keske ayaga sıkan taraftar olsaydı:) yönetim bunu yapan,,eski köye yeni adet getiriyor... anlık değişimler maalesf takımıda etkileyebilir biz diyorduk oyuncuların ayakları titricek ilkmaç fakat tam tersi yönetimin titreyebilir:))
yazın pendik tesisleri ve yeni 15binlik spor salonuna basladık calısmaya dedi basknımız:) yani lobi yine yalan olacak:)) çnk odagı baska seyler,, arada bir söylüyorum kızıyorsunuz yine tekrarlayım asın kesin beni,, tesisten sorumlu başkan olmalıydı bizim klüpte çnk futbola odak yok:((
Taraftar oynanacak maçlarda takıma destek yerine yönetimin bacağını titretmeye çalışırsa kendi bacağına sıkmış olur. Bu isyanın yeri şampiyonluğa giden takımın maçı olamaz. Bu anlık değişim hakkında herkesin kendine ait fikri var. Haksız bulan haklı bulan. Ama isyanın yeri kesinlikle oynanacak maç esnasında olmaz. Haklıyken haksız duruma düşmemek gerek.
Ayrıca Pendik tesisleri, Gerede tesisleri, Akatlar, Basketbol Salonu bu takımın sahip olması gereken tesislerdir. Tesisleşme olmadan kalıcı başarılardan söz etmek imkansızdır. Ayrıca futbol takımı son 20 seneden sonra bize MAF lı dönemleri hatırlatmaya başlamışken ve bunları bu kadar zor koşullar altında yapmayı becermişken, Beşiktaş'ın başkanlık makamına bu tip ithamlar itici oluyor. Futbola odak olmadığını söylemek vicdansızlıktır.
"Olumsuz düşünceleri zihinsel canavarlar halini almadan önce yok edin"..."*ŞENOL GÜNEŞ= Sonunu getirebileceğine inanmadıgım hocamız*"