Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498168 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ayberk

Bir kardeşimiz paylaşmıştı daha önce. hidrolik sistem bu videoda görünüyor @mylife1903 2:24
Beşiktaş tek, siz hepiniz

ysariusta

• Ziyaretçi

YA  arkadaş  çatı dizaynı  tasarlanırken  hiçmi  düşünülmedi skorboardlar.Yapmayın gözünüzü  seveyim.O kadar  mühendis  bunu  atladımı yani.???
sanırım tam olarak olan bu abi. Lansmanda görünen numaralı yeni açık köşeydi. Ters çapraza alındı. Sonra galiba çatıya alındı. Deplasman tribünü yerinden kaynaklanan bir durum gibi.

Çevrimdışı dj_dellyy

Umut Güner: Vodafone Arena buraya gelecek olan herkesi tanıyacak.
ABD’de özel bir yazılım programı geliştirdik. Türkiye’de hiçbir statta olmayan bir yüz tanıma sistemi... Bu akıllı stat, hangi koltukta kimin oturduğunu bilecek. Sistem kendi koltuğuna oturmayanı bile anında tespit edebilecek. Stadın teknolojik yönü taraftarların akıllı telefonlarıyla bir bütünlük sağlayacak. Ayrıca Vodafone Arena çevreci bir stat.
Yağmur sularını kendi içerisinde toplayarak sulama sistemine aktarılacak.

bjk.org

Çevrimdışı Efe

YA  arkadaş  çatı dizaynı  tasarlanırken  hiçmi  düşünülmedi skorboardlar.Yapmayın gözünüzü  seveyim.O kadar  mühendis  bunu  atladımı yani.???
atlasın abi ne olcak :D adamlar 3 değil 300 ton olsa abi buyrun takın der o halatlara dokunma şerefine eriştim ben böyle bişey görmedim o halatların ve kirişlerin üzerine bi bu kadar daha yük versen yine yerinden kıpırdamaz açık ve net :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ahmets

Bazı arkadaşlar yazmışta tribün grupları nerde olur diye ortada olur demiş birkaç kişi. Eğer hepsi ortadan aldıysa eyvallah ama köşeden alıp gelip benim yerime geçerse işler karışır. İnşallah şu herkesin kendi yerine geçmesinde sıkıntı çıkmaz.

Çevrimdışı dj_dellyy

Şunu belirtmekte yarar var: Başkan Fikret Orman deyim yerindeyse son üç senesini statta geçirdi. Sabahın en erken saatlerinden gece yarılarına kadar inşaat alanında mesai harcadığını gördük.Daha iyisini nasıl yapabiliriz, hep bunun üzerinde çalıştık. Evet doğrudur, koltuk kapasitesi ilk düşüncelerimize göre şu an daha fazla.
42 bin koltuklu bir stadımız var. Stadın her yerini gezdiğim için şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu stadın her yerinden maç seyredilir.Açılıştan sonra Arena’nın her açısından maç izlemek isterim.

Çevrimdışı Efe

güncel
kibrit makinası çalışıyor son hafta artık stad pazar günü hazır olur iç kısımlar da ve çatıda işler sürer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Arthur

Bir kardeşimiz paylaşmıştı daha önce. hidrolik sistem bu videoda görünüyor @mylife1903 2:24

bizim pikseller böyle olsaydı 10 numara olacaktı  :s20:

Çevrimdışı dj_dellyy

Soyunma odaları ve duş yerleri gibi futbolcuları ilgilendiren alanlar bitmek üzere. Stadın bu bölümlerine çok dikkat ediyoruz.Soyunma odasında bile takımı motive edecek fotoğraflar olacak. Üç senedir dışarıda oynayan oyuncularımız, kendi evlerine döndüklerini hissedecekler. Koridorlarda yürüdükleri zaman maça motive olacaklar.
Dolu tribünler önünde takımımızın çok daha iyi oynayacağına inanıyorum.

Çevrimdışı dharma07

Tff'nin stadyum güvenlik talimatı gereği koltuk(arkalıklı) olmak zorunda.ama değiştirilemeyecek bir kural değil tabiki.Almanyada kale arkaları lig maçlarında sökülup avrupa kupasında yeniden takılıyor.keşke bizim stadlarda böyle olsa, gol olunca tribün arjantinvari yıkılsa...

Herkesin maçlarını 3-5 bin seyirciyle oynadığı ligde biz 55-60 bin kişiyle oynarsak o koltukları tff seve seve çıkarttırır.  :evillol: :lol:

Çevrimdışı iilkerr

hee giriş çıkış tünelleri yani  :D :D
sağolasın aydınlattın beni

aynen oralar :) sen de sağol abi

ysariusta

• Ziyaretçi

Şunu belirtmekte yarar var: Başkan Fikret Orman deyim yerindeyse son üç senesini statta geçirdi. Sabahın en erken saatlerinden gece yarılarına kadar inşaat alanında mesai harcadığını gördük.Daha iyisini nasıl yapabiliriz, hep bunun üzerinde çalıştık. Evet doğrudur, koltuk kapasitesi ilk düşüncelerimize göre şu an daha fazla.
42 bin koltuklu bir stadımız var. Stadın her yerini gezdiğim için şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu stadın her yerinden maç seyredilir.Açılıştan sonra Arena’nın her açısından maç izlemek isterim.
Bunu bende çok istiyorum da bi ara valilik sınavına mı girsek ? Çok rahat yer yaptılar onlara be  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu yüz tanıma sistemi şöyle çalışacak diyebilir miyiz ; Olay çıkaran stada zarar veren vs. kişiler tespit edilecek ve kara listeye alınıp turnikeden giriş yapmaya çalıştığında engellenecek  ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Gürcan

Bu yüz tanıma sistemi şöyle çalışacak diyebilir miyiz ; Olay çıkaran stada zarar veren vs. kişiler tespit edilecek ve kara listeye alınıp turnikeden giriş yapmaya çalıştığında engellenecek  ?
Muhtemelen o sekilde olacak kara listeye alinip turnikeden giris yapamayacak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak Akay

Sadece Rüzgar yükünden 5000 t ek ağırlık taşıyacak şekilde tasarlandı.
Merak etmeyin  :busted_cop:
2-3 t luk skorbord çok komik olur
Tamam abi sen öyle diyorsun sorun yok :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deadam

Sadece Rüzgar yükünden 5000 t ek ağırlık taşıyacak şekilde tasarlandı.
Merak etmeyin  :busted_cop:
2-3 t luk skorbord çok komik olur

Merak Etmeyin rüzgarın bizim stada bir ağırlığı olmayacak ama cevizleri etkileyebilir. Ceviz bahçesi olan dikkatli olsun
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Burak Akay

atlasın abi ne olcak :D adamlar 3 değil 300 ton olsa abi buyrun takın der o halatlara dokunma şerefine eriştim ben böyle bişey görmedim o halatların ve kirişlerin üzerine bi bu kadar daha yük versen yine yerinden kıpırdamaz açık ve net :D
O kadarda değildir ya :) ben valla korkuyorum canlı canlı hiç görmedimya belkide ondan ama şu uzun oluklunun destek demiri binince ordan yamuldular falan ya çok tırstım  :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Merak Etmeyin rüzgarın bizim stada bir ağırlığı olmayacak ama cevizleri etkileyebilir. Ceviz bahçesi olan dikkatli olsun
Yine ince var her zamanki gibi  :D :D
İyi Günde Kötü Günde

ysariusta

• Ziyaretçi

o ceviz işine sonra bakacaz @Deadam şimdi mevsimi değil. Eylemlerim sürecek takipte kalın.  :ok:

Çevrimdışı Deadam

o ceviz işine sonra bakacaz @Deadam şimdi mevsimi değil. Eylemlerim sürecek takipte kalın.  :ok:

Ceviz candır. :D muhakkak ilgilenmek lazım Hele benim gibi cevizi ismiyle müsemma bir memlekttten olunca (Kırşehir/Kaman) konunun hassasiyeti daha fazla önem arzediyor :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

O kadarda değildir ya :) ben valla korkuyorum canlı canlı hiç görmedimya belkide ondan ama şu uzun oluklunun destek demiri binince ordan yamuldular falan ya çok tırstım  :evillol:
Sen merak etme  hiçbir  şey  olmaz.  :)

Çevrimdışı mert_

:D

Çevrimdışı sosyalkartal

Şu çim üzerinde ki çizgiler ne zaman kaybolacak acaba arsenalin stadında ki gibi kare piksel istiyorum ben  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı aşığımsana

Hakkari bayan futbol takımı Vodafone Arenayı gezmiş.. helal olsun aralarından 4 tanesi kartal işareti yapmış  :) :)

http://www.bjk.com.tr/tr/galeri/set/5407/1
Yalnız çok güzel bir iş yapmışlar. o kadar yol gelmişler ve bence unutamayacakları bir anı olur hepsi için.
Ömrümsün Beşiktaş!