Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5500264 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi ergin

şu bilet konusu ile alakalı 2 kelam da ben edeyim.

öncelikle forumda eleştirdiğim bir kesim var düne kadar hiç forumda olmayıp da bir anda üye olan sırf bilet konusunda içini dökmek için üye olanlar var. Benim forum yönetimine önerim bu üyelerin üyeliklerini silmek olsun. pozitif yazanı da negatif yazanı da elesinler aramızdan forumumuzdan. Salt bilet konusu için üye olunmasına gerek yoktu facebook twitter vbvb gibi platformlarda konuşabilirdiniz.

bilet konusunda belli ki iyi bir hesap yapılmamış bence bu konu da yönetime ulaşabilecek biri varsa şöyle bir öneri getirebilir.

* 3 maçlık en ucuz bilet 300 TL
* 2 maçlık en ucuz bilet 250 TL
* 1 maçlık en ucuz bilet 150 TL

ve iddia ediyorum. 1 Nisanda 3 maçın da biletleri satışa çıkarılsın 3 Nisan akşamı tüm biletler tükenir. şampiyonluk iddiası kalmazsa son maç hasılat düşer başkan bunu da gözeterek böyle düşünmüş safsatasına da gerek kalmaz çünkü tüm biletler Nisan ayı başında bitmiş olur...

Herkese günaydın
@tangaz çok isabetli tespitlerde bulunmuş; maddi olarak da kulübün bulduğu çözümden daha fazlasını elde edeceği kesin.
kombine sahiplerine son üç maçı zorla satmak yerine, bu üç maça bilet alanların kombineleri gelecek sezon sonuna kadar uzatılacaktır ifadesi kullanılsaydı zaten kombine sahiplerinin %99 dan fazlası kendi isteği ile bu maçlara bilet alarak girecekti.
şu anda en büyük tehlike çoğu İnönü'yü bilmeyen ve oranın atmosferini ilk kez soluyacak bir takımımızın olması. zira en ufak bir olumsuzlukta homurdanmaya müsait bir taraftarın önünde 2. bir Brugge hadisesi yaşanabilir.

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

bu iyi gelisme hic olmazsa 3 lu bilet alamayanlar icin bi şans
aynen öyle abi iyi oldu bu hiç yoktan iyidir
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı warofpoet

Beşiktaşa şampiyonluk yolunda 1 haftada 3 lü biletten gelecek katkı elbette önemli ama buna vakti olmayan ya da gücü olmayana paran yoksa nasıl olsa parası olan bulunur mantığı ile yaklaşmak bu klübün genetiğine ters düşüyor. 3lü biletin en ucuzunu piyasaya 300 tl den çıkarıp tek maçlık biletleri 125 ten çıkarıyoruz; 3lü bilet almak isteyen de 2 gün önceden alabilecek dense o zaman daha adil olabilirdi. bilet biter tekliye kalmasa kimse itiraz etmezdi. 3. maçın sonunda da klübe daha fazla para girerdi ayrıca. Bir arkadaşım yazmış 3 maç bilet alan taraftar her maçta gidip t shirt şapka forma almayacak, ama tek maça yayılınca kartal yuvasının cirosu daha fazla olacak diye .. doğru bir yaklaşım bence bu.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Eger 2500 koltuk varsa o bölümde çok büyük saçmalık yapılmıştır.. Stad yapılırken belli değilmi deplasman tribünü ona göre ayrım yapsana neden standartın üstünde bırakıyorsun.. Zaten stad 40 bin , yap 2000 kişi yeterde artar..

Çevrimdışı capo di capi

Bir bilet konusundan başkanı yiyeceksek lanet olsun böyle düzene. Bizim insanımız iyi niyetli kişileri hak etmiyor. Bizim insanımıza kulüp batıran başkanlar lazım.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı esguel

Güncel

Bu çim beni kokutuyor nedense sanki ilk maç kalkacak gibi düşünüyorum ayrıca çok koyu görünüyor ve şekilsiz bunun sebebi şuan uzun olması mı

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ers1903

Güncel

Skorbord iskelesini ortaya bırakmışlar ,yoksaa ikincisi ortayami takilacak ,( çatıya)

Çevrimdışı onurt

Kale arkası kombinesi olup, 3lü bilet ücretinde sorun yaşayacak bir arkadaşla ortak alabiliriz. Ben sadece haftasonuna gelen tek maça gidebilirim.   Açılış maçı ve kalan diğer maça o gider.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı onurt

Fikret Başkanı ıslıklamaya değil alkışlamaya gitmek istiyorum.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Takım şampiyonluga giderken o stada gidip ıslık çalıp yuhalayacak kim varsa gerçekten gidip Başakşehir falan tutun yada duygularinizi dizginleyin takımın moralini bozmayın seneye yapın lig açılışında protestonuzu . Veya lig bitince kulübe yürüyün sakince Kanunlar nezdinde .

Ama lig bitince .

Kendi ayağınıza sıkmayın .

keske ayaga sıkan taraftar olsaydı:) yönetim bunu yapan,,eski köye yeni adet getiriyor... anlık değişimler maalesf takımıda etkileyebilir biz diyorduk oyuncuların ayakları titricek ilkmaç fakat tam tersi yönetimin titreyebilir:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı warofpoet

Bir bilet konusundan başkanı yiyeceksek lanet olsun böyle düzene. Bizim insanımız iyi niyetli kişileri hak etmiyor. Bizim insanımıza kulüp batıran başkanlar lazım.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Başkanın emeği büyük kimse inkar etmiyor. Ama yapılan uygulama insanları mağdur ediyor. Hatasını söylemezsek zaten o hatalar katlanarak büyür. Eleştiri doğru yapılınca pozitif katkı sağlar her zaman. Bilet konusuna çözüm bulmak o kadar zor değil. Tek maçlık bilet fiyatını yükselt 3lü bilete öncelikli alım hakkı sağla, 3lü almak karlı olunca zaten biletlerin çoğu biter. Bitmeyen kısmı da tekli daha pahalı olacağından klübe getirisi yine fazla olur.  Bu kadar zor mu bunu yapmak anlamıyorum.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Burak Akay

Aklıma takılan bir diğer soru ise deplasman tribünü yeniaçık üstte peki alt tribündeki bizim taraftar ne olucak adamlar eline geçen herşeyi bize atmazmı oraya tamamen kapalı bir file falan yapılmalı
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı aziz1903

Forumda bilet konusunu ayri bi yer yapsak 50 sayfa olurdu heralde artik guncel foto gormek istiyorum bilet muhabbeti degil

Çevrimdışı ozgursum

Benim için de aynı şey geçerli. 3lü kombineyi de alacağım. 2 katı fiyat koysa da alacağım.

Fakat kararları alış biçimi, tavrı çok ürkütücü.

Kafasında bir planı var, kimseyle istişare etmeden garip bir şekildr uyguluyor bunları.

F.Orman Beşiktaş'ın sahibi biz de Fikret'in sağılacak inekleri değiliz. O ne kadar Beşiktaş'ın sahibiyse biz de o kadar sahibiyiz. Hayırolsun bakalım.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusur bakmayin ama yanlis dusunuyorsunuz , yonetim kurulu bunun icin var. Kendi iclerinde istisare edecek ve karar alacaklar. Nerede ve ne zaman gorulmus kulubun yonetim kararlarinin taraftarla istisare edildigi. Adamlara genel kurulda bu nedenle oy veriyorsun. KuLubu en iyi bildiginiz sekilde yonetin diye. Onlar da bunu yapiyor.

Çevrimdışı Kemal

Bu sene şampiyon olursak Başkanın heykelini yapsınlar tabii alt kısma beton yeterse.

Bu dakikadan sonra lobi savaşları başlar , Başkan yürü her kanaldan .

Çevrimdışı ozan062

Bu sene şampiyon olursak Başkanın heykelini yapsınlar tabii alt kısma beton yeterse.

Bu dakikadan sonra lobi savaşları başlar , Başkan yürü her kanaldan .

yazın pendik tesisleri ve yeni 15binlik spor salonuna basladık calısmaya dedi basknımız:) yani lobi yine yalan olacak:)) çnk odagı baska seyler,, arada bir söylüyorum kızıyorsunuz yine tekrarlayım asın kesin beni,, tesisten sorumlu başkan olmalıydı bizim klüpte çnk futbola odak yok:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 27 Mart 2016, 12:18:15
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Kombine bilet konusu olsa daha iyi değil mi? Orda paslaşsak

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı baro19

Şimdi basketbol arena inşaatı başlıyormuş. Ne gerek var ya Akatlar güzel şuan ki haliyle de. Sen bi takım kur da amatör branşları şampiyonluğa oynat ilk önce.

Çevrimdışı baro19

Şimdi basketbol arena inşaatı başlıyormuş. Ne gerek var ya Akatlar güzel şuan ki haliyle de. Sen bi takım kur da amatör branşları şampiyonluğa oynat ilk önce.

Çevrimdışı ozgursum

yazın pendik tesisleri ve yeni 15binlik spor salonuna basladık calısmaya dedi basknımız:) yani lobi yine yalan olacak:)) çnk odagı baska seyler,, arada bir söylüyorum kızıyorsunuz yine tekrarlayım asın kesin beni,, tesisten sorumlu başkan olmalıydı bizim klüpte çnk futbola odak yok:((
Odagi Besiktas ve Besiktas a hizmet. Bunlari da mi elestireceksin cok merak ediyorum :)

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı ZEKI

Eger 2500 koltuk varsa o bölümde çok büyük saçmalık yapılmıştır.. Stad yapılırken belli değilmi deplasman tribünü ona göre ayrım yapsana neden standartın üstünde bırakıyorsun.. Zaten stad 40 bin , yap 2000 kişi yeterde artar..

Guvenlik payini unutma, kendi seyircine acinca orada guvenlik bulunmayacak ama birde boyle dusun. Arti birde ben baskanin rakkami yuvarladigini dusunuyorum

Emin ol o cimin kalkma ihtimali %1 bile degil.

Gölgeye bakarsak 4.cü yada 5. şeffaf bile takılmış 5 bence
dun 3 bitmisti bu saate kadarda 4 ve 5 bitmis olabilir.
Bu çim beni kokutuyor nedense sanki ilk maç kalkacak gibi düşünüyorum ayrıca çok koyu görünüyor ve şekilsiz bunun sebebi şuan uzun olması mı
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 12:27:26 ZEKI ]