1) Stada öncelikle çoğu kişinin girdiği yeni açığın kapalı ile buluştuğu çapraz kapıdan girdik. ilk giriş kapısı üst katta olduğu için haliyle oldukça dik bir yapıyla karşılaştık. bütünlük açısından çok iyi ancak herkesin dediği gibi keşke eski açık da yeni açık gibi olsaymış efsane bir ambiyans olurmuş.
2) Tribünleri ayıran tel örgülerin oradan sahayı görmeyi çalıştım. Maalesef görüş açısı bakımından pek hoş durmuyor. Hatta bazı noktalarda stadın %70'i tel örgülerden görünüyor. Umarım yazın değiştirirler. Kimse oradan maç izlemek istemez.
3) Temizleme işleri devam ediyor, iç kısımlarda teyzeler merdivenleri ve yerleri siliyordu. Ayak üstü bir tuvalete girdim. Kalite açısından kesinlikle çok üst düzey ancak bayağı bir pisti. Muhakkak temizlenir ama inşallah yetiştirirler, çünkü tribün koltukları da oldukça pisti bizim baktığımız yerden.
4) Çatıdan endişesi olanlar bence boşuna endişe etmesin. Sapasağlam duruyor, halatların kalabalığı hiç öyle korkutmasın, maşallah taş gibi, beni hiç tedirgin etmedi.
5) Drone uçurmak için saha zeminine indik. Çimlere basmadık tabii ki, henüz sentetik çim döşenmeyen betonun üzerindeydik yeni açık tarafında. Yalnız çimlerin yakından görüntüsü muhteşem. Ayak basmaya kıyamadım bile ki basmam da zaten.
6) Skorboardlar yanından bakınca cidden çok büyük duruyor. Ben oradayken hala montaj devam ettiği için yaklaştırmadılar fazla. Ama 100 metrekare boşuna demiyorlar. Hakkaten baya büyük.
7) Koltukların sağlamlıkları gayet iyiydi. Yanımda yapılı bir arkadaş vardı ve yanyana gayet rahat bir şekilde oturduk. Hiç de rahatsızlık hissetmedim.
8) Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ama bilemiyorum arkadaşlar, yani 9 günlük bir süre var ancak bana bayağı bir iş varmış gibi geldi. Örneğin daha birçok eksik korkuluk var, bu stadın temizliği var. Yeni açığın arka kısmı hala şantiye gibi duruyor. Benim tahminim Bursa maçında hala ufak tefek eksiklikler olur, ondan sonra 2 hafta üst üste deplasmanda olacağımız için o aralıkta tüm eksiklikler giderilir.
9) Çevre düzenlemesi bayağı hızlanmış duyduğuma göre, cumhurbaşkanı geleceği için belediye var gücüyle çalışıp 10 nisana hazır eder dediler.
NOT: BAZI RESİMLERDE EFEKT OLDUĞU İÇİN ÇİM RENGİ FARKLI GÖRÜNEBİLİR.