@Necmi her şey iyi hoş güzelde abicim. eş dostla kapıya kadar gel sonra yollar ayrılsın yüz tanıma sistemi varsa benim o koltukta oturmama gerek yok. yüzümün fotoğrafı çekilir bir olay çıkartırsam ben olduğum saptanır ve kombinem iptal edilir veya stada girişim yasaklanır bunun için koltuğunda oturmaya gerek yokki. Hala desteklemiyorum ama hadi neyse 11 nisanda ak koyun kara koyun ortaya çıkacak
nesini desteklemiyorsun ne yani tanımadığın biri evine gelse şimdi bu gece burda kalacağım dese buyurmu
diyeceksin bunun evinden bir farkı yok evinide kiralıyorsun burayıda kiralıyorsun. birinin mülküne çöreklenmek suçtur
kardeşim bunu yaptığın anda suç işlemiş oluyorsun adamın sana kalk demesine bile gerek yokki gerekli mercihlere gider şikayet eder
olay biter. Siz bu sene maçlara gelmiyorsunuz galiba kapalı diyorsun ya başak şehirde batı üst tam göbekte geliyor bu koltuk bana ait kalk diyor
ve bizim stadımızda 40000 kişi varsa bunun 30000 diyecek eskiden bir kişi direnirse çöküyorlardı ama şimdi 30000 direnen olacak ne çökebilirsin nede kulüp böyle bir şeye müsade eder. ya yeni oluşacak şartlara uyacaksın yada o stadda olmayacaksın bu kadar basit sakın unutma sen stadda 42000 kişisin ama dışardada senin koltuğunu bekleyen 42000 kişi var. eskiden 5000 kişiye oynuyordun bu tip sıkıntılar olmuyordu kulüp staddaki adamı stadda tutmaya uğraşıyordu
şimdi artık eyvallahı olmayacak 30000 kombine satmış satacağı 10000 bilet var bilet karaborsaya düşer kulüp seni attığında bir bilete yüz işi atlar.
bir kaç gündür Başkanın çıkışlarını dinliyoruz sinirli olduğumuz içinde satır aralarına bakmadık ne diyor Aslında tavrı net Bu stadda kombineliyi koruyacağım
diyor. Beni 3 senedir yanlız bırakan gelipde stadda huzur bozamayacak diyor şimdi gelmesin diyen yarında çok kolay güle güle diyecektir emin ol.
artık stadda zorbalık devri bitti kimse kimsenin hakkına göz dikemez. istediğin kadar yaparım ederim de duvara çarparsın.
geçmişte renklilerle verilen koltuk kavgasına benzemez bu karşındakide Beşiktaş taraftarı birde insanlar birlikte aldı kombineyi
genelde insanlar grup olacak sen şimdi düşünebiliyormusun bir gelecek 121 e ve bizim koltuklara zorbalıkla çökmeye çalışacak.
neden toplu aldık orda herkes birbirinin koltuğunu koruyacak. merak etme gruplarda yer belirleyip toplu aldı. olacak olan olay münferit olur.
bir kere tüm stadın alt katları kombineyle bitti numaralı ve kapalı üstte kombine bitti ve biletle giren olmayacağı için o dediğin sıkıntılar yaşanmayacak
kimse bilmiyor sanırım Başak şehirde doğu ve batı altta kimse koltuğunun dışında bir yere oturamıyor. Artık kabul edin koltuğunu isteyen taraftar geliyor stada
olimpiyatta 40 liraya doğu 60 liraya batı bileti satılıyordu burda kale arkası 110 lira avrupa maçlarınıda dikkate alırsak bu ayda 4 bilet 440 lira demektir bunu verebilecek olan emin ol hakkını aramasınıda bilen kişi olacak. olimpiyatta dört maça girdiğin paraya burda bir maça giremiyorsun