Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498049 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fikret

ağzınla bin yaşa.  :claps: :claps: :claps: benimle aynı kafada birini bulabildim bu forumda. bu kişileri kapalı üstte çarşı sete geçtiği zaman yada nebilim karagümrüklüler bir araya geldiği zaman vs. yine koltuklarını sahiplenmelerini görmek isterim 25-30 kişi gruplanmış senin koltuğunda maç başlıyor sende pardon beyler bu koltuk benim başka yere hadi! mi diyeceksiniz?
aynen öyle diyecez.
Yeni stadın loca sayısı dışında bir farkı olması için bu koltuklar çok önemli. yoksa eskisinden ne farkı kalır? 32000 yerine 10000 daha.. 3 sene stadsız kaldığımıza değmez. Artık yeni stadta maçlar hep dolu olmalı. herkes koltuğunu bilsin avrupalı gibi maçlara gelsin yerine otursun. düzen sağlanırsa aileler, kadınlar maça daha çok gelir. Beşiktaş'ın geliri artar.
mücadele etmeden olmuyor bu iş. gerekirse şikayet ediceksin güvenliğe.

hadi 30-40 kişi gruptan dayak yemekten korkuldu mu iş güvenliğe yani yönetime düşebilir. hatırlayın aziz yıldırım fener stadında yer kontrolü yapıyordu başlarda.

ama sen Beşiktaş'ta içtin geldin maça yarım saat kala. senin koltuğa oturdu elemanın teki.
diyeceksin ki kalk kardeş. derse ki benim yerim dolu git one söyle diyeceksin. başka yere oturamayacağını oturmaya çalışırsa kaldırılacağını söyleyeceksin.
senin koltuk ve etrafına 30 kişi geldiyse de sonuçta gerçek yeri orası olan 30 kişi var. hak gaspına son!

Herkes koltuğuna sahip çıkacak.
Biz 4 kombine aldık, bizden ayrı tek kombine alan eş-dost var ama KURALI İŞLETMEMİZ LAZIM.
KAOS BİTSİN.

1 maç 2 maç sonra zaten sen ve senin çevrendeki kombine sahipleri belli olacak. birbirinizi kollayacaksınız.
ha şu sıkıntı var: bilet-kombine numaramız yok eskisi gibi kartın üzerinde. onun bir çıktısını almak gerekir bence.
EN İYİSİ YÖNETİMİN HER KOLTUĞA KOMBİNE SAHİPLERİ İSMİNİ YAZMASI olur. Birde insanlar alışana kadar gerekirse 200 kişiyi gezici yapacak yer kontrolünü sağlayacak.

bana kalsa stadın her yeri böyle ayarlanmalı. ha kapalı üst set denen bölge ne olur, y.açık üstlerde millet takmaz mı bilmiyorum. ama bu işi yapmazsak stad biletleri, kombinelerini satamayız. ucuza satmak zorunda kalırız.

Çevrimdışı Fikret

Benim meselem o değil aslında adam kapalının tam ortasında maç izlemek için tam oradan özene özene seçmiştir bileti onun hakkıdır ama kapalı üst hariç özellikle bunu niye der ki yani bir koltuk önde bir koltuk arkada izlesem ne farkeder yani niye illa o koltuğa oturmak ister insan onu çözemiyorum
Şimdi siz 3 kişi aldınız kombine diyelim. yanınızdanda 3 kişi aldı.
sen bir ekstra arkadaşınla izlemek istiyorsun. diğer 3 kişiden biri napacak?

ilk gelen koltuğu kapar olursa. kapalının orta yerinden almış adam kenara gitmek zorunda kalır. ortasıyla kenar arası kombine 1000tl oynuyor.
alt katın ortasından almış adama alt katın dibi görünür.
yani stada ilk gelen kaparda her türlü hak gaspı oluyor. ancak ileride y.açık koltuksuz yapılırsa dediğiniz olur.

şöyle de birşey var: ben 2.5 sene önce bilinçli seçerek aldım koltuğumu.
şimdi elemanın teki bilet alacak maça. gelecek benim güzel yerime? oturtmam arkadaş imkanı yok yani. kralı gelse hakkımı ararım.

dikkat edin ABD, Avrupa'da en dandik ligler maçlarda bile ciddi seyirci sayısı oluyor. koltuğuna saygı gösteriyor insanlar bu çok önemli oralarda.
bu yazın 102.000 kişilik LSU TIGERS üniversite "futbol" takımı maçına gittim.
bakın bölmeler arası hiçbir engel yok.

30 dolarlık bilette 500dolarlık bilet olan yere isterse girer. 102.000 kişi. kimse başkasının yerini alayım derdine girmiyor.

Çevrimdışı beşiktaşk

aynen öyle diyecez.
Yeni stadın loca sayısı dışında bir farkı olması için bu koltuklar çok önemli. yoksa eskisinden ne farkı kalır? 32000 yerine 10000 daha.. 3 sene stadsız kaldığımıza değmez. Artık yeni stadta maçlar hep dolu olmalı. herkes koltuğunu bilsin avrupalı gibi maçlara gelsin yerine otursun. düzen sağlanırsa aileler, kadınlar maça daha çok gelir. Beşiktaş'ın geliri artar.
mücadele etmeden olmuyor bu iş. gerekirse şikayet ediceksin güvenliğe.

hadi 30-40 kişi gruptan dayak yemekten korkuldu mu iş güvenliğe yani yönetime düşebilir. hatırlayın aziz yıldırım fener stadında yer kontrolü yapıyordu başlarda.

ama sen Beşiktaş'ta içtin geldin maça yarım saat kala. senin koltuğa oturdu elemanın teki.
diyeceksin ki kalk kardeş. derse ki benim yerim dolu git one söyle diyeceksin. başka yere oturamayacağını oturmaya çalışırsa kaldırılacağını söyleyeceksin.
senin koltuk ve etrafına 30 kişi geldiyse de sonuçta gerçek yeri orası olan 30 kişi var. hak gaspına son!

Herkes koltuğuna sahip çıkacak.
Biz 4 kombine aldık, bizden ayrı tek kombine alan eş-dost var ama KURALI İŞLETMEMİZ LAZIM.
KAOS BİTSİN.

1 maç 2 maç sonra zaten sen ve senin çevrendeki kombine sahipleri belli olacak. birbirinizi kollayacaksınız.
ha şu sıkıntı var: bilet-kombine numaramız yok eskisi gibi kartın üzerinde. onun bir çıktısını almak gerekir bence.
EN İYİSİ YÖNETİMİN HER KOLTUĞA KOMBİNE SAHİPLERİ İSMİNİ YAZMASI olur. Birde insanlar alışana kadar gerekirse 200 kişiyi gezici yapacak yer kontrolünü sağlayacak.

bana kalsa stadın her yeri böyle ayarlanmalı. ha kapalı üst set denen bölge ne olur, y.açık üstlerde millet takmaz mı bilmiyorum. ama bu işi yapmazsak stad biletleri, kombinelerini satamayız. ucuza satmak zorunda kalırız.
[/quoted]

hiç biri olmaz kardeşim dediğim gibi sen kardeşini 13 yaşında yeğenini anneni kız arkadaşını kuzenini birini maça getirdin sen eski açık 17. sıradasın getiriğin kişiyede 2.sıradan bilet bulabildin ne yapacaksın sen 17.sırada getirdiğin kişi 2.sırada mı maç izleyecek bırakın allah aşkına biraz gerçekçi olun. çok tartışma çok kavga çıkar bu yüzden. hani omuz omuza maç izlemek kaldırımda desteklemek.? hani bir koltukta 2 kişi maç izlemek? yoksa fikret orman'ın dediği gibi cidden sarayların takımı mı olduk ?
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 03:50:48 beşiktaşk ]

Çevrimiçi Necmi

ağzınla bin yaşa.  :claps: :claps: :claps: benimle aynı kafada birini bulabildim bu forumda. bu kişileri kapalı üstte çarşı sete geçtiği zaman yada nebilim karagümrüklüler bir araya geldiği zaman vs. yine koltuklarını sahiplenmelerini görmek isterim 25-30 kişi gruplanmış senin koltuğunda maç başlıyor sende pardon beyler bu koltuk benim başka yere hadi! mi diyeceksiniz?
sen demeyeceksin bunu passolig diyecek siz hala bu akıllı stad özelliğini anlamadınız.
Başka stadlarla mukayese ediyorsunuz ya işte etmeyin çünkü bu Beşiktaş maçlarında sert şekilde uygulanacak.
hem işin devlet kanatı var bunu uygulamada istekli hemde kulüp kanadı var ve bunu uygulanabilir yapacak teknolojik alt yapıda var.
bizdeki yüz tanıma sistemi diğer stadyumlardaki gibi değil en gelişmiş sistem ve direk uyarı gelecek telefonuna yani stadyumda
bir gözünüz mesajlarınızda olsun  :)  o akıllı stad teknolojisi taraftar koltuğuna sipatiş versin diye yapılmadı bu işin taraftara şirin
görünme kısmı ama perdenin arkasında bir canavar var. Bunu Beşiktaş kulübü aldığı o kadar cezadan sonra artık mecbur kaldı yaptı.
mesela sevgilinle gelebilirsin ama onu yanında olsun diye başkasının yerine oturtamazsın çünkü adam buna göz yumsa bile gidip başka yerde durmak zorunda
olduğu için kendinide riske atacak. Öyle taraftar grubu falan geçeceksin kardeşim ceza bireysel uygulanıyor hiç kimse
bu riske girmez. Yönetim esnek olsa Beşiktaşın stadında devlet esnek olmayacak bunu herkes bilmeli

Çevrimdışı beşiktaşk

@Necmi her şey iyi hoş güzelde abicim. eş dostla kapıya kadar gel sonra yollar ayrılsın yüz tanıma sistemi varsa benim o koltukta oturmama gerek yok. yüzümün fotoğrafı çekilir bir olay çıkartırsam ben olduğum saptanır ve kombinem iptal edilir veya stada girişim yasaklanır bunun için koltuğunda oturmaya gerek yokki. Hala desteklemiyorum ama hadi neyse 11 nisanda ak koyun kara koyun ortaya çıkacak
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 03:54:48 beşiktaşk ]

Çevrimdışı Bektur

@Necmi her şey iyi hoş güzelde abicim. eş dostla kapıya kadar gel sonra yollar ayrılsın yüz tanıma sistemi varsa benim o koltukta oturmama gerek yok. yüzümün fotoğrafı çekilir bir olay çıkartırsam ben olduğum saptanır ve kombinem iptal edilir veya stada girişim yasaklanır bunun için koltuğunda oturmaya gerek yokki. Hala desteklemiyorum ama hadi neyse 11 nisanda ak koyun kara koyun ortaya çıkacak
Konusarak cozulur, yaninizdaki kombineli adamlarlarla zaten tanisacaksiniz. Hatta maca gitmeden rica edersin kardes misafirim var 2 sira onden biletini aldik, bugunluk yanima alabilir miyim diye zaten o gune kadar o samimiyet gelecek.
hayat bu.

Çevrimiçi Necmi

nesini desteklemiyorsun ne yani tanımadığın biri evine gelse şimdi bu gece burda kalacağım dese buyurmu
diyeceksin bunun evinden bir farkı yok evinide kiralıyorsun burayıda kiralıyorsun. birinin mülküne çöreklenmek suçtur
kardeşim bunu yaptığın anda suç işlemiş oluyorsun adamın sana kalk demesine bile gerek yokki gerekli mercihlere gider şikayet eder
olay biter. Siz bu sene maçlara gelmiyorsunuz galiba kapalı diyorsun ya başak şehirde batı üst tam göbekte geliyor bu koltuk bana ait kalk diyor
ve bizim stadımızda 40000 kişi varsa bunun 30000 diyecek eskiden bir kişi direnirse çöküyorlardı ama şimdi 30000 direnen olacak ne çökebilirsin nede kulüp böyle bir şeye müsade eder. ya yeni oluşacak şartlara uyacaksın yada o stadda olmayacaksın bu kadar basit sakın unutma sen stadda 42000 kişisin ama dışardada senin koltuğunu bekleyen 42000 kişi var. eskiden 5000 kişiye oynuyordun bu tip sıkıntılar olmuyordu kulüp staddaki adamı stadda tutmaya uğraşıyordu
şimdi artık eyvallahı olmayacak 30000 kombine satmış satacağı 10000 bilet var bilet karaborsaya düşer kulüp seni attığında bir bilete yüz işi atlar.
bir kaç gündür Başkanın çıkışlarını dinliyoruz sinirli olduğumuz içinde satır aralarına bakmadık ne diyor Aslında tavrı net Bu stadda kombineliyi koruyacağım
diyor. Beni 3 senedir yanlız bırakan gelipde stadda huzur bozamayacak diyor şimdi gelmesin diyen yarında çok kolay güle güle diyecektir emin ol.
artık stadda zorbalık devri bitti kimse kimsenin hakkına göz dikemez. istediğin kadar yaparım ederim de duvara çarparsın.
geçmişte renklilerle verilen koltuk kavgasına benzemez bu karşındakide Beşiktaş taraftarı birde insanlar birlikte aldı kombineyi
genelde insanlar grup olacak sen şimdi düşünebiliyormusun bir gelecek 121 e ve bizim koltuklara zorbalıkla çökmeye çalışacak.
neden toplu aldık orda herkes birbirinin koltuğunu koruyacak. merak etme gruplarda yer belirleyip toplu aldı. olacak olan olay münferit olur.
 bir kere tüm stadın alt katları kombineyle bitti numaralı ve kapalı üstte kombine bitti ve biletle giren olmayacağı için o dediğin sıkıntılar yaşanmayacak
kimse bilmiyor sanırım Başak şehirde doğu ve batı altta kimse koltuğunun dışında bir yere oturamıyor. Artık kabul edin koltuğunu isteyen taraftar geliyor stada
olimpiyatta 40 liraya doğu 60 liraya batı bileti satılıyordu burda kale arkası 110 lira avrupa maçlarınıda dikkate alırsak bu ayda 4 bilet 440 lira demektir bunu verebilecek olan emin ol hakkını aramasınıda bilen kişi olacak. olimpiyatta dört maça girdiğin paraya burda bir maça giremiyorsun

Çevrimdışı Orhan

nesini desteklemiyorsun ne yani tanımadığın biri evine gelse şimdi bu gece burda kalacağım dese buyurmu
diyeceksin bunun evinden bir farkı yok evinide kiralıyorsun burayıda kiralıyorsun. birinin mülküne çöreklenmek suçtur
kardeşim bunu yaptığın anda suç işlemiş oluyorsun adamın sana kalk demesine bile gerek yokki gerekli mercihlere gider şikayet eder
olay biter. Siz bu sene maçlara gelmiyorsunuz galiba kapalı diyorsun ya başak şehirde batı üst tam göbekte geliyor bu koltuk bana ait kalk diyor
ve bizim stadımızda 40000 kişi varsa bunun 30000 diyecek eskiden bir kişi direnirse çöküyorlardı ama şimdi 30000 direnen olacak ne çökebilirsin nede kulüp böyle bir şeye müsade eder. ya yeni oluşacak şartlara uyacaksın yada o stadda olmayacaksın bu kadar basit sakın unutma sen stadda 42000 kişisin ama dışardada senin koltuğunu bekleyen 42000 kişi var. eskiden 5000 kişiye oynuyordun bu tip sıkıntılar olmuyordu kulüp staddaki adamı stadda tutmaya uğraşıyordu
şimdi artık eyvallahı olmayacak 30000 kombine satmış satacağı 10000 bilet var bilet karaborsaya düşer kulüp seni attığında bir bilete yüz işi atlar.
bir kaç gündür Başkanın çıkışlarını dinliyoruz sinirli olduğumuz içinde satır aralarına bakmadık ne diyor Aslında tavrı net Bu stadda kombineliyi koruyacağım
diyor. Beni 3 senedir yanlız bırakan gelipde stadda huzur bozamayacak diyor şimdi gelmesin diyen yarında çok kolay güle güle diyecektir emin ol.
artık stadda zorbalık devri bitti kimse kimsenin hakkına göz dikemez. istediğin kadar yaparım ederim de duvara çarparsın.
geçmişte renklilerle verilen koltuk kavgasına benzemez bu karşındakide Beşiktaş taraftarı birde insanlar birlikte aldı kombineyi
genelde insanlar grup olacak sen şimdi düşünebiliyormusun bir gelecek 121 e ve bizim koltuklara zorbalıkla çökmeye çalışacak.
neden toplu aldık orda herkes birbirinin koltuğunu koruyacak. merak etme gruplarda yer belirleyip toplu aldı. olacak olan olay münferit olur.
 bir kere tüm stadın alt katları kombineyle bitti numaralı ve kapalı üstte kombine bitti ve biletle giren olmayacağı için o dediğin sıkıntılar yaşanmayacak
kimse bilmiyor sanırım Başak şehirde doğu ve batı altta kimse koltuğunun dışında bir yere oturamıyor. Artık kabul edin koltuğunu isteyen taraftar geliyor stada
olimpiyatta 40 liraya doğu 60 liraya batı bileti satılıyordu burda kale arkası 110 lira avrupa maçlarınıda dikkate alırsak bu ayda 4 bilet 440 lira demektir bunu verebilecek olan emin ol hakkını aramasınıda bilen kişi olacak. olimpiyatta dört maça girdiğin paraya burda bir maça giremiyorsun
Abi sen anlattikca kendimden gectim. Insallah su sistem ulkemizde basarili olur hem kulup kazanir hem biz hakkimizin karsiligini alabilmis oluruz.Artik para kazanmamiz lazim eski usul devam ederse bir daha kafamizi kaldiramayiz.

Çevrimiçi Necmi

Daha önce hesaplamıştık abi model üzerinde eski açık üst kısmı  yeni açık gibi olursa 1221 koltuk fark etmişti
o zaman bu konuda netleşelim 1200 koltuk civarı fark oluyor her kafadan bir söz çıkmaz en azından @FARUK

Çevrimdışı HollandaKartali

o zaman bu konuda netleşelim 1200 koltuk civarı fark oluyor her kafadan bir söz çıkmaz en azından @FARUK

Eski Açık 1200 koltuk
En üst sıraya 1300 koltuk

Yırtıklara ne kadar koyabiliriz? Juventus stadında yırtıklara kapak yapıp koltuk koymuşlar. Açılır kapanır hale gelmiş.

Başka? Kapasiteyi nasıl artırabiliriz?

Çevrimdışı murat baltacı

Herkez kendi koltuğunda oturacak olayını çok abartıyoruz arkadaşlar sinemaya yada tiyatroya gitmiyoruz futbol maçı bu herşeyin bi kültürü rajonu vardır adam stadyumdan içeri girip sınava gelmiş gibi koltuk numarasınımı arayacak hadi onu geçtim adam kız arkadaşıyla eşiyle dostuyla gelmiş yan yana olamazmış herkez kendi koltuğunda oturcakmış böyle saçmalık olurmu bikere o çatı altında saygı sevgi hoşgörü var takımdaşlık var herkez elinden geldiğince birbirine kolaylık sağlayacaktır.

Demek istediğim şu değil adam kapalı ortadan kombine almış gidip kenardan izlemez elbette ama bi sıra üst bi sıra yanda falan görüşünü çok etkilemeyecek durumda anlayış göstermeli o tribüne gelende düşman değil hepimiz Beşiktaşlıyız adam sırf kendi koltuğunda oturmak için iki sıra yana oturmayıp kıllık yapıp benim misafirimle yan yana maç izleme keyfimi engel olursa ayıp eder. mümkün olduğunca anlayışlı olup birbirimizi idare etmeliyiz herşeyide hak hukuk kural kitap meselesi yapmaya gerek yok.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kapasite muhabbeti donmus gene :)

Bahsedildigi gibi 2500 seyirci koltugu eski acigin yukselmesi ve son siraya koltuk takilmasiyla mumkun.

Ayrica yirtiklara portatif yada hidrolik tribunler yapilirsa 500 koltuk (3 yirtik toplam) daha kazanabiliriz. Ben daha cok gorsel acidan daha iyi olur diye dusunuyorum.

Bunlar disinda bence onumuzdeki sezon boyunca Yeni aciktaki taraftar profiline gore koltuk duzenlemesi olabilir. Eger Bu tribunlerde Kimse oturarak mac izlemezse, koltuklar arasinda bosluk birakmadan takilmasini isteyebilir Fikret Orman. Tam olarak ne kadar koltuk kazaniriz bilmiyorum ama tahminen 1500 fark eder. 

Yeni acikta sira basi ortalama 500 koltuk desek.
 Toplam 30 sira. 
 500x30=15000 koltuk.   
 Koltuk arasi bosluk 4cm desek. 
 15000 x 4 = 60000 cm yer aciklacak.   
 Bir koltuk genisligi 44cm desek.
 60000 / 44 = 1363 koltuk daha eklenebilir.

Avrupa maclarinda ise Uefa standartlarina gore ayar yapilabilir. Bunun icin bir ekip ve sistem gelistirilebilir.
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 06:20:45 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı mylife1903

Bir kardeşimiz paylaşmıştı daha önce. hidrolik sistem bu videoda görünüyor @mylife1903 2:24

Juventus iyi stat yapmis. Sanki bizim stadtan buyuk duruyor ama kapasitesi kucuk, belkimdaha rahat otursunlar diyedir, belki fotograflarin acisindandir.

Ilk kati yuksek tutmus adamlar, stadin disi inanilmaz guzel, ilk firsatta ziyaret edecegim bu stadi.

Maliyeti de 100milyon euro bizim stadtan biraz ucuza gelmis. Avrupanin yuksek birim maliyetleri ile iyi calismis adamlar.

Simdi su yirtiklar konusunda ridvan akara basma zamanidir, kapatalim o bosluklari. Yapilmisi var, bizde yapariz.

Çevrimdışı mylife1903

Bahsedildigi gibi 2500 seyirci koltugu eski acigin yukselmesi ve son siraya koltuk takilmasiyla mumkun.

Ayrica yirtiklara portatif yada hidrolik tribunler yapilirsa 500 koltuk (3 yirtik toplam) daha kazanabiliriz. Ben daha cok gorsel acidan daha iyi olur diye dusunuyorum.

Bunlar disinda bence onumuzdeki sezon boyunca Yeni aciktaki taraftar profiline gore koltuk duzenlemesi olabilir. Eger Bu tribunlerde Kimse oturarak mac izlemezse, koltuklar arasinda bosluk birakmadan takilmasini isteyebilir Fikret Orman. Tam olarak ne kadar koltuk kazaniriz bilmiyorum ama tahminen 1500 fark eder. 

Toplam 30 sira. 
 500x30=15000 koltuk.   

Avrupa maclarinda ise Uefa standartlarina gore ayar yapilabilir. Bunun icin bir ekip ve sistem gelistirilebilir.

Serkan cok dogru demis, 500 koltuk icin belki degmez, diye dusunuluyor olabilir ama gorsel acidan paha bicilemez. Rakip takim kacacak yer bulamayacak o statta, kacilacak tek yer soyunma odalari.

Çevrimiçi Necmi

Toplam 30 sira. 
 500x30=15000 koltuk.   

Türkiye standartlarını nasıl aşacaksın :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Necmi abiyi uyku tutmamis. Necmi abi benim hatirladigim turkiye standartlari doviz piyasalari gibidir. Asagi-yukari standartlaridir yahu ayarlanir yani

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Turkiye'de standart mi var ? 

Fenerin nasil 50 bin kusur kapasitesi var. Demek ki standart yokmus.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Herkez kendi koltuğunda oturacak olayını çok abartıyoruz arkadaşlar sinemaya yada tiyatroya gitmiyoruz futbol maçı bu herşeyin bi kültürü rajonu vardır adam stadyumdan içeri girip sınava gelmiş gibi koltuk numarasınımı arayacak hadi onu geçtim adam kız arkadaşıyla eşiyle dostuyla gelmiş yan yana olamazmış herkez kendi koltuğunda oturcakmış böyle saçmalık olurmu bikere o çatı altında saygı sevgi hoşgörü var takımdaşlık var herkez elinden geldiğince birbirine kolaylık sağlayacaktır.

Demek istediğim şu değil adam kapalı ortadan kombine almış gidip kenardan izlemez elbette ama bi sıra üst bi sıra yanda falan görüşünü çok etkilemeyecek durumda anlayış göstermeli o tribüne gelende düşman değil hepimiz Beşiktaşlıyız adam sırf kendi koltuğunda oturmak için iki sıra yana oturmayıp kıllık yapıp benim misafirimle yan yana maç izleme keyfimi engel olursa ayıp eder. mümkün olduğunca anlayışlı olup birbirimizi idare etmeliyiz herşeyide hak hukuk kural kitap meselesi yapmaya gerek yok.

o kültür ve rajon değişecek.. tabi ki misafir vs durumlarında ufak tefek anlayışlar gösterilir ama bu da kişinin kendi isteğiyle olur.. burada kastedilen kenarda bilet alıp ortaya çöreklenme durumları
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Hepinize hayırlı haftalar, şafak 14.

Şampiyonluğa yürüdüğümüz şu kritik süreçte sen şunun adamısın sen bunun adamısın demeden bütün camia omuz omuza kenetlenmemiz umuduyla.

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Beşiktaş Arena.

Sabah sabah bir soru ile başliyim. Bayağıdır takip edemedim, konuşulduysa affola.

Vip kısımdaki koltuklar neden yukarıdan aşağıya şerit şeklinde boşluklar bırakıldık acaba, bilen var mıdır ?

Çevrimdışı Fatih

Şimdi siz 3 kişi aldınız kombine diyelim. yanınızdanda 3 kişi aldı.
sen bir ekstra arkadaşınla izlemek istiyorsun. diğer 3 kişiden biri napacak?

ilk gelen koltuğu kapar olursa. kapalının orta yerinden almış adam kenara gitmek zorunda kalır. ortasıyla kenar arası kombine 1000tl oynuyor.
alt katın ortasından almış adama alt katın dibi görünür.
yani stada ilk gelen kaparda her türlü hak gaspı oluyor. ancak ileride y.açık koltuksuz yapılırsa dediğiniz olur.

şöyle de birşey var: ben 2.5 sene önce bilinçli seçerek aldım koltuğumu.
şimdi elemanın teki bilet alacak maça. gelecek benim güzel yerime? oturtmam arkadaş imkanı yok yani. kralı gelse hakkımı ararım.

dikkat edin ABD, Avrupa'da en dandik ligler maçlarda bile ciddi seyirci sayısı oluyor. koltuğuna saygı gösteriyor insanlar bu çok önemli oralarda.
bu yazın 102.000 kişilik LSU TIGERS üniversite "futbol" takımı maçına gittim.
bakın bölmeler arası hiçbir engel yok.

30 dolarlık bilette 500dolarlık bilet olan yere isterse girer. 102.000 kişi. kimse başkasının yerini alayım derdine girmiyor.

Verdigin ornek toplumla alakali bir durum hocam. Biz o kadar evcillesemedik, medeniyet bize o kadar fazla gelmedi.

Ben Vodafone Arena'da bu tarz seylerin olacagina ihmal vermiyorum acikcasi. Kapali alt ve numarali alt tribun haric herkes istedigi yere tekrardan oturur. ilk macta da baya bi guvenlik gerekiyor, cok fazla kavga cikar.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın :)
Bu yüz tanıma sisteminin anlamlı olabilmesi için yaptırımların daha caydırıcı olması lazım
Yoksa adamı o maç atarsın dışarı sonraki maç girer anlamı yok
Ya da küfür edildi,sadece küfürü eden değil de tüm tribün ceza alırsa yine hiçbir anlamı yok
Yaptırımların hukuken yeniden düzenlenmesi lazım özellikle küfür konusunda

Farklı konu: Artık stat ziyaretleri son bulsun da adamlar bitirsin zamanında,kaldı 14 gün zaten
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 08:41:07 yigitcan1903 ]