Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5500270 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı turklucky

Skorbordlar çatıya asılacak bence.Yoksa niye çıkartsınlarki köşeden bir daha :alala: :sevinc :sevinc
Bence de... İyi oldu iyi...

Çevrimdışı ozgursum

Ben de ilk maca desibel olcerle gitmeyi dusunuyorum 100 kisinin cikardigi sese bakarsak 42 bin kisinin sesi inanilmaz olacak :icool:

https://twitter.com/hbrkarakartal/status/714053737598361600
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 16:37:46 ozgursum ]

Çevrimdışı cursedofdragon

200 sayfadır forumu okumaya bıraktım, umarım fazla bisey kaçırmamışımdir.

Faruk abi'de olmasa ..

kale direkleri başlandı scoreboard büyük bir ihtimalle çatıda olacak bizde okumadan geçiyoruz artık forum o eski forum değil.

Çevrimdışı scarfright

Beğenerek uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi, özellikle de bu konuyu. Çok eğlenceliydi takip etmek. Ancak stadla ilgili son gelen güzel haberlerden sonra, hele ki tarih netleştikten sonra, resmen sabote edildi site sevimsiz bir hal aldı. Rica ediyorum site yonetimine bi hal çare bulalım eski güzel duruma tekrar dönelim.

Çevrimdışı Efe

Güncel
Eski açık taki scoreboard ledleri sökülmüş diğer scoreboard un çerçevesi de  yeni açıkta altta hazırlandı
Umarım çatıya alınır
aha super gelisme
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı pascal26

1-Yönetim hatalı. Tek maç da satsan doldurursun. (işin arka planında başka şeyler de olabilir ama şu aşamada konuşmaya gerek yok) Başkanın söylemi de itici. Daha kapsayıcı olmalı. Bu karardan da mutlaka döneceklerdir.

2-Yönetimi eleştirelim, herkes hakkını da arasın.  Ama bi de dönüp taraftarı eleştirelim. 3 sene maçlara uğramadık. Yönetim çölde suya kavuşmuş gibi 3 maç 30 milyon tl ihtimalini görünce heyecan yaptı. Ama adamlar maça gelin, sıcak para lazım dedikçe kulübü takımı bu kadar susuz bırakan da biziz.

3- İstifalık falan bi durum yok. O kadar da değil. Bu sefer yemezler. 

Çevrimdışı attila_metu

Piksel muhabbeti bile bu kadar baymamisti.
Yoneticiler lutfen mudahele. Yoksa cekirdek kitle yavas yavas uzaklasacak.

Çevrimdışı macrinus

Futbolun ruhuna ters, biz maca neden gidiyoruz? Cnk herkes herkesi yenebilir futbolda, futbol ayakla oynanan bir oyundur, hersey olabilir 90 dakikada.
Endustriyel futbola troll bakis acisi. Vahsi kapitalizm statlarda.

Ama bir sekil stat icinden ekstra gelirler cikarilabilir, herkesin akilli telefonu var mesela cuzi bir miktar karsiliginda vodafoneun uygulamasindan bir gelir kapisi yapilabilir. Bir suru kamera olacak deniyor, mesela gol aninda sizin bulundugunuz tribunu gosteren ve sevincinizi kaydeden 10snlik bir videoyu 1liraya indirebilseniz.

Hani bu aquaparklarda falan cekilen videolar, fotolar gibi
Zaten yukaridaki yazida kinaye  var.
Ama burda bu sekilde dusunen burjuva cok

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

Forum yoneticilerinden rica ediyorum.
Mudahele edin artik. Kabak tadi verdi bu muhabbet. Is hakarete vardi. Kimse kimseyi dinlemiyor olan foruma oluyor.
Yeter artik.
müdahale ettiğimizde böyle tepkiler alıyoruz..

Alıntı yapılan: Serhat Akkaya - 26 Mart 2016, 22:47:53
Biat kültürünün en güzel örneği bu forum, bugüne kadar saygı duydum ama yanlışa yanlış diyemeyen insanlarla işim olmaz. Kalın sağlıcakla. Bir şekilde maçlarda karşılaşmak dileğimle..

Çevrimdışı FARUK

Bugün hibrit makinesinin sentetik lif makaraları değişti sanırım yeni açık önünde

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı FARUK

Bu fotoğrafa göre küçük membran lar 6 oldu

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı src35

Çevrimdışı Oktay

yanlız ben burda yönetimin  AKARKEN DOLDUR sratejisi uyguladığını görüyorum.. sonuçta tuzu kuru bi kulup değiliz

Çevrimdışı kry83

Çevrimdışı FARUK

Led paneller de sağda zeminde görülüyor montajı tamamlanıp çatı iç kısmına asılmasını diliyorum :)

Çevrimdışı DOĞAN

Bu fotoğrafa göre küçük membran lar 6 oldu
  Vallahi sende olmasan stad konusunda stada hasret kalacaz. Hep boşluktan kaynaklanıyor bunlar maçlar bir başlasa rahatlayacazda

Çevrimdışı Factatum

Skorbordların çatıya taşınacağı bilgisi kesin mi? Belki açıyı problemli buldular, skorbordu yükseltecekler. Ne diyorsunuz?

Çevrimiçi Necmi

Bu başlığa kombine ve biletle ilgili atılan her mesaj silinecek
Başkana küfür hakaret ve aşağılayıcı mesaj atan herkesin üyeliği silinecek.

yönetici arkadaşlar konu dışı bütün mesajları temizleyelim. tartışmayı bilmeyen insanların tartışmaması gerekiyor.
yapılan uygulama haksızdır bunu dile getirdik ama buraya gelip kimsenin buranın seviyesini düşürmeye hakkı yoktur.
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 00:01:31 ALI RIZA ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Skorbordların çatıya taşınacağı bilgisi kesin mi? Belki açıyı problemli buldular, skorbordu yükseltecekler. Ne diyorsunuz?

öyle yapsalar eski açıktakini komple kaldırmazlardı kaldırmışlar :)

Yeni açık önündede çatının altında ortasında duruyor büyük bir ihtimalle 2 kale arkasına çatıya monte edicekler :)

Çevrimdışı koray1903

o skorboardun ordan tribün arkası kolonlara takılması mümkün değil,, şaka maka çatıya asılacak gibi skorboard  :super: :super:

Çevrimdışı tayfunyasar

öyle yapsalar eski açıktakini komple kaldırmazlardı kaldırmışlar :)

Yeni açık önündede çatının altında ortasında duruyor büyük bir ihtimalle 2 kale arkasına çatıya monte edicekler :)

Eski acik tarafindakine baslayip yarısına gelmisken bir günde soktuler. Hic metal iskelet de gözükmüyor acaba yeni açıkta ki skorbord eski acikta yapilan mi?
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Gelecek hafta statta yapılacak idman taraftara açık olacak mı?
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal