Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5500146 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaslar baska baslikta konusalim diyorsunuz fakat bu tarz insanlar suleyman sebaya ne yapti hatirlayin . Lafa gelince takim istiyorlar , stat istiyorlar , amator branslarda basari ve guzel kadro istiyorlar . Bunlar sizin sacma isliklarinizla yapilmiyor . Baskani elestirmeye varim ama daha akilci ve mantikli sekilde . O nedenle bu konuda daha fazla yazip insanlari dikkate almiycam . Kombine sahipleri olarak bize uygulamada biraz haksizlik gibi gozuken uygulama olmustur fakat baskan bu konuyu tanitimda inceden anlatti . Ffp , benim icin yeterli . Takimimizin bu guzel seruveninde kostek degil destek olalim arkadaslarin dedigi gibi .

Çevrimdışı aydemir17

bir kaç abimizin de dediği gibi, 3 maçlık kombine işi kalkmazsa lakin ortak girebilirim ben de isteyen birisiyle

Çevrimdışı Kalyoncu

Guvenlik payini unutma, kendi seyircine acinca orada guvenlik bulunmayacak ama birde boyle dusun. Arti birde ben baskanin rakkami yuvarladigini dusunuyorum
Emin ol o cimin kalkma ihtimali %1 bile degil.
dun 3 bitmisti bu saate kadarda 4 ve 5 bitmis olabilir.
Bu çim beni kokutuyor nedense sanki ilk maç kalkacak gibi düşünüyorum ayrıca çok koyu görünüyor ve şekilsiz bunun sebebi şuan uzun olması mı
Bazı yerlerdede bir sararma var abi daha tam kök tutamadı heralde bu süre yeterli gelecekmi bakalım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartal66

Arkadaşlar lütfen bilet konusunu diğer başlıkta konuşun.

Çevrimdışı Burak Akay

@ZEKI abi hibrit çakılmamış olsa bende tereddüt ederdim çimin kalkmasından ama hem hibrit çakıldı hemde aşağı yukarı 20 gün serili duracak bu sürede zemini tutar diye umuyorum.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ZEKI

Bazı yerlerdede bir sararma var abi daha tam kök tutamadı heralde bu süre yeterli gelecekmi bakalım

Sararma tutmadigin yerler olabilir bir iddada bulunamam uzmani degilim.
Dun cimle ilgilenen bir arkadasla konustuk, cimleri kesiyorsunuz masallah dedim. Cimlerde bir sorun yok dedi.
Zaten surekli Hollandali ekip cimin uzerinde ellerinde bir seyler gidip bakiyorlar, ben SIS e guveniyorum.
Birde isik oyunlari da olabiliyor, dun zeminden baktigimizda hic sararmis yerler gorulmuyordu.

Çevrimdışı capo di capi

Fikret Orman'ı ıslıklamaya değil alkışlamaya gideceğim.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Kalyoncu

Sararma tutmadigin yerler olabilir bir iddada bulunamam uzmani degilim.
Dun cimle ilgilenen bir arkadasla konustuk, cimleri kesiyorsunuz masallah dedim. Cimlerde bir sorun yok dedi.
Zaten surekli Hollandali ekip cimin uzerinde ellerinde bir seyler gidip bakiyorlar, ben SIS e guveniyorum.
Birde isik oyunlari da olabiliyor, dun zeminden baktigimizda hic sararmis yerler gorulmuyordu.
Yakından sen görmediysen abi o zaman ışık yüzünden bende güveniyorum bide kartal yuvasını sorucam sana yetişirmi. dünkü fotoğraflarda çok güzeldi sağolasın eline sağlık abi

Çevrimdışı KCKF

Yönetim konusunda olumsuz bir şey demeyeceğim ancak karaborsanın önü açıldı. 330₺'ye aldığım 3 maçlık biletin 2. Yani Kayserispor maçına 200₺ verebilecek insanlar olacaktır. Bu da birileri için haksız kazanç doğuracaktır. Kulüp tabii ki bunu düşünüp bir aksiyon alamaz ama talep bu kadar çokken en çok üzüldüğüm konu budur.

KCKF^^<3

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar basindan beri en cok tepkiyi ben verdim bilirsiniz,
 ama isliklama protesto su asamada kimin isine yarar?
Besiktasin mi Fenerbahcenin mi?

Tepkide yerden gere hakliyiz haklisiniz ama hakliyken haksiz duruma dusmek diye bir deyim vardir.

Şu anda zaman protesto zamani degil zaman BESİKTASK a destek zamani dir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

İç kısım membran 4 olmuş sanırım
Evet olmuş peki kaç ağ serilmişti dün.Bugün 6 olurmu?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ZEKI

Yakından sen görmediysen abi o zaman ışık yüzünden bende güveniyorum bide kartal yuvasını sorucam sana yetişirmi. dünkü fotoğraflarda çok güzeldi sağolasın eline sağlık abi

aslinda yetisir cunku fotograflarda hep gordukleirmiz insaat pisligi onlari temizlemek bir iki gun sonra mobilyalari getir tak tak monte et cik. Bu arada stad icinde de kornershop seklinde ufak ufak kartal yuvasi store larida olacakmis.

Çevrimdışı KCKF

Fikret Orman: "Bursaspor maçında deplasman tribününü, uzaktan gelen taraftarlarımız için tek maç bileti olarak ayarlayacağız."

Biraz olsun rahatladık mı arkadaşlar?

KCKF^^<3

Çevrimdışı fatihsahin

Yıllardır pendik tesisleri aynı tesis ablamın düğünü için orayı tutmak için gitmiştik anlaşmıştık fakat sonra tesisin kapandığını söyleyerek ücretini geri verdiler evim yakın olduğu için sürekli takip ediyorum aktif değil  çok merak ediyorum ne olacak

siyah beyaz

Çevrimdışı Cemil-T

Skorbord iskelesini ortaya bırakmışlar ,yoksaa ikincisi ortayami takilacak ,( çatıya)
Mantıklı
Eski açık önünü kapatamıyıruz malum deniz,saray görünmeli
Eski açıktaki iskelet direk scorboardın takıldığı yere parça parça yapılmıştı
yeni açıkta ise yerde yapıldı vinçle bencede çatıya asılacak gibi

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman: "Bursaspor maçında deplasman tribününü, uzaktan gelen taraftarlarımız için tek maç bileti olarak ayarlayacağız."

Biraz olsun rahatladık mı arkadaşlar?

uzaklardan gelen seyirciye bilet önceliği hakkı ver , stad full çekmezse bende birşey bilmiyorum , 2500 ne dalga geçer gibi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı KCKF

uzaklardan gelen seyirciye bilet önceliği hakkı ver , stad full çekmezse bende birşey bilmiyorum , 2500 ne dalga geçer gibi
O hakkı vermeden de stat full çekecek.

Takım bu kadar iyi giderken bu imkanı kullanmamak kötü yöneticilik olurdu. Maalesef...

KCKF^^<3

Çevrimdışı Orhan_

keske ayaga sıkan taraftar olsaydı:) yönetim bunu yapan,,eski köye yeni adet getiriyor... anlık değişimler maalesf takımıda etkileyebilir biz diyorduk oyuncuların ayakları titricek ilkmaç fakat tam tersi yönetimin titreyebilir:))

yazın pendik tesisleri ve yeni 15binlik spor salonuna basladık calısmaya dedi basknımız:) yani lobi yine yalan olacak:)) çnk odagı baska seyler,, arada bir söylüyorum kızıyorsunuz yine tekrarlayım asın kesin beni,, tesisten sorumlu başkan olmalıydı bizim klüpte çnk futbola odak yok:((

Taraftar oynanacak maçlarda takıma destek yerine yönetimin bacağını titretmeye çalışırsa kendi bacağına sıkmış olur. Bu isyanın yeri şampiyonluğa giden takımın maçı olamaz. Bu anlık değişim hakkında herkesin kendine ait fikri var. Haksız bulan haklı bulan. Ama isyanın yeri kesinlikle oynanacak maç esnasında olmaz. Haklıyken haksız duruma düşmemek gerek.

Ayrıca Pendik tesisleri, Gerede tesisleri, Akatlar, Basketbol Salonu bu takımın sahip olması gereken tesislerdir. Tesisleşme olmadan kalıcı başarılardan söz etmek imkansızdır. Ayrıca futbol takımı son 20 seneden sonra bize MAF lı dönemleri hatırlatmaya başlamışken ve bunları bu kadar zor koşullar altında yapmayı becermişken, Beşiktaş'ın başkanlık makamına bu tip ithamlar itici oluyor. Futbola odak olmadığını söylemek vicdansızlıktır.

"Olumsuz düşünceleri zihinsel canavarlar halini almadan önce yok edin"..."*ŞENOL GÜNEŞ= Sonunu getirebileceğine inanmadıgım hocamız*"
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 13:04:52 Orhan_ ]

Çevrimdışı capo di capi

Misafir takım taraftarlarına 2500 kişilik yer ayrıldığına göre. Kapasite 50 bin kişilik diyebilir miyiz?
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Orhan_

-3,5 da olması korkutuyor abi beni ya, şahken şahbaz olmasak:S yeni bir olay sonuçta

-3.5 ta olması korkutmasın seni. Hiçbir şey olmaz. Hollanda ülke (büyük bir çoğunluğu) olarak deniz seviyesinin altında. Düzgün uygulanmış çözümler bunu problem olmaktan çıkarır ki bu statta bu uygulamalar yapıldı.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Günaydın Arena

Maça gideceksiniz.Adımınızı attığınız anda stada, ne Fikret Orman ne 3 lü kombin bilet ne sevgiliniz nede başka birşey aklınıza gelecek.Şundan eminim ki  içine girince büyüleneceksiniz..Bu kadar diyorum size...

Not: Üç gün önce foruma buradan soru sormuştum  3lü kombin çıkarsa ne olur.başkanın sağı solu belli olmaz, süprize hazır olun demiştim..@Efe  ve ismini unuttuğum bir kardeşim (hakkını helal etsin) cevap vermişti..Mümkün değil diye..Bende aynı şekilde düşündüm infial olabilir diyede içimden geçirdim.Ama gelinen noktada Fikret Orman ve ekibi zorunluluktan böyle bir karar almıştır diye düşünmeye başladım.Yoksa deli mi bu adam.Böyle bir strateji ile ben bilet satmazdım mesela ama o ikinci yolu seçti..Hata mı değil mi 29 martta anlarız..Hoşçakalın

Çevrimdışı KaanD

arkadaşlar günaydın , bir yakınım açılış maçına engelli tribünü için başvuracak ama hangi tribünde olacağını bilmiyor ? , bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Gücüne güç katmaya geldik !!!

Çevrimdışı GörkemGörkem

Az kaldı az

Üsteki güzel fakat alttaki çok çocuksu insallah böyle birsey yapıp komik duruma düsmeyiz.

Çevrimdışı serdart

ben şunu anlıyorum yönetim ya bi iki maç takım tökezlerse diye düşünüyor ve o yüzden 3maçlık kombine olayına girdi. kendi takımına güvenmeyen bi yönetim var. hep destekledim bugüne kadar da yaptıkları çok saçma oldu taraftar açısından. o kadar zahmete gir kombine al sonra kombinenin 3te bir fiyatına bi daha kombine al. ayıptır bu dalga geçmektir taraftarla. açıkcası sadece ilk maça girebilecektim sonra yurtdışında olucam. ne diye ekstra para veriyorum?

yönetim olayı bi yol kazasında kalan 2 maçın gelirinden mahrum kalmamak için kombineye döndü olayın aslı budur arkadaşlar. takıma güvenmeyen bi yönetim var ve o ilk maçta ben o başkanı protesto ederim bu hakkımı da kimse elimden alamaz. takıma güvenmediğine mi kızayım. taraftara ayıp ettiğine mi? ben şimdi taraftar olarak kombine alırken vodafone arena açıldıktan sonra bi yıla kadar geçerli diye dava açsam kulübe ne olur? taraftarın beşiktaş sevgisini kötü kullanmasın yönetim. destekledik destekledik tepemize çıktılar şimdi. sinirliyim...