Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498868 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onder23

Bazı arkadaşlar yazmışta tribün grupları nerde olur diye ortada olur demiş birkaç kişi. Eğer hepsi ortadan aldıysa eyvallah ama köşeden alıp gelip benim yerime geçerse işler karışır. İnşallah şu herkesin kendi yerine geçmesinde sıkıntı çıkmaz.
Zaten o kastedildi toplu olarak almışlardır diye. Herkesin kendi koltuğunda oturması önemli bir konu

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iyimserure

Şu çim üzerinde ki çizgiler ne zaman kaybolacak acaba arsenalin stadında ki gibi kare piksel istiyorum ben  :kop:
köşelerden bakarsan böyle kare kare görünür, kale arkalarından bakarsan diklemesine (uzun eksende), maratondan bakarsan yine diklemesine (ama bu sefer kısa eksende) görürsün. Bakış açısına göre değişir yani

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı kivanc

Bugun saat 4 gibi stada girme şansı buldum. Girer girmez sinirlerim bozuldu. Nasıl bir zihniyettir koltuklara isimlerini yazmak garip garip şeyler yazmak anlam veremiyorum. Zarar vermek ne kadar hoşlarına gidiyor ayıptır yazıktır günahtır ya. Bembeyaz koltuklara mavi tahta kalemiyle yazı yazmışlar. Biraz emeğe saygı.

Çevrimdışı MaDJeR

Mod arkadaşlardan özür dileyerek bir sorum olacak.Arkadaşlar 3 lü kombine için passolige para atacagım yarın , ancak en son antalya macındaki başakşehir iadeleri yapılmamış bende halen.. sizde de durum böyle mi ? oradan gelecek paraya da güveniyordum :(

Çevrimdışı Efe

O kadarda değildir ya :) ben valla korkuyorum canlı canlı hiç görmedimya belkide ondan ama şu uzun oluklunun destek demiri binince ordan yamuldular falan ya çok tırstım  :evillol:
onun yapılışı o şekilde o halatların yamulması daha gergin olmadığını gösterir halatın kopması için gergin olması ve dahada gerilmesi gerekir burda öyle bişey yok aksine esniyor dahada esner istenirse geredebilirsin adamlar bu işi oturtmuşlar çatı konusunda en iyisinin yapldığı aşikar skorboart ta takıldığında çok güzel olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Mod arkadaşlardan özür dileyerek bir sorum olacak.Arkadaşlar 3 lü kombine için passolige para atacagım yarın , ancak en son antalya macındaki başakşehir iadeleri yapılmamış bende halen.. sizde de durum böyle mi ? oradan gelecek paraya da güveniyordum :(
hafta içi yapılır sen paranı at bekle :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

onun yapılışı o şekilde o halatların yamulması daha gergin olmadığını gösterir halatın kopması için gergin olması ve dahada gerilmesi gerekir burda öyle bişey yok aksine esniyor dahada esner istenirse geredebilirsin adamlar bu işi oturtmuşlar çatı konusunda en iyisinin yapldığı aşikar skorboart ta takıldığında çok güzel olacak
Çelik ya halatlar çelik eğilmez bükülmez kırılır mantığıyla düşündüm ama dediğin doğru aşırı gerilim yok üzerinde görüntü bu şekilde skorboard bencede çok güzel olur hatta örnek video paylaşmıştım çok güzel olucak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

@yavvuzz  dan günü içi fotoları teşekkür ederiz

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Merak Etmeyin rüzgarın bizim stada bir ağırlığı olmayacak ama cevizleri etkileyebilir. Ceviz bahçesi olan dikkatli olsun

:D :D :D :D :D

Çevrimdışı Sezer94

Reklam panolari kaleler scoreboardlar loca ledleri ve suni çim saha cizgileri hibrit bitsin artik ya :(
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

Reklam panolari kaleler scoreboardlar loca ledleri ve suni çim saha cizgileri hibrit bitsin artik ya :(
hafta sonuna kadar hepsi biter

Çevrimdışı Sezer94

hafta sonuna kadar hepsi biter

2-9 nisanda vizelerim var vize oncesi biraz heyecan olsun sinav stresi var Necmi abi :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Deniz

Kimse kimsenin yerine oturamaz herkes rahat olsun.yaptirim gucu kulüpte ,yapanlar tespit edilir gerekli islem yapılır tekrari durumunda kombinesi iptal edilir bunu bu kadar tartismaya gerek yok.kulup gorevini yaptığı surece herkes parasini odedigi yerde macini izler.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Scoreboardlar catida olacak muhtemelen ki bence de dogrusu budur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı beşiktaşk

Kimse kimsenin yerine oturamaz herkes rahat olsun.yaptirim gucu kulüpte ,yapanlar tespit edilir gerekli islem yapılır tekrari durumunda kombinesi iptal edilir bunu bu kadar tartismaya gerek yok.kulup gorevini yaptığı surece herkes parasini odedigi yerde macini izler.

@Deniz bu daha öncede demiştim kimse kimsenin yerine oturamaz diyorsunuz fakat küfür edilince bütün tribün ceza alıyor. ayrıca benim yanım full kombineli sağım solum oldu ki bir arkadaşımda seneye 14. hafta bilet almış beraber gidicez maça şimdi benim sağım solum biletli ise ben arkadaşımla nasıl izlicem ? yada kız arkadaşımı götürdüm yada annemi tek maçlığına götürdüm ona bu koltuk senin benim koltuğum yukarıda mı dicem dediğiniz güzel fakat çok saçma hele bi stad açılsın kimler kimlerin koltuğuna oturuyor hep beraber göreceğiz... bence dediğiniz olmaz.

Çevrimdışı osman1903

@Deniz bu daha öncede demiştim kimse kimsenin yerine oturamaz diyorsunuz fakat küfür edilince bütün tribün ceza alıyor. ayrıca benim yanım full kombineli sağım solum oldu ki bir arkadaşımda seneye 14. hafta bilet almış beraber gidicez maça şimdi benim sağım solum biletli ise ben arkadaşımla nasıl izlicem ? yada kız arkadaşımı götürdüm yada annemi tek maçlığına götürdüm ona bu koltuk senin benim koltuğum yukarıda mı dicem dediğiniz güzel fakat çok saçma hele bi stad açılsın kimler kimlerin koltuğuna oturuyor hep beraber göreceğiz... bence dediğiniz olmaz.
Olmaz tabi ben arkadaşlardan farklı aldım kombineyi bi önümdeki sıradalar ben şimdi onların yanına insem kombinem iptal mi olacak kaldı ki insanların da bu kadar umrunda değil yerlerinde oturmak burada buna çok takan arkadaşlar var rahatsızlıklarını anlayamadım sanki kombine alırken gittiler yerlere oturdular en uygun yer için burası benim dediler bilgisayar üzerinden bir koltuğu aldık işte daha görmediği koltuğu bu kadar sahiplenmenin mantığını anlayamadım hala??

Çevrimdışı KLEBERR

Bazı arkadaşlar yazmışta tribün grupları nerde olur diye ortada olur demiş birkaç kişi. Eğer hepsi ortadan aldıysa eyvallah ama köşeden alıp gelip benim yerime geçerse işler karışır. İnşallah şu herkesin kendi yerine geçmesinde sıkıntı çıkmaz.

aynen katılıyorum...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı beşiktaşk

Olmaz tabi ben arkadaşlardan farklı aldım kombineyi bi önümdeki sıradalar ben şimdi onların yanına insem kombinem iptal mi olacak kaldı ki insanların da bu kadar umrunda değil yerlerinde oturmak burada buna çok takan arkadaşlar var rahatsızlıklarını anlayamadım sanki kombine alırken gittiler yerlere oturdular en uygun yer için burası benim dediler bilgisayar üzerinden bir koltuğu aldık işte daha görmediği koltuğu bu kadar sahiplenmenin mantığını anlayamadım hala??

ağzınla bin yaşa.  :claps: :claps: :claps: benimle aynı kafada birini bulabildim bu forumda. bu kişileri kapalı üstte çarşı sete geçtiği zaman yada nebilim karagümrüklüler bir araya geldiği zaman vs. yine koltuklarını sahiplenmelerini görmek isterim 25-30 kişi gruplanmış senin koltuğunda maç başlıyor sende pardon beyler bu koltuk benim başka yere hadi! mi diyeceksiniz?

Çevrimdışı Hasankavraz

Merak ettiğim birsey var yazildiysa affola.. soyunma odalarının neden bi fotoğrafı yok neden gizli bu kadar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı osman1903

ağzınla bin yaşa.  :claps: :claps: :claps: benimle aynı kafada birini bulabildim bu forumda. bu kişileri kapalı üstte çarşı sete geçtiği zaman yada nebilim karagümrüklüler bir araya geldiği zaman vs. yine koltuklarını sahiplenmelerini görmek isterim 25-30 kişi gruplanmış senin koltuğunda maç başlıyor sende pardon beyler bu koltuk benim başka yere hadi! mi diyeceksiniz?
Benim meselem o değil aslında adam kapalının tam ortasında maç izlemek için tam oradan özene özene seçmiştir bileti onun hakkıdır ama kapalı üst hariç özellikle bunu niye der ki yani bir koltuk önde bir koltuk arkada izlesem ne farkeder yani niye illa o koltuğa oturmak ister insan onu çözemiyorum

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

1 saat önce

Numaralıda ışık olmayan boşluğa Beşiktaş amblemi çok yakışır çok..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

yazildiysa affola ama reklam panolari led mi normal karton mu olacak?

Çevrimdışı beşiktaşk

Benim meselem o değil aslında adam kapalının tam ortasında maç izlemek için tam oradan özene özene seçmiştir bileti onun hakkıdır ama kapalı üst hariç özellikle bunu niye der ki yani bir koltuk önde bir koltuk arkada izlesem ne farkeder yani niye illa o koltuğa oturmak ister insan onu çözemiyorum
orası öyle bende arkadaşlarımla adlım biri 3 sıra biri 4 sıra onumde dıgerı yanımda şimdi ayrı ayrı mı takılıcaz kafam almıyor yeminle.