğumda ayaklarımı vurarak ''uuhh heey'' diye ritim tutuyorum. paylaşmayın arkadaşlar komşularla papaz olacam  :argue: :D

Çevrimdışı Viviano

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Biz köşedeki yarıkları neden yaptık acaba? Eğer UEFA böyle istiyor ise yeni yapılan Juventus Stadı'nda neden yarık yok köşelerde?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şeffaflarda durum ne beyler bayanlar
stadın soyunma odasından tut yer döşemelerine tuvaletlerine haber var şeffaflardan haber yok kaç oldu 17'de kaldıysa ben  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bağımlısı oldum :super:

Bana kalsa bu müzikle çıkarım, ( TNT )

Because I'm TNT, I'm Dynamite

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

@sallapati passoya eklenmeyen koltuklar olabilir mi sence? sponsorlara verilecek biletler mesela? blok bazında yazdım hepsini tek tek belki gözle sayarak karşılaştırma yapılabilir diye. bir ihtimal belki 41.903 ün sağlamasını o şekilde yapabiliriz.

sanmıyorum passoya eklenmemiş olduğunu.. passo da satılmış gösteriyordur sponsor koltuklarını... neyse en üst sıraya belki seneye koltuk yapıp 42-43 civarına çekebilirler... tabi sayımlar da hatalı olabilir...bekleyip göreceğiz.. 800-900  civarı koltuk fark çok birşey değil

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi emre_1978

Passo'dan sayımı ne zaman yaptın ? Bir ara sistemi kapatıp yeni koltukları eklediler, ondan önce saydıysan koltuk ilavesi oldu.
1903 tribünü mesela 609 kişilikti. Son hali ile 700 civarı oldu.

Çevrimdışı Serjo

2012 sezonu kale ağlarında armamız vardı
çok güzel duruyordu
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Şu neden arma yok hiçbiryerde diyenlere neden tepki gösteriliyor anlamıyorum. Yabancı biri gelse dışardan stada baksa Vodafone stadı yapmış bu takıma vermiş der. Çokmuş zor Vodafone arena yazısının yanına Beşiktaş logosunuda koymak. Neyse sabredin diyenler çoğunlukta sabredelim bakalım. 1 hafta sonra stad açılacak ozaman veririz tepkimizi eğer hala yoksa.
Neden anlamıyorum anlatayım.

1- Mesela biri de dese ki, "Armalar nerede olur acaba?"
2- Daha stat bitmedi
3- Ağustos'a kadar bitmeyecek. Yani istenirse anında takılacak bir şey bu zaman var.
4- Tarihi duvarda olacak zaten ama oradan fotoğraf gelmedi hiç
5- Sanki stadı patagonya kralı yaptırdı. Fikret Orman'da en az sizin bizim kadar Beşiktaşlı. Elbette onunda aklında vardır amblem.
6- Sırf bir şey bulalım da sesimiz çıksın gibi bir intiba oluştu artık. Hiç bir akıl süzgecinden geçirmeden neden öyle neden böyle. Tel örgü olmasın dendi nedenleri ortaya konuldu işlem değiştirildi. Burada konuşulduğundan mı değiştirildi, kendiliğinden mi değiştirildi? Bilinmez ancak düzeldi. Yani bir şekilde bu statta bir şeyler düzeliyor gelişiyor. Skorboard köşede olması kötü diyenler acaba çatıya asılınca gelen eleştirilere ne diyordur? Her konunun bir kaç yönü vardır ve bütün yönlerini düşünmek burayı planlayanların işi. Sizler gayet keyfi bir biçimde "olmamış" diyerek kestirip atabiliyorsunuz. Üstelik bunu da yıkıcı bir üslupla yapıyorsunuz. Biri twitterda yazmış Direkler oldu ama fileler olmamış diye. Eyvah ya o filelerde takıldımı sökülmez şimdi 60 sene.
Teniste itiraz hakkı vardır. Şahin gözü inceler itiraz yerinde değilse o zaman hakkın yanar. Size de öyle yapmak lazım. Tam arazi sınırlarında bir yapı var. Koltuklarını bu tip seçerek 42000 kişilik olarak açıldı. Yarın biri gelir ben halısaha koltuğu gibi yere sabitlerden koyarım burayı 48 50 bin kişiye çıkarırım der mi? Der. Yapılır mı? Yapılır. Artık düzenlemeler mümkün. Eski statta depremde yıkılma tehlikesi bile vardı. Eski açık boş bırakılırdı. Hatırlarsınız. Artık böyle değil. İstediğin gibi değiştir. Fileleri yanarlı dönerli, locaları çiçekli yeni açığı böcekli yap.
Stat açılırken şu işte bitti bu işte bitti diyecekken habire temelsiz bir sataşma duymak istemiyorum kendi adıma.

Çevrimdışı Cem_

Passo'dan sayımı ne zaman yaptın ? Bir ara sistemi kapatıp yeni koltukları eklediler, ondan önce saydıysan koltuk ilavesi oldu.
1903 tribünü mesela 609 kişilikti. Son hali ile 700 civarı oldu.

@emre_1978 yaklaşık 1 saat önce bitirdim saymayı.. passo dışındaki rakamları forumda konuşulan rakamları baz alarak ekledim. ortaya bu sonuç çıktı.

Çevrimdışı Savaş

Saha çizgileri

Lan delirecem! 3 sene evvel yıkılmasından beri gün gün takip ederek bugüne getirdik!

İnanamıyorum hala saha yeşillendi de çizgilerini çekiyoruz! :sevinc

Çevrimdışı castoridae

Saha çizgileri
Bu reklam panolarını çizgi boyama işi için geriye çekmiş olabilirler mi acaba? Sonuçta o panoların arkasında top toplayıcı çocuklar ve güvenlik görevlileri olacak, böyle karşılıklı yürüyen iki kişi geçemeyecek gibi duruyor.